Dodaj do ulubionych

Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks...

IP: *.CNet2.Gawex.PL 22.02.08, 11:07
dlaczego wszystkie kluby prócz wisły są czarnymi koniami :)
Obserwuj wątek
    • Gość: grosicki Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.chello.pl 22.02.08, 11:29
      Bo Skisła jest faworytem, a z resztą nie wiadomo. ŁKS nie stracił jeszcze
      matematycznych szans na Mistrzostwo Polski!
      13*3+11 > 13*0+47. Skisła! Nie bądź taka pewna!
    • Gość: Shagg Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.complex.net.pl 22.02.08, 11:29
      Wisła też jest czarnym koniem, ale elim. ligi mistrzów :)
    • Gość: miszcz! Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.ghnet.pl 22.02.08, 11:31
      Bo Wisła nie musi być :]
    • Gość: Greso Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:33
      No bezzzzzzzz jajjjjjjjjjj z tej analizy wynika że wisła ma juz
      mistrza w kielni a wysztkie klub to czarne konie
      rozgrywek....naprawde czarno widzicie tą naszą lige chłopcy ;]
    • Gość: gość Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.kielce.net.pl 22.02.08, 11:36
      pewnie dlatego, że Wisła to Biała Gwiazda:D
    • Gość: greg Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:56
      Ale bełkot. Ani to śmieszne, ani merytoryczne. Żal po prostu. Pewnie ktoś na kiblu siedząc w 5 minut te bzdury napisał..
      • Gość: pp Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 12:14
        Gorzej już nie mozna pisać a wiec jest to duże wzmocnienie. Zabawe w pomidora to
        przypomina
        • Gość: .... Re: Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 12:27
          a moze chodzi o jakies absurdalne poczucie humoru?
          troszke luzu
          • Gość: g Re: Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: *.ghnet.pl 22.02.08, 14:53
            Art świetny. Zenua to chyba czemu oczekiwać od Z czuba górnolotnych podsumowań.
        • Gość: ja Re: Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: 83.238.58.* 22.02.08, 15:18
          dno to jest używanie pseudozajefajnego pseudosłowa 'żenua'
          że tak zacytuję klasykę " w d**** byłeś,h*** widziałeś,g**** wiesz'
          • Gość: tooltip Re: Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: 77.236.8.* 23.02.08, 01:40
            Zgadzam się "w całej rozciągłości"!!!
    • Gość: rosomak Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: *.sercomsolutions.ie 22.02.08, 12:00
      Panowie respect dla calego zespolu zczuba. Zabiliscie mnie Gornikiem
      Zabrze:):) A ten czarny kon to az mi zarzal nad uchem:)
    • Gość: Rev Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: *.chello.pl 22.02.08, 12:40
      Drodzy redaktorzy, musicie przestać pić w pracy oO.
    • timbwolf3 Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. 22.02.08, 12:44
      z tego co pamietam to 12 lat temu Odra grala w PUEFA;
      nie lubie zbytnio gdy z czuba pisze o OE bo mam wrazenie ze za
      bardzo sie nabijaja;)
    • Gość: popz Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 12:52
      A kto bedzie rycerzem wiosny na czarnym koniu? dobry tekst, rozbawiliscie mnei w
      pracy co jest prawie niewykonalne
      • plosiak Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E 22.02.08, 12:58
        Szacun za tekst. Naprawdę mi się podoba takie specyficzne poczucie humoru.
        Najlepsze jest o pozbycie się najdroższych graczy obciążających budżet - a to
        przecież wzmocnienie :D
    • Gość: P77 Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.chello.pl 22.02.08, 13:04
      Bo tam jest koń kary hehe a nie czarny
    • Gość: fuhr Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: 193.120.116.* 22.02.08, 13:55

jaja jajami - ale przydalby sie tekst ktory powaznie potraktuje o tym co zaszlo
      w klubach...

coz: ale to typowo po polsku zamiast do czegos sie przylozyc lepiej ponabijac -
      nikt sie nie doczepi o merytoryke bo to przeciez pisane z jajem...
    • Gość: ~~Pablo Dobry art - mnie rozbawił IP: 82.210.246.* 22.02.08, 15:01
      Niezły art ukazujący prawdę o naszej lidze, okryty nieco ironią.
      Jestem fanem Legii, ale wcale się nie obrażam. O każdym klubie jest
      mniej lub więcej prawdy oczywiście...
    • Gość: domino Faworywanie zespołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 15:03
      w magazynie Orange na TVN panowie redaktorzy moim zdaniem faworyzują Wisłe K.,
      Legię i Koronę. Tak więc gdy zobaczyłem że Lech jest "czarnym koniem" ucieszyłem
      się, że gazeta.pl stawia Lecha, Koronę, Legię i Groclin na rowni... tjaa...
      tylko że Zagłębie Sosnowiec też jest czarnym koniem... :)
    • Gość: Bartei Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: *.stmi.dyn.salzburg-online.at 22.02.08, 16:02
      Art odjazd. Niesprowadzenie Sebastiana Mili dużym wzmocnieniem :-P
    • Gość: ??? Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: 80.48.225.* 22.02.08, 19:52
      A kto to jest "Piotr Ćwieląg"?
    • Gość: MontyPython Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: *.aster.pl 22.02.08, 20:48
      rewelacja panowie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka