Gość: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.03, 21:20 Obrona Wisły zawsze była słabiutka..teraz i atak osłabł wiec jest totalna kicha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skatwww3 Re: Wisła testuje obrońcę z Togo IP: *.acn.pl 20.07.03, 21:45 chcialbym zeby chociaz jeszcze jeden zespol w polsce mial taki sklad jak wisla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic 1 Re: Wisła testuje obrońcę z Togo IP: *.bham.ac.uk 20.07.03, 21:52 Zgoda ..... > Obrona Wisły zawsze była słabiutka..teraz i atak osłabł wiec > jest totalna kicha ...polecam tez trenerowi K. cala reprezentacje Burkina Faso, ktora zlala skore naszym mlodym pilkarzom (reprezentacji Polski, bylo nie bylo...) nie tak dawno temu we Francji. Trenerowi K. Afryka nie jest przeciez obca..... Jakze przykre takie sarkastyczne uwagi - przeciez chcialbym sukcesow tak Wisly, jak i trenera Kasperczaka, ale ..... rzeczywistosc skrzeczy: po jaka cholere szukac wsrod obroncow Togo, jesli by nasi byli lepsi? A sa i gorsi i drozsi i ... sprzedajni (vide ostatnia afera Switu).... co za bagno.... z listkiewiczem na czele, ktory tez zarabia jak/gdzie sie tylko da .... ale afer nie widzi - do optyka slepoto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Re: Wisła testuje obrońcę z Togo IP: *.one.pl / 192.168.1.* 20.07.03, 23:07 Gość portalu: kibic 1 napisał(a): > Zgoda ..... > > > Obrona Wisły zawsze była słabiutka..teraz i atak osłabł wiec > > jest totalna kicha > > ...polecam tez trenerowi K. cala reprezentacje Burkina Faso, > ktora zlala skore naszym mlodym pilkarzom (reprezentacji Polski, > bylo nie bylo...) nie tak dawno temu we Francji. Trenerowi K. > Afryka nie jest przeciez obca..... > > Jakze przykre takie sarkastyczne uwagi - przeciez chcialbym > sukcesow tak Wisly, jak i trenera Kasperczaka, ale ..... > rzeczywistosc skrzeczy: po jaka cholere szukac wsrod obroncow > Togo, jesli by nasi byli lepsi? A sa i gorsi i drozsi i ... > sprzedajni (vide ostatnia afera Switu).... co za bagno.... z > listkiewiczem na czele, ktory tez zarabia jak/gdzie sie tylko > da .... ale afer nie widzi - do optyka slepoto!!! > Ja wiem i rozumiemże że trudno Listkiewicza kochać nawet sam nie pałam do niego żadnym wielkim uczuciem ,ale co on ma wspólnego z polityką transferową Wisły to ja nie wiem to musi byc głupota lub jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro KLłOS DO WISŁY ZA DARMO IP: *.tvk.tpsa.pl 21.07.03, 08:02 po co testowac jakiegos tam obronce z Toga.Kłos ma swoja karte na reku i napewno to dobry zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Kłos do Wisły ?Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 10:47 Sorki...wiem ze Kłos jest do wziecia za darmo ale jego Wisła nie potrzebuje.Bo on jest prawym obroncą..a tam graja w wisle Baszczynski i Kuzera...A i nowa polityka klubu polega na zegnaniu starszych wiekiem pilkarzy i kupowaniu mlodych zdolnych...wiec klosek odpada.. Odpowiedz Link Zgłoś