Gość: gest IP: *.ghnet.pl 16.01.08, 15:35 LOL :D Atmosfera musi byc swietna w druzynie :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pietka6 Legia zgubiła Chinyamę IP: *.centertel.pl 16.01.08, 15:51 No tak bywa.Ale żeby zpomnieć go zabrać.To śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor autor Legia Warszawa - ulubiony klub Gazety i TVN-u :) IP: *.crowley.pl 17.01.08, 11:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basyl PZPN = (L) IP: *.ericsson.net 17.01.08, 13:30 Trzeba przerwac ten chory uklad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dombek Legia zgubiła Chinyamę IP: *.chello.pl 16.01.08, 19:35 Hahahhaaha LOL2 Debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migimaster Legia zgubiła Chinyamę IP: 83.2.55.* 16.01.08, 20:43 Ciemno musialo byc w tym autobusie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Szczecina [...] IP: *.beta.furrynet.org 17.01.08, 08:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Kibice Wisełki to by pewnie nożem IP: 82.177.11.* 17.01.08, 09:16 wyjaśnili jak się dojeżdża na boisko. Znani miłośnicy bliźniego swego, zdobywcy Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael pieprzeni rasisci IP: *.elartnet.pl 17.01.08, 10:04 sprawdza ktos z redeaktorow komentarze pod artykulami? czy panuje samowolka i rasizm? @gazeta, nie zauwazyliscie, ze wasza (tak umyslnie napisane mala litera) gazeta najwieksza sprzedaz ma w Warszawie, a wieelu jej czytelnikow to kibice Legii? po co wiec dodatek 'Wisla i tak bedzie mistrzem'? ZENADA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty Re: pieprzeni rasisci IP: *.man.poznan.pl 17.01.08, 10:29 Bo oni nie piszą pod publiczkę :P Chcielibyście wygrać ligę wykupując cały nakład GW? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal to mi skandal IP: *.chello.pl 17.01.08, 09:10 faktycznie wielki skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania kaniowski Legia zgubiła Chinyamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 09:46 Dla mnie to nic dziwnego. Legia to zbieranina ćwierćinteligentów. Począwszy od piłkarzy, poprzez kibiców, na działaczach kończąc. Jedynymi normalnymi ludźmi w tym klubie byli jej właściciele, czyli włodarze ITI. Ale tak jak napisałem "byli" - do momentu jak wykupili ten chory twór jakim jest Legia. To wszystko co miałem do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Legia zgubiła Chinyamę IP: *.man.poznan.pl 17.01.08, 09:54 cala POLSKA sie z was smieje :) buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic od dawna Re: Legia zgubiła Chinyamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 09:55 Jesteśmy niesłychanie szczęśliwi, że nie będziesz już więcej zabierał głosu w tym temacie i dziękujemy Ci za tę szlachetną deklarację z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Legia zgubiła Chinyamę IP: *.chello.pl 17.01.08, 09:57 to były zdjecia do nowej komedii romantycznej: "Chinyama sam w domu" jak sie nie znacie to sie nie wypowiadajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
levy Może tak samo było z Dudkiem? 17.01.08, 10:07 Co jakiś czas pojawia się wciąż pytanie: "Ale że Dudka na mundial nie wzięli?" Może zaspał i Janas po prostu o nim zapomniał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio67 Legia zgubiła Chinyamę IP: 212.160.172.* 17.01.08, 13:05 W Gazecie Wyborczej, jak pamiętam, Wisła zawsze była faworytem na mistrza Polski. I niech tak zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TST Rasiści? IP: *.itam.zabrze.pl 17.01.08, 13:15 Naprawde gość nie ma żadnych kolegów w drużynie? Nikt z nim nie gada? Nawet trener nie zostawił mu numeru swojej komórki? Dobrze, że to nie był samolot do domu. Niech go lepiej przypilnują jak będą wrać bo biedak będzie się błąkał po całej Europie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty Legia zgubiła Chinyamę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 13:58 Zaraz tam rasiści... Prędzej balet był wieczorem, jak wyjeżdżali rano było ciemno - no i się Murzyna nie doliczyli. A może chcieli, aby się wyspał? Robienie sensacji. W Wiśle tak dobrze liczą (wiadomo, centusie), że Kosowski nie wytrzymał liczenia. Tylko noże im się często gubią - ale też się znajdują - a to w głowie Baggio, a to w Kielcach, czy u braci z Cracovii ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski Legia zgubiła Chinyamę IP: *.171.55.99.crowley.pl 17.01.08, 14:17 Wielka Legia , busami jedzie na treningi, profesjonalny klub, jezdzi autokarem a nie busikami, niech sprawdzaja liste jak w przedszkolu, kto mial wiedziec ze sie spoznil! Busiki=przedszkole ,Chinyamę- obecny, Szal- jestem:D hehehehe mozemy jechac dzieci sa wszystkie, amatorka i tyle Odpowiedz Link Zgłoś