Dodaj do ulubionych

Dudek: Żal mi Gerrarda

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.11.07, 14:44
Carson rozegral mecz "ala Dudek" i tyle...
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Dudek: Żal mi Gerrarda 23.11.07, 14:56
      Gerrard ministrem jakimś został, czy jak?
    • Gość: stasiek Re: Dudek: Żal mi Gerrarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 15:02
      a pan Krzysztof Kononowicz powiedziałby "bardziej dopingowałem dla
      Anglików niż dla Hiszpanów"
    • Gość: POKi tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 15:47
      przyszedłeś na Wyspy będąc w wielkiej formie, po jednym udanym sezonie każdy
      kolejny był coraz słabszy (co jest zjawiskiem niezwykłym bo grający w pierwszym
      składzie bramkarz w wieku 29-33 osiąga szczyt formy). Być może to wina trenerów.
      A być może to przez zadzieranie nosa
      • Gość: aanvallen Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.11.07, 15:56
        Ja tez proponuje juz dac sobie spokoj z Dudkiem. Co on takiego pokazal ze stal
        sie wyrocznia taka prawie jak Tomaszewski ?
        • Gość: rtz Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.devs.futuro.pl 23.11.07, 16:12
          pewnie to ze byl dobrym bramkarzem?

• Gość: fama1979 Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 16:21
            Jak Dudek nic nie pokazał podczas swojej kariery to już chyba w ogóle nie mamy
            kim się pochwalić jeśli chodzi o zawodników w Europie. Zapytaj się kolego
            gdziekolwiek za granicą o jakiegoś polskiego zawodnika, to wierz albo nie ale
            jedynym którego rozpoznają zarówno w dalekiej Irlandii/Szkocji, w Turcji jak i
            Portugalii jest właśnie Dudek. Może i najlepsze lata ma za sobą ale ja wciąż mam
            szacunek dla jego osiągnięć sportowych i uporu z jakim je osiągał, więc proszę o
            odrobinę respektu dla Jurka.
            • sokolasty Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu 23.11.07, 20:30
              Jedno mnie nurtuje. Na świecie piłkarze potrafią rozwijać swoje kariery przez
              kilkanaście lat. Polacy - dwa, góra trzy sezony i po piłkarzu. Dudek jest tu
              akurat jakimś wyjątkiem - szalał przez siakieś 6 lat, co i tak ma się nijak do
              zagramanicznych piłkarzy. I też się skończył (choć może dostanie w końcu szanse
              w Realu, oby :) Kciuki trzymię.
              • Gość: POKi Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 09:09
                2 lata w Feyenoordzie plus 2 lata w Liverpoolu równa się 4 lata grube lata.
    • Gość: taki jeden umieją - ludzie to slowo jest jakies kulawe IP: *.eranet.pl 23.11.07, 16:27
      duzo ladnie brzmi - nie potrafia, skad sie to umią czy umieją tak namnozylo ?
      Czy to z powodu ilosci liter? Lenistwa slownego ?

• Gość: DON za Dudka dobrze im IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.07, 17:37
      tak jak traktowali bramkarza ktory zaliczal sie do najlepszych na
      swidce,stawiajac mu przed nos o 3 klasy gorszych,tak jak prasa go
      krytykowala za bledy ktore inni popelniaja znacznie czesciej,na nic
      innego nei zasluzyli.tak samo traktowali brad friedel,tim howard,i
      kazdy z nich byl lepszy od kazdego anglika.

a lampard,gerrard sa gwiazdami przecenionymi.
    • Gość: szeeffoo Dudek: Żal mi Gerrarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:55
      racja ilu jest druzyn w premier leagu ktorzy urodzili sie na wyspach z 4 na 14
      jak nie wiecej =]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka