Gość: isa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 01:12 Nareszcie!!! :-)) Wrócił jeden z pięciu najlepszych napastników świata i dwa gole załadował Valencii. Tak trzymaj Samuel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bigos Valencia upada jeszcze niżej IP: *.wns.osi.pl 16.12.07, 02:18 No w końcu stara dobra Barca... czekamy na S... ptfu na Real Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Valencia upada jeszcze niżej IP: *.it-net.pl 16.12.07, 05:12 kto? kto? kto? etoooooooooooooooooooooo!!! Dawać ten Real! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Valencia upada jeszcze niżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 07:49 no to mi sie podoba :) ale szkoda Messiego :/ VeB! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek. Valencia upada jeszcze niżej IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.07, 09:25 wyniczek-marzenie!Tylko szkoda Leo.W tym momencie-nie widzę w Barsie zawodnika,który by godnie mógł Go zastapić.Gdy widzę na boisku Dos Santosa,to ogarnia mnie rozpacz,bo już dawno niewidziałem zawodnika-grającego tak egoistycznie,poza tym marnuje on nienormalną ilość sytuacji bramkowych.Gdy nie ma Leo,to przydałby sie speedy-Ludo.kto zagra z realem na prawym skrzydle??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Valencia upada jeszcze niżej IP: *.chello.pl 16.12.07, 10:49 dziś real wygra, za tydzień może nawet przegrać, a i tak będzie miał punkt przewagi nad barcą, więc nie ma jeszcze co się cieszyć, poza tym real wygrał z valencią 1:5, więc wynik 0:3 barcy wcale nie świadczy, że katalończycy są w wyższej formie niż madrytczycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_O Re: Valencia upada jeszcze niżej IP: *.inetaccess.pl 16.12.07, 10:59 w jakim zeszlym roku messi strzelil realowi 3 gole? slowo rok nie rowna sie slowu sezon szanowni dziennikarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti0 Valencia upada jeszcze niżej IP: *.olsztyn.mm.pl 01.01.08, 14:35 troche to chore że koeman odsunął od składu canizaresa vicente i nowego kupionego zigicia nie dziwcie się jak valencia spadnie do 1- ej ligi hiszpańskiej koeman nie wie co robi i napewno nie wie że jest ciotą pzdr barti0 Odpowiedz Link Zgłoś