Gość: chels IP: *.jzo.com.pl 02.04.08, 20:42 Kiepski ruch - ten mecz pokazują w TV, więc grono audytorów transmisji będzie niewielkie... Jeszcze czas na przerobienie tego na Fenerbahce - Chelsea :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 20:42 nienawidze anglikow, szkoda,ze nie moga przegrac obaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold Ja sobie przysiegnalem, ze nie bede ogladal... IP: *.asm.bellsouth.net 02.04.08, 20:50 Przysiegnalem sobie, ze nie bede ogladal bo mam jutro wazny egzamin na studiach, to siedzie jak glupi i robie sobie co 5 minut przerwy by lukac na relacje zczuba. Mam nadzieje, ze was jutro nie bede musial obarczac odpowiedzialnoscia za swoja porazke, wszak ja zrobilem wszystko jak nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebipl Re: Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 20:53 będziemy waszym trzecim zawodnikiem - kibice, czytacze, oglądacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 20:54 Come On, Liverpool!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubic Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo IP: 89.191.129.* 02.04.08, 21:08 W sumie - nie chciałem oglądać, ale jak przeczytałem, że komentuje Szpakowski, to chyba sie przemogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo IP: *.autocom.pl 02.04.08, 21:13 Eeeee a kto strzelił na 1:1? Komentator mówi że Kaucz a ja takiego w Liverpoolu nie znam? Wy znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 21:18 to fryzjer szpakoskiego jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na IP: *.demon.nl 02.04.08, 21:19 kuyt komentator powinien powiedziec kałt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ke Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo IP: *.ghnet.pl 02.04.08, 21:22 Kurde, niech ktos zamknie tego komentatora. Kto to jest KAŁT? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . holenderski pilkarz gra w liverpoolu IP: *.demon.nl 02.04.08, 21:23 ma na imie dirk o ile sie nie myla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koot a ty jakbys wypowiedzial jego nazwisko?brzmisz jak IP: *.demon.nl 02.04.08, 21:26 bys wiedzial bo krytykujesz komentatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: a ty jakbys wypowiedzial jego nazwisko?brzmis IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 21:36 caua komentatorska anglia wymawia 'kajt', od bbc po skysports i football radio, ale podobno z holenderska mowi sie 'kałt' - na pewno nie 'kaucz'.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . anglicy wymawiaja tak jak potrafia IP: *.demon.nl 02.04.08, 21:39 po holendersku mowi sie kałt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 21:28 Pawłowi z waszego wpisu proszę odpowiedzieć, że w Anglii 'od zawsze' hity LM transmituje SkySport (a tylko niektóre, mniej istotne, prywatna ITV), ktore w przeciwieństwie do naszego złodziejskiego Canal+ ma opcję licencji dla odbiorców nieindywidualnych i w każdym pubie w kraju są te mecze ogólnodostępne. ps. prosze nie wycinac mojego słusznego ze wszechmiar wkurwu na durnego szpakoskiego pieprzącego kocopały w rezimowych wiadomościach tvp o papierzu, zamiast o piłce nożnej, do czego został do londynu za moje pieniądze posłany.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzu Szpaku o papieżu - no tu u Michnikowych IP: *.chello.pl 02.04.08, 21:32 hunwejbinów ma przechlapane... okazał się prostackim katolem, co za przykrość i to tak z nienacka na meczu Ars vs Liv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ [...] IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 21:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzu Re: Szpaku o papieżu - no tu u Michnikowych IP: *.chello.pl 02.04.08, 21:38 > nie pierwszy raz - zaczau juz w 'wiadomosciach'.. noooo to eeee jak muuuu tam reeeeligijny fffffanatyk nie maaaa litości dllllla takich wwwwww Gazowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Szpaku o papieżu - no tu u Michnikowych IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 21:42 chodzi o to, ze przez ten cyrk z papierzem nawet podczas meczu Ligi Mistrzów, ludziom juz sie rzygac chce od kościoła i jego durnych pomagierów. mnie to akurat rypie, bo im więcej osób do siebie zrażą, tym lepiej, ale jednak mecz wolaubym obejrzec ku.. w spokoju!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezboznik Re: Szpaku o papieżu - no tu u Michnikowych IP: 82.139.36.* 02.04.08, 21:51 spindalaj na swoje pole buraczane, katolu zapyzialy zdrowaski do swojego mzimu odprawiac, sio! polske wam eurogeje zabieraja a ty tu na forum sportowym szczekasz, na kon nie siadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re:do do szpaka? IP: *.dotplex.de 02.04.08, 22:01 > spindalaj na swoje pole buraczane, katolu zapyzialy > zdrowaski do swojego mzimu odprawiac, sio! rozumiem że wyłączyłeś TV set... no bo jak inaczej... w sumie jesteś głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: raczej do Michnika IP: *.dotplex.de 02.04.08, 22:05 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5082526.html też się modli, podobnie jak cała obsada Gazowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.04.08, 21:40 Włączyłem dziś tv tylko na mecz, bo wiedziałem, że będzie ogólne wspominanie papieża, co mnie męczy straszliwie. Ale oczywiście nawet w czasie meczu muszę o tym słyszeć. Rozumiem, że w czasie przerwy można puszczać materiał poświęcony Janowi Pawłowi II, ale po kiego grzyba Dariusz "podobno już bez zaczeski" Szpakowski ględzi o tym w czasie meczu? Poza tym podobało mi się, gdy był faul na zawodniku Lverpoolu, sędzie zagwizdał faul, a "podobno już bez zaczeski" rzekł, że "wszystko było w zgodzie z przepisami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolnynarodmusibyc ja nie mam tych problemow IP: *.demon.nl 02.04.08, 21:46 moj komentator poprawnie wymawia kałt i w przerwie nikt nie opowiada o papiezu tylko normalnie reklamy piwa pokazuja :) pozdrowienia z NL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ja nie mam tych problemow IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 21:50 szczerze zazdrosze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 Re: ja nie mam tych problemow 02.04.08, 22:53 no, kolega zapomniał dodać, że w studiu Guus Hiddink, a nie cwok Engel z Gmochem :) wczoraj był wielki Johan :) pozdrawienia z Rotterdamu Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo 02.04.08, 22:04 Kiedy będzie się coś działo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Kiedy będzie się coś działo ? IP: *.dotplex.de 02.04.08, 22:10 W Watykannie czuwanie różańcowe przy grobie Jana Pawła II tu masz szczegóły i inne ciekawe imprezy: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5082526.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek kto wie, to jest football a nie IP: *.demon.nl 02.04.08, 22:10 korona ze szczakowianka z zaplanowanym rzytem karnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: kto wie, to jest football a nie IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 22:17 heh, fakt. swoją drogą, ciekawe kiedy posadzą Listkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo 02.04.08, 22:08 Hleb pszyszalał... karny nie powinien być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 22:09 jak jestem za Liverpoolem, tak karny mogu tam byc spokojnie.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo 02.04.08, 22:10 a propos... czy w ogóle ktoś czyta "relację klasyczną" z tego meczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks dobrze sie spisal IP: *.demon.nl 02.04.08, 22:13 ledwo go Wegner wpuscil i juz wybil pilke z linii bramkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 22:13 ja nie, strasznie smęcą.. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Reina dotknal strzal Walcotta, a relacja slaba .. 02.04.08, 22:17 No ale ... taki meczyk wciaga, to sie nie chce pisac, co? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:19 Fajnie Szpaku wypowiada nazwisko Mascherano - Maszcze-rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:45 Szpaku daje nam do zrozumienia, że sprzęt mu jeszcze gra i że go ... marszczy rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 22:52 a od tego, jak wieść gminna niesie, wuosy z czoua przesuwają się między palce.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo 02.04.08, 22:27 "z trudem bo trudna piłka..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 22:34 alez ten Voronin jest suabiak.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo 02.04.08, 22:33 "Sztuka czarowania Adebayora" - to że jest z Afryki nie oznacza od razu, że jest czarownikiem ! rasista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeek Bendter HAHAHA IP: *.acn.waw.pl 02.04.08, 22:37 Jak według Was Duńczyk ma na nazwisko Bendter to gratuluję Wam wiedzy. Mimo, że Szpakowski jest na poziomie 'enki', czyli mizernym, to Wasza znajomość piłki jest jeszcze 20 lat za Szpakiem. Nie odmawiając poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Bendter HAHAHA IP: *.acn.waw.pl 02.04.08, 22:39 en.wikipedia.org/wiki/Nicklas_Bendtner Tak, żeby panowie z czuba się doszkolili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Bendter HAHAHA IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.04.08, 22:40 eheheh.. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:39 "69. min Zczuba akcja roku! Trudno to opisać słowami, ale spróbujemy. Adebayor dośrodkowuje, Bendter nie sięga piłki głową, ale piłka trafia do Fabregasa. Ten strzela do pustej bramki, a piłkę zatrzymuje stojący na linii bramkowej... Bendter. Żeby w pełni oddać powagę sytuacji musimy dodać, że Bendter przy okazji mało nie zabił się na piłce, którą próbował jeszcze wturlać do bramki. W życiu czegoś takiego nie widzieliśmy." I tak Bendtner wcześniej zagrał ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Kuyt - obronca doskonaly IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 02.04.08, 22:42 Ulubiony "obronca" Beniteza znow zagral wysmienicie w obronie. Pare wybic, blokow, glowek, no i ten wspanialy faul na Hlebie. Moral - Benitez zabija pilke nozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bancodegaia Sędzia - cheater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:45 No wypieprzyli Hleba,sędzia nie zagwizdał... Swoją drogą nie wiem jak sie wymawia Mascherano,nie mniej jednak fonetyczne Maszczę rano Szpaka daje radę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Re: Sędzia - cheater IP: *.cust-adsl.tiscali.it 02.04.08, 23:27 maskerano - z wloska (tzn. z italianska, bez wczesniejszych nawiazan do owlosienia) Jest on co prawda Argentynczykiem ale (jak 1/3 Argentynczykow) ma wloskie korzenie, i zreszta tez wloski paszport. Ale wyjasnia sie, o co chodzilo w tym slynnym nagraniu o marszczeniu rano - po prostu panowie policjanci chcieli pogadac z kibicem o tym utalentowanym zawodniku. Tylko im sie pomylilo, on nie ma na imie Fred... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 17:44 He he, żeby katocenzura nawet na tym portalu wycinała posty to już jest po prostu żenujące. Rozumiem, że ktoś się może umartwiać z okazji którejś tam rocznicy śmierci polskiego papieża, ale skrytykować (nawet delikatnie) tego ogólnonarodowego skamlenia w trakcie meczu i w jego przerwie zwłaszcza - to już nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Żenada 03.04.08, 19:00 'wybiurcza', co poradzisz - z czarnymi jedna mafia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemilewidziany Bitwa o Anglię w Lidze Mistrzów Z czuba i na żywo IP: *.forcenet.com.pl 04.04.08, 00:45 Co za idiotyczny tytuł - " z czuba" Odpowiedz Link Zgłoś