Dodaj do ulubionych

Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z...

01.09.07, 12:44
Oj coś tu dzisiaj pustawo :) ale przynajmniej Eurosport was czyta :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Guzik Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.gizycko.mm.pl 01.09.07, 13:14
      To ja też sie dorzucę, telewizor wyłączony :]
    • Gość: Yvette Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: 212.106.23.* 01.09.07, 13:14
      Pustawo, bo się troche nudnawo robi
      • Gość: Max Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 13:19
        tez czytam ;]
    • Gość: khmer Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 13:19
      a wam tylko d...py w glowie
    • janoboktoinny nudno.. 01.09.07, 13:19
      nudnawo, bo lekkoatletyka nudna jest... moze zamiast tego jakis mecz
      zrelacjonujecie... liga, druzyny niewazne.. byle zczuba bylo.. :P
    • Gość: sołtys Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 13:23
      Te zdjęcia to dowód na to że Polki są najładniejsze, hehehehe...
      • Gość: KM Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.sycomp.pl 01.09.07, 13:32
        Hmm a może Panowie poszukacie czegoś jak zbudowana jest bieżnia :P
      • jaguar666 Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. 01.09.07, 13:36
        No jeszcze lewa część zdjęcia może być :D
    • Gość: Guzik Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.gizycko.mm.pl 01.09.07, 13:34
      wszystko fajnie, bieg rzeczywiście pełen emocji, ale chyba czas zająć sie czymś
      mniej pochłaniającym i męczącym.
      • Gość: ja Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.tvk.torun.pl 01.09.07, 13:41
        co jest nudniejsze formula 1 czy LA
        • Gość: Yvette Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: 212.106.23.* 01.09.07, 13:46
          Zdecydowanie LA. F1 nie jest taka zła, choć spokojnie podczas
          wyścigu można iść zrobić sobie kanapki
    • norweg88 Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. 01.09.07, 13:39
      Hej,przecież dzisiaj w studio siedzi najbielszy wśród czarnych - Marcin Urbaś.
      Przypomnijmy więc: youtube.com/watch?v=icVIQKo-aFc

Poza tym w sztafecie 4x400 w Meksyku biegła ta pani(bądź panna)
      img211.imageshack.us/img211/3452/zudikeyrq8.jpg
      Wcześniej odpadła w ćwierćfinale 200m. Ale wydaje mi się że nie zamieniła by
      swojej urody na medal i sportową emeryturę.Szkoda by było. Bo trudniej jest być
      ładnym niż być mistrzem świata w obojętnie co ;]
    • Gość: aga Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 13:39
      Gdyby Polacy wygrywali w tych "emocjonujących" konkurencjach to pewnie nie
      narzekalibyście że są takie nudne;p
      • Gość: nedops Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.07, 13:49
        ja nie wiem skad wzieliście,że niemcy mają lepszy czas od polaków ;)
        poza tym to wieruszewski i plawgo jeszcze w tym roku w sztafecie nie
        biegali,można liczyć na złamanie 3:00 w finale w to POWINNO dać brąz ;)
    • Gość: KM Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.sycomp.pl 01.09.07, 13:51
      Coś na rozluźnienie:

sport.onet.pl/0,1248744,1598232,wiadomosc.html - tak żeby się pośmiać.

Myślę ze warto wspomnieć o tym Panu :) W końcu on pada szybciej niż oszczep
      rzucony podczas tych zawodów :)
    • majari komentowanie Vuelty nie ma sensu 01.09.07, 14:00
      bo wszystkich po pierwszym etapie złapią na dopingu i nie będziecie mieli co robić.
      • jaguar666 Re: komentowanie Vuelty nie ma sensu 01.09.07, 14:06
        Raczej nie złapią prawie nikogo. Kolarstwo nie jest dyscypliną, w której jest
        jakoś zdecydowanie więcej dopingowiczów niż w innych sportach, więc nie wiem
        skąd ta nagonka.
        A za niecały miesiąc mistrzostwa świata, moglibyście chociaż czasówkę
        relacjonować :)
    • jaguar666 Skok o tyczce 01.09.07, 14:19
      zCzubaki, jak się nazywał ten gościu, który skakał zawsze w kasku i co się z nim
      dzieje?

Fajna cenzura, widać TVP nie lubi Niemców.
      • bazyliszek4 Re: Skok o tyczce 01.09.07, 23:29
        po co ich pytasz? przecież zczubaki na la się nie znają, sami się
        przyznali...
        :)

ten gość nazywa się Toby Stevenson. a w Osace go nie ma zapewne
        dlatego, że słabo wypadł w mistrzostwach USA, które są kwalifikacją
        do MŚ...
    • norweg88 Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. 01.09.07, 14:32
      Ja zauważyłem,że skok o tyczce budzi dużo niezdrowych emocji. A to gest
      Kozakiewicza,a to tyłek Lobingera... ;] Co będzie dalej?
    • Gość: krzys Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.karneval.cz 01.09.07, 14:44
      Hej "Z czubaki"

jak to jest w skoku o tyczce, czy dlugosc tyczki jest zawsze taka sama czy
      zmienia sie wraz z wysokoscia poprzeczki ?

Krzys

• Gość: nedops Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.07, 14:48
        ten w kasku to amerykanin Toby Stevenson nie wiem czemu nie ma go w osace...
        a długośc tyczki zawodnik dobiera sobie sam,czesto zmieniają tyczki w trakcie
        konkursu,ale nie jest tak,ze reguła jest wyższa wysokosc=dłuższa tyczka
    • Gość: woj Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: *.aster.pl 01.09.07, 15:09
      zia, ta amerykanka za sztafety z rozpuszczonymi włosami jest
      najładniejszą murzynka jaka w zyciu widzialem
    • Gość: Harpagon Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.range81-157.btcentralplus.com 01.09.07, 15:09
      w zasadzie to nie wiem, dlaczego nie chcecie komentować żużla. Nikt by tego tak
      dobrze nie zrobił jak Wy ;)
    • Gość: A 4x100 IP: *.chello.pl 01.09.07, 16:07
      ja chyba ogladalem inna sztafe bo jakos mi sie wydawalo ze Tyson Gay
      biegl na 3 zmianie?!! wiec sorry ale Asafa Powell biegnac na 4
      zmianie nie mial szans go dogonic!
      • Gość: A Re: 4x100 IP: *.chello.pl 01.09.07, 19:15
        no teraz ogladalismy ten sam wyscig :)
    • Gość: F. ja was prosze... IP: *.acn.waw.pl 01.09.07, 18:07
      ..jesli juz musicie komentowac te nikomu nie potrzebne MSLA to chociaz piszcie
      tez takak sama ilosc zwyklych artykulow bo w pracy z nudow mozna umrzec :(

ja rozumiem ze sa fanatycy LA i to dla nich, ale co ze zwyklymi kibicami nie
      zaniedbujcie ich.
    • Gość: WpizduZtym Po co ta relacja ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:12
      Robicie relacje z zawobow broilerow, nakoksowanych ludzi, kobiet w wiekszosci przypowinajacych umiesnione deski ... nikt niechce tego nawet ogladac i komentowac.

Za to z kapitalnego spotkania Radwanskiej ktore wszycy chcieli zobaczyc i pokomentowac NIe.. kompletnie wam nie rozumiem.

Wystarczy spojrzec na ilosc komentarzy pod newsami o meczu, czy jego wyniku po kilkaset jzu jest.. a tu pusto bo guzik lkudzi obchodza zawody nafaszerowanych broilerow
      • Gość: Kałach Zgubili pałeczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:20
        Jak dla mnie to nie zgubili tylko brakło im strefy zmian;]
    • Gość: Radosław Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. z.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.07, 21:23
      Gratuluje zdrowego podejścia z czuba! laseczki - spoko, chód na 50 km - fuj, a
      tak na marginesie co trzeba robić żeby mieć taki brzuch jak marion Jones?? dieta
      i ciężki trening nie wchodzi w grę!!!:)
    • Gość: WWD Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 8. IP: 195.175.37.* 02.09.07, 10:16

aaa s6.bitefight.onet.pl/c.php?uid=116946

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka