Gość: hase Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.wro.vectranet.pl 09.07.07, 11:33 "Ta dzicz, która chce zniszczyć Legię nie będzie bezkarna"-od ilu juz lat slychac takie gadanie ktore jak zwykle skonczy sie niczym.Ja od wielu lat mowie:wydac Policji ostra amunicje i odstrzelic prowodyrow.Spokoj zapanuje bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Del Pyra Wstydzę się za tę chołotę ze stolycy nie od dziś ! IP: *.icpnet.pl 09.07.07, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.tpnet.pl 09.07.07, 11:40 Witam, Dwa słowa dla tych "kibiców" Dzięki Wam: 1. Legia nie zagra nigdzie w żadnej dużej imprezie 2. wycofa się sponsor - klub podupadnie finansowo 3. Bez sponsora nie powstanie nowy stadion, który miał powstać.. 4. Zrobiliście super reklame klubowi i Warszawie... Wg. mnie to początek końca Warszawskiej Legii... Pozdrawiam i życzę policji aby wyłapała tych bandytów... Taki wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.kwidzyn.mm.pl 09.07.07, 11:40 Bandyci? Huligani? Brakuje tu jeszcze tylko wypowiedzi rządu, który osądza, ukazuje jak to bardzo jest oburzony a to właśnie od rządu uczymy się takiego postępowania! LEGIA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny czlowiek Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.jmdi.pl 09.07.07, 11:42 ogladajac ten mecz poprostu rece opadaly i walily o ziemie, ale to co stalo sie w przerwie przeszlo najsmielsze oczekiwania :/ tragedia ze nawet podczas meczu ci wandale przechodzili przez barierki i kopali pilke ktora grali zawodnicy i to nawet w sytuacji kiedy legia miala pilke :/ a z tego co czytalem tutaj jedna wypowiedz chlopaka z Litwy - po meczy zabito jakiegos chlopaka - noz w szyje mu wbito...to jest paranoja za mozna sie dopuscic takich czynow. nawet brakuje slow i kar ktorymi powinno sie takich bydlakow ukarac, a oczywiscie cala Polska dostanie za tych klikudziesieciu kretynow. moim zdaniem sami zawodnicy tez powinni w jakis sposob wplynac na "kibicow". naprawde rece sie zalamuja :/ w polskiej lidze kazdy klub ma kliku metrowy plot oddzielajacy od boiska, a tam kulturalnie bylo bez zeby kibice mogli byc blizej boiska, ale to nie dla kibicow warszawskiej legii ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:43 jestem z małej miejscowości (większość SZANOWNYCH forumowiczów nazywa wiochą) i proponuje żeby zamiast na stadion dla tak "wielkiego klubu" ze stolicy pieniądze przekazać na małe kluby z WIOCHY. na legii i tak za pół roku będzie trzeba robić remont hehe. a po wczorajszej awanturze to się ciesze, że jestem WIWŚNIAKIEM a nie warszawiakiem. i nieżycze sobie aby tych prostaków nazywano WIEŚNIAKAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:49 Pieniądze na stadion to pieniądze miejskie, a nie państwowe - z jakiej racji mieliby je przeznaczać na coś poza Warszawą? Zgadzam się - stadionu nie warto budować, ale są drogi,mosty czy metro - rzeczy o wiele potrzebniejsze, tę kasę naprawdę da się spożytkować inaczej i dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nms kibice ze wsi farszafa IP: *.hdf.com.pl 09.07.07, 11:43 debile i tyle. wykopać wioski z polskiej ligi! lEGIA do A klasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Obciach? To katastrofa i tyle IP: 62.233.164.* 09.07.07, 11:44 ale ITI nie wycofa się z finansowania i za jakiś czas będzie to samo www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:45 ITI lepiej bądzcie sponsorem Poloni warszawa. O wiele mniej kłopotów,ponieważ z Legią będą zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekiksel Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr 09.07.07, 11:46 a ja wam powiem co sie stanie... Złapią kilku ukarają dla przykładu , taki pokaz... potem odezwą sie głosy iż to zasłużony klub dla kraju dostanie karę i koniec :))) Zbyt dużo jest interesów i pieniędzy aby cokolwiek miało sie zmienić, i ci sami Panowie którzy dziś krzyczą "hańba" "gnoje" itp, za kilka dni powiedzą " to była tylko nieliczna grupa chuliganów nie karaimy za kilkanaście czy kilka osób całej społeczności ludzi którzy kochają LEGIĘ" :)))) Chciałbym sie mylić :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vrclv Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: 80.54.202.* 09.07.07, 11:50 Hołota na stadionach, na drogach, na ulicach i w parlamencie. Chyba czas pomyśleć o naprawie Rzeczypospolitej... lub stąd wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
podatnikad73 Nowy rekord głupoty 09.07.07, 11:49 Niedawno kibic duński, który wtargnął na murawę w meczu eliminacyjnym Dania - Szwecja został okrzyknięty głupkiem roku. Jego wyczyn to już jednak przeszłość. W kategorii 'stadionowa głupota roku' ustanowiono nową jakość. Mam nadzieję, że ta hołota w Wilnie załatwiła właśnie swojej kochanej Legii spadek do III ligi i zakaz brania udziału w jakichkolwiek europejskich rozgrywkach przez kilka lat. Może władze klubu załapią, że faktycznie coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Wstyd to by był jakby naszym wlali IP: *.euronet.net.pl 09.07.07, 11:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PASY-ASY Re:A Wielka Craxa zdemoluje Lazienkowską IP: *.chello.pl 09.07.07, 11:59 Juz niedługo przyjezdzamy zobaczymy jacyscie mocni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:A Wielka Craxa zdemoluje Lazienkowską IP: *.tpnet.pl 10.07.07, 03:15 następny debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz przecież wlali: 0:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:39 ale dzieci mysla, że na stadiony się przychodzi rzucać kamieniami, a nie kopać piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troleusz "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.chello.pl 09.07.07, 11:50 Ja nie potrafie zrozumiec dlaczego policja nie strzela do tych "ludzi" z broni palnej, przeciez gdybym byl gliniarzem ajakis debil rzucalby we mnie kamieniami to po prostu wyciagam bron, strzal w glowe i po problemie, przeciez nikt nie bedzie po nich plakal, kiedy oni to wreszcie skumaja ??? Im mniej bezmozgiego dresiarstwa w Polsce tym lepiej dla niej i jej normalnych obywateli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Pseudokibice- banda degeneratów do odstrzału IP: *.clubnet.pl 09.07.07, 11:59 A mieli ich tam w Wilnie aresztować i wsadzić jak leci do pierdla, gdyby w Wilnie były takie warunki więziennictwa jak w Ekwadorze to już mieliby raj. Dla mnie to kretynizm że impreza sportowa staje sie celem lania po mordach. A policja miała się nie patyczkować i lać ich po mordach jak leci.(im więcej bólu i krwi tym lepiej- oni to przecież lubią) I jeszcze powinni być obciążeni finansowo za straty które narobili w mieście. Taka banda prymitywów robi potem Polsce opinię. A jeśli cel uświęca środki to jak dla mnie całą Legię wysadźcie w powietrze razem z kibolami i po kłopocie. Niech nałożą karę na Legię nawet na 10 lat, życzę im tego z całego serca a kibole- lejcie się teraz sami po mordach. Już tylko tyle wam zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullerbyn Re: "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pr IP: *.cebit.com.pl 09.07.07, 17:13 Bandyta jest bandytą a nie Kibicem . Mam nadzieję, że sprawą zajmą się nasze władze. Chociaż tyle mogą zrobić by Polacy zachowali twarz. Urodziłam się w Polsce ale w takich momentach wstydzę się tego Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod jaki pan, taki kram..PiSdy z weszpolakami u wladzy 09.07.07, 11:53 zdziczenie obyczajow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack A co na to szeryf minister - sądy 24h nie działają IP: *.icpnet.pl 09.07.07, 11:57 pewnie się zastanawia co ma zrobić - to nie takie trudne - zidentyfikować wszystkich pasażerów autobusów specjalnych i na granicy każdego sfotografować - później porównać zdjęcia Litwinów Odpowiedz Link Zgłoś
p_iki juz to slyszalem tysiac razy.. 09.07.07, 11:58 bandytom stadinowym mowimy 'nie'.. ale jakos zawsze gowno z tego wyszlo.. nic sie nie zmieni.. gadanina, paplanina, a efektow nie ma.. po co sie podniecac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:03 Skoro nie potrafią kibicować, to może zlikwidujmy ten cholerny klub. Skończą się demolki ulic w Warszawie, dewastacje starówki i straszenie ludzi w pociągach i autobusach. Klub zlikwidować, a tę bandę po jednym wyłapać i w końcu posadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nNr czy ktoś TAM był? IP: 83.14.252.* 09.07.07, 12:05 Czy widział to na żywo? Bo te filmiki są śmiechu warte, to, co na nich widać (kilku chłystków i 1 raca na boisku) jest zupełnie niewspółmierne do notek prasowych i burzy wokół zdarzenia. Nienawidzę kibolstwa, przez które boje się sie pójść z dzieckiem na mecz, ale przed osądzeniem powinno się poznać prawdę. BTW. kilkunastu zadymiarzy na mecz przeciwnika może podstawić każdy klub, zainteresowany osłabieniem przeciwnika w rozgrywkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edis Re: czy ktoś TAM był? IP: 213.197.141.* 09.07.07, 12:08 nie bylem na meczu... ale bylem niedaleko, pilem kave na starovce... bylo podobnie jak opisyvali... dopadli moja panienke, musialem ja bronic przed 3 polakami... bili szklo v kaviarniach... vidzialem rozbity samochod policji... strasznie to vygladalo... i przy tym bardzo glupio... polacy na dlugo zepsuli reputacje u nas na litwie... wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: czy ktoś TAM był? 09.07.07, 12:17 nie no jest kiepsko. żal mi tych którzy pojechali kibicować... na filmie widziałem dwa momenty pozytywne: jeden pijany w sztorc "kolo zaciąga fumfa za habety" spowrotem na trybune, a drugi mniej sympatyczny moment gdzie jeden gość tarasuje drogę dwóm przygłupom nacierającym na policję [w sumie dla ich własnego dobra]... niestety jako pierwszy dostaje pałą w tył głowy i schodzi do parteru.. bardzo smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejbus DEJNA sie w grobie przewraca - szkodniki legii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:08 tacy kibice a działają na szkode klubu a pilkarze i dzialacze zlego slowa na nich nie powiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:07 Zero tolerancji dla bydlaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelob3 karzcie warszawce grać w Gdańsku IP: *.chello.pl 09.07.07, 12:12 tutaj na stadionie Lechii na pewno zostana dobrze przyjeci- zakonczymy wasze problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk84 Polska? co to takiego?? IP: *.ipt.aol.com 09.07.07, 12:13 Jak patrze z daleka na to co dzieje sie w Polsce to az zal mi, ze urodzilem sie w takim kraju. Mam nadzieje, ze wiekszosc Polakow w koncu zrozumie emigracje. Dla takiego syfu jaki jest w Polsce nie warto tam wracac. Mam nadzieje, ze ITI wycofa sie z polskiej pilki, szkoda pieniedzy i czasu zeby wspierac taki zascianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelob3 Re: Polska? co to takiego?? IP: *.chello.pl 09.07.07, 12:19 dlatego ze nie wiesz co to jest Polska to piszesz bzdury i z jednego tez sie ciesze -ze wyjechales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Polska? co to takiego?? IP: *.chello.pl 09.07.07, 17:59 ale on ma rację, więc nie wiem o co ci chodzi... sam się zastanawiam poważnie nad wyjazdem. tutaj naprawdę nieprędko coś się zmieni. nie ma żadnych przesłanek ku temu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. 09.07.07, 12:16 pilkarski.blox.pl/2007/07/Odebrac-kibolom-demolujacym-Wilno-obywatelstwo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja "Wstyd na całą Europę! Hańba!, Bandyci!" - pras.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:21 Wstyd!!!!!!!!!! Jak legioniści w ogóle mogli zostać dopuszczeni do rozgrywek? Nie potrafią grać, a do tego jeszcze tacy kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emhyr Hurrraaaa IP: *.papp-logistics.com 09.07.07, 12:22 Najgorszy,najbardziej smierdzacy aferami klubik wyleci z pucharow, oby na 10 a i moze wiecej lat.Bardz bardzo sie ciesze, w Wawie zawsze i wszedzie bedzie holota i buractwo. Gratuluje...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy A w Poznaniu nie ma takiej dziczy IP: 150.254.206.* 09.07.07, 12:25 W Poznaniu na mecze Lecha przychodza cale rodziny z dziecmi i nie przypominam sobie, zeby ostatnio byla jakas burda. Tylko u nas na mecze chodza ludzie, Poznaniacy, a nie czlekopodobne malpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sid Re: A w Poznaniu nie ma takiej dziczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:50 Wiadomo ze w poznaniu kulturka, czego nie da sie powiedziec o idiotach z lazienkowskiej i mowiac tak nie chodzi tu o moja kulture ale o adekwatne odwzorowanie tego co oni zrobili dla swojego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMEKTOMEK Ależ to nasi kochani pacjenci IP: 213.241.46.* 09.07.07, 12:42 którzy w niedzielę i poniedziałek odwiedzili ostry dyżur chirurgii urazowej.Takich to właśnie i im podobnych musimy leczyć na urazówkach w całym kraju.Za państwowe pieniądze,oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś