Dodaj do ulubionych

"Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras...

• Gość: hase Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.wro.vectranet.pl 09.07.07, 11:33
      "Ta dzicz, która chce zniszczyć Legię nie będzie bezkarna"-od ilu juz lat slychac takie gadanie ktore jak zwykle skonczy sie niczym.Ja od wielu lat mowie:wydac Policji ostra amunicje i odstrzelic prowodyrow.Spokoj zapanuje bardzo szybko.
    • Gość: Del Pyra Wstydzę się za tę chołotę ze stolycy nie od dziś ! IP: *.icpnet.pl 09.07.07, 11:36
    • Gość: Warszawiak "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.tpnet.pl 09.07.07, 11:40
      Witam,
      Dwa słowa dla tych "kibiców"
      Dzięki Wam:
      1. Legia nie zagra nigdzie w żadnej dużej imprezie
      2. wycofa się sponsor - klub podupadnie finansowo
      3. Bez sponsora nie powstanie nowy stadion, który miał powstać..
      4. Zrobiliście super reklame klubowi i Warszawie...
      Wg. mnie to początek końca Warszawskiej Legii...
      Pozdrawiam i życzę policji aby wyłapała tych bandytów...
      Taki wstyd...
    • Gość: boss "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.kwidzyn.mm.pl 09.07.07, 11:40
      Bandyci? Huligani? Brakuje tu jeszcze tylko wypowiedzi rządu, który osądza,
      ukazuje jak to bardzo jest oburzony a to właśnie od rządu uczymy się takiego
      postępowania! LEGIA !!
    • Gość: normalny czlowiek Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.jmdi.pl 09.07.07, 11:42
      ogladajac ten mecz poprostu rece opadaly i walily o ziemie, ale to co stalo sie
      w przerwie przeszlo najsmielsze oczekiwania :/ tragedia ze nawet podczas meczu
      ci wandale przechodzili przez barierki i kopali pilke ktora grali zawodnicy i to
      nawet w sytuacji kiedy legia miala pilke :/ a z tego co czytalem tutaj jedna
      wypowiedz chlopaka z Litwy - po meczy zabito jakiegos chlopaka - noz w szyje mu
      wbito...to jest paranoja za mozna sie dopuscic takich czynow. nawet brakuje slow
      i kar ktorymi powinno sie takich bydlakow ukarac, a oczywiscie cala Polska
      dostanie za tych klikudziesieciu kretynow. moim zdaniem sami zawodnicy tez
      powinni w jakis sposob wplynac na "kibicow". naprawde rece sie zalamuja :/ w
      polskiej lidze kazdy klub ma kliku metrowy plot oddzielajacy od boiska, a tam
      kulturalnie bylo bez zeby kibice mogli byc blizej boiska, ale to nie dla kibicow
      warszawskiej legii ehhh....
    • Gość: Marcin Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:43
      jestem z małej miejscowości (większość SZANOWNYCH forumowiczów nazywa wiochą) i
      proponuje żeby zamiast na stadion dla tak "wielkiego klubu" ze stolicy
      pieniądze przekazać na małe kluby z WIOCHY. na legii i tak za pół roku będzie
      trzeba robić remont hehe. a po wczorajszej awanturze to się ciesze, że jestem
      WIWŚNIAKIEM a nie warszawiakiem. i nieżycze sobie aby tych prostaków nazywano
      WIEŚNIAKAMI!!!
      • Gość: gh67 Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:49
        Pieniądze na stadion to pieniądze miejskie, a nie państwowe - z jakiej racji mieliby je przeznaczać na coś poza Warszawą? Zgadzam się - stadionu nie warto budować, ale są drogi,mosty czy metro - rzeczy o wiele potrzebniejsze, tę kasę naprawdę da się spożytkować inaczej i dużo lepiej.
    • Gość: nms kibice ze wsi farszafa IP: *.hdf.com.pl 09.07.07, 11:43
      debile i tyle. wykopać wioski z polskiej ligi! lEGIA do A klasy!
    • Gość: kris Obciach? To katastrofa i tyle IP: 62.233.164.* 09.07.07, 11:44
      ale ITI nie wycofa się z finansowania i za jakiś czas będzie to samo

www.fototel.pl/
    • Gość: abc "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:45
      ITI lepiej bądzcie sponsorem Poloni warszawa. O wiele mniej kłopotów,ponieważ z
      Legią będą zawsze.
    • jacekiksel Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr 09.07.07, 11:46
      a ja wam powiem co sie stanie...
      Złapią kilku ukarają dla przykładu , taki pokaz... potem odezwą sie głosy iż to
      zasłużony klub dla kraju dostanie karę i koniec :)))
      Zbyt dużo jest interesów i pieniędzy aby cokolwiek miało sie zmienić, i ci sami
      Panowie którzy dziś krzyczą "hańba" "gnoje" itp, za kilka dni powiedzą " to była
      tylko nieliczna grupa chuliganów nie karaimy za kilkanaście czy kilka osób całej
      społeczności ludzi którzy kochają LEGIĘ" :))))
      Chciałbym sie mylić :))))))
      • Gość: vrclv Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: 80.54.202.* 09.07.07, 11:50
        Hołota na stadionach, na drogach, na ulicach i w parlamencie. Chyba czas pomyśleć o naprawie
        Rzeczypospolitej... lub stąd wyjechać.
    • podatnikad73 Nowy rekord głupoty 09.07.07, 11:49
      Niedawno kibic duński, który wtargnął na murawę w meczu eliminacyjnym Dania -
      Szwecja został okrzyknięty głupkiem roku. Jego wyczyn to już jednak przeszłość.
      W kategorii 'stadionowa głupota roku' ustanowiono nową jakość. Mam nadzieję, że
      ta hołota w Wilnie załatwiła właśnie swojej kochanej Legii spadek do III ligi i
      zakaz brania udziału w jakichkolwiek europejskich rozgrywkach przez kilka lat.
      Może władze klubu załapią, że faktycznie coś jest nie tak.
      • Gość: Legia Wstyd to by był jakby naszym wlali IP: *.euronet.net.pl 09.07.07, 11:50
        • Gość: PASY-ASY Re:A Wielka Craxa zdemoluje Lazienkowską IP: *.chello.pl 09.07.07, 11:59
          Juz niedługo przyjezdzamy zobaczymy jacyscie mocni
          • Gość: gość Re:A Wielka Craxa zdemoluje Lazienkowską IP: *.tpnet.pl 10.07.07, 03:15
            następny debil
        • Gość: piłkarz przecież wlali: 0:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:39
          ale dzieci mysla, że na stadiony się przychodzi rzucać kamieniami, a nie kopać
          piłkę.
    • Gość: troleusz "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.chello.pl 09.07.07, 11:50
      Ja nie potrafie zrozumiec dlaczego policja nie strzela do tych "ludzi" z broni
      palnej, przeciez gdybym byl gliniarzem ajakis debil rzucalby we mnie kamieniami
      to po prostu wyciagam bron, strzal w glowe i po problemie, przeciez nikt nie
      bedzie po nich plakal, kiedy oni to wreszcie skumaja ??? Im mniej bezmozgiego
      dresiarstwa w Polsce tym lepiej dla niej i jej normalnych obywateli !!!
      • Gość: Ona Pseudokibice- banda degeneratów do odstrzału IP: *.clubnet.pl 09.07.07, 11:59
        A mieli ich tam w Wilnie aresztować i wsadzić jak leci do pierdla, gdyby w
        Wilnie były takie warunki więziennictwa jak w Ekwadorze to już mieliby raj.
        Dla mnie to kretynizm że impreza sportowa staje sie celem lania po mordach.
        A policja miała się nie patyczkować i lać ich po mordach jak leci.(im więcej
        bólu i krwi tym lepiej- oni to przecież lubią)
        I jeszcze powinni być obciążeni finansowo za straty które narobili w mieście.
        Taka banda prymitywów robi potem Polsce opinię.
        A jeśli cel uświęca środki to jak dla mnie całą Legię wysadźcie w powietrze
        razem z kibolami i po kłopocie.
        Niech nałożą karę na Legię nawet na 10 lat, życzę im tego z całego serca a
        kibole- lejcie się teraz sami po mordach. Już tylko tyle wam zostało.
      • Gość: bullerbyn Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.cebit.com.pl 09.07.07, 17:13
        Bandyta jest bandytą a nie Kibicem . Mam nadzieję, że sprawą zajmą się nasze
        władze. Chociaż tyle mogą zrobić by Polacy zachowali twarz. Urodziłam się w
        Polsce ale w takich momentach wstydzę się tego
    • abhaod jaki pan, taki kram..PiSdy z weszpolakami u wladzy 09.07.07, 11:53

zdziczenie obyczajow
    • Gość: jack A co na to szeryf minister - sądy 24h nie działają IP: *.icpnet.pl 09.07.07, 11:57
      pewnie się zastanawia co ma zrobić - to nie takie trudne - zidentyfikować
      wszystkich pasażerów autobusów specjalnych i na granicy każdego sfotografować -
      później porównać zdjęcia Litwinów
    • p_iki juz to slyszalem tysiac razy.. 09.07.07, 11:58
      bandytom stadinowym mowimy 'nie'.. ale jakos zawsze gowno z tego wyszlo..
      nic sie nie zmieni.. gadanina, paplanina, a efektow nie ma..
      po co sie podniecac????
    • Gość: Warszawianka "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:03
      Skoro nie potrafią kibicować, to może zlikwidujmy ten cholerny klub. Skończą
      się demolki ulic w Warszawie, dewastacje starówki i straszenie ludzi w
      pociągach i autobusach. Klub zlikwidować, a tę bandę po jednym wyłapać i w
      końcu posadzić.
    • Gość: nNr czy ktoś TAM był? IP: 83.14.252.* 09.07.07, 12:05
      Czy widział to na żywo? Bo te filmiki są śmiechu warte, to, co na nich widać
      (kilku chłystków i 1 raca na boisku) jest zupełnie niewspółmierne do notek
      prasowych i burzy wokół zdarzenia.

Nienawidzę kibolstwa, przez które boje się sie pójść z dzieckiem na mecz, ale
      przed osądzeniem powinno się poznać prawdę.

BTW. kilkunastu zadymiarzy na mecz przeciwnika może podstawić każdy klub,
      zainteresowany osłabieniem przeciwnika w rozgrywkach
      • Gość: edis Re: czy ktoś TAM był? IP: 213.197.141.* 09.07.07, 12:08
        nie bylem na meczu... ale bylem niedaleko, pilem kave na starovce... bylo
        podobnie jak opisyvali... dopadli moja panienke, musialem ja bronic przed 3
        polakami... bili szklo v kaviarniach... vidzialem rozbity samochod policji...
        strasznie to vygladalo... i przy tym bardzo glupio... polacy na dlugo zepsuli
        reputacje u nas na litwie... wstyd
      • p.o.box.77 Re: czy ktoś TAM był? 09.07.07, 12:17
        nie no jest kiepsko. żal mi tych którzy pojechali kibicować...

na filmie widziałem dwa momenty pozytywne: jeden pijany w sztorc "kolo zaciąga
        fumfa za habety" spowrotem na trybune, a drugi mniej sympatyczny moment gdzie
        jeden gość tarasuje drogę dwóm przygłupom nacierającym na policję [w sumie dla
        ich własnego dobra]... niestety jako pierwszy dostaje pałą w tył głowy i
        schodzi do parteru.. bardzo smutne.
        • Gość: lejbus DEJNA sie w grobie przewraca - szkodniki legii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:08
          tacy kibice a działają na szkode klubu a pilkarze i dzialacze zlego slowa na
          nich nie powiedza.
    • Gość: TG "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:07
      Zero tolerancji dla bydlaków!!!
    • Gość: kelob3 karzcie warszawce grać w Gdańsku IP: *.chello.pl 09.07.07, 12:12
      tutaj na stadionie Lechii na pewno zostana dobrze przyjeci- zakonczymy wasze
      problemy
    • Gość: Europejczyk84 Polska? co to takiego?? IP: *.ipt.aol.com 09.07.07, 12:13
      Jak patrze z daleka na to co dzieje sie w Polsce to az zal mi, ze urodzilem sie
      w takim kraju. Mam nadzieje, ze wiekszosc Polakow w koncu zrozumie emigracje.
      Dla takiego syfu jaki jest w Polsce nie warto tam wracac. Mam nadzieje, ze ITI
      wycofa sie z polskiej pilki, szkoda pieniedzy i czasu zeby wspierac taki
      zascianek.
      • Gość: kelob3 Re: Polska? co to takiego?? IP: *.chello.pl 09.07.07, 12:19
        dlatego ze nie wiesz co to jest Polska to piszesz bzdury i z jednego tez sie
        ciesze -ze wyjechales
        • Gość: p Re: Polska? co to takiego?? IP: *.chello.pl 09.07.07, 17:59
          ale on ma rację, więc nie wiem o co ci chodzi...
          sam się zastanawiam poważnie nad wyjazdem.
          tutaj naprawdę nieprędko coś się zmieni. nie ma żadnych przesłanek ku temu.

pozdrawiam
    • adam81w "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. 09.07.07, 12:16
      pilkarski.blox.pl/2007/07/Odebrac-kibolom-demolujacym-Wilno-obywatelstwo.html
    • Gość: Ja "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:21
      Wstyd!!!!!!!!!! Jak legioniści w ogóle mogli zostać dopuszczeni do rozgrywek?
      Nie potrafią grać, a do tego jeszcze tacy kibice
    • Gość: emhyr Hurrraaaa IP: *.papp-logistics.com 09.07.07, 12:22
      Najgorszy,najbardziej smierdzacy aferami klubik wyleci z pucharow, oby na 10 a
      i moze wiecej lat.Bardz bardzo sie ciesze, w Wawie zawsze i wszedzie bedzie
      holota i buractwo. Gratuluje......
    • Gość: Morphy A w Poznaniu nie ma takiej dziczy IP: 150.254.206.* 09.07.07, 12:25
      W Poznaniu na mecze Lecha przychodza cale rodziny z dziecmi i nie przypominam sobie, zeby ostatnio byla jakas burda. Tylko u nas na mecze chodza ludzie, Poznaniacy, a nie czlekopodobne malpy.
      • Gość: Sid Re: A w Poznaniu nie ma takiej dziczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:50
        Wiadomo ze w poznaniu kulturka, czego nie da sie powiedziec o idiotach z
        lazienkowskiej i mowiac tak nie chodzi tu o moja kulture ale o adekwatne
        odwzorowanie tego co oni zrobili dla swojego klubu.
    • Gość: DOMEKTOMEK Ależ to nasi kochani pacjenci IP: 213.241.46.* 09.07.07, 12:42
      którzy w niedzielę i poniedziałek odwiedzili ostry dyżur chirurgii
      urazowej.Takich to właśnie i im podobnych musimy leczyć na urazówkach w całym
      kraju.Za państwowe pieniądze,oczywiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka