Gość: z poznania IP: *.icpnet.pl 11.04.08, 20:17 tylko łódzki Widzew, vamos campeon!... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lodz. ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.smrw.lodz.pl 11.04.08, 20:18 wielkie derby, szkoda ze sie troche zdewaulowaly przez niski poziom obu klubow w ostatnich kilku sezonach. ale i tak cala lodz dzis tym zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.e-wro.net.pl 11.04.08, 20:18 WKS Śląsk Wrocław pozdrawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.astral.lodz.pl 11.04.08, 20:20 II liga gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 21:53 ale ten Widzew jest cienki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 22:16 Nie da się ukryć, że ŁKS zwyciężył zasłużenie, a ci piłkarze, którzy grali w czerwonych koszulkach *nie zasługują* na to, by się nazywać "Widzewiakami" - nie walczyć w derbach to wstyd! Gratulacje dla ŁKS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrucz13 ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 22:05 i h--u--j bombki strzelił bezdomni nas załatwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.4web.pl 11.04.08, 22:33 żal mi tych kibiców widzewa to własnie oni są "bezdomni" bo ci piłkarze to tragedia dla klubu z tradycjami , ale III liga to też piłka nożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 h-u-j i bezdomna to cie zrobili podmiejski kmiocie IP: *.chello.pl 11.04.08, 22:52 a teraz polonia bytom do boju! zrobcie do dla łodzian:) my wierzymy! ograc trzecioligowcow nie powinno byc dla was problemem;) rytysy co? cicho:) Odpowiedz Link Zgłoś
maz45 ŁKS - Widzew po raz 58. 11.04.08, 22:20 Właśnie wyłączyłem Sopcasta i jestem sfrustrowany postawą Widzewa. Ten klub w prostej linii zmierza do 3 ligi! Gra Widzewa to totalne dno! Nie oddali ani jednego celnego strzału na bramkę Wyparły. Nie mają w swoim składzie żadnego doświadczonego zawodnika, takiego jak choćby Kłos w ŁKS. Mila to profesor na tle bezradnych i zagubionych piłkarzy Widzewa. Widzew ma za to coś, czego niema ŁKS, mianowicie trenera nieudacznika niejakiego Zuba, który spuści ten klub do 3 ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Powrót do normy Zuba IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 22:21 Czy Widzew oddał jakiś celny strzał na bramke w drugiej połowie? Czy może coś przegapiłem? Jak można cokolwiek ugrać nie celując w bramke przeciwnika. Do tego już tradycyjnie tracą po stałych fragmentach. Mówi się trudno. Raz się wygrywa (tzn częściej), a czasami przegrywa. Mam na myśli derby Łodzi. Najgorsze jest to, że w kościach mi trzeszczało na przegraną, a ja nie postawiłem zakładu. Przynajmniej byłaby jakaś pociecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Warszawa ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.aster.pl 11.04.08, 22:25 gratki dla ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.pai.net.pl 11.04.08, 22:27 Tylko ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZubTyKu.. ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 22:28 wypie..j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miedzianin Re: ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.08, 22:29 Typowałem 2:1;p Opinie o Orange Ekstraklasie---> www.liga-browarow.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin XL ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 22:31 Ale wstyd,przegrać z łks,szkoda moich słów ale tak widocznie musi być.Mam tylko nadzieje że Widzew się odrodzi jak Feniks z popiołów i zobaczymy za parę lat prawdziwą markę futbolu.Bo tylko Widzew może i jest super wizytówką Polskiej piłki.Pozdro dla kibiców Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żydew ! Re: ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 23:00 jakie ty glupoty gadasz ! na kolana wstretny zydzewiaku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 11:18 Co ty ku..o wiesz o Feniksach ?Po prostu nikt już im nie chce sprzedawać!"wielki"żydzew ,koniec bajki jest szokujący dla ciebie frajerska pało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin XL Re: ŁKS:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 22:34 A co to jest ten jak to piszesz łks? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_swiderska Re: ŁKS:) 11.04.08, 22:43 Gość portalu: Łodzianin XL napisał(a): > A co to jest ten jak to piszesz łks? Czytać nie umiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ŁKS:) IP: *.chello.pl 11.04.08, 22:55 nie umie. na wsi podstawowke konczą w 3. klasie a potem wypas bydla. niestety alfabet od Ł jest od 4. wiejskiej klasy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Co za ironia! IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 23:08 1908 napisał ...niestety alfabet od Ł jest od 4. wiejskiej klasy:)) ---------- Zaiste ciekawe co piszesz. Pisze się bydła, a nie bydla. A zdanie zaczyna się wielką literą. Do szkoły było nie po drodze? A może pod górke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 dzizas ruswelt wzruszajace to co piszesz:) IP: *.chello.pl 11.04.08, 23:17 pisze sie chyba pod gorke???? nie??? tzn. górkę? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 No! Nareszcie! IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 23:47 Widzę, że zaczynasz łapać o co chodzi. Byłem ciekaw czy się dopatrzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FARFAN Re: Co za ironia! IP: *.centertel.pl 12.04.08, 13:12 Wielki uczony literatury polskiej!Niestety w twym jakże trafnym spostrzeżeniu znzalazłem błąd! -powinno być "pod górkę".Być może opuściłeś lekcję jęz. polskiego poświęconą samogłosce "ę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Re: Co za ironia! IP: *.gdynia.mm.pl 12.04.08, 14:13 nie znam Cię człowieku,ale prawda jest taka,że macie bardzo słabą drużynę a Wasi kibice w olbrzymiej większości to Zduńska,Sieradz,Koluszki,Brzeziny,Łęczyca,Ozorków,Zgierz,itp,itp.... Zawsze szanowałem Widzew za to co zrobił dla polskiej piłki,ale to już nie ta drużyna...Można przegrać zawsze,ale nie walczyć w derbach to wstyd! Pozostaje Wam modlitwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: ŁKS:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 11:22 to jest to "coś " co rozpieprzyło ten twój "wielki"żydzewek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Łodzianin XL to frajer IP: *.retsat1.com.pl 12.04.08, 21:49 weź stąd żydku wypie..j bo żydzew przegrał i nie ma nic do gadania na kolana psie!!! tylko ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_widzew kpiny i żenada IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 22:36 to co obecnie prezentuje WIDZEW (a zostałem fanem długo przed WIELKIM WIDZEWEM Franka Smudy)to szarganie marki jaką WIDZEW zawsze był. Większość piłkarzy i nieruchomy trener bez jaj nie zasługują na miano widzewiaków... Porażka w derbach kiedyś pewnie musiała przyjść, ale "gra" Widzewa to dno jakiego nie pamiętam... Nie dość że strach, brak ambicji to jeszcze brak jakiegokolwiek pomysłu i umiejętności, żenująca kopanina do przodu na oślep (a często do góry). Panie Cacek TAK DŁUŻEJ NIE MOŻE BYĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: kpiny i żenada IP: *.chello.pl 11.04.08, 22:58 >Panie Cacek TAK DŁUŻEJ NIE MOŻE BYĆ!!! tu sie zgadzam. kolejny, ktory dał sie przerobic rudej k.... miejmy nadzieje, ze juz ostatni po tym jak w koncu wyszla na jaw prawdziwa natura tego klubu i lecicie za walki. p. Cacek jest chyba zbyt powaznym czlowiekiem na takie hece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_WIDZEW Re: kpiny i żenada IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 23:21 człowieku chyba mnie nie zrozumiałeś, i odpowiadasz nie na temat... Widzew to marka jaką łks nigdy nie był i nie będzie! a od rudej k... to możesz wyzywać swoją rodzinę zakompleksiony ciulu. a co do korupcji to już nie pamiętacie "niedzieli cudów" i mecze ( w tym łks-u) które widziała cała Polska. umoczone są dosłownie wszystkie kluby i Widzew za to słusznie odpowie, ale to nie ma nic wspólnego z prawdziwą piłką o której tutaj piszę. A ten wasz Litwin-cudotwórca to większy przekrętas niż połowa polskich prezesów i wszyscy to wiedzą oprócz głuchych i ślepych kiboli łks-u. Mimo wszystko nie życzę wam źle bo jestem kibicem i chcę oglądać derby na jak najwyższym I ligowym poziomie więc wcale mi nie zależy żebyście zlecieli do III ligi. Po prostu czasem POMYŚLCIE!!! to na prawdę nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Re: kpiny i żenada IP: *.gdynia.mm.pl 12.04.08, 14:24 Jestem KIBICEM ŁKS-u od wielu lat,ale kibicowałem też Widzewowi wtedy,gdy gdy był wizytówką polskiej piłki,czego Ty raczej nie pamiętasz...Nie pisz o marce Widzewa,bo MARKA ma to do siebie,że ZAWSZE utrzymuje POZIOM!Życie dawną chwałą i wspomnieniami nie zmienia faktu,że niczego nie prezentujecie pod względem czysto sportowym i ambicjonalnym...Wasz król jest nagi....pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_WIDZEW Re: kpiny i żenada IP: *.toya.net.pl 12.04.08, 22:04 Markę przede wszystkim buduje się długimi latami, i wcale nie traci się jej tak łatwo... Nie zgadzam sie z Tobą ale miło podyskutować na takim poziomie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: kpiny i żenada IP: *.retsat1.com.pl 13.04.08, 21:33 Nie mów że ŁKS nie jest marką, bo chociaż był mistrzem 2 razy mniej, to jakoś grał w 1 lidze 63 sezony, Widzew zaś "aż" 30... i w tabeli wszechczasów ma 5. miejsce, o 2 wyższe niż ten twój wielki widzew dlatego zastanów sie jak operujesz słowem "marka" bo chyba nie do końca znasz jego znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: kpiny i żenada IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 23:28 1908 napisał(a): > >Panie Cacek TAK DŁUŻEJ NIE MOŻE BYĆ!!! > > tu sie zgadzam. kolejny, ktory dał sie przerobic rudej k.... miejmy > nadzieje, ze juz ostatni po tym jak w koncu wyszla na jaw prawdziwa > natura tego klubu i lecicie za walki. p. Cacek jest chyba zbyt > powaznym czlowiekiem na takie hece? ------------------- To czy odpowiada ci Boniek to twoja sprawa. Jednak o przerabianiu Cacka i wałki (jak to określiłeś) mijają się z prawdą. Zanim Cacek wszedł z inwestycją do klubu, był przeprowadzony audyt. - Nie sądzę aby firma audytorska poszła na taki numer i podała fałszywy wynik audytu. - Tomczak i Tomaszewski przegrali sprawy w sądzie z Bońkiem. - ZTP odrzucił zarzuty postawione klubowi przez WD z Tomczakiem na czele. Oznaczać to może nie mniej, nie więcej tylko tyle, że Szymański faktycznie działał sam i za swoje pieniądze. Klub został oczyszczony z zarzutów. Nie zmienia to faktu, że klub i jego drużyna miała korzyść w postaci zdobytych punktów. Pytanie tylko. Ile by zdobyła drużyna bez opłacania Szymańskiego. I ty ponosi odpowiedzialność za złe uczynki Szymańskiego. A tak na marginesie. Z ostatnich informacji wychodzących z prokuratury wynika, że w ŁKS- ie też były...jak to określiłeś wałki. Nie jesteście sami na tej liście. Ostatnie wieści to mowa o 29 klubach. Tak więc. Witajcie w klubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Brawo ŁKS!!! Miasto Łódź jest z was dumne!!! IP: *.4web.pl 11.04.08, 22:41 Na łódzkich ulicach kibicowski karnawał, tylko widzewska prowincja pogrążona w smutku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Re: Brawo ŁKS!!! Miasto Łódź jest z was dumne!!! IP: *.retsat1.com.pl 11.04.08, 22:56 mam w d.... taki karnawał .. spadać do domów!!!, a nie pijana hołota sie teraz będzie darła na osiedlach do rana i spać nie da .... tyle to wszystko ma z kibicowaniem i zabawą co świnka morska z morzem. tylko proszę mi nie pisać jakichś bzdur o agresji w tym poście i braku tolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.ingram.com.pl 11.04.08, 22:44 bakalarczyk musi odejsc...zwlaszcza za sprowadzenie Zuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3Przemek Całe Mazury dzisiaj... IP: *.olsztyn.mm.pl 11.04.08, 22:51 piją. Za jedyny Łódzki klub. Viva, Viva ŁKS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel nareszcie!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.08, 22:53 Wreszcie kres 16 latom upokorzeń ze strony sfory podmiejskiej psiarni. Pokazaliśmy im wreszcie miejsce w szeregu. ŁKS klubem Łodzi jest!!! Dzięki chłopaki za ambicję i wolę walki. Dzięki za niewypowiedzianą radość jaką sprawiliście wszystkim łodzianom. W szczególności dzisiaj, moim skromnym zdaniem rewelacyjnie zagrała obrona (choć nie bezbłędnie) , a w środku Sebastian Mila (nie tylko z powodu dwóch asyst). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojny Re: nareszcie!!! IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 23:12 jakim wszystkim łodzianom chyba tylko retkińskiej hołocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: nareszcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 11:35 syneczku zabierz zabaweczki paciorek i lulu a o retkińskiej chołocie sie nie wypowiadaj bo cię boli jak myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Wszystkim łodzianom? IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 23:40 Wafel coś ci się pomyliło. Czy rewelacyjnie? Przy tak kiepskiej postawie całej drużyny Widzewa. Żadna filozofia. Ciesz się ze zdobytych punktów. Generalnie też nie wypadli najlepiej. Bramki wpadły ze stałych fragmentów gry. Tu akurat nic nowego. Sytuacji bramkowych w drugiej połowie były...dwie. Pierwszej połowy nie widziałem. Dlatego nie oceniam. Na Widzew starczyło. Tylko czy starczy na drużyny z górnej części tabeli. Zdaje się, że zaczynacie trudne mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 23:05 Czapki z głów dla wygranych ,co by nie mówić ZASŁUŻYLI postawą grą ambicją jak przystało na derby ,szkoda tylko że rywal zza miedzy okazał się sparing partnerem a nie równorzędnym przeciwnikiem.GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Retkinianin ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.retsat1.com.pl 11.04.08, 23:05 ŁKS zwyciężył zasłużenie. Bravo !!!!! ŁKS: Utrzymać się w ekstraklasie i kupić jednego dobrego obrońcę, jednego skrzydłowego i dwóch napastników. A Widzew? : No cóż. W mojej opinii trener Zub sprowadza Widzew na dno. Zmiana trener, klonowanie Napoleoniego, dobrzy psychologowie i dobry pomocnik dla wsparcia Kuklisa i Napoleoniego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 w zadnym wypadku! zub powinien zostac!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.04.08, 23:19 w 3. lidze napewno pokaze charakter. widzewski huehuehueeehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
maz45 Re: ŁKS - Widzew po raz 58. 12.04.08, 00:07 Brawo, choć jeden kibic ŁKS-u nie szowinista. Jestem za Widzewem, ale zależy mi też, aby ŁKS też się liczył w naszej lidze. Chcemy derbów na wysokim poziomie, a nie dziadostwa. Zgadzam się, że Zub sprowadza Widzew na dno, ale z twoją receptą nie do końca. Widzewowi brakuje, oprócz dobrego trenera, kilku doświadczonych zawodników przede wszystkim w obronie i ataku. Samą młodzieżą nic nie ugrają. Musi być ktoś taki jak Tomek Kłos, który doświadczeniem uspokoi grę i da tym młodym chłopakom nieco pewności siebie. Myślę jednak, że na to poczekamy z kilka lat. Widzew najpierw musi wrócić do Ekstraklasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galera ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.toya.net.pl 11.04.08, 23:56 TERAZ TO WY JESTESCIE PRAGNIENIE A MY SPRITE :) ZAWSZE I WSZEDZIE ZYDZEW MEDA BEDZIE !!!! TO MIASTO JEST NASZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozinianka Re: ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.lodz.mm.pl 12.04.08, 00:11 Nie mogę tego czytać bo aż rzygać mi się chcę po 16 latach wygrali i już obrastają w piórka. Jak będziecie niepokonani przez następne 16 lat to pogadamy. A nawiasem mówiąc wasza pozycja w tabeli również świadczy o waszej grze więc się nie czepiajcie.Urodziłam się wychowałam,mieszkam na Kozinach,ale nigdy nie będę"rodowitą" a to dlatego że mam charakter na mecze to się chodzi a nie słucha w domciu wielcy ku..a kibice za ciency w uszach jesteście by sie równać a WIELKIM WIDZEWEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 11:43 A co ty możesz wiedzieć o "wielkim widzewie" byłaś może przy zakupach jak żydowskie pomioty hańbiły dobrą markę klubu nie to tżym buzie i nie rań mi serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.rene.com.pl 12.04.08, 00:00 Boże co za tytuł "ŁKS rządzi". A później pretensje do kiboli. Trzeba mieć naprawdę coś nie tak z deklem aby taki tytuł nadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galera Re: ŁKS - Widzew po raz 58. IP: *.toya.net.pl 12.04.08, 00:05 rzadzi i zawsze tak bedzie zydzewska ku.. Odpowiedz Link Zgłoś