Gość: Wrecekrzepki IP: 83.13.98.* 19.02.08, 13:11 Ale ona na zywo jest naprawde srednio atrakcyjna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: attomek1970 Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.bedzin.enion.pl 19.02.08, 13:14 czworogłowy uda ok, dwugłowy łydki też a tak poważnie to dośc korzystna młoda dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Nieżle wypadła, jak p. Cichopek 20.02.08, 20:23 (a tę uznają za najpięknięjszą Polkę, w jakimś współzawodnictwie tak wypadła). Wypada mi przypomnieć, że od początku walczyłem z GW z jej ocenami i zdjęciami wybitnie niekorzystnymi dla obrazu p. Radwańskiej. Wdzięk młodości i "styl irlandzki" stanowić mogą o tym, że nasza tenisistka będzie rozpoznawalna. Może skorzysta na jakichś umowach reklamowych? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubalter Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: 195.85.249.* 19.02.08, 13:18 mogli odkleić cenę ze szpilek..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda.s Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: *.acn.waw.pl 19.02.08, 22:07 Aż wróciłam do zdjęć. W tym miejscu, wewnątrz buta pod piętą, to nie cena. To wszyta metka, której sie nie odrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: *.chello.pl 19.02.08, 22:35 To teraz od spodu buta wszywaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Belial Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 19.02.08, 22:38 Jak dla mnie kobieta pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: *.chello.pl 20.02.08, 20:02 To nie wnętrze buta, lecz część zewnetrzna - to chyba rzeczywiście cena lub inne parametry obuwia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom W tenisie zawsze byly same "pasztety" i dlatego... IP: 195.94.210.* 19.02.08, 13:30 ..każda odbiegająca tylko trochę od straszydla zawodniczka uwazana jest za "seksbombę". Hantuchova czy "Szantrapova" to nie seksbomby a raczej "seksniewypaly"... Chyba Gabriela Sabatini byla ostatnią na której mozna bylo oko zawiesić(przynajmniej dopóki nie rozrosla się w barach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianek Re: W tenisie zawsze byly same "pasztety" i dlate IP: *.gprs.plus.pl 20.02.08, 01:31 podpisuje się pod tym ręką prawą, ręką lewą i obiema naraz. Przestańcie, ludziska, szukać czegoś tam, gdzie tego nie ma i nie będzie!!! Krakowianka niech gra, do zdjeć wiecej lepszych lasek na ulicach można spotkać każdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: W tenisie zawsze byly same "pasztety" i dlate IP: 157.158.10.* 20.02.08, 09:02 tylko że te laski z ulicy to NIKT !!! Ładna buzia to teraz nie tak znów wiele - nawet najlepsze agencje rekl. szukają kogoś, kto czymś poza urodą się legitymuje - taki już trend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek300 Re: W tenisie zawsze byly same "pasztety" i dlate IP: *.popl.cable.ntl.com 20.02.08, 09:30 Wlasnie!Co wy z ta Szarapowa ciagle?Przeciez jej gniadym bratem byl Karino.A Hantuchowa jak mocniej glowe obroci to nie wiadomo czy stoi przodem czy tylem. A co do Radwanskiej,nie jest wcale zle,a bedzie jeszcze lepiej.Wiem to bo widze kolezanki z liceum po 15latach/na pewnym portalu:)/ i miejscami nie moge uwierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutter Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 19.02.08, 13:35 Dobry zart - ale dzisiaj nie jest 1 kwiecien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSZ Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.chello.pl 19.02.08, 13:46 Ja bym ją nie zaliczył do kategorii pięknych ;) Pozatym jaka by sesja foto nie była to rzeba pamiętać że makijaż potrafi zdziałać cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszon Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.chello.pl 19.02.08, 13:48 Hmm... szczerze mówiąc, jest raczej przeciętna. Powiedziałbym nawet, że poniżej średniej. Owszem, jak się ją umaluje i dobrze zrobi zdjęcie, to całkiem OK, ale tak ogólnie to bez sensacji. Jak patrzę na moją dziewczynę, to widzę, że odsadza Radwańską o 5 długości, nawet bez "upiększania" ;). Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew nieee no bez jaj 19.02.08, 13:49 ona jest naprawde swietna tenisistka i ciesze sie ze odnosi sukcesy, rozumiem ze z tego powodu jest wokolo niej teraz sporo zamieszania ale seksowna to ona nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: 217.11.139.* 19.02.08, 13:49 Szarapowa, Hantuchova - chyba tylko w środowisku siatkarskim uchodzą za piękności...Radwańska za to ma to "coś" w sobie, inteligencja też robi swoje (chociaż zdaję sobie sprawę, że dla panów zachwycających się szarapowa inteligencja to raczej minus:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: *.acn.waw.pl 19.02.08, 19:38 owca,ty nie owca,ale chyba baran co ma Radwanaska wspolnego ze srodowiskiem siatkarskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jangcy niestety masz 100% racje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 13:55 niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glan Anonim Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.gizycko.mm.pl 19.02.08, 13:56 no nie jest spoko .:)) Jeszcze dorosnie i bedzie jeszcze bardziej atrakcyjna. A to czy sie komuś podoba czy nie to kwestia gustu. Najważniejsze by się cieszyła to co robi. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Tylko bez jaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:22 Od półtora roku śledzę Agnieszki wyniki niemal zawsze na żywo w necie, obstawiam na nią u buków, kibicuję jej z całego serca, ale robienie z niej piękności, to gruba przesada... To Otylia jest do bani, ale i tak już chyba lepsza. Co tu wiele mówić, Agnieszka średnio urodziwa to i tak za wieeele powiedziane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx AGA jest SUPER laska IP: *.spray.net.pl 19.02.08, 14:27 wystarczy popatrzeć na fotkę w pon.GSport Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Tylko bez jaj 19.02.08, 17:28 Otylia lepsza? No śmiech na sali. Niestety nie jestem facetem, tylko kobietą, ale nie wiem, coście się tak przyczepili do Radwańskiej, ładna dziewczyna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fota do pacana z pierwszego wpisu IP: 216.58.96.* 19.02.08, 14:40 skoro uważasz, że "na żywo" Radwańska jest średnia, to tu masz "na żywo" te, na których gruchę walisz: ivanovic www.sport.pl/sport/5,68565,4872302.html?i=14 longoria www.ciacha.net/ciacha/1,81833,4284474.html www.klopsik.pl/klops-4294.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.icpnet.pl 19.02.08, 14:44 Agnieszka jest normalna. ładniejsza jest jej młodsza siostra. natomiast najładniejsza z nich trzech jest zdecydowanie Domachowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: *.gprs.plus.pl 19.02.08, 14:49 Zgadzam się Domachowska jest ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: *.chello.pl 19.02.08, 21:04 Popieram. I na fotkach i na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol 20.02.08, 12:57 Z polskich tenisistek to naprawdę ładna jest tylko Magda Kiszczyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.gprs.plus.pl 19.02.08, 14:46 Te zdjęcia są spreparowane komputerowo?W rzeczywistości wygląda dużo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrodnik Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:57 co z tego, że ciut do Fiony podobna, skoro równie sympatyczna i rozsądna! nie jeden Shrek za nią w koperczaki uderzy! i będzie przy okazji do pokonania całą armię rozmaitych książąt jako pretendentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Zczuba pada na glowe - wiosna idzie IP: 204.153.88.* 19.02.08, 14:49 Ktos jest monotematyczny i wciaz widzi seks. Zdaje sie ze ktos tu potrzebuje baby albo graby zeby troche stonowac te artykuly w Wyborczej na temat "Najseksowniejsza". Hormony szaleja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Zczuba pada na glowe - wiosna idzie IP: 212.76.37.* 19.02.08, 15:11 Całkowita racja, wszędzie szuka się sexu. Mnie zadowalałoby, aby Agnieszka miała minę na korcie, taką jaką prezentuje na tych zdjęciach. Podczas meczu zwykle jest skrzywiona i wygląda jakby była tam za karę. Po ostatnim meczu z Hantuchową nie bardzo mam ochotę ją oglądać, nie za grę, ale właśnie za wyraz twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Dawno się tak nie uśmiałem... IP: *.fdk.airbites.pl 19.02.08, 15:14 Z całym szaunkiem dla osiągnieć Radwańskej, ale tenis to okropnie głupi sport. Snobstwo, snobostwo i jeszcze raz snobostwo... Druga sprawa; cały żenski tenis medialnie urody tenisistek (wystarczy przejrzeć tematy na gazecie dotyczące tenisa) Żeby tenisistka istniała medialnie musi być ładna. Jak akurat nie jest zbyt urodziwa ( a większość z czołówki nie jest) to się wszystkim wmówi że jednak jest; krótka spódniczka i majty na wierzu zrobią swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Dawno się tak nie uśmiałem... IP: *.fdk.airbites.pl 19.02.08, 15:16 miałobyć: "cały żenski tenis medialnie kręci się wokół urody tenisistek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dawno się tak nie uśmiałem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 15:19 ręce precz od naszych ciał... Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: Dawno się tak nie uśmiałem... 20.02.08, 01:04 Gość portalu: kobieta napisał(a): > ręce precz od naszych ciał... Cała radość kochana, cała radość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bub Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: 193.120.72.* 19.02.08, 15:18 Balem sie ze to sie stanie. No i stalo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: 193.120.72.* 19.02.08, 15:22 Wiecie dlaczego kobiety chodza na wysokich obcasach, maluja sie i perfumuja? Bo sa male, brzydkie i smierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.t-mobile.co.uk 19.02.08, 15:56 w tenisa jest świetna.ale w tenisa.urode ma bardzo przeciętną.niemniej bardzo sie ciesze ze jej dobrze idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 16:00 Najgorętsze to mogą piecyki, skąd ta ciągła potrzeba klasyfikowania: ładna - brzydka, dobra - zła, itp. To jest młoda dziewczyna, która jest w 20 najlepszych tenisistek na świecie... i to tyle na ten temat. Dla zainteresowanych terminarz tenisowy Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol 19.02.08, 16:04 Czy kobieta musi się rozbierać, by coś znaczyć? "Muszą być jakieś" - czy seksowność to jedyna "jakość", która jest w tym świecie dopuszczalna? Dlaczego nie mogą być "jakieś" poprzez ciekawe hobby? Albo - to widać na korcie - kolekcję zielonych koszulek? asymetryczną fryzurę? po prostu urodę? Dlaczego już nie wolno być po prostu piękną, tylko trzeba się rozbierać, deklarować, że pozowanie dla "Playboya" to największy zaszczyt dla kobiety, okazywać pogardę dla "niekobiecych" bardziej funkcjonalnych strojów sportowych? Osobiście zaapelowałabym do tenisistek: zastanawiajcie się, zamiast odruchowo robić to, czego się od Was wymaga! Nie musicie! Czy na pewno nie czujesz się, Isiu, Maszo, Danielo - skrępowana, gdy spódniczka podwija się i odsłania majtki, czy na pewno nie tłumaczyłaś sobie przez krótszą lub dłuższą chwilę: jakoś się przyzwyczaję, po co się wyłamywać? Wyłam się, odmów współpracy! Po raz kolejny: ręce precz od naszych ciał! One nie są dla was, każda kobieta sama wybierze, do czego ma służyć jej ciało. Niektóre wybiorą, że ich ciało w ogóle nie ma służyć przyjemności seksualnej własnej i czyjejś ani przyjemności wizualnej dla panów. I mają do tego prawo, odczepcie się od nas! Nic ci nie jesteśmy winne, kulturo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.ostnet.pl 19.02.08, 16:05 Przecież ona jest brzydka jak noc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.chello.pl 19.02.08, 16:31 ludzie!!! przecież bez makijażu i obróbki zdjęć jest brzydka jak noc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgla Re: Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Pol IP: *.vif.net 19.02.08, 16:53 IDIOTA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Czy Agnieszka Radwańska to gorąca laska z Polski? IP: *.chello.pl 19.02.08, 16:58 twój tatuś Odpowiedz Link Zgłoś