Gość: bgr IP: *.chello.pl 24.05.08, 19:38 to niezły anty-semita z tego Romana, a do tego Żyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masta Abramowicz zwolnił Granta IP: *.cpe.marton.net.pl 24.05.08, 20:00 Henk to byly asystent rijkarda,wiec ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Abramowicz zwolnił Granta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:43 Oby nie. Lepiej żeby nie skończyło się tak jak w Barcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Antysemici z tych Czelsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:04 Antysemici z tych Anglików są :) Jakiś długi artykuł w GW na temat antysemityzmu w GB please ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimic Abramowicz zwolnił Granta IP: *.ghnet.pl 24.05.08, 20:06 proponuje franca smude Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Abramowicz zwolnił Granta IP: *.aster.pl 24.05.08, 20:16 Coz... Moze Romek pojmie wreszcie, ze chcac wygrywac w Europie, musi miec lepszego trenera niz skoncentrowany na sobie Jose albo niewiele potrafiacy Grant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polaq Re: Zapasiona żydowska ropucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:31 paszoł won he he he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Abramowicz zwolnił Granta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:42 O dziwo niewiele zabrakło Grantowi do wygranej, więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patron Abramowicz zwolnił Granta IP: *.mtvk.pl 24.05.08, 20:42 Jak się ma miliony mozna robić wszystko to było do przewidzeniaże Grant odejdzie abramowicz zatrudni trenera z nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Paradoksalnie Grant mial dobre wyniki IP: *.smrw.lodz.pl 24.05.08, 20:45 Chelsea dotarla do finalu LM, co nie udalo sie uwazanemu za o wiele lepszego trenera, mourinho. A gdyby terry sie nie poslizgnal to by chelsea ten puchar zdobyla. grant nie mial wplywu na sile tarcia miedzy butem a murawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldblatt Re: Paradoksalnie Grant mial dobre wyniki IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.08, 20:58 szanse powinien dostac jakis mlody trener,nieznany. 1.Taki czlowiek bedzie pracowal nawet za 10000Euro miesiecznie 2.no i bedzie zawziety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q12w Re: Paradoksalnie Grant mial dobre wyniki IP: *.pppoe.mtu-net.ru 24.05.08, 21:49 od pewnego czasu chce mi sie rzygac od chetnych, ambitnych i energicznych windowanych na top stanowiska, dlatego ze najczesciej to za malo. Jak jestes mlody to jestes dyletantem i/albo niedouczony i/albo brak ci doswiadczenia - wiec go nabierz, wyksztalc sie, pokaz co potrafisz z trampkarzami, a Airbusa ktorym mam leciec pozwol prowadzic nie ambitnemu i energicznemu pilotowi, a takiemu ktory ma 5000godz nalatane, pozwol zeby moje operacje prowadzil chirurg, ktory juz asystowal w 50 takich operacjach, a ambitny niech operuje ciebie durniu. ambitna minister spraw zagranicznych prowadzi ambitna polityke, a po latach pewnie napisze pamietniki w ktorym niczym Beck napisze, ze co miala innego mowic? ambitna szefowa dzialu informacyjnego programu wiadomosci klapie co nasmaruje jej w swoim notebooku minister synek 1 sekretarza. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 niedoświadczony, ale ambitny "chirurg" Grant 24.05.08, 23:35 Wygląda na to, że Grant nie miał jakichś oszałamiających osiągnięć i Chelsea sporo ryzykowała decydując się na jego zatrudnienie. Ten "poślizg" w trakcie wykonywania karnego kosztował nie tylko utratę pucharu, ale tez 50 mln $ samego Abramowicza. Być może straty są jeszcze większe. Może zatrudnią Dicka Advocata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo >trueblue< tak myślałem - Grant od początku mącił i podkładał IP: 80.48.45.* 24.05.08, 21:52 świnię Jose, żeby zająć jego miejsce :/// Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Abramowicz zwolnił Granta 24.05.08, 22:11 Jedyne, czym się można podniecać, czytając takie słowa, to fakt, że w 65 lat po wojnie nad Wisłą rządzi duch Hitlera i Eichmana. Nie trzeba Stalina, nie trzeba Niemców - polskie bydło załatwi ten kraj ze szczętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baartek Abramowicz zwolnił Granta IP: *.bethere.co.uk 24.05.08, 22:16 YES, YES, YES, oby tylko nie Sven..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Romek sie rozjuszyl IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.05.08, 22:30 Pan Romus nie moze pojac ze nie zawsze te pieniazki w kieszeni decyduja o tym kto jest najlepszy. Nastepny krok Romka Abramowcza to oplacenie wszystkiego by wyslac czlowieka na Marsa. W koncu musi byc wlascicielem tego co najlepsze na swiecie. Pycha zgubila niejednego. I tak tez sie stanie... jesli tylko cos sie popsuje miedzy Wlodkiem P. i Romkiem A. rzadzacymi czescia swiata. Pozdrawiam z poza zasiegu Romka i Wlodka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rij Abramowicz zwolnił Granta IP: *.acn.waw.pl 24.05.08, 22:52 Czy pozostawienie slow "Stevea" lub "Danea" ma oznaczac, ze autorami teksu sa panowie Ctrl+C i Ctrl+V? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Abramowicz zwolnił Granta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 23:15 "Wówczas trenerem "The Blues" był Jose Mourinho, który został zwolniony po tym jak na koniec sezonu drużyna zajęła drugie miejsce w tabeli." - Mourinho wyleciał po remisie z Rosenborgiem, a nie za drugie miejsce w tabeli. zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Tutejsze komentarze IP: *.petrus.pl 25.05.08, 00:31 Czytając wymiotować się chce ... Zrobił się drugi onet. Może warto by pomyśleć o likwidacji komentarzy na gazeta.pl? Skoro 90% tego, co użytkownicy tutaj wypisują jest bezwartościowe to po co przynosić sobie wstyd? Na zachodnich portalach każdy post przechodzi przez moderację. Na przykładzie polskich portali widzimy dlaczego. Odkąd Internet stał się równie powszechny jak telewizja kablowa dawanie możliwości wypowiedzenie się _każdemu_ mija się wyraźnie z celem. Odpowiedz Link Zgłoś
sany666 Do roboty! 25.05.08, 01:54 Ja nie wiem. Czy "dziennikarzom" tut. portalu wydaje się, że jak spolszczą angielski tekst to nikt się nie pozna na plagiacie? Koledzy! To już nie te czasy! Teraz angielskiego uczą w podstawówkach i dzieci w tym wieku rozumieją zrzynanie na klasówkach a nie na poważnych portalach. Przed minutą dokładnie ten sam tekst przeczytałem na yahoo. Gazecie wyrobników klawiatury gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szewach Abramowicz to antysemita! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 04:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Utd. Man Utd. Co za blyskotliwe osiagniecia tego... IP: *.range86-145.btcentralplus.com 25.05.08, 08:30 "trenera"!! Toz to "geniusz Tater", "Bog Wisly", Janas Pawel, trener pierwszej klasy (SP) ma wieksze osiagniecia!!! Z wyjatkiem: dobrego obrzezania i udanej Bar Micwy... Lubudubu, lubudubu, niech nam zyje Romek z naszego klubu! Brawa dla Sir Alexa!!! Nie wszysko da sie kupic, Zydki, nie wszystko!!! Jakby to powiedzial niezapomniany prokurator Wyszynski: Na wot naprimier takoj gaspadin Abramowicz. Uma u niewo za adin cent, a nachalstwa za cieloj rubl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Co za blyskotliwe osiagniecia tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 11:50 ale jestes blyskotliwy. Malcolm Glazer to tez Zyd jelopku. Jak na antysemite jestes wyjatkowo glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f_a_t_e Re: Abramowicz zwolnił Granta IP: *.chello.pl 25.05.08, 08:37 Czytam komentarze i choc moja pierwsza mysla bylo - no tak, Abramocicz nie wygral, to msci sie na trenerze... ... ale mam wrazenie, ze Chalsea doszla tak wysoko w tym sezonie, nie dzieki trenerowi, a dlatego, ze im nie przeszkadzal. Tylu dobrych graczy potrafi samodzielnie grac. A minusy Granta wychodzily, kiedy sie okazalo, ze nie potrafi nad nimi zapanowac. Np. taki Drogba, co w meczu w PL z Manchesterem poklocil sie z Ballackiem o to, ktory z nich ma strzelac wolnego.. Moze Chalsea potrzebuje kogos, kto nad gwiazdami zapanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Abramowicz zwolnił Granta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 11:42 Avram zrobił to czego nie umiał pseudo boski Jose. To był najlepszy sezon od kiedy Abramowicz jest w Chelsea. Szkoda, że to zrobili, bo będą żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldblatt Re: Abramowicz zwolnił Granta IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.08, 13:42 Gość portalu: q12w napisał(a): > od pewnego czasu chce mi sie rzygac od chetnych, ambitnych i energicznych > windowanych na top stanowiska, dlatego ze najczesciej to za malo. Jak jestes > mlody to jestes dyletantem i/albo niedouczony i/albo brak ci doswiadczenia - > wiec go nabierz, wyksztalc sie, pokaz co potrafisz z trampkarzami, a Airbusa > ktorym mam leciec pozwol prowadzic nie ambitnemu i energicznemu pilotowi, a > takiemu ktory ma 5000godz nalatane, pozwol zeby moje operacje prowadzil chirurg > , > ktory juz asystowal w 50 takich operacjach, a ambitny niech operuje ciebie > durniu. ambitna minister spraw zagranicznych prowadzi ambitna polityke, a po > latach pewnie napisze pamietniki w ktorym niczym Beck napisze, ze co miala > innego mowic? ambitna szefowa dzialu informacyjnego programu wiadomosci klapie > co nasmaruje jej w swoim notebooku minister synek 1 sekretarza Ja bede sie upieral,ze jednak mlodzi trenerzy musza dostawac szanse. Na przyklad Matthias Sammer jak byl mistrzem Niemiec z Borussia Dortmund jako trener to z tego co czytalem mial 35 lat. Uwazam,ze za duzo trenerow to dziadki w garniakach zamiast ludzie o 20 czy 30 lat mlodsi w dresach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Abramowicz zwolnił Granta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 14:07 dokładnie tak jak Slaven Bilić, który swoją energią napędza zespół. Hrvatska wyjdzie z nami z gtrupy i zajdzie przynajmniej do półfinału. Młodzi muszą się uczyć od dziadków, ale dziadki też mogą się uczyć od młodych. Przykłąd Leo, który jest futbolowym mędrcem, a sporo podgląda u nowych. Młodzi trenerzy tworzą nowe trendy w piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldblatt Re: Abramowicz zwolnił Granta IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.08, 17:37 Gość portalu: Lider napisał(a): > dokładnie tak jak Slaven Bilić, który swoją energią napędza zespół. Hrvatska wy > jdzie z nami z gtrupy i zajdzie przynajmniej do półfinału. Młodzi muszą się ucz > yć od dziadków, ale dziadki też mogą się uczyć od młodych. Przykłąd Leo, który > jest futbolowym mędrcem, a sporo podgląda u nowych. Młodzi trenerzy tworzą nowe > trendy w piłce. No wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś