Gość: piotrek18 IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.08, 19:18 Henry ostatnio gra bardzo dobrze oby tak dalej- MESSI MISTRZ WROCIL BEDZIE DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leoś Barca wygrała, Messi wrócił IP: *.aster.pl 23.01.08, 09:37 Jak można w sprawozdaniu pisać, że w ataku grali Henry i Gudjohnsen, jeśli Islandczyk grał defensywnego pomocnika a Henry lewego skrzydłowego? Jeśli ktoś widział mecz to widział, że jedynym wysuniętym napastnikiem w całym meczu był Bojan Krkic. A jeśli skrzydłowych uznamy za napastników to oprócz Henry'ego i Bojana w ataku grał też Giovanni dos Santos (a potem Messi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montox Re: Barca wygrała, Messi wrócił IP: *.gprs.plus.pl 24.01.08, 00:47 nasz mistrz pieknie sie wypowiada!!! Messi o Aguero: Sergio tworzy na boisku rzeczy niebywałe. Najlepszą metodą na zatrzymanie go byłoby po prostu wlepić mu zakaz dochodzenia do piłki. Gdy prowadzi ją przy nodze, przeciwnicy są w tarapatach. Prywatnie żyjemy w zgodzie, szanujemy się i ufamy sobie – to ważne. Wiem, że wiele osób nas porównuje, ale każdy piłkarz ma własny styl i charakter. Jesteśmy różni. Źródło: Magazyn Futbol Dobrze go ocenia, jako wielkiego chłopaka, jednak ja myślę że Messi jest leszym napastnikiem. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbox Barca wygrała, Messi wrócił IP: *.chello.pl 24.01.08, 21:45 Messi o Aguero: Sergio tworzy na boisku rzeczy niebywałe. Najlepszą metodą na zatrzymanie go byłoby po prostu wlepić mu zakaz dochodzenia do piłki. Gdy prowadzi ją przy nodze, przeciwnicy są w tarapatach. Prywatnie żyjemy w zgodzie, szanujemy się i ufamy sobie – to ważne. Wiem, że wiele osób nas porównuje, ale każdy piłkarz ma własny styl i charakter. Jesteśmy różni.[/i] Źródło: Magazyn Futbol Dobrze go ocenia, jako wielkiego chłopaka, jednak ja myślę że Messi jest leszym napastnikiem. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda ze racing p Barca wygrała, Messi wrócił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 22:18 racing mogl wygrac barcelona grała dosc słabo jak na racing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Gafa IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 08:25 Tam jest błąd. Pisze, że w 66. wszedł dos Santos za dos Santosa. A gdzie jest zmiana Messiego? Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś