Gość: oddeo IP: *.cable.ubr02.mort.blueyonder.co.uk 12.08.03, 20:39 A ja pracuje na stadionie Chelsea jako football steward i bede cala ta ekipe ogladal na zywo.......I jeszcze mi za to zaplaca... Tak sie pochwalic chcialem tylko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zazdrosny Re: Adrian Mutu w Chelsea Londyn IP: *.acn.pl 12.08.03, 20:51 Musze Ci powiedziec że Ci zazdroszcze troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Adrian Mutu w Chelsea Londyn IP: *.wistar.upenn.edu 12.08.03, 21:30 Gość portalu: oddeo napisał(a): > A ja pracuje na stadionie Chelsea jako football steward i bede > cala ta ekipe ogladal na zywo.......I jeszcze mi za to zaplaca... > Tak sie pochwalic chcialem tylko. GRATULUJE KARIERY JAKO STEWARD, BEDZIE SIE CZYM POCHWALIC WLASNYM DZIECIOM, CHWAL SIE DALEJ, GRUNT TO MIEC AMBICJE W ZYCIU TAK TRZYMAC, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Adrian Mutu w Chelsea Londyn IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 21:39 A ja jeszcze chciałem ddać że nie ma takiego miasta Londyn jest Lądek , Lądek Zdrój.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adza Re: Adrian Mutu w Chelsea Londyn IP: 212.76.37.* 12.08.03, 23:03 Adam odczep się Oddeo. Każdy orze jak może. I co z tego, że tu w tej chwili pracuje?Ma się zabić?A że teraz ma chwile radości ze swojego zawodu to ty nie musisz od razu na niego tak jeżdzić. P.S. Chelsea obyś stała się potęgą i dumą Europy. Abyś pobił doszczętnie ten Real! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Adrian Mutu w Chelsea Londyn IP: *.ipt.aol.com 13.08.03, 02:26 Gość portalu: adam napisał(a): > > GRATULUJE KARIERY JAKO STEWARD, BEDZIE SIE CZYM POCHWALIC > WLASNYM DZIECIOM, CHWAL SIE DALEJ, GRUNT TO MIEC AMBICJE W ZYCIU > TAK TRZYMAC, pochwalic dzieciom, tak? jeszcze zapomniales dodac o spoldzielczym M-3, imieninach u cioci i wczasach w Krynicy... jakimi kategoriami mierzysz ludzi? a moze chlopak jest jeszce na tyle mlody, ze nie musi myslec o emeryturze, dzieciach i kolorze plytek w lazience. Boze, jaki ty musisz byc nudny! sam mieszkam i pracuje w Londynie i jest to naprawde wspaniale miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddeo Re: Adrian Mutu w Chelsea Londyn IP: *.cable.ubr02.mort.blueyonder.co.uk 13.08.03, 10:07 Ponieważ jakiś frustrat (ADAM) z zazdrości mnie atakuje za to że spełniam swoje marzenia z dzieciństwa, to wyjaśnię: - praca football-stewarda polega na tym, że przychodzę na 2 h przed meczem i wychodze 1/2h po meczu - 4-5h pracy raz na 2 tygodnie, czasami czesciej; Jest to bardziej sztuka dla sztuki... za zarobione pieniadze ide zawsze z innymi stewardami do pubu i je wydaje (nie ma tam innych Polaków, 90% to Anglicy - od prawnikow po śmieciarza i bezrobotnych). A jesli cie interesuje, co robie w Anglii, to proszę bardzo: Sales Development Manager to moje stanowisko a moja firma jest jedną z najwiekszych na swiecie w swojej branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupa Re: Adrian Mutu w Chelsea Londyn IP: *.wsm.gdynia.pl 13.08.03, 14:46 I tak trzymac oddeo niech wie smiec gdzie jego miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś