Gość: Van Der Sar IP: *.sbmec.pl 20.12.07, 18:25 Myślę, że w obecnej formie Van Der Sar jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LuXteR Czy trener Van der Sar postawi na Kuszczaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 19:05 Van Der Sar moze i jest w formie, ale nie ukrywajmy, ze jego wiek mowi o tym, ze niedlugo przestanie zajmowac sie pilka nozna na powaznie :p i mam nadzieje, ze Kuszczak stanie w bramce ManU, dostanie powolanie do kadry, poniewaz wedlug mnie, nie odstaje on poziomem od Boruca, a napewno jest lepszym bramkarzem od Fabianskiego, a gdy na stale stanie w bramce ManU napewno bedzie najlepszym polskim bramkarzem, tak jak kiedys Jerzy Dudek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Czy trener Van der Sar postawi na Kuszczaka? IP: *.chello.pl 20.12.07, 19:35 Kuszczak jest mocny w gębie, nawet mocniejszy od Boruca. Niestety w bramce MU jest bardzo niepewny - chyba jednak nie wytrzymuje presji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Czy trener Van der Sar postawi na Kuszczaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 20:26 Porównywanie Celticu (muahaha) do Manchesteru United to chyba jakaś paranoja... To kilka klas różnicy, presja jest na Kuszczaku dużo większa niż na Bucu. Poza tym nikt już nie pamięta jego meczu z Romą, czy Dynamem? Widzicie tylko to co złe. Boruc ma co tydzień wpadki, ciekawe czemu dziennikarzyny o tym nie piszą ;). A Fabiańskiemu możecie podziękować za 2 szmaty w meczu z Serbami :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) od kiedy Van Der Sar jest trenerem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek pewnie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 20:48 wolał bym zobaczyć Kuszczaka -- nago: rapidshare.com/files/77939988/Sylwia_Gruchala-ckm.zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepek Czy trener Van der Sar postawi na Kuszczaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 21:14 i znowu wala w Kuszczaka. Halo! Poczytajcie sobie gamonie z GW wywiady z SAF czy redcafe. Wszyscy absloutnie wszyscy sa zdania Kuszczak jest grubo przed Fosterem. Gamonie wyznania Borucowego fuj Odpowiedz Link Zgłoś
trup Strajk kierowców poczty Polskiej 20.12.07, 23:44 W Warszawie zastrajkowali dziś kierowcy Poczty Polskiej. Firma trzyma to w tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srtj Grający trener - absurd miesiąca IP: *.ntlworld.ie 21.12.07, 01:58 Przecież to normalne, że za wszelką cenę nie będzie chciał dopuścić do wygryzienia z bramki własnej Osoby. Nie kibicuję Man UTD, więc w sumie powinienem się cieszyć że Ferguson upadł na głowę, ale kibicuję Kuszczakowi, po prostu jako rodak - i mnie to jednak martwi, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srtj A a propos "gamoni wyznania borucowego" IP: *.ntlworld.ie 21.12.07, 02:02 Nie wiem, co za ćwok mógł tak napisać, ale może lepiej byłoby się zamknąć. A mistrzostwa świata pamięta, a? I kto tu jest gamoniem, wieśniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepek Re: A a propos "gamoni wyznania borucowego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 11:19 wrzuc sobie yuotuba i przejrzyj co 3 kolejką w niezwykle silnej lidze szkockiej. zobacz sobie jakie tuzy, jacy przilkarze, jakim strzalami pokonuja "zdecydowanie najlepszego bramkarza na wyspach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym Czy trener Van der Sar postawi na Kuszczaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 07:41 a trener Kirkland? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanekT Holendrzy mają dobrych bramkarzy IP: *.chello.pl 21.12.07, 08:39 Mógłbym wymieniać długo ale poprzestanę na dwóch najważniejszych: Van der Sar i Van Dzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rpg Re: Czy trener Van der Sar postawi na Kuszczaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 09:01 spier.aj spamerze!!! powinniście takich banować Odpowiedz Link Zgłoś