Gość: jasio śmietana IP: *.pandsl.hu 26.08.07, 19:22 Bez sęsu... Bramkarz Krzynówka nie gra w Bundeslidze tylko w Manieczkach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcy Wygląda na to, że Krzyniu ponownie w gazie :) IP: 193.192.62.* 26.08.07, 19:25 Ciekawe tylko, czemu został zmieniony? Może jeszcze pary nie starcza na 90min? Ważne, żeby nie stracił tego gazu do wrześniowych wyjazdów repry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes04 Re: Wygląda na to, że Krzyniu ponownie w gazie :) IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 26.08.07, 20:50 Zmieniony Krzynowek i Marcelihno, bo Magath chcial za wszelka cene dowieźć zwycięstwo. Druga połowa to murowanie bramki przez Wilki. Trzeba przyznać, że wyprowadzili też kilka niezłych kontrataków. Z prawej strony w druzynie z Gelsenkirchen gra Rafihna. Obronca, ale robiacy dlugie wycieczki pod pole karne. Jacek odbyl z nim kilka pojedynkow 1x1. Milo bylo popatrzec. Dodam, ze nie zawsze wygrywal Brazylijczyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macu Bramka Krzynówka IP: *.aster.pl 26.08.07, 19:31 Krzynówek został zmieniony, bo Magath jest beznadziejnym trenerem. Spokojnie mógł grać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenia bach Bramka Krzynówka IP: *.aster.pl 26.08.07, 19:38 Krzynówek to mistrz.żeby go zaraz nie złamali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korsage Re: BramkaRZ Krzynówka??? IP: *.pia.airbites.pl 26.08.07, 20:14 BRAMKARZ Krzynówka??? nie wiem, ale jak nie Małysz 5 czyli 3-ci, to znowu takie literówki, jak ja bym tyle byków w mojej firmie popełniał, to dawno bym popłynał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes04 Bramka Krzynówka IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 26.08.07, 20:47 Byłem na meczu ;) Schalke mialo przewagę przez większą część spotkania. Ale jak to się mówi niewykorzystane okazje się mszczą. Po czterech dobrych okazjach dla S04 przyszedl wolny dla Wolfsburga. Po stronie Schalke byla zolta kartka dla numeru 25 - Zlatana Bajramovica Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Bramka Krzynówka 27.08.07, 00:34 Czyli pan Jacek w gazie i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś