j-szw 21.01.08, 12:29 Umrzeć po obejrzeniu nago Hantuchovej - przesada i to gruba (bo ona jest chuda i wcale nie ładna. Zatem nie wszyscy by chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stradford Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak 21.01.08, 12:44 ...na zdjeciu na dole wygląda Hantuchova tak, jak by zeszła z kortu prosto na sesję, a miała strasznie pełny pęcherz... sportsmenka najładniej wygląda podczas naturalnego wysiłku; a gdy już jest modelką, to lepiej niech szuka najlepszych fotografów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu coś nie tak bo non stop gębę włosami zasłania IP: *.autocom.pl 21.01.08, 13:28 cienka jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dev przeciętna twarz to i włosami zasłania... IP: 212.182.55.* 21.01.08, 14:38 faktycznie jest się czym podniecać, zwykła przeciętna dziewucha... takie w Polsce mijam codziennie na ulicy, w spożywczaku itd... a że ktoś gra w tenisa dobrze albo zagrał w amerykańskim filmie, to dla niektórych od razu piękniejszy sie wydaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: przeciętna twarz to i włosami zasłania... IP: 80.51.229.* 22.01.08, 07:18 K..wa esteci -typowe,upierdliwe, narzekające, wiecznie niezadowolone polaczki. A w domu pewnie mają tłuste, spocone i wrzeszczące baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: przeciętna twarz to i włosami zasłania... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.08, 07:23 Nie mierz wszystkich swoją miarą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: przeciętna twarz to i włosami zasłania... IP: 213.227.87.* 22.01.08, 08:06 Zibi, masz racje :) No i zeby nasza Radwanska byla chociaz w polowie tak ladna, a tak to wole sluchac o jej sukcesach w radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koni77 do zibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 16:20 mów za siebie głupi kolo - ta BEZNADZIEJNA Hantuchova mogłaby za moją kobietą co najwyżej torebkę nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbo Re: do zibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 00:21 Twoja baba pewnie ma czerwoną gębę i spocone gice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak IP: *.crowley.pl 23.01.08, 13:23 I tak lepsza jest od Radwańskiej pod każdym wzgledem - no, chyba że Czesi to gorszy naród.kar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dx Wszystkie zdjęcia ściągnięte z portalu Hantuchovej IP: *.mzdmiz.olsztyn.net.pl 24.01.08, 09:45 Wystarczyło dać tylko odnośnik. Jest ich tam trochę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Nie wybrzydzaj!! IP: *.VIC.netspace.net.au 21.01.08, 12:53 W porzadnym portalu ZACHOWUJ SIE PRZYZWOICIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branic twarzy nie widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 12:54 figura całkiem niezła, tylko dlaczego nie widać jej twarzy?? Z Radwańskiej też można zrobić modelke i zakryc jej twarz kapeluszem albo włosami;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: twarzy nie widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:32 Na to samo miałem zwrócić uwagę. Na wszystkich fotkach włosy zakrywają jej twarz, a że jest co zakrywać zobaczycie przyglądając się jej grymasom podczas serwowania, naprawdę po czymś takim to już można tylko umrzeć zwłaszcza jeśli wcześniej miało się na jej temat jakieś erotyczne fantazje Panowie zczubasy:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: twarzy nie widać IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.08, 19:29 Radwańskiej nic nie pomoże. I smoka wystraszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: twarzy nie widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 00:22 Ale krzywych nóg i grubej dupy nie zakryjesz, chyba że workiem kartofli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz .enisistek Ale ma szczeki tam gdzie ... no wiesz IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 21.01.08, 23:09 dopiero bys poznal jak moze byc dobrze .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak IP: 82.160.71.* 21.01.08, 13:27 strasznie ona piekna szczególnie na tym filmie video.google.pl/videoplay?docid=12199383750540439&q=Daniela+Hantuchova&total=262&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=8 Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Czy ona ma coś nie tak z twarzą? 21.01.08, 13:27 Chyba tak, bo zbyt chętnie jest zasłaniana. Może stąd "zobaczyć Hantuchovą i umrzeć"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wv Re: Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 13:50 a gdzie ona jest nago? rozumiem, że mam się cieszyć,że żyję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 14:03 umrzeć to redaktorzyny zczuba możecie chyba z głupoty, wy oczu nie macie ?? Chuda, płaska deska z kiepską twarzą ! Co w tym pociągającego ?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba ładna?!niee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 14:07 powiedzcie mi z której strony ona jest ładna? często dziennikarze sie nią zachwycają tylko nie wiem czemu zwykła, przeciętna dziewczyna ivanovic, domachowska TAK!;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vespa Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.08, 14:12 Od czasów Graf i Price, do szesnastki przedostawały się tylko żeńskie potworki. Vivat Szarapowa, vivat Hantuchowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta. Przy sterydowych siostrach Williams ,jest b. ładna IP: *.euronet.net.pl 21.01.08, 14:25 Ale do ideału jej daleko,szczupła,zgrabna ale twarz tuzinkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordian11 Rzeczywiście, jedna z najładniejszych tenisistek.. IP: 195.116.43.* 21.01.08, 14:32 Choć nasza Marta bardziej mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak 21.01.08, 14:44 ale nogi ma nieszczególne, mimo ich długości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Zobaczyc Domachowską nago i umrzeć IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.08, 14:45 to by było coś . Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak 21.01.08, 14:48 181 cm i 56 kg ? Nie pomylili sie czasem ? "Moja" ma 162cm , wazy 84 kg a wyglada jak kosciotrup. Odpowiedz Link Zgłoś
thauramarth Re: Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak 21.01.08, 16:09 To Ty musisz chyba wazyc ze 150 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devil Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak: WOW IP: *.035.c83.petrotel.pl 21.01.08, 15:29 Ładna.(bardzo) MI się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEOpoldek Re: Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak: W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 15:40 Oj te tzw artystyczne zdięcia.Dalej nie wiem jak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
szary212 zobaczyc ją nago i umrzeć... 21.01.08, 16:30 ...A po co mam się w tym celu rozbierać? Umrę sobie po cichutku:)) A serio, to ...E, tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG żałośni... IP: *.ghnet.pl 21.01.08, 16:31 ...dla mnie to jest całkowity upadek panów z "z czuba". robią cyrk z pokazywaniem zdjęć panienek (zupełnie przeciętnych, jeśli już mam oceniać) w sposób ujmujący Agnieszce Radwańskiej. tylko dlaczego tak mało ludzi to zauważa?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Ana Janovic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 16:36 To jest piękna tenisitka. Ot, co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Ana Janovic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:56 Mi tam bardziej pasi Jelena Dokic.. blog.joins.com/usr/t/o/tony4328/22/jelena- dokic16.jpg ..mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Ana Janovic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:58 blog.joins.com/usr/t/o/tony4328/22/jelena-dokic16.jpg .. poprawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Jak zobaczyć najlepsze polskie celebrities nago? IP: *.acn.waw.pl 21.01.08, 16:56 1. Trzeba udać się do miejsca gdzie takie celebrities bywają np. topowe restauracje 2. Wejść do środka 3. Zlokalizować wzrokiem popularną osobę 4. Zrzucić z siebie ubranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal H. to dziala tak: IP: *.dsl.easynet.co.uk 21.01.08, 17:06 przecietnie ladna + dobra w sporcie (lub slawna z innego powodu) = laska, pieknosc, seksowna etc. Absurd, ale ostatecznie sprzedaz rosnie, jest "ruch w interesie". Zyskuja media, marketingowcy i same dziewczyny. Co wygrala Kurnikowa? Nic. Jaka piosenkarka jest Rihanna? Zadna. Ale zostaly okrzykniete Pieknosciami, Gwiazdami, i maja kupe kasy. Ech... Hantuchova nago? Nie podniecilbym sie. A nazwalbym ja dziwka - skoro pokazuje cialo za kase... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal H. PS IP: *.dsl.easynet.co.uk 21.01.08, 17:11 Hantuchova jest chuda, a nie szczupla; to samo dotyczy Szarapowej, kolejnej "Gwiazdo-Pieknosci". Dlugie nogi to stereotypowy atut - Slowaczka ma nogi ZA DLUGIE, sa nieproporcjonalne, przy swej chudosci dziewczyna wyglada jak okapi. Twarz? Przecietnie ladna, z elementem ciosanosci - czyli niepiekna :) Generalnie: wiecie, z Agaty Mroz tez zrobili dziewczyne na okladke Playboya, choc garbata... Odpowiedz Link Zgłoś
arras_1333 Najbliższa rywalka Radwańskiej wygląda tak 21.01.08, 17:56 Ładna, nie jest taka sztuczna jak niektóre Odpowiedz Link Zgłoś