jaguar666 01.09.07, 12:44 Oj coś tu dzisiaj pustawo :) ale przynajmniej Eurosport was czyta :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Guzik Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.gizycko.mm.pl 01.09.07, 13:14 To ja też sie dorzucę, telewizor wyłączony :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yvette Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: 212.106.23.* 01.09.07, 13:14 Pustawo, bo się troche nudnawo robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 13:19 tez czytam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 13:19 a wam tylko d...py w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
janoboktoinny nudno.. 01.09.07, 13:19 nudnawo, bo lekkoatletyka nudna jest... moze zamiast tego jakis mecz zrelacjonujecie... liga, druzyny niewazne.. byle zczuba bylo.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 13:23 Te zdjęcia to dowód na to że Polki są najładniejsze, hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.sycomp.pl 01.09.07, 13:32 Hmm a może Panowie poszukacie czegoś jak zbudowana jest bieżnia :P Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. 01.09.07, 13:36 No jeszcze lewa część zdjęcia może być :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guzik Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.gizycko.mm.pl 01.09.07, 13:34 wszystko fajnie, bieg rzeczywiście pełen emocji, ale chyba czas zająć sie czymś mniej pochłaniającym i męczącym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.tvk.torun.pl 01.09.07, 13:41 co jest nudniejsze formula 1 czy LA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yvette Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: 212.106.23.* 01.09.07, 13:46 Zdecydowanie LA. F1 nie jest taka zła, choć spokojnie podczas wyścigu można iść zrobić sobie kanapki Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. 01.09.07, 13:39 Hej,przecież dzisiaj w studio siedzi najbielszy wśród czarnych - Marcin Urbaś. Przypomnijmy więc: youtube.com/watch?v=icVIQKo-aFc Poza tym w sztafecie 4x400 w Meksyku biegła ta pani(bądź panna) img211.imageshack.us/img211/3452/zudikeyrq8.jpg Wcześniej odpadła w ćwierćfinale 200m. Ale wydaje mi się że nie zamieniła by swojej urody na medal i sportową emeryturę.Szkoda by było. Bo trudniej jest być ładnym niż być mistrzem świata w obojętnie co ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 13:39 Gdyby Polacy wygrywali w tych "emocjonujących" konkurencjach to pewnie nie narzekalibyście że są takie nudne;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedops Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.07, 13:49 ja nie wiem skad wzieliście,że niemcy mają lepszy czas od polaków ;) poza tym to wieruszewski i plawgo jeszcze w tym roku w sztafecie nie biegali,można liczyć na złamanie 3:00 w finale w to POWINNO dać brąz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.sycomp.pl 01.09.07, 13:51 Coś na rozluźnienie: sport.onet.pl/0,1248744,1598232,wiadomosc.html - tak żeby się pośmiać. Myślę ze warto wspomnieć o tym Panu :) W końcu on pada szybciej niż oszczep rzucony podczas tych zawodów :) Odpowiedz Link Zgłoś
majari komentowanie Vuelty nie ma sensu 01.09.07, 14:00 bo wszystkich po pierwszym etapie złapią na dopingu i nie będziecie mieli co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: komentowanie Vuelty nie ma sensu 01.09.07, 14:06 Raczej nie złapią prawie nikogo. Kolarstwo nie jest dyscypliną, w której jest jakoś zdecydowanie więcej dopingowiczów niż w innych sportach, więc nie wiem skąd ta nagonka. A za niecały miesiąc mistrzostwa świata, moglibyście chociaż czasówkę relacjonować :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Skok o tyczce 01.09.07, 14:19 zCzubaki, jak się nazywał ten gościu, który skakał zawsze w kasku i co się z nim dzieje? Fajna cenzura, widać TVP nie lubi Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Skok o tyczce 01.09.07, 23:29 po co ich pytasz? przecież zczubaki na la się nie znają, sami się przyznali... :) ten gość nazywa się Toby Stevenson. a w Osace go nie ma zapewne dlatego, że słabo wypadł w mistrzostwach USA, które są kwalifikacją do MŚ... Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. 01.09.07, 14:32 Ja zauważyłem,że skok o tyczce budzi dużo niezdrowych emocji. A to gest Kozakiewicza,a to tyłek Lobingera... ;] Co będzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.karneval.cz 01.09.07, 14:44 Hej "Z czubaki" jak to jest w skoku o tyczce, czy dlugosc tyczki jest zawsze taka sama czy zmienia sie wraz z wysokoscia poprzeczki ? Krzys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedops Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.07, 14:48 ten w kasku to amerykanin Toby Stevenson nie wiem czemu nie ma go w osace... a długośc tyczki zawodnik dobiera sobie sam,czesto zmieniają tyczki w trakcie konkursu,ale nie jest tak,ze reguła jest wyższa wysokosc=dłuższa tyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.aster.pl 01.09.07, 15:09 zia, ta amerykanka za sztafety z rozpuszczonymi włosami jest najładniejszą murzynka jaka w zyciu widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harpagon Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.range81-157.btcentralplus.com 01.09.07, 15:09 w zasadzie to nie wiem, dlaczego nie chcecie komentować żużla. Nikt by tego tak dobrze nie zrobił jak Wy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A 4x100 IP: *.chello.pl 01.09.07, 16:07 ja chyba ogladalem inna sztafe bo jakos mi sie wydawalo ze Tyson Gay biegl na 3 zmianie?!! wiec sorry ale Asafa Powell biegnac na 4 zmianie nie mial szans go dogonic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: 4x100 IP: *.chello.pl 01.09.07, 19:15 no teraz ogladalismy ten sam wyscig :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. ja was prosze... IP: *.acn.waw.pl 01.09.07, 18:07 ..jesli juz musicie komentowac te nikomu nie potrzebne MSLA to chociaz piszcie tez takak sama ilosc zwyklych artykulow bo w pracy z nudow mozna umrzec :( ja rozumiem ze sa fanatycy LA i to dla nich, ale co ze zwyklymi kibicami nie zaniedbujcie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WpizduZtym Po co ta relacja ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:12 Robicie relacje z zawobow broilerow, nakoksowanych ludzi, kobiet w wiekszosci przypowinajacych umiesnione deski ... nikt niechce tego nawet ogladac i komentowac. Za to z kapitalnego spotkania Radwanskiej ktore wszycy chcieli zobaczyc i pokomentowac NIe.. kompletnie wam nie rozumiem. Wystarczy spojrzec na ilosc komentarzy pod newsami o meczu, czy jego wyniku po kilkaset jzu jest.. a tu pusto bo guzik lkudzi obchodza zawody nafaszerowanych broilerow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kałach Zgubili pałeczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:20 Jak dla mnie to nie zgubili tylko brakło im strefy zmian;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.07, 21:23 Gratuluje zdrowego podejścia z czuba! laseczki - spoko, chód na 50 km - fuj, a tak na marginesie co trzeba robić żeby mieć taki brzuch jak marion Jones?? dieta i ciężki trening nie wchodzi w grę!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWD Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: 195.175.37.* 02.09.07, 10:16 aaa s6.bitefight.onet.pl/c.php?uid=116946 Odpowiedz Link Zgłoś