Gość: SKOB(L)IŚ IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 20:07 Chelsea ich rozwali ze 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MANIEK Re: LM: Fenerbahce - Chelsea IP: 217.11.135.* 02.04.08, 20:21 MAM NADZIEJE ZE CHELSEA PRZEGRA BYŁOBY SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonhy LM: Fenerbahce - Chelsea IP: 213.199.198.* 02.04.08, 21:37 Mi akurat pasuje żeby Chelsea wygrała ponieważ obstawiłem na nią i chce wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.08, 22:36 no to cos ci nie poszlo hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Post Re: LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.acn.waw.pl 02.04.08, 22:44 Feeeeeeeenerbahce!!!!!!! Super, teraz korzystny wynik w Londynie i Fenerbahce w półfinale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 08:18 Ja postawiłem na Fenerbahce, wygrałem kilka PLN, ale zadowolony nie jestem - trzymałem kciuki za Chelsea. Jak można przegrac po takiej pierwszej połowie, w której Turcy grali jak okręgówka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: LM: Fenerbahce - Chelsea IP: 84.38.160.* 03.04.08, 08:48 "W tym sezonie w Stambule przegrywały Inter, PSV i Sevilla, w środę Fenerbahce nie dało także rady Chelsea." Cóż za składnia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meer Jeszcze o składni IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.08, 08:51 "w środę Fenerbahce nie dało także rady Chelsea" - no to kto wygrał? Proszę się przykładać. W końcu "Wam nie jest wszystko jedno"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry21 Re: LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.Red-80-25-162.staticIP.rima-tde.net 03.04.08, 10:17 bez przesady z ta skladnia , najwazniejsze sa sklady a te chyba gazetka podala poprawnie. a tak na marginesie oni chyba angazuja kiboli di pisania tych relacji ... taki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Na razie jest 2:2 jeśli chodzi o Chelsea i Fenerba 03.04.08, 10:22 Na razie jest 2:2 jeśli chodzi o Chelsea i Fenerba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:48 Nie do wiary! Te cholerne turasy kupują sędziów lepiej niż fryzjer i Wdowczyk razem wzięci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk rosiński LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:54 dziwne chelse jest lepsz ale przegrała jak by nie dawied nie strzelił samobója to by było by głośno w mediachto. w następny meczu powinna wygrać chelse może tak jak czytałem w gazecie w internecia przeciwna druzyna chelsi moze z nia wygrac i wyghrac lige mistrzow. szczerze mowiac najbardzjej lubie milan ale oni ewygral z arsenalem nie dla tego zejest gorszy bo jest najlepsza druzyna na swiecie tylko nie umieli sie porozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 23:08 > dziwne chelse jest lepsz ale przegrała jak by nie dawied nie > strzelił samobója to by było by głośno w mediachto. w następny meczu > powinna wygrać chelse może tak jak czytałem w gazecie w internecia > przeciwna druzyna chelsi moze z nia wygrac i wyghrac lige mistrzow. > szczerze mowiac najbardzjej lubie milan ale oni ewygral z arsenalem > nie dla tego zejest gorszy bo jest najlepsza druzyna na swiecie > tylko nie umieli sie porozumiec. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co tu jest napisane!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muody LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:55 Nastąpiła jakaś zmiana na ławce trenerskiej CFC? Kim jest ABRAHAM Grant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk rosiński LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:56 dziwne chelse jest lepsz ale przegrała jak by nie dawied nie strzelił samobója to by było by głośno w mediachto. w następny meczu powinna wygrać chelse może tak jak czytałem w gazecie w internecia przeciwna druzyna chelsi moze z nia wygrac i wyghrac lige mistrzow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huuuuuuuuuurrrraaa Re: LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 23:01 Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moliii LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.akademiki.uni.torun.pl 02.04.08, 23:15 hurra !! niech wygrają lepsi ! Brawo Fenerbahce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik dla GW to Chelse wygrała ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 02:59 "W tym sezonie w Stambule przegrywały Inter, PSV i Sevilla, w środę Fenerbahce nie dało także rady Chelsea." No Fenerbahce nie dało rady Chelsea hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki bill wypier...lić tych pismaków !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 03:05 Dziennikarzyna GW pisał ten artykuł na 10 minut przed zakończeniem meczu ;) Za tydzień w Londynie do awansu wystarczy Fenerbahce bezbramkowy remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutter Re: wypier...lić tych pismaków !!!! IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 03.04.08, 03:22 tak szczerze mowiac to kazdy remis awansuje turkow a nawet przegrana 2:3,3:4 jesli juz gdybac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yenn LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.chello.pl 03.04.08, 07:11 www.youtube.com/watch?v=5JqbrNRIncw Odpowiedz Link Zgłoś
walek_z_lasu LM: Fenerbahce - Chelsea 03.04.08, 08:16 SKOB(L)IŚ - where aaaaaare you????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj a bramkowy remis nie wystarczy? IP: 83.238.0.* 03.04.08, 08:20 Geniusze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Redaktor poszedł spać?? IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 03.04.08, 08:54 "W tym sezonie w Stambule przegrywały Inter, PSV i Sevilla, w środę Fenerbahce nie dało także rady Chelsea." Pierwsze zdanie i już babol na poziomie szkoły podstawowej. Wynika z niego, że zespół turecki nie dał rady angielskiemu (Kto - Fenerbahce co zrobił - nie dał rady, komu - Chelsea) co jest przecież bzdurą. I nie, od razu uprzedzam, że inwersja w tym przypadku jest nieprawidłowa i nie można napisać że Fenerbahce - komu czemu nie dało rady kto co - Chelsea. To nie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Redaktor poszedł spać?? IP: *.wsiz.rzeszow.pl 03.04.08, 10:05 Dołóżmy do tego jeszcze: "Chelsea będzie grała o uratowanie sezonu, w którym przegrało finał Pucharu Ligi, odpadło z Pucharu Anglii i ma małe szanse na mistrzostwo" To Chelsea, ta Chelsea??? Grała, przegrało, odpadło... Niechże się autor zdecyduje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.stk.vectranet.pl 03.04.08, 08:57 Chelsea ukarana za swój minimalizm,już do przerwy mogła rostrzygnąc mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Chelshit... Money isn't everything!!! IP: *.eurotel.cz 03.04.08, 10:17 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thfc LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.04.08, 10:29 niechaj czelski spada na drzewo krzywic pomarancze when were you when you were shit? thfc Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Tragiczny doping "kibiców" w Stambule 03.04.08, 12:05 Oglądałem mecz i zwróciłem uwagę na zachowanie kibiców. Tak szowinistycznego i beznadziejnego dopingu nigdy w życiu nie widziałem i nie słyszałem. Kibice po prostu bezustannie gwizdali, jak przy piłce była Chelsea. Żadnych śpiewów, żadnych oklasków, żadnego cywilizowanego zachowania, tylko dzika dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinho LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 13:00 CHAELSA TO CIOTY JAKICH JESZCZE NIE BYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DINHO LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 13:00 WSTYD DLA FANÓW CHAELSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIOKI LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 13:01 NAJGORSZY KLUB ŚWIATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic chelsea LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 15:39 chelsea ich roz****doli u siebie hehehehheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzik LM: Fenerbahce - Chelsea IP: *.gprs.plus.pl 03.04.08, 16:45 chelsea z pewnością i rozwali ze 3-0.jestem z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK LM: Fenerbahce - Chelsea IP: 217.11.135.* 03.04.08, 17:35 I OTO CHODZIŁO !!!!!!!!!.TYLKO ŻEBY NIE DALI DUPY W LONDYNIE. Odpowiedz Link Zgłoś