Gość: toja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 16:07 szkoda, że tak mało szkopów to oglądało :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johnn70 Ponad 8 milionów kibiców obejrzało blamaż Bayernu IP: *.chello.pl 02.05.08, 18:01 Albo załatwiła ich ruska gorzała,albo MOB... Że sprzedali ten mecz to raczej niemożliwe. Ale nie takie czary już bywały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Ponad 8 milionów kibiców obejrzało blamaż Bay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 11:13 Toja Ty dupku..za to cała Polska ruskich ogladała!!!.Wiesz dlaczego!!!Bo Niemców nienawidzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka5 Re: Ponad 8 milionów kibiców obejrzało blamaż Bay IP: *.aster.pl 04.05.08, 00:21 wetschien, spokojnie... obejrzyj sobie to: www.youtube.com/watch?v=QtLCEfWnnGA bywaliście w gorszych opałach... ;-) pstryk! zorka5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 No nie !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 10:08 Ten stary ruski ku....as już tutaj zawędrował i puszcza filmiki o hitlerze.To żaden kibol tylko zbok i pedofil tam gdzie ja..on tez jest.Powinni się nim zainteresowac bo to co on wyprawia nie ma nic wspólnego z forum sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka5 Re: No nie !! IP: *.aster.pl 05.05.08, 18:15 ty stara gestapowska kapucho :-) niedoczekanie twoje:-) to nie jest filmik o hyclerze tylko filmik o tym jak się kończą szkopskie marzenia o panowaniu nad światem. a zamiesciłem je tutaj po przeanalizowaniu twojej "sportowej" tfu!rczości. mogę ci zacytować. chcesz...? www.youtube.com/watch?v=QtLCEfWnnGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: No nie !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 21:47 Ty stary jełopie wchodzisz na forum tam gdzie Niemcy grają.Nie kręcą Cię pedofilu jeden ligi hiszpańskie czy angielski tylko..o dziwo niemieckie.Ciebie zboczeńcu nic nie kreci tylko ..ja..niestety.Wyładowywujesz swoje ułomności seksualne Ty stara ruska świnio,ciągle mi filmiki puszczasz.Poprostu stałam sie Twoja OBSESJĄ.Ty gnido ludzka gorszyś od Hitlera..on takich zboków jak Ty .tępił.Czego matka Cię nie wyskrobała??.Ty kibol??? Ch..j zwykły i tyle.Pstryk zorka.Juz po tym tytule zboka poznac mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka5 Re: No nie !! IP: *.aster.pl 06.05.08, 00:18 aleś sie zapluła ciotko :-D lubisz łysych chłopców z bejzbolami?? ;-) wiem,wiem... polscy kibole to nie niemieckie napchane wurstem i piwskiem grubasy :-( Jak Polak ci zapakuje to RUSKI miesiąc popamiętasz... :-D))))) a teraz odpręż się lampucero ;-) www.youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Ch.. Zorka5!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 07:02 Piękną piosenkę mi zasrańcu przesłałeś.Wiesz pedofilu,że na niemieckich stronach jestem wiedz bez problemów kutasie jeden mnie znajdziesz.Nie grasujesz po stronkach hiszpańskiej czy innej ligii ale..niemieckiej.Co sam wiesz,że jest ona najlepsza i ,że najbardziej o mdłości przyprawia Polaków.Ty ch..u jeden,filmiki puszczasz,piosenki przesyłasz..dorywasz się do komputera jak wnuków nie ma i swoje perwesje wypisujesz.Ja Cię kręcę,bo klne i jestem ordynarna dlatego już kutasie będziesz z niecierpliwością śledził wiadomości o Bayerze czy reprezentacji Niemiec i już swoją japę śmierdzącą dzidu jeden wsadzisz bo wiesz,że jeby tutaj zaliczysz..co może do wytrysku Cię doprowadzi???.Kto wie.Czy Cię ojciec w dzieciństwie seksualnie nie molestował???.Ty jesteś chory.Do zobaczenia na następnym meczu.Teraz kończe ale wracaj 9 czerwca to znowu naszpikuję Cię wiąchami przekleństw.Zobacz jakie radości stary pacanie Ci dostarczyłam.Spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka5 Re: Ch.. Zorka5!!!!! IP: *.aster.pl 06.05.08, 10:13 pa cioteczko! ;-) zobaczysz ty mnie "szukającego cie" - kundlu, "na stronkach" niemieckiej ligi - tak jak świński ryj zobaczy niebo. :-D za głupi jesteś ćwoku na takie podpuchy... a teraz kęsaj prymke czopie! www.youtube.com/watch?v=Y0_1zzqU-tA :-D)))))))) no i pstryk!zorka5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Ch.. Zorka5!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 11:34 Wal sie dziadu jeden!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka5 iwsien21, do roboty! :-D IP: *.aster.pl 06.05.08, 12:42 merce coraz gorszej jakości bo kible nie posprzątane i koledzy nie mogą sie należycie... odprężyć;-) www.youtube.com/watch?v=uIpkS1J0mm4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Stary ch..u!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 16:26 I znowu tu zagladałeś???.Tak pedofilu jeden kręcą Cię słowa Iwetki.Swoją córkę czy syna wyjeb a mnie w spokoju zostaw.Zboczeńcu nowe forum Zenit Twój trenuje ale..Ciebie to Ch.. interesuje..ja Cię zboku kręcę.Stary złamusie ,wnuki masz babka nie może toś tutaj przylazł i na drugą stonkę o Bayernie.Pedofilu jeden pisałeś ,że nie będziesz latał za mną?? I co?? Z gęby swojej parszywej cholewę ..nawet nie zrobiłeś..poprostu masz.Ty zboku skąd to u starego chłopa sie wzięło?? Chyba ojciec musiał Cie posuwać w dzieciństwie.Żal mi Ciebie.Zagladaj,pisz Ty biedak chociaż sobie z Iwetka popiszesz bo nikt nabanię nie chce miec z takim obrzydliwcem kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka5 "beton, normalnie beton! ty masz mózg"? :-) IP: *.aster.pl 06.05.08, 18:40 oooo! ale się ciocia berta zagotowała :-) może przy tym się czegoś nauczysz? PEDAŁKO! :-D www.youtube.com/watch?v=0JSzwRAvmNc bo przy Misiu Przekliniaku to jesteś cienki jak bajern w Pitrze :-D www.youtube.com/watch?v=s8uTmT2hEAk - zorka5 pstryk!( i pisze się złamAsie a nie złamUsie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: "beton, normalnie beton! ty masz mózg"? :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 18:48 No kutasie chociaz Ty jeden filmiki mi przesyłasz i piosenki.Co prawda z Ciebie żaden kibol tylko frajer stary..ale chociaz mam co posłuchać i pooglądać.A Ty kutafianie ..tak siedzisz ..szukasz filmika,żeby mi przesłac???? Takie gó.. mamy na niemieckiej stronie internetowej.A miałes dziadu jeden o Zenicie ,który w glorii Bayern pokonał dyskutować.Ale to Cie nie kreci...zboku piepszony..Iwetka Ci sie spodobała,boś takiej to w życiu nie spotkałes.I nie spotkasz.No ojciec dawaj.Teraz Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka5 Re: "beton, normalnie beton! ty masz mózg"? :-) IP: *.aster.pl 06.05.08, 19:42 .A miałes dziadu jeden o Zenicie ,który w glorii Bayern > pokonał dyskutować.Ale to Cie nie kreci...zboku piepszony... a o czym tu dyskutować, PEDAŁKO :)? najwyżej możesz po umyciu wszystkich kibli klubowych, zgłosić wniosek o zmianę nazwy klubu na bajern0:4 :-D pstryk!zorka5 www.youtube.com/watch?v=930DCJRVbuY wetsien!!! ty su... córko psa - szukaj wacka! szukaj!! :-D))))) PS. i szanuj rodzine swoją! www.youtube.com/watch?v=n3bSbdChv7Y&NR=1 biedny ten stachu... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Siedzi dziad i kopiuje!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:38 Smutny żywot..kopiujesz te filmiki ze stronki,przesyłasz tutaj mnie.Nawet nie masz czasu dobrze się wypałować.Ulubione słowo Twoje to te co PEDALSTWA dotyczą.Chory jestes i tyle.Kopiuj,wklejaj ..masz ku.. zajebiste zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka5 iwschien21 IP: *.aster.pl 06.05.08, 21:43 od dawna nie było mi tak wesoło! :-D 0:4!!! czy może być coś piękniejszego? Lubię cie nazywać pedałką od kiedy poczytałem twoje posty tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=79046485&a=79096926 no i ćwicz dalej... bo temu misiu, do pięt nie dorastasz :-D www.youtube.com/watch?v=s8uTmT2hEAk pstryk zorka 0:4 :-D))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Poszukiwany pedofil !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:42 Interpol na tropie pedofila Reuters2008-05-07 15:57Wielka akcja międzynarodowej policji ma na celu namierzenie groźnego pedofila .Myślę ,że to jest Zorka 5.Pan pstryk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajern 0:4 d.zorka Re: Poszukiwany pedofil !!!!!! IP: *.aster.pl 07.05.08, 23:24 a nie wiesz, ty córko psa rasy brodacz monachijski, co nas to k. obchodzi? :-D "międzynarodowa" hehe! policjantka sie znalazła :-) bujaj worki cioto na te swoje "stronki ligi niemieckiej " i nie zawracaj ludziom doopy swoimi obsesjami. a teraz dla przypomnienia o porządnym wykonywaniu twoich obowiazków, czyli szorowaniu kibli- gdyż traci na tym jakość znanego niemieckiego produktu: www.youtube.com/watch?v=mpxSfIwV14w - bajern 0:4 dawniej zorka5 ;-) no! dalej! zakapuj mnie że zmieniłem nicka! :-D))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Poszukiwany pedofil !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 05:56 Ty ch..u jeden piszesz w liczbie mnogiej???.Twoje wnuki to czytają czy stara żonka???.Zaglądasz ,kręci Cię ta stronka co Iwetka napisała.Masz te same reakcje agresywności co pedofil,który jest poszukiwany czy ten facet co przez 24 lata więził swoją córkę a prostytutkom kazał trupy udawać.Dlatego policja powinna sie Tobą zainteresować.Siedzisz..filmiki kopiujesz..takiego debila to jeszcze nigdy nie spotkałam.Popiszmy jeszcze a napewno się nami redakcja zainteresuje i po intern.do nas dojdzie.J ostrzegałam przed grożnym pedofilem ale nikt nic nie robi dlatego tak sobie siedzisz i jak włączasz komp.to pierwsze co latasz po stronkach,gdzie Iwetka pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajern0:4d. zorka5 ciocia iwsien- prywatny detektyw? IP: *.aster.pl 08.05.08, 11:17 nie... to zwykła standardtowa ciota z z papierami owczarka niemieckiego (i genetycznego kapuchy)- dzięki, którym wydaje jej sie, że może ubliżać Polakom i zachwycać niemiecką ligą na "niemieckich stronkach" :-D Nikt nic nie robi? Jak to nikt?! Ja ci robie z mózgu jesień średniowiecza ;-). A z doopska niech robią ci twoi niemieccy koledzy :-D Teraz jak zwykle trochę kultury bo niby ciota ale straszny chamuś z ciebie ;-) www.youtube.com/watch?v=v72VYAKiY4M :-D))))))))) no i szukaj, szukaj wacka! możesz poprosić o pomoc "międzynarodową policję" ;-) www.youtube.com/watch?v=Ce4t_REMSwQ - bajern0:4 dawniej zorka5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Stara ciota na forum!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 18:02 Ty pedale jeden.Zamieszkałes tu na dobre.To cud ,że nami sie jeszcze nikt nie zainteresował za łamanie regulaminu.Ale to jest gazeta..ta co prawde mówi o drużynie niemieckiej,o Bayernie..I o Borucu ..dupku z Polski co to niby wielki Bayern chce go kupić.A Pedofil grasuje w sieci ..i to w sieci gazety..i ma sie dobrze.Ku.. ..chyba o azyl poprosił.Jak ciota ciotę rozpoznaje??? Bo sama ..ciota.No Ty stary dziadu nikt Cie nie chce walić to do gazety niczem do domu Brata Alberta-dom opieki społecznej,..przylazłeś.Jak Cie gazeta nie wywali ..ja napewno tego nie zrobie.Siedż ,i śmierdż.Cuchnie Toba juz cała stronka.Jeszcze mi tu moich Niemców zasmrodzisz.Bo to o nich było to forum ,gdzie sie na dobre zadomowiłes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Znawca stary ch..!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 22:31 Ty już do Bayernu na stronkę powędrowałes o zakupie Gattuso/Co Ty stary capie tak Bayernem sie interesujesz?? Ojciec SS???.Tam Ci pedale ch..i nie moge powsadzac a ,że to stronka nasza to ..posłuchaj.Bayern kupuje zawodników jakich chce bo ma kasiore ..tak jak Ty masz głupią jape do kłapania ..tam te ludzi od szkopów wyzywasz Ty ruski SS.Kogo Leningrad czy Stalingrad obchodzi?? Powiem Ci w tajemnicy..Ciebie stara komunistyczna świnio.Tylko śledzisz stronki,gdzie o Niemcach pisza..bo to Twój kompleks.Ja pie.. już zboku jeden tam zawędrowałeś.Zorka pstryk była chociaż???Tam Ci ch..u jeden nikt nawet nie odpowiedział,zignorowali Cie jak śmierdząca padlinę ..dlatego tak regularnie tutaj zagladasz..może ochłap od Iwetki sie trafi.Masz..i udław sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajern0:4 d.zorka5 hmm... troche mi głupio IP: *.aster.pl 08.05.08, 23:53 pomyliłem sie co do ciebie iwschien... :-( wcale nie jesteś pedałką... ty jesteś zwykłą koorwą meską popularnie zwaną parówką/lachociągiem :-D przepraszam za pomyłkę i mam nadzieję, że dalej będziemy kontynuować ten pouczający dialog. z tym, że nie tu a tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=79046485&a=79062288 bo ten wątek lepiej oddaje bogactwo twojej osobowości :-D)))) - bajern0:4 d. zorka5 P.S. ponieważ widzę, że filmiki wywołują u ciebie pozytywne ;) emocje obejrzyj sobie jesze to: www.youtube.com/watch?v=bgYZkSnbLJA do zobaczenia! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś