Gość: vik IP: *.chello.pl 25.07.03, 23:14 Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Jeden pajac i drugi pajac. Do tej pory miałem Wengera za rozsądnego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wulwul1 Re: Lehmann w Arsenalu IP: *.radom.com.pl 26.07.03, 12:46 Święte słowa. Obaj nie należą do pewnych punktów. A Lehmann na dodatek łapie kartki za brutalne faule. Jest nieobliczalny i mściwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Lehmann w Arsenalu IP: *.acn.pl / 10.67.5.* 26.07.03, 15:54 w sumie to niezły bramkarz, ale za stary, i za słaby na Arsenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunner Re: Lehmann w Arsenalu IP: *.chello.pl 27.07.03, 10:54 to klęska i zmarnowane pieniądze! coś mi się wydahje, że Wenger powoli odchodzi od zmysłów... ale szybko (3,4 mecze - oby tylko tyle) i będzie, jak z Dudkiem! Trzy szmaty i zasiądzie na głębokiej ławie... ale co z tego, jak nadal nie ma dobrego bramkarza, jaki winien być w tym wspaniałym klubie! no cóż nie tylo Wisełka ;) dokonuje takich kiepskich transferów (AngeloHughes) Pozdro dla wszystkich fanów The Gunner's! Mistrz będzie NASZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUT Re: Lehmann w Arsenalu IP: *.otvk.olawa.pl 29.07.03, 20:35 A ja musle ze Lahmann bedzie jednym z najmocniejszych punktów Arsenalu. TO naprawde swietny bramkarz. Przekonac sie o tym mozna bylo chociazby w ubieglym sezonie gdzie bronil według wielu fachowców lepiej od Kahna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Lehmann w Arsenalu IP: *.localnet 01.08.03, 10:26 Dajmy mu szansę, zobaczymy jak będzie grał. Ale szkoda że nie Canizares... Pozdro dla Fanów A.F.C. Odpowiedz Link Zgłoś