tygrysio_misio 19.03.08, 23:23 emocjonujacy mecz..ale czy ta pie***ona Chelsea zawsze musi miec szczescie? napisze cos pozniej jak ochlone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 19.03.08, 23:25 dlaczego nie napiszecie o "bandyckim" faulu Cola?? o 2 bramce dla Chelsea ze spalonego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr1 Re: Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 IP: *.238.84.18.ip.airbites.pl 20.03.08, 00:08 bo zaden pismak sie nie pofatygowal zeby mecz obejrzec. mecz byl wspanialy, serce mi wciaz wali z nerwow. szkoda szansy berby bylbym pijany ze szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 08:18 Chyba masz rację, zwłaszcza po takich "kwiatkach": "To jednak nie był koniec emocji w derbach Londynu. Na dwie minuty przed końcem meczu fantastycznym uderzeniem dał gospodarzom remis." Czyli Pan Nikt doprowadził do remisu! Szukałem go w składzie Tottenhamu, ale nie było go na liście graczy. Mecz - palce lizać, ale podobny Chelsea miała z Aston Villą (też 4:4). Szkoda straty punktów, Manchester po dzisiejszym dniu sporo odskoczył. Może się jeszcze potknie. Acha - jak dla mnie ten faul Cole'a był bardzo dyskusyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny T. Wychodzi na to, że Joe Cole strzelił na 4:4... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 11:00 Dla Spurs rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
destin Faul był dyskusyjny??!!Kpisz jak rozumiem?? 20.03.08, 11:14 Jedyne dyskusje dotyczą tego czy Cole powinien wylecieć za czerwoną kartkę czy powinien wylecieć i zostać zdyskwalifikowany na kilka spotkań.Widziałeś jakąś powtórkę?Ja owszem i to w zbliżeniu.To że Cole nie urwał nogi to cud.Troszkę obiektywizmu,kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 IP: 194.146.251.* 19.03.08, 23:43 Fenomenalne widowisko, niesamowite! A jeszcze gdyby Berbatov strzelił bramkę w ostatnich sekundach byłoby genialnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jurgen.spiryt Grant... 20.03.08, 00:11 Niezły meczyk, chociaż sporo błędów własnych z obu stron, głupie straty w obronie; ale tempo - niesamowite. Bardzo dobry mecz zagrali Drogba, Makelele, a zdrugiej strony nieźli Huddlestone, Keane, świetny Berbatov; wszystkich jednak przyćmił genialny tego dnia Joe Cole. Niestety po raz kolejny słabo spisał się mr Riley. I Grant... Te zmiany to był dramat - zdjęcie Cola, który siał popłoch w obronie rywali (a wyglądało, iż miał jeszcze siły) i wprowadzenie za niego Ballacka; w ofensywie pozostał osamotniony, wycieńczony już Drogba - całkowite oddanie pola Spursom, to było samobójstwo. Efekt, zgodnie z oczekiwaniami, przyszedł szybko. To wstyd, aby tak słaby mentalnie gość prowadził taki team jak Chelsea... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: come on you spurs! Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 IP: *.echostar.pl 20.03.08, 00:26 Kury po raz kolejny pokazały charakter.Tak trzymać! a a. cole powinien wylecieć z boiska za ten brutalny faul. i jeszcze bezczelny się rzucał do sędziego. skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemas Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 IP: *.energostal.pl 20.03.08, 07:34 Zdecydowanie najlepszy mecz sezonu w Europie!!kwintesencja esencji... Odpowiedz Link Zgłoś
raczek Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 20.03.08, 08:01 a ja dla odmiany jestem kibicem chelsea, ale obiektywnie bedzie...... 2 bramka dla chelsea ze spalonego, A.Cole powinien wyleciec za ten megabrutalny faul, J.Cole rozegral chyba mecz zycia. Grant dokonal beznadziejnych zmian ktore zawazyly na wyniku koncowym . I cale szczescie ze Berbatow nie szczelil w koncowce zwycieskiej setki bo z przebiegu calego spotkania Tottenham nie zaslugiwal na zwyciestwo. Mam tez wrazenie ze Cudicini nie popisal sie przy 2 pierwszych bramkach. Niemniej uwazam samo spotkanie za najlepsze w tym sezonie. Liga angielska to dla mnie kwintesencja futbolu bez dwoch zdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 IP: *.sta.vectranet.pl 20.03.08, 09:34 KURCZAKI vs NIEBIESKIE MAŁPY i to do tego z rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nales01 Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 10:24 bardzo dobry mecz żal mi ;kogutów; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 IP: *.centertel.pl 20.03.08, 11:28 Dlaczego ma mi być żal kogutów? Rozegrali doskonałe spotaknie. Przegrywali już 2 golami ale konsekwetnie atakowali mając w drugiej połowie widoczną przewagę. Prawdopodobnie gdyby Chelsea grała na utrzymanie wyniku dowiozłaby zwycięstwo do końca. Na szczęscie dla widowiska to jest Anglia świątynia futbolu, tu tak samo jak zwycięstwo liczy się styl, nie ma gry na czas nie ma wybijania piłki na oślep. Bajka! Już w najbliższej kolejce 2 mecze na szczycie. Będzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
dodo_90 Re: Mecz sezonu w Anglii, Tottenham - Chelsea 4:4 20.03.08, 12:56 mecz byl swietny... poki co moze mecz sezonu,ale poczekajmy na mecz MU z arsenalem:D Odpowiedz Link Zgłoś