ckdraka 03.10.07, 16:29 Jak wynika z tej notki to "na dłużej" oznacza, że na jeden mecz:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janoo Kuszczak na dłużej w bramce Manchesteru IP: *.limes.com.pl 03.10.07, 19:09 O moj Boże!! Aż TRZY razy ogronił strzały Tottiego!! Nie raz, nie dwa, a TRZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. Ciekawski Kuszczak na dłużej w bramce Manchesteru IP: 213.25.25.* 03.10.07, 19:13 A jak mozna schodzic z boiska trzymajac sie za stope? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosenny roztop Kuszczak na dłużej w bramce Manchesteru IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.10.07, 19:31 ja wszystkie te smiechy za kolumbie rozumiem, zreszta wejdzcie sobie na youtube i tam kiksow a)wiecej b) bardziej znane nazwiska. Pod drugie, zeby nie meczyc - przeciez koles gra w ManU to nie jest druzyna z warszawy albo nie daj boze z krakowa zeby tak po nim jechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 03.10.07, 19:59 Brawo Tomek! Zobaczymy co dzisiaj pokaże Boruc i będziemy mieć odpowiedź na to kto powinien stać w Polskiej bramce. Obstawiam, że Kuszczak! Ekstra program piłkarski na: www.mojapilka.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Kuszczak na dłużej w bramce Manchesteru IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.10.07, 22:20 Dzieki Tomek za wczoraj, prosimy o jeszcze. Musisz olac cieplym moc... wszystkich swoich pseudofanow, zakompleksionych obszczymurkow. Zamiast sie cieszyc z kazdego dobrego wystepu reprezentanta Polski to zawsze beda tylko narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: Kuszczak na dłużej w bramce Manchesteru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.07, 12:13 niestety taka natura Polakow. ja w studio nSportu Pol powiedzial ze to nei bylo nic nadzwyczajnego ze kuszczak stał w bramce MU i z enei ejst zadnym bohaterem to myslalem ze rozwale telewizor, jasne bohaterem by byl jakby dobrze bronil strzały w 1/32 pucharu polski z 3 ligowym zespołem!! Trzeba go pochwalic ze gdzies ma bramkę z Kolumbią:). a my powinnismy byc dumni z naszych bramkarzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: Kuszczak na dłużej w bramce Manchesteru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.07, 12:14 niestety taka natura Polakow. jak w studio nSportu Pol powiedzial ze to nie bylo nic nadzwyczajnego ze Kuszczak stał w bramce MU i ze nie jest zadnym bohaterem to myslalem ze rozwale telewizor, jasne, bohaterem by byl jakby dobrze bronil strzały w 1/32 pucharu polski z 3 ligowym zespołem!! Trzeba go pochwalic a my powinnismy byc dumni z naszych bramkarzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany Re: Kuszczak na dłużej w bramce Manchesteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 15:47 buhahahaha Kuszczak dobry bramkarz???? buhahaha, buhahaha, no jasne jest dobry buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Kuszczak na dłużej w bramce Manchesteru IP: *.studioa2.pl 06.10.07, 23:39 No lepszym na pewno niż hamburger B(or)UC. Odpowiedz Link Zgłoś