Gość: pawlik IP: *.CNet2.Gawex.PL 22.02.08, 11:07 dlaczego wszystkie kluby prócz wisły są czarnymi koniami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grosicki Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.chello.pl 22.02.08, 11:29 Bo Skisła jest faworytem, a z resztą nie wiadomo. ŁKS nie stracił jeszcze matematycznych szans na Mistrzostwo Polski! 13*3+11 > 13*0+47. Skisła! Nie bądź taka pewna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shagg Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.complex.net.pl 22.02.08, 11:29 Wisła też jest czarnym koniem, ale elim. ligi mistrzów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz! Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.ghnet.pl 22.02.08, 11:31 Bo Wisła nie musi być :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greso Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:33 No bezzzzzzzz jajjjjjjjjjj z tej analizy wynika że wisła ma juz mistrza w kielni a wysztkie klub to czarne konie rozgrywek....naprawde czarno widzicie tą naszą lige chłopcy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.kielce.net.pl 22.02.08, 11:36 pewnie dlatego, że Wisła to Biała Gwiazda:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:56 Ale bełkot. Ani to śmieszne, ani merytoryczne. Żal po prostu. Pewnie ktoś na kiblu siedząc w 5 minut te bzdury napisał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 12:14 Gorzej już nie mozna pisać a wiec jest to duże wzmocnienie. Zabawe w pomidora to przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 12:27 a moze chodzi o jakies absurdalne poczucie humoru? troszke luzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: *.ghnet.pl 22.02.08, 14:53 Art świetny. Zenua to chyba czemu oczekiwać od Z czuba górnolotnych podsumowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: 83.238.58.* 22.02.08, 15:18 dno to jest używanie pseudozajefajnego pseudosłowa 'żenua' że tak zacytuję klasykę " w d**** byłeś,h*** widziałeś,g**** wiesz' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tooltip Re: Moje wrazenie takie samo-dno ! ! ! Żenua IP: 77.236.8.* 23.02.08, 01:40 Zgadzam się "w całej rozciągłości"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: *.sercomsolutions.ie 22.02.08, 12:00 Panowie respect dla calego zespolu zczuba. Zabiliscie mnie Gornikiem Zabrze:):) A ten czarny kon to az mi zarzal nad uchem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rev Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: *.chello.pl 22.02.08, 12:40 Drodzy redaktorzy, musicie przestać pić w pracy oO. Odpowiedz Link Zgłoś
timbwolf3 Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. 22.02.08, 12:44 z tego co pamietam to 12 lat temu Odra grala w PUEFA; nie lubie zbytnio gdy z czuba pisze o OE bo mam wrazenie ze za bardzo sie nabijaja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popz Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 12:52 A kto bedzie rycerzem wiosny na czarnym koniu? dobry tekst, rozbawiliscie mnei w pracy co jest prawie niewykonalne Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E 22.02.08, 12:58 Szacun za tekst. Naprawdę mi się podoba takie specyficzne poczucie humoru. Najlepsze jest o pozbycie się najdroższych graczy obciążających budżet - a to przecież wzmocnienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P77 Re: Hiperultradokładna analiza na powrót Orange E IP: *.chello.pl 22.02.08, 13:04 Bo tam jest koń kary hehe a nie czarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuhr Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: 193.120.116.* 22.02.08, 13:55 jaja jajami - ale przydalby sie tekst ktory powaznie potraktuje o tym co zaszlo w klubach... coz: ale to typowo po polsku zamiast do czegos sie przylozyc lepiej ponabijac - nikt sie nie doczepi o merytoryke bo to przeciez pisane z jajem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~Pablo Dobry art - mnie rozbawił IP: 82.210.246.* 22.02.08, 15:01 Niezły art ukazujący prawdę o naszej lidze, okryty nieco ironią. Jestem fanem Legii, ale wcale się nie obrażam. O każdym klubie jest mniej lub więcej prawdy oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Faworywanie zespołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 15:03 w magazynie Orange na TVN panowie redaktorzy moim zdaniem faworyzują Wisłe K., Legię i Koronę. Tak więc gdy zobaczyłem że Lech jest "czarnym koniem" ucieszyłem się, że gazeta.pl stawia Lecha, Koronę, Legię i Groclin na rowni... tjaa... tylko że Zagłębie Sosnowiec też jest czarnym koniem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartei Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: *.stmi.dyn.salzburg-online.at 22.02.08, 16:02 Art odjazd. Niesprowadzenie Sebastiana Mili dużym wzmocnieniem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: 80.48.225.* 22.02.08, 19:52 A kto to jest "Piotr Ćwieląg"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MontyPython Hiperultradokładna analiza na powrót Orange Eks.. IP: *.aster.pl 22.02.08, 20:48 rewelacja panowie ! Odpowiedz Link Zgłoś