Gość: yanec Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:47 Jaki PZPN tacy sędziowie i większość kibiców, chomstwo i prostactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielszczanin Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:49 Samba chodz do podbeskidzia tu nikt nie obraza piłkarzy;];];]. i na twoim miejscu tez pokazal bym gest Kozakiewicza gibicom z gks nie nawidze tego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzynek bambo napij sie mleka IP: *.pf.com.pl 07.05.08, 11:58 samba napij się mleka a on co? na drzewo ucieka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haberbusch Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.08, 12:03 UEFA powinna zawiesic polskich kopaczy pilki zawiesic na pare lat w rozgrywkach miedzynarodowych,dopoki malpy na trybunach sie nie ucywilizuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Zrozumcie jedno... IP: 217.8.167.* 07.05.08, 12:07 Przeciez tu nie chodzi o rasizm tylko o zdeprymowanie zawodnika drużyny przeciwnej i dopomożenie własnej ukochanej druzynie! Czy to tak trudno zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Zrozumcie jedno... IP: *.aster.pl 07.05.08, 12:19 Gość portalu: maks napisał(a): > Przeciez tu nie chodzi o rasizm tylko o zdeprymowanie zawodnika > drużyny przeciwnej i dopomożenie własnej ukochanej druzynie! Czy to > tak trudno zrozumieć? Oczywiście, masz rację. Wstrętne jest posługiwanie się rasizmem. GW dość często szermuje tymi hasłami na wyrost. A niektórym murzynom też oj często się to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exPiechurArmiiUSA Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.dyn.optonline.net 07.05.08, 12:11 ...zrodlem polnocno--europejskiej dyskryminacji jest nie pozwalanie sobie i innym robienia pomylek; dlatego n.p. ktos inny, jest traktowany jak pomylka do wysmiania (vs. Nietzsche, ktory pisal, ze zanim wyciagnie sie wniosek potrzebna jest chwila zastanowienia). Co do ksenofobii, to ... zrodlem tego jest czystej wody glupota; choc sa narody wsrod ktorych sa jednostki, ktore palaja nienawiscia i/lub pogarda wobec Polakow; tego tez nie wolno tolerowac. Robert Kolakwoski syn Stanislawa; Elizabeth, NJ, 07202. PS Katolicyzm, sam w sobie, per se, nie jest przyczyna powyzszego stonu, choc z historycznego punktu widzenia mozna by wymienic kilka tuzinow duchownych, ktorzy byli liderami ruchow faszystowskich. Ksiadz to nie wierny. Ksiadz to nie polski Katolik. Ksiadz to tylko duchowny. Sluga Boga i nic wiecej; ze sobie grzmi z ambony, to nie znaczy, ze ktos slucha, bo gdyby kazdego na palonego ksiedza Wierni brali na powaznie, to koscioly katolickie by w Polsce swiecily pustkami. Nie jestem katolikiem, ale wiem, ze Polscy katolicy mysla sami za siebie i im nikt nie mowi, jak maja myslec, czy postepowac ani z Stolicy, ani z Wojewodztwa, ani z uniwerku, ani lekarz, ani ksiadz, ani rabai, ani imam, etc. RK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartlomiej Z Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.sercomsolutions.ie 07.05.08, 12:16 powinien Kafar wyjechac natychmiast jak mu sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 12:34 Proszę cię napisz takiego posta to tego polskiego-bydła za granicą też ich tu nie chcemy bo bez przerwy im się coś nie podoba to nie takie, a to srakie i tak w kółko. Wynocha jak nie pasi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arak Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.aster.pl 07.05.08, 12:48 Gość portalu: em napisał(a): > Proszę cię napisz takiego posta to tego polskiego-bydła za granicą też ich tu nie chcemy bo bez przerwy im się coś nie podoba to nie takie, a to srakie i tak w kółko. Wynocha jak nie pasi. EM a Ty jesteś białym Polakiem? Twoje wpisy świadczą o głębokim szowiniźmie i ogromnych skrzywieniach rasowych. Nie mówiąc o braku kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: 91.104.112.* 07.05.08, 12:53 Naucz się czytać ze zrozumieniem...poczytaj sobie post do którego jest odpowiedź, a jak nie umiesz czytać z interpretacją-odpowiednią to nie włączaj się do dyskusji. Co do kultury to czep się innych postów panie kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arak Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.aster.pl 07.05.08, 12:59 Och, to po lekturze wszystkich Twoich wpisów, panie "Polak", panie "nieszowinista". Większość Twoich wpisów jest tak obrzydliwych, że aż czytać się nie chce. Intuicja niezawodna, panie "biały".?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasista ? NIE !!! Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 12:22 Sedzia i PZPN tez okazali sie rasistami !!! Za co oni go ukarali ?? Blazny !!! Nie ma w Polsce za grosz szacunku dla ciemnoskorych !!! Na stadionach jest pier****** BYDLO !!! Ja bylbym za tym co robia w Anglii pelny monitoring i za chuliganke won na zawsze !!! Trzeba wychowac to BYDLO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk To w Krakowie sa takie mendy jak Ty ! 07.05.08, 13:01 Re: Samba Ba: chcę wyjechać z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Samba Ba: chcę wyjechać z Polski 07.05.08, 13:02 Nie rozumiem o co pretensje do kibicow. Naśladując małpy chcieli po prostu żeby Kunta Kinte poczuł sie jak w domu. Chcieli mu stworzyć rodzinna atmosferę.I za to ich karać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.range86-145.btcentralplus.com 07.05.08, 13:05 kolejna sensacyjna wiadomość! dla redaktorów GW dzień bez artykułu o kibolach-rasistach to dzień stracony, i dlaczego nie ma zdjęcia najlepiej z flagą faszystowską może być nawet z lat 90. dla GW to "misja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odezwa bandyci - won ze stadionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 13:17 trzeba wykopać rasistów ze stadionów i te zorganizowane w l. 90. perfekcyjnie grupy! Niech sobie biją staruszki w parkach, niech napadają na przechodniów w śródmieściech (agresja zorganizowanych grup nie zniknie, to jest jakaś konsekwencja tych reform i przemian i takie są prawa liberalizmu) ALE NIECH NIE OBRAŻAJĄ MURZYNÓW NA STADIONACH)! Kibole - bijcie staruszki, ale murzynów zostawcie w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.tktelekom.pl 07.05.08, 13:21 A co z sędzią,. wg mnie sędzia za dopuszczenie do takich okrzyków powinien być ukarany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Szczecina to na razie! płakać nie będziemy ani prosic... IP: *.beta.furrynet.org 07.05.08, 13:31 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Sponsorowane przez Orange polskie korupcyjne 07.05.08, 13:38 spektakle kopaczy pod auspicjami mafijnej Ekstraklasy SA sciagaja na trybuny nie tych co w pilce noznej widza widowiskowy zespolowy sport ale tych, ktorych przyciaga pozwalajaca na wszystko, reprezentowana przez dotychczasowy Zarzad PZPN w Polsce, skorumpowana mafia, broniona przez FIFA, wykorzystujaca pilke nozna do wlasnych karierowiczowskich oszukanczych celow za parawanem immunitetow jakie maja w kraju zwiazki sportowe. Takie mamy stadiony, takimi odmozdzonymi samcami sa wypelnione, jacy sa ci, ktorzy dzieki skorumpowanym spektaklom kopaczy przez ostatnie 20 lat urzadzili sobie swoj maly przestepczy swiatek we wladzach PZPN-u zapewniajacy im zagraniczna odskocznie w ich szmacianej karierze. 20 letnie "osiagniecia" PZPN-u, ktorego statutowym celem byl i jest rozwoj najbardziej popularnego, nie tylko w naszym kraju, sportu jakim jest pilka nozna, przeksztalcily stadiony w miejsca w ktorych korupcyjne spektakle kopaczy ogladaja odmozdzone bandyckie samce utrzymujace swoja obecnoscia na wyrezyserowanych korupcyjnych spektaklach przestepcza sitwe w PZPN-nie ktorej nasza panstwowa wladza nie znajduje od lat zadnego sposobu usunac. Sytuacja sie pogarsza z roku na rok przy smiesznych zapewnieniach pajaca Listkiewicza i przy zarzadzonej w mafi omercie, ze korupcyjni kopacze to pilkarze, ze platni inscenizatorzy to sedziowie, ze sprzedajni byznesmeni to trenerzy a bandyckie odmozdzone samce to kibice. Nie wspomne o "donioslej" roli "marketingowej" jaka w tych "radosnych" hepeningach odgrywa polska oglupiala sfora dziennikarska komentujace to wszystko jakby to byly mecze sportowej zespolowej rywalizacji w pilce noznej. Rywalizacja ma miejsce nie na boisku, jako ze tam z gory jest wszystko ustalone ale na rybunach pomiedzy odmozdzonymi samcami ktorzy "urozmaicaja" niejednokrotnie krawaymi przerywnikami przedstawienie majace jedynie ten zwiazek z pilka nozna, ze odbywa sie na przypominajacym boisko terenie otoczonym trybunami. Odpowiedz Link Zgłoś
mlotek_na_kaczki polscy faszokatole w akcji 07.05.08, 13:52 polacy to najwieksi rascisci i antysemici na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plebs Nareszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 14:08 I bardzo dobrze. Na pewno na tym nie stracimy, a mozemy jedynie zyskac. Nie jest to naukowiec, ani liczacy sie fachowiec, ktorego strata bylaby dla naszego kraju szkodliwa. A tak na jego miejsce moze wskoczyc mlody polski talent, ktoremu ten rasista blokowal sciezke rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Szerokiej drogi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 14:10 Nikt płakać nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yeah-baka Do widzenia 07.05.08, 14:21 Bedzie nas tu straszyl, ze wyjedzie! Spadaj kolego, byle daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steel nie straszył a pomyślał! IP: *.chello.pl 07.05.08, 14:56 czytaj oczyma a nie tak jak ci się podoba..i myśl o czym czytasz..nie! kurde! nie strasz, myśl!.. ..załamka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Do widzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 15:43 Życzę Ci zesłania do Afryki i 30 murzynów którzy zrobią Ci mambo mambo że będzie można klaskać w Twojej dupie i zapomnisz co to zwieracze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIbic Re: Do widzenia IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 16:15 To sa jakies twoje ukryte fantazje? To moze sam powinienes wyjechac. Kto wie, moze na nich trafisz. Natomiast yeah-bake popieram. Nikogo poza Wyborcza nie obchodzi, czy 3-rzedny pilkarzyna wyjedzie, czy zostanie. On sam poczul, ze oto nadeszlo jego 5 minut, wiec robi co moze zeby zaistniec. Gdyby zachowal sie jak facet i zbyl to wszystko wzruszeniem ramion, to media by go olaly i pobiegly szukac innych skrzywdzonych murzynkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soodack Samba Ba: chcę wyjechać z Polski IP: *.range81-157.btcentralplus.com 07.05.08, 14:32 cholerne buraki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTIFA ANTIFA IP: *.connecta.pl 07.05.08, 15:09 ANTIFA. Wiesniaki ze wschodu nie odzywac sie, nie szerzyc swoich , przekazywanych z dziada-pradziada faszystowskich haselek. Jestescie zakałą Polski- prostaki i leniwcy. Gegen nazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: ANTIFA IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 16:24 Podniecilo cie to co napisales? Jezeli nie to moze trzeba jeszcze zalozyc koszulke z Che i razem z reszta 20-osobowej manifestacji pokrzyczec na jankeskich imperialistow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic. Kiść bananów na drogę. IP: *.euronet.net.pl 07.05.08, 15:55 pa pa Bambo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swolek Polacy nic nie warci IP: *.pools.arcor-ip.net 07.05.08, 16:12 Bo sami w swiecie nic nie znacza i ciesza sie gorsza opinia od tych, ktorych uwazaja za gorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Polacy nic nie warci IP: *.aster.pl 07.05.08, 16:16 Gość portalu: swolek napisał(a): > Bo sami w swiecie nic nie znacza i ciesza sie gorsza opinia od tych, ktorych > uwazaja za gorszych. A Ty Polak coś warty? I co znaczysz? Tyle co kot napłakał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Odra Opole IP: *.messagelabs.net 07.05.08, 16:49 Odra Opole, ja Odre w d... pier... :-) slodkie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonyous "małpa, czarnuch, ..." - pozorny rasizm vendetta IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.08, 16:53 Nalezy wyjasnic ze pozorny rasim w Polsce wiaze sie z faktem ze duza wiekszosc oficerow emigracyjnych USA jest cazranego koloru skory, a Chinczycy wypieraja basolwentow Polskich uczelni z uniwersytetow USA ktoryz czesto nie moga znales zadnej pracy w USA przez wiele lat glodujac. Ten rasim nie jest tylko rasizmem koloru. N polskich uczelniach panuje rasizm wykstlacenia tzn. dyplomy uzyskane w USA sa z tego powodu nie uznawane i nisko cenione w Polsce. Jest to vendetta na ponizanie Polakow w USA i w krajach zachodnich poprze zatrudnianie ich w najgorszych pracach i blokowanie od emigracji do USA. Pan Samba powinien zauwazyc ze na polskich uczeniach niektorzy Profesorowie z ktorymi nota bene nikt nie rozmoawai nawet w USA stylizuja w ramach protestu fryzury na fryzury uzyskane w w aresztach deportacyjnych USA wzajemnie prze wspolwiezniow. Dyskryminacja w USA natomiast wynika z widzenia tam Polski ciagle jako kraju totalitarnego a systemu w sporcie i uczelniach zbyt sformalizowane i sztywnego np. habilitacja etc. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: no to krzyżyk na drogę 07.05.08, 17:49 ...tu eksportowanych brutali nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś