Gość: rex33 Dzięki Ci Panie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:49 Przeczytałem te "opinie". Dzięki Ci Panie, że należę do tej większości, która w d*&^% ma piłkę kopaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pundu Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.chello.pl 04.11.07, 19:51 Podpisuje się oburącz pod wypowiedzią tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #91 Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.chello.pl 04.11.07, 19:52 Jak coś nie pasuje to przykro mi bardzo, ale zawsze tak będzie na stadionach, jak komuś coś nie pasuje to wcale nie musi chodzić na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią 04.11.07, 19:55 Opis dowodzi tylko jednego: na trybunach rządzą ludzie (aż ciężko napisać o nich to słowo), którzy mają za nic każdy przejaw prawa. Jedno co mnie cieszy to to, że na starość będą dostawać po ryjach od swoich wnuków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logon Kultura kibica.... IP: *.chello.pl 04.11.07, 19:59 Gratuluje koleżance trafnych spostrzeżeń i jednocześnie trochę to dziwne że "fajna laska" chodzi sama na mecze. Nie żebym miał coś przeciwko ale wiadomo kultura kibicowania w tym kraju odstarsza normalnych ludzi od chodzenia na mecze ligowe... Ehh, czy będzie kiedyś w Polsce tak że bez obaw o własne zdrowie będzie można pójść z żoną, dzieckiem czy dziewczyną na mecz... i obejrzeć go w przyzwoitych warunkach czytaj na stadionie spełniającym europejskie standardy??? Zastanawiam się czy musi tak być...? Coraz częściej dochodzę jednak do wniosku, że chyba musi bo nikomu włącznie z PZPN, i klubowymi działaczmi nie zależy na poprawie bezpieczeństwa... O tym jedynie się mówi ale żeby coś zrobić... Lepiej przecież przymknąć oko i udawać że nic złego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LFC Supporter Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.koba.pl 04.11.07, 20:00 Masz rację, w Polsce nie da się pójść spokojnie na mecz. A oni chcą nowych stadionów... Gdzieś słyszałem mądre zdanie: 'po co budować stadiony, skoro pseudokibice je niszczą?'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Fanka Legii po meczu z Odra IP: *.chello.pl 04.11.07, 20:09 Dziendobry , ostatnio bylam na meczu Legia : Odra , niestety nie moglam zajac swojego miejsca na trybunie ,za ktore zaplacilam poniewaz kibice caly czas biegali urzadzajac sobie wyscigi po trybunach . Kibice Legii spiewali rowniez wulgarne przyspiewki o szanowanym wlascicielu klubu co mnie osobicie bardzo wzburzylo. Wyzywali rowniez mojego ulubionego pilkarza przystojnego Bartka Grzelaka . Kiedy chcialam dopingowac swoja ukochaną druzyne zostalam pobita, zgwalcona i okradziona . Uwazam ze to skandal co sie dzieje na tym stadione , totalne zezwierzecenia kibicow Legii czy Gazeta Wyborcza zainteresuje sie tym i jakos zainterweniuje ??? Zbulwersowna Katarzyna Fanka klubu Legia Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Fanka Legii po meczu z Odra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:54 BRAWO!!! Właśnie ciekawe czy teraz GW by się zainteresowała! Bo dzisiejszym artykule straciłem już końcówkę i tak małego szacunku do tej gazety!! Gratuluję świetnej felietonistki, która NIC TAKIEGO NIE NAPISAŁA!! www.google.pl/search?hl=pl&q=megane_v&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS_Tychy Kibice IP: *.chello.pl 04.11.07, 20:01 Jeśli raz na jakiś czas ktoś chodzi na mecze to się nie dziwie że mu nic nie pasuje !! Jak już ktoś wcześniej pisał, jeżeli chciała Pani sobie pooglądać w spokoju mecz to trzebabyło iść na tzw. "dziady" lub na sektory przeznaczone dla tkaich właśnie ludzi!! A nie narzekać!! I wiele wypowiedzi co tutaj można przeczytać to na prawde.. Widać że 3/4 nie ma pojęcia o kibicach i kibicowaniu, gdyby nie takie "kibole" to by nikt na trybunach tyłka nie ruszył żeby wstać i gęby nie otworzył żeby wspomóc drużyne, ani żadnych opraw by nie było!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicv Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:05 LUDZIE!! Co wy piszecie?! Byliście kiedyś na stadionie? To nie teatr żeby siedziec! Skoro jesteś taką fanką to czemu nie stałaś i nie dopingowałaś?! Widzę że warszawiacy nie mogą się pogodzic z porażką więc wypisują głupoty! Aha i gratuluję refelksu! Mecz który "pani" opisywała odbył się w kwietniu!! Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Przykro mi ale stadiony będą teatrami a dla was 04.11.07, 20:09 kiboli miejsca na nich nie będzie!dostaniecie zakazy i zostana wam tylko ustawki w lasach na wioskach...i bardzo dobrze!! ITI nie poddawajcie się i wytępcie tę hołotę konsekwentnie i do końca!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:07 Komentarze są doprawdy świetne. Co za kultura dyskusji! B Y D Ł O ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydło Re: Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.chello.pl 05.11.07, 06:28 Lubię bydło,i uważam,że najbliższy Rodeo Drive 265 km. od mojego miejsca zamieszkania,to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Droga Fanko. Mógłbym się zgodzić, ALE... IP: *.chello.pl 04.11.07, 20:07 Jednak wykazałaś się naiwnością lub nieznajomością tematu. Tezy słuszne wymieszałaś z niewiedza i naiwnością. ZGADZAM SIĘ, że: - objawem buractwa jest nieprzestrzeganie miejsc. Jednak GŁÓWNA WINA jest po stronie klubu który powinien gwarantować przestrzeganie wykupionych miejsc i IDENTYFIKACJĘ kibiców, której brak BRAK . PESELE nie są weryfikowane przez nikogo, mozna podać żmyślony numer. - klub WISŁY się kompromituje w kwestii organizacji sprzedazy biletów , DOPUSZCZANIE świadome do zdobywania biletów przez koni. Brak też sprzedazy internetowej biletów. - że doping ANTY jest żenujący i sam NIGDY nie używam wulgarnych słów wobec przyjezdnych. Jedynym wulgarny doping który "wspieram" jest przeciw PZPN, bo to organizaja złodziei którzy sa odpowiedzialni za cały syf i korupcje w piłce i im się nalezy. Wyzywanie zas przyjezdnych jest skrajną głupota. Te sprawy jednak powinien roziwazywać klub konsekwentnie karając winnych. I zmieniając organizację dystrubucji biletów. Dla mnie stanem idelanym bedzie sytuacja gdy kibice zaczną przestrzegać .... zakazu palenia na stadionie gdy taki kluby wprowadzą. PRzyjdzie nam na to poczekac jednak NIE ZGADZAM SIĘ natomiast: - na nazywanie rac czymś złym i powrównywanie ich do gów*** (na marginesie: to jest słowo godne "fajnej laski" oburzonej chamstwem??). Race tworza atmosferę i jezeli są używane tylko w celach świetlnych to robią fajny efekt - na krytykowania sposobu powitania Dolhy. Tu akurat nie zauwazyłem ANI jednego wulgaryzmu a byłem na stadionie. I wszelkie skandowania były dość kulturalne aczkolwiek uczszypliwe. Nie widze w tym nic złego, skoro piłkarz ten odszedł do klubu konkurenta w czasi gdy na Reymonta był wielbiony. Życzę Tobie i innym aby tylko takie sytuacje występowały a naprawdę na stadionach będzie super. Zobacz sobie dla porównania jak przyjmowani są piłkarze w "kulturalnej" Hiszpanii gdy przejdą z Realu do Barcy czy odwrotnie (vide: Figo). Podsumowując. Nie oczekiuj od stadionu bycia teatrem bo nie o to w tym chodzi. MAsz prawo oczekiwać zagwarantowania porzadku przez organizatorów ale nie wymagaj ciszy czy oglądania w spokoju bez opraw, bo to byłoby naprawdę smutne. Gwizdnąć w celu zdeprymowania przeciwnika też myślę można, ale od wulgaryzmów się powstrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Stadion bedzie teatrem, race są zakazane! 04.11.07, 20:13 Prawa trzeba bezwzględnie przestrzegać!Kto nie akceptuje prawa, sam wyrzuca sie ze stadionu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic A ja chce prawa i rac. I pikników i ultrasów. IP: *.chello.pl 04.11.07, 20:39 Miejsce na stadionie jest i dla "pikników" i ultrasów. Dla tych co chcą oglądać siedząc i dla tych którzy chca się drzeć cały mecz, dodatkowo robiąc oprawy. Prawa należy przestrzegać. Dlatego proponuję aby race zalegalizować. Można ich przecież używać kulturalnie. Po wyświeceniu wyrzucić tuż za ogrodzenie a nie na murawę, jak jest na Wiśle. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Nie ma takiej opcji. Race są zakazane wszędzie i 04.11.07, 20:43 nie zapowiada sie na zmiany. Owszem, miejsce jest także dla ultrasów, ale muszą oni ściśle przestrzegać prawa. Każde wykroczenie powinno kończyć sie w sądzie- jak w Anglii- wyrok jeszcze podczas meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Nie ma takiej opcji. Race są zakazane wszędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:47 co ci race przeszkadzaja? byles kiedys na meczu gdzie palili race? Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: A ja chce prawa i rac. I pikników i ultrasów. 04.11.07, 21:50 > Prawa należy przestrzegać. Dlatego proponuję aby race zalegalizować. Świetny argument, dawno się tak nie uśmiałem:)) Prawa należy przestrzegać. Dlatego proponuję aby zalegalizować gwałty, morderstwa, włamania i rozboje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Czy ty udajesz głupotę czy to realny problem? IP: *.chello.pl 04.11.07, 22:03 Jaką krzywdę robi pozostałym kibicom odpalona raca?!? Byłeś kiedyś na meczu? Widziałeś jaki dają fajny efekt?? Słyszałeś 20 tyś ludzi bijących brawo za te efekty?? Rolą klubu jest tak porozdzielać kibiców by na innych trybunach siedzieli ultrasi chcący brać udizał w tworzeniu widowiska a na innych przysłowiowe "pikniki". JAk pisałem dla wsyzsktich jest miejsce. Ten podział robi się polityką cenową i informacyjną. JAk jest zrobiony to nikomu race nie przeszkadzają a tylko dodają kolorytu. Fajnie by tez było aby osoby znające atmosferę meczu wyłącznie z telewizji nie wypowiadały się autorytatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: Czy ty udajesz głupotę czy to realny problem? 04.11.07, 22:42 Czy ty tylko udajesz głupotę, czy po prostu nie rozumiesz tekstu pisanego? Nie wypowiadałem się o racach, tylko o jakości argumentu, ale skoro nie załapałeś, nie chce mi się ci tłumaczyć jak krowie na granicy. A co do rac, to uważam, że powinny być zakazane dla prewencji, żeby przez jakiegoś bałwana nie musieć co chwilę przerywać meczu. Tak samo dla prewencji nie pozwala się wnosić noży, bo jedna osoba pokroi nim parówkę, a druga zadźga kogoś tak dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puff Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:15 w koncu ktos odwazyl sie powiedziec glosno prawde!!! brawo!!! nie wszyscy sie zachowuja na stadionach tak jak powinni i cos z tym trzeba w koncu zrobic... w koncu euro coraz blizej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melculo Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.tsi.tychy.pl 04.11.07, 20:18 Właśnie zauważyłem, że portal gazeta.pl pod względem farmazonów zdążył pobić bravo.. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primus Tacy kibice to nie kibice IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 20:18 Wiadomo, że tacy kibice o jakich pisze ta kibicka to nie są kibice tylko zaburzeni emocjonalnie ludzie. Takie "kibicowanie" to tylko okazja żeby poczuć sie dowartościowanym, potrzebnym, silnym, akceptowanym, bezpiecznym - czyli dostają to czego pewnie nie dostaja w rodzinie, a jest to tym łatwiejsze, żeby dostać te wszystkie uczucia wystarczy dostosować się do grupy i tyle, trochę powrzeszczeć, poprzeklinać, rzucić jakąś racę, wychylić kilka honekerów i wtedy jest się kimś - choćby na ten czas tzw "kibicowania". Tylko że lepszym miejscem dla nich były by jakieś grupy terapeutyczne i siłę by zaczęli czerpać z wewnątrz siebie a nie od jakiś debili i frustratów którym w życiu nie wyszło. Oczywiście nie wszyscy są tacy - na wszytsko trzeba patrzeć indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.chello.pl 04.11.07, 20:20 Dziewczyno zastanów się co Ty wypisujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Mecz widiany oczyma piknika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:21 Jak jej sie nie podoba atmosfera na meczu, race, śpiewy,itp. to po co placi 50 zl za bilet? nie lepiej obejrzec mecz w TV?Typowy piknik Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Stadion to miejsce właśnie dla piknika, a miejsce 04.11.07, 20:26 kibola jest w więzieniu albo w najlepszym razie w lesie!tam możecie robić oprawy nawet podpalając własne pierdy!Pirotechnika jest na stadionie zakazana i nie ma dyskusji!Ci którzy sie nie podporządkują, wylecą!Czas najwyższy przypomnieć wam, że to nie wy tu rządzicie! WY musicie się podporządkować, albo zostaniecie usunięci, zrozumiano?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Stadion to miejsce właśnie dla piknika, a mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:36 Tak, zrozumiano panie władzo.Przepraszamy juz nie bedziemy.Taki jestes mądry to przejdz sie kiedys na mecz wez megafon i powiedz to kibicom ktorzy stoją w młynie.Myslisz ze uda sie usunac kibicow z dnia na dzien. Jeszcze nikomu sie nie udalo tego zrobic calkowicie w zadnym kraju.A ty co, z policji jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Kolego, Anglikom się udało, nam tez sie uda! 04.11.07, 20:39 Nie zgrywaj cwaniaka!Juz nie tacy chodzili potem ze spuszczoną głową...obawiam sie że nic nie trzeba będzie krzyczeć na stadionie, bo po prostu dostaniecie wszyscy zakazy i skończy sie "wasz chuligański trud".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napastnik Re: Stadion to miejsce właśnie dla piknika, a mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:38 tylko pikniku pamietaj o tym aby chodzic na mecze nie tylko z lepszymi rywalami,bo nagle na takich hitach jest 20 tys,a na meczu z odra 5,i kto wtedy dopinguje swoja druzyne? pikniki na pewno nie,bo ich nie ma,wiec o czym my tu kur... mowimy,nie pasuje nie przychodzcie Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Bo normalni kibice maja także jakieś życie poza 04.11.07, 20:41 klubem a kibole onanizują sie swoimi nic nie wartymi "oprawami". Nic nie stoi na przeszkodzie aby robili to poza stadionem a stadiony zostawili normalnym prawdziwym fanom, ktorzy chcą w spokoju obejrzeć mecz, napić się piwka i cos przekąsić bez wysłuchiwania chamskich przyśpiewek. Lepiej sie dostosujcie bo sami znikniecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Bo normalni kibice maja także jakieś życie po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 22:36 jak chcesz to sobie w spokoju ogladaj mecz w telewizji! Ciekawe kogo pilkarze by woleli na meczach? Czy twoich fanow, którzy przyszli na stadion jak do teatru czy fanatykow? Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: Bo normalni kibice maja także jakieś życie po 05.11.07, 10:20 Wiesz kogo woleliby piłkarze? Ludzi którzy kupią koszulkę z ich nazwiskami, dzięki czemu dostanie swoją dolę, do klubu wpłynie kasa, piłkarze dostana podwyżki itd. Nie oszukuj się, tylko kasa się liczy, bo piłka to biznes jak każdy inny. A wy jesteście do tego tylko śmiesznym, żałosnym dodatkiem. Tak śmiesznym, jak te wasze obite ryje i łyse pały. Jak znikniecie, nikt nie będzie po was płakał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Bo normalni kibice maja także jakieś życie po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:54 no to sie wykazales inteligencja! Przyjdź na mecz i zobacz ile z tych lysych pal to zwykli ludzie ktorzy po prostu kochaja klub bardziej od innych. A co do pilkarzy ze mysla o forsie to NIE ZAWSZE tak jest. Są ludzie dla ktorych pieniadze w zyciu nie sa najwazniejsze. CHyba Ty sie do takich nie zaliczasz no ale to juz twoja sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arigatou Artykuł z dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:22 Artykuł z dupy koleżanka( choć mi sie wydaje ze kolega)1 raz na meczu i tyle 14-16 letni chuligani hahahaha dobra kobiecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesjasz Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:22 Ludzie sektor D (na C to jest sprawa jasna) to nie jest kino czy teatr!!! Masz bilet siadasz gdzie chcesz w imie zasady kto pierwszy ten lepszy. Dostaje bialej goraczki jak widze piknikow ktorzy wbijaja sie przed kogos mowiac "to moje miejsce".. To jest dopiero buractwo.. Widac, ze to jacys sezonowi kibice i nie znaja zwyczajow od dawien dawna panujacych na Estadio de Reymonta. A jak sie komus nie podoba to moze isc na mecze Cracovii - tam jest bardzo duzo wolnego miejsca.. No i kulturalny doping rzecz jasna hehe Pozdrawiam WIERNYCH kibicow Wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcioo Re: Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: 62.87.185.* 05.11.07, 09:39 podaj definicej buraka wg ciebie? bo przy takim rozumowaniu kto pierszy ten lepszy na numerowanych miejscach, to chcialbym zobaczyc jak ktos wiekszy i silniejszy wpakuje sie na twoje miejsce albo twojej matki i nie koniecznie na stadionie ale wszedzie! (czy gdybys jechal autem i wpakowalby sie w ciebie np TIR a kierowca powiedzialby ze jest wiekszy i moze wiecej...) chcialbym zobaczyc twoja mine jak np moja siostra lat 20, szczupla blondynka, studentka medycyny, ktora czesto chodzi na rozne mecze pilkarske!, a ty jej zajmiesz miejsce, pomyslalbys kiedys ze ona tez moze sie wkurzyc i w imie kto silniejszy ten lepszy zloi ciebie przy twoich kolegach, a caly sektor bedzie sie z ciebie smial ze baba go zbila??? (siostra ma czarny pas w karate i trofea w europejskich zawodach) bylem na wielu meczach i jak sie chce to potrafi sie dobrze kibicowac siedzac na swoim miejscu i nie wykrzykujac debilnych hasel... (bylem na meczach barcelony na camp nou, moze i "pikniki", ale jesli jest mecz zaciaty i wyrownany to atmosfera jest OK, bylem na juventusie w LM z barcelona i pomimo miejsc numerowanych jakos 80 tys ludzi znalazlo swoje miejsca, i moje i mojej zony tez czekalo, kibicowalismy barcelonie i nie bylo z tym problemu, bylem na wembely arsenal - ManU i jakos atmosfera byla o onebo lepsza niz wisla legia, a mecz byl o 13, nie bylo rac, kazdy mial swoje miejsce, i nikt nie siedzial na ogrodzeniu ani na schodach zaslaniajac boisko. zasady kto pierszy ten lepszy obowiazuja na nienumerowanych miejscach! a nie tam gdzie kiedys byly nie numerowane miejsca, a teraz sa numerowane. pozatym grupka 30 14-15 latkow, ciekawe jak by wygladali gdyby przestrzebali numerowanych miejsc i kazdy by kupil inne miejsce na innych sektorach, moze wtedy atmosfera byla by lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcioo estadio de reymonta IP: 62.87.185.* 05.11.07, 09:42 nie wiedzialem ze stadion wisly jest im. reymonta, jak chcesz napisac jaki ty super jestes, to powinno byc estadio en reymonta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariecruz Re: Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.e-wro.net.pl 04.11.07, 20:28 a ja nie mogę zapomnieć rozmowy kibiców obok mnie, którzy policzyli drobne, cały mecz przegadali na temat gdzie jest najtańsze z najtańszych piw i doszli do wniosku, że w kauflandzie jest promocja za 0,99 zł i tam pojadą się nawalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Re: Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: 195.116.249.* 04.11.07, 20:28 Nie wiem czy ten artykul jest autentyczny. Nie wiem jacy sa kibice na stadionie Wisly. Ale wiem jedno. Na stadionach jest duzy odsetek - nazywajac ich delikatnie - kiboli, ktorzy odstraszaja zwyklych ludzi od przychodzenia na stadiony. Ja rozumiem, ze kibicowi moze sie jakas k... wypsnac pod wplywem emocji. Rozumiem ze ktos moze pojsc na piwko przed meczem. Ale banda pijusow i degeneratow spiewajacych "piosenki" z co drugim slowem ch... k... itp. i szukajaca byle zaczepki by komus walnac powinna siedziec w swoich domach albo wiezieniach. Jesli kluby chca miec na stadionach dziesiatki tysiecy kibicow to nie moga ich wpuszczac na stadiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.toya.net.pl 04.11.07, 20:44 A co dziewczynko chciałaś zastać na stadionie? Może podgrzewane siedzenia? Widać, że pojawiasz się raz na jakiś czas, bo gdybyś przychodziła regularnie, to byś przywykła do stadionowych obyczajów. Nie musisz się z nimi zgadzać, ale możesz zaakceptować i wtedy mecz będzie dobrą zabawą. Jeśli Ci się to nie podoba, może daj sobie spokój z futbolem. Bo to męczarnia zarówno dla Ciebie jak i dla czytających później takie artykuły. (swoją drogą skąd coś takiego się tu wzięło???). Jest mnóstwo dziewczyn na stadionach, które nie kręcą nosami na widok zajętego "swojego" miejsca i nie marudzą jak im ktoś zasłoni widok, bo miejsca na stadionie wystarczy dla każdego. Trzeba sobie radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.bstnma.east.verizon.net 04.11.07, 20:37 glupie kobiszcze z ciebie. zdenerwowana ze nikt cie nie chcial poderwac na stadionie. jak sie nie podoba to nie przychodz. wisla ma wspanialych kibicow, a te 14-15 letnie gnojki to przyszlosc kibicow wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: future Re: Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.chello.pl 05.11.07, 06:37 Raczej terażniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem A kto normalny chodzi na stadiony piłki nożnej? 04.11.07, 20:43 Piłka nożna to rozrywka dla plebsu, bezmózgich proli. Żadna osoba o IQ większym niż rozmiar własnego obuwia nie podnieca się tym tak zwanym "sportem" dla gawiedzi. A jeśli przypadkiem już pójdzie na stadion, niech nie narzeka na to, jak się tam zachowuje czerń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: A kto normalny chodzi na stadiony piłki nożne IP: *.sbmec.pl 04.11.07, 21:01 Prawie się z tobą zgadzam, drogi inteligencie, wyp...aj na siatkówkę albo Małysza - zobaczysz mecz, a przy okazji masz dużą szansę spotkać jakiegoś noblistę (możesz go nie poznać, bo dla kamuflażu będzie miał wąsy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Cóż, prawda jest bolesna IP: *.sbmec.pl 04.11.07, 21:38 Niestety, nie wiem kim jest "prol" i tak naprawdę nie interesuje mnie to. Ponieważ jednak jestem otwarty na różne pomysły, czy mógłbyś mi powiedzieć, jakim sportem powinienem się zainteresować, abym wreszcie miał szansę się rozwinąć i awansować z "plebsu" i "gawiedzi" do "tłumu" i "gromady"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anabol Re: A kto normalny chodzi na stadiony piłki nożne IP: *.chello.pl 05.11.07, 06:45 Jesteś wredny,więc tak samo Ci odpowiem:jesteś debilem,który nie docenia zasad demokracji.Ale z tym,można żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Beznadziejny artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:47 Klientka weszła na młyn na mecz i zdziwiła się ze ktos jej zajął miejsce. buhahaha.I takie rzeczy wypisują na sport.pl, normalnie szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She Re: Beznadziejny artykuł IP: *.chello.pl 04.11.07, 20:56 Dokładnie.. Jak się chodzi raz na jakiś czas to potem wszytsko przeszkadza.. Tutaj ktoś zasłonił, tam biegają 14 letnie dzieciaki.. Tam ktoś przeklina..Heh, normalka, w ogóle nie wiem po co ten wątek na sport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Beznadziejny artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:00 No nie stary... Jezeli Pani boji sie o zmłamanie pazkokcia to prosze siedziec w domku i "kibicowac" bo to jest wlasnie to, ze jezeli wchodzisz na sektor C to nie ma przebacz, a potem sie popisujesz, ze jestes fanką. Jak jestes to masz sie godzic na warunki jakie są to nie disneyland. Rozumiem, ze 50zl i to jest sporo kasy ale czego nie robi sie dla najlepszej atmosfery w polsce. Wiec nie przesadzaj, a jak jestes taka, ze musisz korzystac z ochrony i widzisz, ze nie reaguje to zagadaj sama do tych gó..arzy spróboje taki cos powiedziec to przeciez kazdy obok Ciebie zareaguje stosownie. A jak chcesz bardzo pasującej Ci atmosferki to idz sobie na sketor A lub B tam nawet sobie precelka kupisz i kawke dostaniesz. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja, bo co? Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:54 załoze sie że to stec jest tą kibicką Odpowiedz Link Zgłoś
reymonta_22 Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią 04.11.07, 20:55 ale bzdura ktos kto to pisał miał tylko i wyłącznie złe intencje wobec kibiców bzdura, fałsz i hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Fanka Wisły Kraków wspomina hit z Legią IP: *.chello.pl 04.11.07, 20:59 Na jakim stadionie Pani byla bo ostatnio bylo 1-0 dla Wisly i nikt nie rzucal rac na murawe Odpowiedz Link Zgłoś