Dodaj do ulubionych

Samba Ba: chcę wyjechać z Polski

IP: 195.205.24.* 07.05.08, 07:36
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Bojkot IP: 81.15.171.* 07.05.08, 08:30
      Nie komentujcie kolejnych wypocin redaktorów GW.
      • guru133 Re: Bojkot 07.05.08, 08:52
        Gość portalu: xyz napisał(a):

> Nie komentujcie kolejnych wypocin redaktorów GW.
        Zabolało kibolu że wylazło z worka twoje chamstwo?
        • Gość: M&m Re: Bojkot IP: *.2a.pl 07.05.08, 09:16
          No a powiedz co z Davidem Loganem. GW z takim hukiem oglosila rasistowski napad
          na niego. Jak sie okazalo nawalil sie w dyskotece i tlukl piescia w szybe i caly
          "atak rasistowski".

Boli ze niektorzy wyznaja przy walce z rasizmem zasade ze jesli wsrod skazanych
          100 byl 1 winny to oplacalo sie poswiecic tych 99. Najbardziej kretynskie sa
          pretensje do sedziego ze wyrzucil go z boiska. Niby co mial zrobic. Kiedy bialy
          pilkarz da se sprowokowac i pokaze fucka trybunom dzieje sie z nim to samo.

• Gość: em Re: Bojkot IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:30
            I to jest duży błąd bo przede wszystkim zasrany PZPN powinien opracować normy
            postępowania w takich przypadkach i pilnować ich wykonywania, sram na to, czy
            ktoś jest biały, czarny czy zielony i co pokazuje. Nie o to chodzi,że każdego z
            nich za to samo spotka to samo-wyjebka z boiska-chodzi o wy..ie bydła ze
            stadionów i tylko o to.
            • Gość: M&m Re: Bojkot IP: *.2a.pl 07.05.08, 10:04
              chodzi o wy..ie bydła ze
              > stadionów i tylko o to.

No przeciez dostal czerwona kartke.
        • arius5 Wyjedz, czlowieku, z tego syfu 07.05.08, 09:22
          Uciekaj murzynie jak najszybciej, zanim cie nie zatlucze jakas banda wychowanna
          w duchu etyki katolickiej.
          • Gość: ted Re: Wyjedz, czlowieku, z tego syfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:44
            Jakby nie ta etyka katolicka toby cie wpie..li na kolacje jacyś
            czarni ludożercy , ewentualnie sam byś był czarnuchem . buhahahaha
          • Gość: .. Re: Wyjedz, czlowieku, z tego syfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 14:38
            uciekaj, bo ten kraj to dżungla, tutaj nie ma sentymentów - tu są
            zasady wolnorynkowe, skrajnie liberalne - albo dajesz radę, albo
            zdychasz/
            Nie masz znajomości, nie jesteś byłym komuchem, nie masz wtyk do
            polskiej pseudoelity wywodzącej się z kręgów esbecko-mafijno-
            przekrętasowej - giniesz.
            A zatem - wyjeźdzaj.
          • Gość: kibic Re: Wyjedz, czlowieku, z tego syfu IP: *.dsl.bell.ca 07.05.08, 23:22
            jesli juz sie czepiasz religi,to moze ten gosciu miec raczej
            pretensje do Pana Boga,ze go zrobil takim a nie innym;
            Samba - na pozegnanie dedykuje ci "samba pa ti"
      • Gość: em Re: Bojkot IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:09
        Właśnie to zrobiłeś....
        • Gość: sr Samba Ba to zwykły cham i oszczerca IP: *.chello.pl 07.05.08, 11:43
          brutalnie saulował przeciwnika. kibice na trybunie buczeli , jak
          zawsze, gdy cos takiego sie dziej, niezależnie od tego, czy jest to
          biały, cazarny, zielony czy tęczowy. CHAMIDŁO Samba Ba rozwścieczone
          było do tego stopnia, że jeszcze naublizało kibicom i pokazało im
          wała. SLUSZNIE i zgodnie z przepisami FIFA został więc usuniety z
          boiska, za drugie już wysocew niesportowe zachowanie w tym meczu.

Potem zacząl opowiadać historyjke o rasistach - nie pierszy to taki
          wypadek w naszej lidze, kiedy murzyn KŁAMLIWIE oskarża kibiców lub
          zawodników o rasizm ,aby usprawiedliwić swoje CHAMSTWO- np plucie na
          zawodnika druzyny przeciwnej ( vide murzyn w meczu Widzew - Legia)
          • Gość: Jack [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:47
          • Gość: grok Re: Samba Ba to zwykły cham i oszczerca IP: *.aster.pl 07.05.08, 12:54
            nie on jeden, niestety, niektórzy czarni chętnie się popisują rasizem, jak chcą
            coś wywalczyć. Mol to był gigant, ale są inni i to nie tak mało.
      • Gość: KIBIC Re: Bojkot IP: *.chello.pl 07.05.08, 21:37
        Byłem na meczu i uważam że gdyby nie "propaganda rasizmu" m.in. w
        wykonaniu gazety wyborczej która od kilku dni opisywała zachowanie
        kibiców Lechi Gdańsk nie było by tematu. GW chce zwabić czytelników
        podobnie jak FAKT. Głośny tytuł na pierwszej stronie i już gazetka
        sprzedana. Widząc 168 wpisów na forum, udało się "zainteresować
        tematem" Jesteście żałośni. Owszem w pierwszej połowie kilka osób na
        trybunie centralnej (jestem przekonany że po lekturze w waszej
        gazecie bo ja już zapomniałem co to rasizm ,a wy to w celach
        marketingowych przypominacie) zapomniało się co natychmiast zostało
        zagłuszone przez innych kibiców. Byłem przekonany iż piłkarz Odry
        otrzymał czerwoną kartkę za dwa brutalne faule w odstępie 5sekund a
        tu się okazuje iż za gest kozakiewicza i jeszcze jest za to
        broniony. Ja jako kibic mogę poczuć się zażenowany i obrażony ze
        strony tego Pana reprezuntującego barwy Odry Opole ale nie jestem...
        pl.wikipedia.org/wiki/Rasizm - kto nie skacze ten za .....
        hej, hej!!! Czyz to nie jest dyskryminacja ????!!!!! Panowie
        decydenci z GKS nie wierze że chcecie go kupić ale nawet jeśli on
        jest do wzięcia za darmo to nawet gdyby miał umiejętności Ronaldinho
        to odpuście go sobie, kibice z drużyny przeciwnej zaśpiewają coś nie
        cenzuralnego np na klub czy piłkarzy (że grają w żółtych czy
        niebieskich koszulkach) i ten Pan się obrazi i drużynę osłabi...???
    • stefan84 [...] 07.05.08, 08:30
      • Gość: emka Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:10
        "...co chciałby coś ugrać na niczym, czytaj ukraść."
        To dokładnie jak Polacy za granicą-fajnie jest wrzucać wszystkich do jednego
        worka nie?
        • Gość: kasia ten gosc nie jest w stanie... IP: *.chello.pl 07.05.08, 10:04
          ...uswiadomic sobie znaczenia takich pytan. nie ten poziom
          pofałdowania.
          • Gość: em Re: ten gosc nie jest w stanie... IP: 91.104.112.* 07.05.08, 10:07
            Obawiam się,że tak w ogóle nie ma najmniejszej fałdki....
      • Gość: quarek Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 09:25
        dokładnie, niech jedzie, będzie nam tu łaskę robił że zaszczyca nas swą
        przewspaniałą obecnością, niech jedzie i nie wraca.
      • Gość: acomitam Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 62.87.185.* 07.05.08, 09:52
        a ty co chcesz tutaj ugrac albo ukraść?
    • Gość: Łukasz B. Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.merida.pl 07.05.08, 08:31
      Właśnie przez takich idiotów jak ty tu nigdy nie będzie normalnie.... życzę
      podobnych doświadczeń w twojej rodzinie, żeby cię wyzwali, napiętnowali i żebyś
      był zmuszony uciekać za to kim jesteś...debil!!!
      • stefan84 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 08:35
        ty uspokuj sie bo cie chyba emocje poniosły. Uciekać? ktoś go wygania? to że w
        Katowicach i także innych miastach Polskich nie ma kultury kibicowania to już
        chyba nie powód takiego zachowania, a mój post jest wyłącznie moim poglądem i
        nie muszę krzyczeć u u u u na stadionie jak murzyn ma piłke. Gó..ana Wyborcza
        jak zwykle na poziomie a TY razem z nią. Czyta sie ze zrozumieniem, idioto.
        • Gość: Łukasz B. Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.merida.pl 07.05.08, 08:39
          Nikt go nie wygania, ale kiedy piłkarz wypowiada się że za rasistowskie akty
          przemocy pod jego adresem chce wyjechać, a na forum od razu hasła w stylu droga
          wolna to co to niby jest??!!

A co do kibicowania TO OD śLąSKA WARA!!! wy pokazaliście już jak sie w centrum
          kibicuje, od łodzi po Gdańsk.
          Do nas przynajmniej ludzie chodzą na mecz,
          Ale to nie temat w tej dyskusji
          • stefan84 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 08:50
            ty chyba nie wiesz co piszesz, od Śląska wara? nie dość że rasiści to jeszcze
            naziści! no pewnie, ty wlepek nie rozklejałeś, ty flag nie wnosiłeś, ty to w
            ogóle jesteś super kibic! żenada.
            Tępy hipokryta!

Skoro chce jechać z kraju to co, mamy go może prosić żeby został, na kolanach z
            rękoma splecionymi w modlitwie...

Chlopaku, idź jeszcze pospać bo chyba żeś sie nie wyspał.
            • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:14
              "Skoro chce jechać z kraju to co, mamy go może prosić żeby został, na kolanach z
              rękoma splecionymi w modlitwie..."
              Nie zamknąć ryja jak się siedzi na trybunach i zachowywać się jak cywilizowani
              ludzie, a nie jak małpy i jeszcze udawać,że się je naśladuje.
              Facet nie narzeka na pogodę, ani kasę tylko na takie "tempe" łby jak ty.
              • stefan84 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 11:14
                em ty tępy łbie, naucz sie rozumieć wypowiedzi a potem zacznij sie sam wypowiadać...
                • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 11:17
                  Uważaj-nie powtarzaj za innymi bo zaczną cię koledzy małpą nazywać....
            • Gość: Łukasz B. Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.merida.pl 07.05.08, 09:34
              Proponuje lekcje czytania ze zrozumiem...
              Nie nie mamy go prosić żeby został, wystarczy nie prowokować sytuacji żeby
              wyjechał, życzę podobnego losu.
              Ja wiem jak to jest pochodzę z Francji ale jestem czarny mimo że mam polskie
              obywatelstwo od 15 lat nadal czuję sie obywatelem 2giej kategori właśnie przez
              takich jak ty.
              • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:49
                Ale co ty będziesz debilowi tłumaczył-i tak mu nie przetłumaczysz, za wąskie ma
                horyzonty myśleniowe, choć czasami myślę,że przydałoby się takim np. na
                wakacjach za granicą dostać po dupie tylko za to,że jest się Polakiem bo raczej
                nawet w Afryce nie odczuje na własnej skórze rasizmu z powodu tego,że jest
                biały. I tu wychodzi poziom inteligencji-kraje afrykańskie słabo rozwinięte i
                niby 3 świat, ale ludzie o niebo normalniejsi-wiem co piszę.
                Normalnie wstyd być Polakiem jak się o czymś takim słyszy....
                • Gość: ale_jestem_spocona Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.tvkdiana.pl 07.05.08, 11:09
                  ale jestescie żenujący. przeciez pisze że nie chodzi tu o sam fakt że kibice
                  krzyczą udając odgłosy małpy tylko o to, że jak murzyn chce wyjechac to niech
                  jedzie w pizdziec i nie sapie.

brawo! ciotki
                  • Gość: asd Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.chello.pl 07.05.08, 11:23
                    Glupia jestes jak but, ale dlaczego nie bede ci tlumaczyl, i tak nie
                    zrozumiesz...Ciotami to sa te lyse paly, mocne w grupach, jak taki
                    jeden idzie bez kolegow to glowa w kaptur i w chodnik patrzy bo sie
                    boi wpier.... dostac. Kiedys takich 3 pajacow podeszlo do mnie na
                    przystanku i chcieli mi flaszke zabrac:). Smiech na sali byl jak
                    jednemu cwaniakowi ta flaszke na glowie rozwalilem a reszta
                    uciekla:).To sa dopiero cioty
                    • Gość: grok Chce Samba to wyjedzie IP: *.aster.pl 07.05.08, 12:51
                      po co szantażuje???
              • stefan84 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 11:12
                no własnie, nic tylko potrafisz powtarzac po innych a rozumieć wypowiedz ni hu hu...
                • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 11:31
                  odezwał się ten co nie-powtarza.....
            • Gość: loko Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:18
              Cała ta dyskusja mnie wkurza. Dla mnie nie ma różnicy pomiędzy tym czy na piłkarza buczy się udając małpę czy wyzywa od kurew. Nie lubię piłki, ale oni tak kibicują i już. To ma tyle wspólnego z rasizmem co ku.. z prostytutką. Dajecie się robić na ten rasizm, jak te laski z Warszawy co je HIV-em Mol zarażał. A czarny kolega i tak do Senegalu nie wróci. Jak tylko będzie mógł Poza tym może ci kochani obrońcy zamiast Afrykę robić nam z Polski, sami pojada do Senegalu.
        • guru133 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 08:59
          Pisać też należy ze zrozumieniem - przede wszystkim tego iż posty podobne do
          twojego zachęcają rozwydrzonych gó..arzy do nagannych zachowań a siebie
          przedstawiasz jako rasistę (być może nim jesteś) - ale idiotą cię nie nazwę, bo
          nie chcę obrażać idiotów.
        • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:11
          Sam jesteś idiotą-sądząc po wypowiedziach.
        • Gość: acomitam Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 62.87.185.* 07.05.08, 09:51
          Jak to łatwo obrażać innych i innych obarczać winą swojej głupoty i
          ćwoctwa. Barbarzyństwo jest w tym kraju dzięki właśnie takim jak ty
          i te głupole katowickie. Faktem jest, ze czerwona kartke winien
          dostać sędzia za swoje nieuctwo a także PZPN że nie zamknął boiska w
          Katowicach i nie odebral im punktów.
          • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:54
            No i tak powinno być-a nie ignorancja i pieprzenie PZPN-u.
      • Gość: M&m Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.2a.pl 07.05.08, 08:50
        Uciekac? Nie krepuj sie i od razu napisz ze juz zostal pobity... tak na zapas.

A co z Davidem Loganem kolejnym biednym murzynkiem co to padl ofiara rasistow?

Jak sie potem okazalo kompletnie pijany zostal wyrzucony z dyskoteki a wszystko
        co mu sie stalo to rozwalona reka bo... bil w szybe pancerna co widac na
        monitoringu...
        • Gość: steel i to jest właśnie "uogólnianie".. IP: *.chello.pl 07.05.08, 14:52
          ..jeden taki przypadek się zdarzył a już bierzesz wszytko pod ten
          sam temat.. to tak jakby niemiec nazwał Cię "złodziejem"! A nie?
          Przecież Polacy kradną u nich samochody, więc rozumując po Twojemu,
          też jesteś złodziejem..i czy to nie jest jakiś przejaw niecheci do
          innej nacji? Dla nas też rusek to jakiś gangster, rumun to
          obowiązkowo żebrak, cygan - przestępca.. Czy to nie wydaje Ci się
          śmiszne? Wogóle myślałeś o tym jak Ciebie inni widzą?...bo na tym
          forum jakoś się nie popisujesz.."złodzieju".
    • Gość: kibic [...] IP: *.eranet.pl 07.05.08, 08:33
      • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:17
        Tu nie chodzi o to żeby nie widzieć różnicy w kolorach bo faktycznie trzeba
        byłoby być ślepym tylko o to,żeby ludzi nie szufladkować i nie traktować na
        podstawie tego jaki mają kolor skóry, a już na pewno,żeby nie uważać się za
        lepszego bo się ma inny niż ktoś- w twoim przypadku czytaj biały.
    • Gość: kacper Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 153.19.108.* 07.05.08, 08:35
      to ty wyjedz, to ty jestes nieudacznikiem i zazdroscisz mu umjejetnosci. przez
      takich jak ty polska pilka sie nie rozwija !
      • stefan84 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 08:37
        kolejny idiota nie potrafiący myśleć... tak to o Tobie Kacper...
        • guru133 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 09:00
          A co myślisz o sobie? Bo według mnie IQ idioty to dla ciebie nieosiągalne Himalaje.
        • guru133 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 09:02
          stefan84 napisał:

> kolejny idiota nie potrafiący myśleć... tak to o Tobie Kacper...
          Sorry, co do Kacpra to jednak masz rację.
    • Gość: M&m Ciekawe jak jest w jego ojczystym kraju... IP: *.2a.pl 07.05.08, 08:46
      ...pewnie raj...
      • guru133 Re: Ciekawe jak jest w jego ojczystym kraju... 07.05.08, 09:04
        Gość portalu: M&m napisał(a):

> ...pewnie raj...
        Może i nie raj ale na pewno wyrośli z obrażania białych czy żółtych ze względu
        na kolor ich skóry.
        • Gość: sr Re: Ciekawe jak jest w jego ojczystym kraju... IP: *.chello.pl 07.05.08, 09:31
          ...pewnie raj...
          > Może i nie raj ale na pewno wyrośli z obrażania białych czy
          żółtych ze względu
          > na kolor ich skóry.

rzeczywiście, po prostu obrzucają wioskę innego plemienia granatami
          i ostrzeliwują ją w broni automatycznej - troche sie już
          ucywilizowali :)
          • Gość: em Re: Ciekawe jak jest w jego ojczystym kraju... IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:50
            Tylko,że w tej drugiej wiosce nadal są ludzie tego samego koloru skóry co
            oni...także na pewno z rasizmem nic to nie ma wspólnego.
            • Gość: sr Re: Ciekawe jak jest w jego ojczystym kraju... IP: *.chello.pl 07.05.08, 10:08
              > Tylko,że w tej drugiej wiosce nadal są ludzie tego samego koloru
              skóry co
              > oni...także na pewno z rasizmem nic to nie ma wspólnego.

super

bo "rasistowskie"' buczenia na faulującego czarnego przez bviałego ,
              jest oczywiście zdecydowanie gorsze niż zabijanie murzyna przez
              murzyna, dlatego , że mówi innym narzeczem
              • Gość: em Re: Ciekawe jak jest w jego ojczystym kraju... IP: 91.104.112.* 07.05.08, 10:18
                My tu nie dyskutujemy o ludzkich zachowaniach w wioskach plemiennych-ty w ogóle
                czytałeś ten artykuł czy tak walisz w klawiaturę z nudów?
                • Gość: sr Re: Ciekawe jak jest w jego ojczystym kraju... IP: *.chello.pl 07.05.08, 10:39
                  Ba opowiada bzdety o tym jak jest cukierkowo u niego w Afryce - do
                  tego sie odnuiosłem . to raz.

dwa - nie będziesz mi dyktował co mi wolno pisać.

trzy - żadnego rasizmy tam nie było - buczeli po brutalnym faulu
                  Samby - jak na każdego kto fauluje.

cztery - Samba się kłamliwie zasłania rasistowskim zachowaniem - nie
                  pierwszy to taki wypadek nie tylko w naszej lidze/
                • Gość: azerty ta dziwka"em" daje dupe czarnym dlatego je broni ! IP: *.dsl.club-internet.fr 07.05.08, 11:05
                  jak smakuje biala niewolnika??shame on you polish slut!!!
                  • Gość: em Re: ta dziwka"em" daje dupe czarnym dlatego je br IP: 91.104.112.* 07.05.08, 11:19
                    ty jak zwykle na temat buahahahahahahahah.........
                  • Gość: dwew Re: ta dziwka"em" daje dupe czarnym dlatego je br IP: *.chello.pl 07.05.08, 11:35
                    Zastanawiam się czy nauczyłeś się jednego zwrotu po Angielsku, czy
                    może po Polsku? Dlaczego się zastanawiam? Bo zdanie napisane po
                    Polsku jest niegramatyczne, a tego co napisałeś po Angielsku chyba
                    nie rozumiesz:). No chyba, że lubisz nazywać się dziwką...
                    • Gość: do"dwew" co nie rozumie palancie jeden?? IP: *.dsl.club-internet.fr 07.05.08, 11:41
                      jak znam 5 jezykow plynie !!! o co ci chodzi??a ty ile??va
                      funkulo,va te faire foutre,fuck off,sciesse raus!!!polish slut to
                      polskie szmaty po polsku !!!polish whores,bitcha jak chcesz !!!
                      polki to tanie dziwki brudasow taka prawda !!!w angli pokazuja na co
                      dzien jak sie tanie sprzedawaja !! a ty naucz sie rozumu !!
                      • Gość: em Re: co nie rozumie palancie jeden?? IP: 91.104.112.* 07.05.08, 11:58
                        powiedz swojej mamie,że jest polską szmatą-na pewno się ucieszy i zajmij się
                        swoim fiutkiem bo najwyraźniej masz jakiś kompleks na jego punkcie-niech zgadnę
                        panna cię w trąbę puściła z jakimś czarnym co więcej sobą reprezentował niż ty?
                        pięć jeżyków powiadasz...swojego nie znasz, więc zamilcz.
                        p.s
                        na twojego małego fiutka nic nie zaradzimy, na rozum też już za późno...
                      • Gość: dew Re: co nie rozumie palancie jeden?? IP: *.chello.pl 07.05.08, 12:55
                        Nie rozumiesz?hahaha. 5 Jezykow powiadasz? Chyba 5 zwrotow w 5ciu
                        jezykach:).Ja znam 4,ale perfect. Nazywajac kogos polska dziwka sam
                        sie obrazasz bo chyba Anglikiem nie jestes:). Polskiego tez nie
                        znasz..."Nauczyc sie rozumu"???Rozum mozna miec, lub nie miec,
                        nauczyc sie niestety jego nie mozna, a szkoda wtedy madrzy ludzie
                        mogliby uczyc takich jak ty troszeczke myslenia:).
                      • Gość: steel współczuję ci ludku..serio.. IP: *.chello.pl 07.05.08, 14:23
                        ..w normalnych warunkach widząc kogoś takiego na ulicy dostałbyś
                        bańkę w łeb..aż określenie ciebie "szmatą" nie wystarcza.
                  • Gość: nick Re: ta dziwka"em" daje dupe czarnym dlatego je br IP: *.icpnet.pl 07.05.08, 17:02
                    nie no odbry koleś hahaha, tylko naucz się więcej po angielsku bo
                    inaczej będziesz musiał dalej sprzątać kible w tej francji hahaa
                    • Gość: em Re: ta dziwka"em" daje dupe czarnym dlatego je br IP: 91.104.112.* 07.05.08, 22:09
                      Dobre, dobre-choć nic nie mam do ludzi czyszczących kible-w końcu też praca i to
                      płatna....
    • guru133 Znieważanego zawodnika ukarano a ci co znieważali 07.05.08, 08:49
      mają się dobrze. Jednak Rosjanie okazali sie bardziej cywilizowani od nas.
      Kozakiewicza za gest w Moskwie nie zdyskwalifikowano. Po dwakroć wstyd.
    • guru133 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 08:50
      Gość portalu: RWD napisał(a):

> Wyjedź i nie wracaj bezczelny nieudaczniku!
      Napisał bezczelny cham RWD
    • Gość: Norma Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 09:04
      co sedzia mial przerwac mecz, a moze jeszcze powinien pozwolic ci strzelic
      bramke,jedz gdzie cie oczy poniosa,zachowales sie nie sportowo to wyleciales z
      boiska,a marne pismaki zrobily z tego mega sensacje, jakbys jechal bez biletu i
      konduktor by cie zlapal tez pewnie bys mowil ze to dlatego ze jestes czarny
      • guru133 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 09:07
        Gość portalu: Norma napisał(a):

> co sedzia mial przerwac mecz, a moze jeszcze powinien pozwolic ci strzelic
        > bramke,jedz gdzie cie oczy poniosa,zachowales sie nie sportowo to wyleciales z
        > boiska,a marne pismaki zrobily z tego mega sensacje, jakbys jechal bez biletu i
        > konduktor by cie zlapal tez pewnie bys mowil ze to dlatego ze jestes czarny
        Posłuchaj przedszkolaku. Lepiej dalej baw się samochodzikami i misiem bo do
        oglądania meczów z udziałem czarnoskórych zawodników jeszcze nie dorosłeś.
        • Gość: norma Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 09:15
          guru czy jak ci tam,pobaw sie plastelina albo klockami lego to jest cos dla
          ciebie, na boisku sa wszyscy rowni przeginasz pale to wylatujesz i tyle,czy
          jestes czarny czy bialy
          • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:25
            No i właśnie z widownią- "kibicami" powinno tak być-przegniesz pałę i wylatujesz
            na amen-nie masz wstępu. Idź sobie na mecz premier league to zobaczysz jak się
            tam kibicuje, a zachowasz się jak bydło to zobaczymy czy wejdziesz jeszcze
            gdzieś na stadion. Pustak z ciebie jakich mało twierdzisz,że na boisku są
            wszyscy równi? to ciekawe pewnie jesteś pierwszy do rzucania w czarnoskórych
            piłkarzy bananami-ciekawe czemu nie rzuca się w białych bananami ?
            • Gość: norma Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski a jedz IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 09:53
              bo biali w przeciwienstwie do twoich ulubionych czarnych nie obrazaja sie na
              caly swiat tylko zaciskaja zeby i kopią pilke,ciekawe czy matolku byles chociaz
              raz za granicą na meczu, pewnie nie, odwiedzasz te mecze za pomocą tv i masz
              takie widomosci jakie pisze prasa np "gw", ps banany sa do jedzenia a nie do
              rzucania pustaku!!!!!!
              • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski a jedz IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:58
                No wyobraź sobie matołku,że jestem season ticket holder-jeśli wiesz co to
                znaczy. Pokaż mi sytuację odwrotną na boisku-trybunach w stosunku do białych graczy?
                • Gość: norma Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski a jedz PA IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 10:54
                  no wlasnie pustaku jak kibice druzyny wyrazaja swa dezaprobate gwizdami i
                  buczeniem lub nawet inwektywami i jest to bialy nikt nie ubolewa i nie wytacza
                  dzial ze to rasisci, nawet jesli wsrod tych kibicow sa czarni,placzą tylko
                  nieudacznicy i pseudo obroncy praw czarnych, jak chcesz pomoc czarnym jedz do
                  afryki i zacznij orac im ziemie albo hodowac maniok wtedy im bardziej
                  pomozesz,ewentualnie przekaz 3/4 swej pensji dla glodnych murzynow a tak sikasz
                  do zlotego sedesu i strasznie pomagasz czarnym!!!!!!
                  • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski a jedz PA IP: 91.104.112.* 07.05.08, 11:20
                    powtarzasz się i tyle.
        • Gość: M&m Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.2a.pl 07.05.08, 09:33
          Lec cmoknij Simona Mola w sam srodek... i nie uzywaj przy tym gumy bo to rasizm...
      • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:21
        Pieprzysz gościu jak potrzaskany-skoro twierdzisz,że zachował się "niesportowo"
        to faktycznie kibice zachowali się,że tylko pozazdrościć...i dowodzi to tylko
        tego, kto na mecze chodzi-bezmózgi. Może następnym razem ktoś coś rzuci na
        boisko-z widowni i wg. ciebie też będzie ok?
        Nie bądź dzieckiem i nie przyrównuj opisanej sytuacji do jazdy bez biletu-nie
        rozśmieszaj mnie...
    • Gość: Plebs To narazie IP: *.chello.pl 07.05.08, 09:05
      I po co sie chwali? Mysli ze bedziemy go jako narod przepraszac i blagac o wybaczenie? Nie mam mowy, zeby zlodzieja przepraszac, za to ze zostal zlapany!
      • Gość: em Re: To narazie IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:26
        Ty wklep sobie w wikipedię hasło "złodziej" i poczytaj o znaczeniu tegoż
        słowa-zanim coś napiszesz ćwoku.

• Gość: Plebs Re: To narazie IP: *.chello.pl 07.05.08, 10:21
          Wpisz sobie w wikipedia co znaczy przenosnia. Murzyn sie poplakal, za to ze zostal wyrzucony z boiska za niesportowe zachowanie i tlumaczy to rasizmem. a cwokiem to nazywaj swojego ojca, ktory cie dotykal swoja palka po buzi
          • Gość: em Re: To narazie IP: 91.104.112.* 07.05.08, 11:21
            co do dotykania pałką po buzi mniemam,że piszesz z własnego doświadczenia, ale
            muszę cię oświecić-takie zachowania ojciec-dziecko nie sa normalne także teraz
            jak już to wiesz to możesz donieść na własnego do prokuratury...
            • Gość: Plebs Re: To narazie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 14:13
              Przeciez pisze wyraznie, ze to ty byles smyrany po buzi przez twojego tatusia. Moze bym sie o tym nie dowiedzial, gdyby nie to ze juz od dawna jest znanym na cala wasza wioske jebaka. Ponoc nie oszczedza nawet swini.
              • Gość: steel mówi się "oceniać kogoś po sobie".. IP: *.chello.pl 07.05.08, 14:29
                ..nadal masz takie marzenia erotyczne dotyczące swojego ojca, że
                przekładasz je na innych? Spoko, to da się leczyć, ale na początku
                jest jeden warunek - trzeba się do tego przyznać. Wiemy, zły dotyk
                boli przez całe życie, ale Plebs, nam możesz się wygadać!
                ps..i niech zganę, wiek poniżej 15 lat?
                • Gość: em Re: mówi się "oceniać kogoś po sobie".. IP: 91.104.112.* 07.05.08, 22:12
                  A co mu będziesz tłumaczył, dziecko pewnie siedzi z ręką w majtkach i z
                  niecierpliwością wyczekuje kolejnych postów, a nuż coś erotycznego się pojawi.......
    • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:08
      Ty też najlepiej na madagaskar i też nie wracaj.
      • acs-13 Re: Samzamiast tylko gadac powinien to zrobic 07.05.08, 09:19
        To ze polska to najbardziej rasistowski kraj w europie to wiadomo.
        To ze polacy to najwieksze ciemniaki i buraki europejskie tez
        wiadomo.
        Cale szczescie ze polki szaleja zacudzoziemcami od wiekow wiekow.
        To ze co drugi jest zrobiony niepolskim fiutem tez wiadomo .

Teraz buraki polskie wiadomo dlaczego tyle u was nienawisci do
        obcych ?
        • Gość: em Re: Samzamiast tylko gadac powinien to zrobic IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:27
          Nic dodać nic ująć.
        • Gość: M&m Re: Samzamiast tylko gadac powinien to zrobic IP: *.2a.pl 07.05.08, 09:46
          Wydaje mi sie ze ciebie splodzil Simon M...
          • Gość: em Re: Samzamiast tylko gadac powinien to zrobic IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:51
            A ciebie to chyba starzy w kapuście znaleźli bo widać,że zamiast mózgu masz głębia.
            • Gość: M&m Re: Samzamiast tylko gadac powinien to zrobic IP: *.2a.pl 07.05.08, 10:06
              Gość portalu: em napisał(a):

> A ciebie to chyba starzy w kapuście znaleźli bo widać,że zamiast mózgu masz głę
              > bia.

O matko... ile ty masz lat?

niedlugo bedziesz pisal "terefere kuku"...
              • Gość: em Re: Samzamiast tylko gadac powinien to zrobic IP: 91.104.112.* 07.05.08, 10:08
                Jak na razie o "tere" coś tam to ty wspomniałeś także....
                • Gość: M&m Re: Samzamiast tylko gadac powinien to zrobic IP: *.2a.pl 07.05.08, 10:10
                  Ladne imie "Tere"... oczywiscie jak dla murzyna...

Ja bym psa tak nie nazwal...
                  • Gość: em Re: Samzamiast tylko gadac powinien to zrobic IP: 91.104.112.* 07.05.08, 10:13
                    Weź nie odpisuj na moje posty bo poziom inteligencji ci na to jak widać nie
                    pozwala-czytać ze zrozumieniem nie umiesz i walisz w klawiaturę bez sensu.
                    • Gość: M&m Re: Samzamiast tylko gadac powinien to zrobic IP: *.2a.pl 07.05.08, 10:17
                      Uuu Uuu Uuu:D
                      • Gość: steel umba? IP: *.chello.pl 07.05.08, 14:32
                        mkwabaka dhaloi?
        • Gość: pacal ach jaki światły post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:28
          przepełniony do głębi "pozytywnymi" uczuciami, stereotypami i uogólnieniami
          dobrymi dla idiotów.

Do tego drugi debil pod spodem "nic dodać nic ująć".
          Obaj jesteście równie puści i głupi, jak ludzie nienawidzący "czarnuchów". Tyle
          że na innej płaszczyźnie.
    • Gość: Ela Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.tvk.torun.pl 07.05.08, 09:16
      Przez takich rasistowskich nieudacznikow nie bedzie w Polsce euro
      • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:28
        I nie powinno być
      • acs-13 Re Ela euro i tak nie bedzie gdyz niema komu 07.05.08, 09:34
        zbudowac drug , stadionow , hoteli i generalnie calej tej
        infrastruktury wokol tego ..
        Byla szansa ze wybuduja chinczycy ale po tych atakach antychinskich
        przyglupawych polisch jokes (tym razem polskich w polsce) ciezko to
        widze.
        nie ma drug , hoteli, restauracji gotowych przyjac na tak zmasowany
        przyjazd kiboli.
        Jedynie co mozemy im zapewnic to panienki tego nie brakuje.
        • Gość: em Re: Re Ela euro i tak nie bedzie gdyz niema komu IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:44
          No i nie zapominaj,że oprócz panienek banany zawsze też się znajdą....
        • Gość: M&m Re: Re Ela euro i tak nie bedzie gdyz niema komu IP: *.2a.pl 07.05.08, 09:48
          Oj chyba twoja matka, siostra, zona sie lubic puszczac z czarnymi bo tylko o tym
          piszesz... a moze sam lubisz czarna pale w ustach?
          • Gość: em Re: Re Ela euro i tak nie bedzie gdyz niema komu IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:53
            A ty nic tylko o rżnięciu-co dzisiaj rączka zabolała i nie było samowalenia? Ty
            skocz na forum dla frustracików...bo tematy ci się pomyliły.
            • Gość: M&m Re: Re Ela euro i tak nie bedzie gdyz niema komu IP: *.2a.pl 07.05.08, 10:02
              Chyba z drzewa spadles...

...podobnie jak samba;)
        • Gość: Ela Re: Re Ela euro i tak nie bedzie gdyz niema komu IP: *.tvk.torun.pl 07.05.08, 10:00
          dobra, rzad bierze tylko pensje i przerzuca sie odpowiedzialnoscia,prawda
          a co my robimy?
          Jedziemy do Wilna i robimy burdel
          Przychodzimy na stadion i przekonujemy UEFA ze nie jestesmy godni euro
          slabo mi sie robi .......
    • Gość: konri Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.chelmnet.pl 07.05.08, 09:25
      Wyjeżdżaj, nikt płakał za tobą nie będzie - koleś chce sobie narobić rozgłosu.
      Jakby tak źle mu było w Polsce, to w czasie, gdy nie miał kontraktu z żadnym
      klubem (przez pół roku!) by Polskę opuścił.Żenujący jest ten Samba Ba. Może z
      Lecha też odszedł z powodu rasizmu?:D

PS. Szokuje jak wielkie odziaływanie ma w Polsce wybiÓrcza, ale przecież to
      gazeta dla "inteligentów" (dodać tu warto przedrostek: ćwierć).
      • Gość: witus A jak wiele do powiedzenia IP: *.epfl.ch 07.05.08, 12:30
        maja takie polskojezyczne post-kacapskie gnidy jak ty. Wyborcza opisuje akt
        zdziczenia potomkow szmalcownikow, matkojebcow i innego talatajstwa co po Wojnie
        mnozylo sie bez potrzeby i kontroli. I slusznie opisuje, bo moze znajdzie sie
        ktos kto wezmie to smierdzace czlowieko-podone lajno i surowo ukarze, czego ci
        zycze. Kacapskie kmioty boja sie wszak tylko bata.
    • sirseb Re: Samba Ba: chcę wyjechać - i bardzo dobrze 07.05.08, 09:29
      tez bym wyjechal na jego miejscu. w niektorych sprawach pl to jeszcze zascianek.
      pzdr SB
    • Gość: Marek Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 09:37
      Wcale nie dziwią mnie zachowania tzw. kibiców - przecież jesteśmy katolickim narodem, narodem znanych miłosiernych i umiarkowanych w osądach księży Glempa, Pieronka, Rydzyka, czy Jankowskiego - nauka nie idzie w las.
      • Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 09:45
        Nie ma to jak pokolenie JP2
        • Gość: loko Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:19
          Cała ta dyskusja mnie wkurza. Dla mnie nie ma różnicy pomiędzy tym czy na
          piłkarza buczy się udając małpę czy wyzywa od kurew. Nie lubię piłki, ale oni
          tak kibicują i już. To ma tyle wspólnego z rasizmem co ku.. z prostytutką.
          Dajecie się robić na ten rasizm, jak te laski z Warszawy co je HIV-em Mol
          zarażał. A czarny kolega i tak do Senegalu nie wróci. Jak tylko będzie mógł Poza
          tym może ci kochani obrońcy zamiast Afrykę robić nam z Polski, sami pojada do
          Senegalu.
    • Gość: róża Kibole dali kolejny pretekst muzułmanom do ataku t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:01
      terrorystycznego . Nie żebym się bał jakiś arabów ,ale Polska nie ma
      sprzętu i doświadczenia w takich sprawach ,skoro Polak Polaka
      potrafi zabic pavulonem (lekarz pacjenta - szok!!!) to jak mają
      chronic siebie nawzajem ?
    • Gość: BIAŁY!!! Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:20
      Zostań z nami!!!!! nie wszyscy Polacy to rasiści. Faszyści tyko w grupie
      potrafią być kozakami, albo z nożem za plecami!!!
      • Gość: ram Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.aster.pl 07.05.08, 12:23
        Gość portalu: BIAŁY!!! napisał(a):

> Zostań z nami!!!!! nie wszyscy Polacy to rasiści. Faszyści tyko w grupie
        > potrafią być kozakami, albo z nożem za plecami!!!

Niech jedzie, jak chce. Niech nie szantażuje. A kozakami też są czarni i
        nożownikami do tego. Nie słyszałeś o dwóch co podźgali we Wrocławiu białych??
        A jacy rasiści wśród czarnych!!
        • Gość: Biały!!! Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 13:09
          To prawda, doskonale o tym wiem. Ale człowiek jest człowiekiem bez względu na
          kolor skóry. W śród czarnych jak i białych są rasiści i trzeba temu się
          sprzeciwiać! Nie wiem czy widzisz że co niektórych nic nie nauczyła II wojna
          światowa i faszyści oraz naziści powracają z wielkim hukiem- cwaniacy
          • Gość: ram Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.aster.pl 07.05.08, 14:59
            Zgadzam się z Tobą. Weź jednak pod uwagę, że sprawa z Sambą jest wyolbrzymiona.
            Tam jest taki rasizm, jak go wymyślono. Kibice po prostu, kibole, odpowiedzieli
            na gesty Samby. Jeden wart drugich. Gdzie tu rasizm??? W głowie Samby!!
    • Gość: luk Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:23
      przeciesz go tu nikt nie trzyma niech wyjedza czruch z polski nikt
      mu tu nie karze mieszkac i pracowac GKS KATOWICE :)
    • Gość: cichy Nawet banana już nie można zjeść przy murzynie IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.08, 10:24
      takie przewrażliwienie sie zrobiło na punkcie rasizmu, ze uważać trzeba na
      każdym kroku i wciska się nam, że Polak to rasista...
    • Gość: Pablo Wyjeżdżaj, bo czym więcej ciebie tym mniej... IP: 62.233.130.* 07.05.08, 10:40
      Jak to jest?
    • zdr1 Tak wlasnie powinien zrobic! 07.05.08, 10:47
      Wyjechac i nie wracac.
      • Gość: Marek Re: Tak wlasnie powinien zrobic! IP: 195.170.182.* 08.05.08, 09:55
        Tak powinni zrobić ci buczący debile.
    • Gość: ewa czysta spie..j na zachodzie,tam masz afryke i braci!! IP: *.dsl.club-internet.fr 07.05.08, 11:02
      jak sie nie podoba polska to won z tego kraju !!! przyjechal brudzic
      nasze polki !!i jescze ma pretencje !!!do rosji ,tam cie dobze
      zawitaja !! francja ,holandia ,anglia juz sa kraje arabskie gdzie
      islam rzadzi na ulicach !!!w polsce ,ta holote z 3 swiata nie bedzie
      polske kolonizowac !!!polska dla polakow i slowianow !!!
      • Gość: em Re: spie..j na zachodzie,tam masz afryke i braci! IP: 91.104.112.* 07.05.08, 11:28
        nasze
        polki???????hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahah

ty się lecz u psychiatry..........

a co to za nowe wyrazy stworzyłeś "pretencje,dobze"
        Jak się uważasz za takiego Polaka-kozaka to się naucz podstaw języka polskiego
        pacanie.
        • Gość: polak Re: spie..j na zachodzie,tam masz afryke i braci! IP: *.pwpw.pl 07.05.08, 11:47
          DO EM
          Niewdawaj się w dyskusję z niektórymi(chyba że na temat) bo to
          totalni idioci.
          Pozdrawiam
          • Gość: em Re: spie..j na zachodzie,tam masz afryke i braci! IP: 91.104.112.* 07.05.08, 12:05
            Czasami aż wstyd przyznać się,że się jest z Polski-każdy w UK i nie tylko
            pierwsze co to o Polaku powie,że rasista, ale cóż zdarza się-nie wrzucając
            wszystkich do jednego worka.
            Pzdr
    • Gość: Droga otwarta Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.08, 11:28
      Droga otwarta, nikt cie nie trzyma!
    • Gość: ted Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:37
      a to jeszcze tu jest śmierdziel ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka