Gość: Stożek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 23:22 "w hotelu Pod Piramidami w Tychach" Ten hotel to poprostu Piramida :D a nie pod piramidami :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Szkoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 23:26 Beenhakker coraz bardziej zaczyna przypominać Janasa - ma swoich ulubieńców i konsekwentnie ich powołuje mimo, że są zawodnicy w lepszej formie albo po prostu lepsi. Ale wiadomo - toż to Holender, klasa sama w sobie. A dla mnie to za przeproszeniem to samo gó.., tyle że w innym papierku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo is my friend Re: Szkoda... IP: 65.119.189.* 05.11.07, 23:37 Ulubiencow? :))))) Leo ostatnio zabral naszych ligowcow na mecz z Wegrami, efekty sam widziales, wiec daj spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je myślę, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 00:36 wydaje mi się, że powinni być POwoływani tylko zawodnicy ze zwycięskiej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Ktoś wie czy bilety jeszcze w kasach będą? 06.11.07, 10:59 Sprzedaż internetowa zamknięta, a czy Śląski bedzie miał jeszcze jakąs pulę w kasach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubba Re: Szkoda... IP: *.planters.net 06.11.07, 00:58 Gość portalu: kibic napisał(a): " Beenhakker coraz bardziej zaczyna przypominać Janasa - ma swoich ulubieńców i konsekwentnie ich powołuje mimo, że są zawodnicy w lepszej formie albo po prostu lepsi. Ale wiadomo - toż to Holender, klasa sama w sobie. A dla mnie to za przeproszeniem to samo gó.., tyle że w innym papierku..." Tak, opinia to jak dziura w dupie kazdy ja ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Re: Szkoda... IP: 212.160.172.* 06.11.07, 09:30 Gość portalu: kibic napisał(a): "Beenhakker coraz bardziej zaczyna przypominać Janasa - ma swoich ulubieńców i konsekwentnie ich powołuje mimo, że są zawodnicy w lepszej formie albo po prostu lepsi. Ale wiadomo - toż to Holender, klasa sama w sobie. A dla mnie to zaprzeproszeniem to samo gó.., tyle że w innym papierku..." moze i gó...wno, ale za to skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Szkoda... IP: *.atm.com.pl 06.11.07, 09:52 Mnie sie wydaje, ze masz racje, co gorsza mam wrazenie, ze czesc pilkarzy to ulubiency Bobo kaczmarka, ot chocby rasiak, ktorego w groclinie prowadzil, a nawalka - mysle ze ma wplyw na dobor zawodnikow z wisly krakow. ale co zrobic? nic, mozna tylko liczyc zeby ci ulubiency dali nam awanas, przepraszam sobie, ja juz dawno awansowalem :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Szkoda... IP: *.236.spine.pl 06.11.07, 10:35 CZy ty masz mozg jesli Leo ma grupe ludzi ktora go nie zawodzi to poco ma cos zmieniac ufa im!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: player Reprezentacja: jak zdrowi, to nie grają IP: *.k.pl 05.11.07, 23:28 sie chlopki pozbieraja, wykuruja... a jak nie? gdzie nastepcy kadry? jak z pilka nozna wsrod naszej mlodziezy? tu jest problem! <html> <head> <a href="www.playarena.pl" target="blank"> Chcesz grac w REALU??"</a> </head> <body> </body> </html> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Reprezentacja: jak zdrowi, to nie grają IP: *.cpe.unwired.net.au 06.11.07, 04:29 Gdzie nastepcy?? A Blaszczykowski, Bronowicki, Gargula, Golanski, Zahorski, Golos,Matusiak... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Reprezentacja: jak zdrowi, to nie grają IP: *.planters.net 06.11.07, 00:54 Gość portalu: Stożek napisał(a): "w hotelu Pod Piramidami w Tychach" "Ten hotel to poprostu Piramida :D a nie pod piramidami :P" Wow, Ty jestes taki madry.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Reprezentacja: jak zdrowi, to nie grają IP: *.dyn.optonline.net 06.11.07, 02:37 mądry on czy nie mądry skoro tu jest błąd to może i są inne? których nie znalazł nikt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Re: Reprezentacja: jak zdrowi, to nie grają IP: *.home1.cgocable.net 06.11.07, 04:07 Leo prowadz do zwyciestwa. Niech Lato i jego pusty melo na zawsze zamilknie. Zamilcz na zawsze i przepadnij wstretny kretynie przedstawicielu poskiej myli szkoleniwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Leosia Leo forever .... IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 06.11.07, 04:48 tacy ludzie jak Ben_Hacker powinni zostac zatrudnieni przez PZPN dozywotnio....moze pomoga Polakom wreszcie zbudowac prawdziwy potencjal w pilce noznej - odpowiedni do populacji Polski .... nie ma k...a mozliwosci aby w kraju 35 milionowym pilkarze obijali sie gdzies na koncach klasyfikacji ...to po prostu znaczy, ze tych "trenerow mlodziezowych" nalezy przekierowac na zwyklych bileterow i dac szanse mlodym i nie zarazonym "polska mysla trenerska". Laty, Apost0oly, Strejlau'y - WON!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Leo forever .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 10:03 Jakby powoływał co chwile innych piłkarzy to byśmy byli na 5-6 miejscu. To też jest drużyna a nie tylko zlepek ludzi najlepszych na dany dzień. Janas miał takich swoich ulubieńców, że Krzynówek nie znał piłkarzy jadących z nim na Mundial (ostatni wywiad ze Skorżą). Janas i Engel chcieli być oryginalni ale nie wiedzieli jak i wyskakiwali z kapeluszowymi powołaniami. Dzięki Bogu że nie ma Brożka i Zieńczuka, może w końcu przestaną o nich pisać jako o potencjalnych kadrowiczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maradiego Reprezentacja: jak zdrowi, to nie grają IP: 83.238.76.* 06.11.07, 11:06 mniej więcej wiadomo było kto pojedzie "na kadrę". dla mnie jedynie powołanie "Baszcz-a" jest niespodzianką. co do formy, byc może jest w niezłej, jak cała wisła, ale p.Marcin, którego bardzo sobie cenię, w meczach międzynarodowych popełnia dramatyczne błędy.Np. krycie - na radar, brak współpracy w linii, chęć zabłyśnięcia za wszelką cenę indywidualną jakąś akcją. w Wisle obrona zna się jak łyse konie, i taka gra uchodzi na sucho. no i maja Clebera, który , jak przysłowiowy "walec", wszystko wyrównuje.a marcina problem polega chyba na tym, że za długo i chyba już do konca, gra w naszej lidze. Trzeba było jechac jak dawali bilety.... jeszcze raz: p.Marcin jest świetnym LIGOWYM obrońcą. Tylko i aż!!! Odpowiedz Link Zgłoś