Dodaj do ulubionych

Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wyszł...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:12
Życzyć to on sobie moze trzeba bylo goli nie strzelac i on sie uwaza za Polaka patriote...taa ma bialo-czerwone serce...jasne
Obserwuj wątek
    • babusz Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wyszł.. 08.06.08, 23:16
      W jakim strachu musi zyc Slazak, ktory gra w niemieckiejd ruzynie, a
      ma rodzine w Polsce.... Nie do wiary.
      • Gość: takitam Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.tvk.torun.pl 09.06.08, 01:01
        za 15-20 lat w reprezentacji Anglii będzie grało kilku zawodników mówiących po
        polsku, o polsko brzmiących nazwiskach. Dzieci waszych krewnych i przyjaciół,
        którzy wyjechali. Nie znam L./Ł. Podolskiego, ale czuję gorycz emigracji (bo też
        tam byłem, i mam tam ludzi, za którymi tęsknię). Podolski jest uczciwy w tym co
        robi i jako taki pozostaje dla mnie metaforą emigracyjnego bólu.

A zwolenników czarnobiałej rzeczywistości nie mam potrzeby przekonywać. Udławcie
        się.
        • Gość: greegy Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.mynow.co.uk 09.06.08, 02:43
          absolutely right! Understand Upper Silesians!!!at last! pozdrawiam kolegow
          Polakow!alescie dali...;-)
        • Gość: greegy Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.mynow.co.uk 09.06.08, 02:54
          i jeszcze jedno bo chyba wszyscy juz spia... jakby mowil, ze jest Niemcem to tez
          byloby zle..?vide Klose, kery niewatpliwie jest Niemcym...ale Lukas...? wszyscy
          Polacy w UK to zdrajcy i "bogwieco"? bo "graja" dla Anglii? czyscie do reszty
          zdurnieli?!
          • Gość: eeeeee Listkiewicz na Madagaskar! IP: *.staff.com.dtu.dk 09.06.08, 10:18
            Listkiewicz na Madagaskar! Wynocha kretynie!
            • andynizi Re: Listkiewicz na Madagaskar! 10.06.08, 08:48
              Gość portalu: eeeeee napisał(a):

> Listkiewicz na Madagaskar! Wynocha kretynie!
              masz zupelna racje zapytaj mu sie gdzie sa pawel freier, Rafal Schäfer,
              Eugemiusz polansi, piotr Trochowski a Poldim i Klose juz nie wspominajac. Turasy
              potrafia dbac o swoich nawet tych urodzonych za granica. Polacy powinni wyrzucic
              caly zarzad PZPN
    • Gość: Alex Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:16
      To że strzelił te gole to dobrze o nim świadczy... jest profesjonalistą... W
      ogóle to jemu należy się szacunek, czuje sie chlopak Polakiem, radosc po golach
      prawie brak, po meczu tez jakis taki chodzil struty... Jakie przeciwienstow lali
      Klose, ktory ma Polskę glęboko w dupie... a jak widzę jak on gorliwie spiewa
      "Deuthland, Deutchland..." to mnie krew zalewa....
      • Gość: true Podolski to profesjonalista IP: *.bredband.comhem.se 08.06.08, 23:25
        Robił co do niego należało. A dla nas zimny kubeł wody.
      • Gość: Skorpion Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.08, 23:44
        Lukas jest profesjonalista i do tego szalenie sympatycznym czlowiekiem. Nigdy
        nie doszedlby do tego kim jest ... grajac w Polsce. Skonczylby przy budce z
        piwem po latach frustracji na poziomie ligi okregowej. Nie wypiera sie polskich
        korzeni i za to go cenie. Zycze mu wielu sukcesow sportowych. Szukajmy winnych
        porazki po wlasciwej stronie.
        • Gość: minos Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 00:30
          Brawo panie Łukaszu. Gratulacje za świetny mecz. Mnie jest obojętne
          czy pan jest Polakiem czy Niemcem, najważniejsze że jest pan dobrym
          piłkarzem ( ze Śląska ;-) ).
          • Gość: Mój podpis [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 00:57
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • oppelner_os [...] 09.06.08, 01:09
              • Gość: ssssssssssssssssss Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.domainunused.net 09.06.08, 01:37
                > On jest Slazakiem synku!

A Slazak to Polak, a Oppelner to zniemczona nazwa mieszkanca
                polskiego Opola. Sprzedales narodowosc, cos bezcennego. Jestes teraz
                moralnym menelem i jeszcze probujesz udawac, ze wszystko w porzadku -
                zalosne :|
                • Gość: greegy Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.mynow.co.uk 09.06.08, 01:41
                  Slazak to NIEMIEC!!! nie, no ja akurat zartuje..hihi Kiedys tam wroce ...chyba..
            • 4u2c Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys 09.06.08, 02:24
              Gość portalu: Mój podpis napisał(a):

> Nie wiem, może jestem dziwny ale wg mnie to pie...isz bzdury
              kochanieńki. Podol
              > ski nigdy nie będzie Niemcem, Polakiem też nie... Taki kundel z
              niego.
              >
              > Pamitaj tam gdzie więcej kasy to tylko k...wy lezą.

Kundel to sam jestes. Kim ty jestes by polskosci komus odmawiac?
            • Gość: kibic Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.os3.kn.pl 09.06.08, 07:45
              Podpisz się pod tym co napisałeś imieniem i nazwiskiem palancie !
              Prawda jest taka, że Podolski w swoim czasie chciał grać w polskiej
              reprezentacji, ale ćwoki z PZPN-u go olały (zderzenie z typowym
              stwierdzeniem naszych "szkoleniowców" w stylu "takich jak on to mamy
              tutaj trzy setki"). JAk nie masz o czymś zielonego pojęcia, to nie
              szczekaj prostaku !
          • Gość: gosc Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.proxy.aol.com 09.06.08, 13:35
            zdrajca, tego by sie czlowiek nie spodziewal zeby rodakom bramki
            strzelal. WSTYDZ SIE!!!!!
      • Gość: fan [...] IP: *.m.pppool.de 08.06.08, 23:57
    • arius5 Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys 08.06.08, 23:16
      A co, mial sie podlozyc ? Moze jeszcze sobie gola strzelic ?
      Wiecej pokory, Polacy.
      • Gość: Jacek Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 02:27
        Lukas jest ok. Właściwie to dzięki temu, że to on strzelał gole nie czuję się
        tak bardzo źle :)
        Jedyny który założył polską koszulkę po meczu. Lewandowski niemieckiej nie
        założył, ale ja go rozumiem :)
      • Gość: pacia Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 14:43
        właśnie chłopak ma talent i strzela gole i bardzo dobrze :) a to ze
        Polacy nie doceniają tak dobrych piłkarzy to smutne ;/ tak samo z
        Rogera Guerreiro,teraz mówią ze nigdy nie bd dla nas polakiem .-ale
        gdyby strzelił gola to by nim został i to jest odrażające:( Podolski
        niech 3ma tak dalej :D
    • Gość: Graża Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.gdynia.mm.pl 08.06.08, 23:18
      Leszek dzieciaku idź już spać.jak można takie pierdoły
      wypisywać.Podolski to profesjonalista w swoim fachu.
    • Gość: sdasdddddddddddddd [...] IP: *.wro.vectranet.pl 08.06.08, 23:18
    • Gość: Lukas... Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wyszł... IP: 81.190.125.* 08.06.08, 23:22
      ...a taki fajny był z Ciebie chłopak...wiadomo, że najlepsi piłkarze rodzą się
      w Polsce. Szkoda mi Cię. A miałeś tyle fanek wśród Polek :> Teraz masz o jedną
      mniej ;) - Gdynianka.
    • olias Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys 08.06.08, 23:24
      podziękuj Listkiewiczowi i całej mafii - PZPN. Przecież to oni wygonili
      Podolskiego do Niemiec.
      A powtarzanie przy każdej okazji że Podolsski jest Polskiem jest żałosne. Jest
      Niemcem. Tak zdecydował i było to podziękowanie ża umożliwieniu mu gry. Bo w
      polskiej drużynie nie było dla niego miejsca. Już nie pamietasz? Tych
      wszystkich Janasów, czy innych. Doboru piłkarzy wedle klucza, nie umiejętności?
      To teraz dziękuj Listkiewiczom.
      Polska będzie przegrywać mecze z Niemcami puki będzie istniała przestępcza
      organizacja o nazwie PZPN.
      • Gość: rafal Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: 62.148.83.* 08.06.08, 23:29
        poki co pzpn istanieje
        a ty mozesz sie zajac nauka ortografii
        • Gość: Andru Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: 80.51.196.* 08.06.08, 23:32
          Ty również.

Pozdrawiam
      • Gość: ankaa Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.centertel.pl 27.06.08, 20:16
        niektorzy z was sa bardzo chamscy to nie jego wina ze jest jak jest to z..e pzpn przeciez toMY nie dalismy mu swzansy a ze polska to PZPN i to ONI za nas decyduja to juz nie nasza wina pzpn <you are stuoid!!!very
    • Gość: vin Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wyszł... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.06.08, 23:26
      zostaje nam podziękować sternikom PZPN że nie dali mu szansy gry dla naszej
      reprezentacji........wstyd!!!!
    • olias dopuki jest PZPN Polska musi przegrywać z Niemcami 08.06.08, 23:29
    • Gość: asdasd "takich Podolskich to mamy w Polsce dwustu" IP: *.komster.pl 08.06.08, 23:29
      P. Janas. Dziękujemy panu i nieudolnym (jak zwykle) dziadom z PZPN
    • Gość: topek Czapka z glowy przed Podolskim IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.08, 23:30
      Po meczu udzielil wywiadu ZDFowi i zapytano go dlaczego sie nie cieszyl po
      zdobyciu gola:
      "Mam duza rodzine w Polsce i chyba oczywistym jest, ze nie chcialem zbyt
      impulsywnie/ekspresywnie okazywac radosci"
      Po wywiadzie komentator powiedzial, ze Podolski zalatwil dla swojej rodziny z PL
      10 biletow na ten mecz.
      Mowiac szczerze wspolczuje Podolskiemu i wszystkim w jego sytuacji.
      Dla mnie jest jesne. Mam rodzicow Polakow, cala rodzina jest Polakami. Do 20
      roku zycia (czyli uksztaltowalem sie) zylem w PL. Jestem wiec Polakiem i nie ma
      zadnych watpliwosci.
      Kim ma sie czuc Podolski? Przyjechal w wieku kilku lat do DE. Wszystko co umie
      pilkarsko zawdziecza Niemcom. Tu ma kolegow.
      Wszystkim oceniajacym ostro Podolskiego mowie: Cieszcie sie (cieszmy sie) ze ma
      mamy taka klarowna sytuacje.
      Podolski w przeciwienstwie do Klose udziela wywiadow po PL i nie wstydzi sie
      swojego pochodzenia. Dla mnie frajerem jest MIrek sugestywnie spiewajacy hymn
      niemiecki.
      • Gość: greegy Re: Czapka z glowy przed Podolskim IP: *.mynow.co.uk 09.06.08, 00:17
        Roznica pomiedzy Miro a Lukasem jest chyba jasna: Miro jest Gornoslaskim
        Niemcem. Uczcie sie historii nawet jesli interesujecie sie tylko pilka... Poza
        tym niemieckie prawo jest wielkoduszne : kto sie urodzil w moim domu jest moim
        dzieckiem a krew maja zostaje moja gdziekolwiek bys nie mieszkal...czyli kto sie
        rodzi w Niemczech jest obywatelem niemieckim a obywatelstwo jest dziedziczne.
        JASNE???
        • Gość: gruby Re: Czapka z glowy przed Podolskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 07:05
          Miro nie jest górnośląskim Niemcem - a jeżeli już, to tylko w
          połowie, po ojcu. Przecież jego matka nie pochodzi ze Śląska, jest
          gdzieś z północy Polski, i żeby było ciekawie była reprezentantką
          Polski w piłce ręcznej.
      • Gość: michal.pl Re: Czapka z glowy przed Podolskim IP: *.wh.Uni-Dortmund.DE 09.06.08, 00:40
        coz moge powiedziec...madre slowa z Twojej strony...Leo tez swietnie wypadl na ZDfie przeciwko temu szczekaczowi reporterowi...Gratulacje za madra postawe i do boju, Polacy i druzyna Lukasa!
        • Gość: michal.pl Re: Czapka z glowy przed Podolskim IP: *.wh.Uni-Dortmund.DE 09.06.08, 00:44
          oczywiscie mialem na mysli wypowiedz topka.pozdrawiam
      • Gość: alois Re: Czapka z glowy przed Podolskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 11:27
        Gość portalu: topek napisał(a):

> Do 20 roku zycia (czyli uksztaltowalem sie) zylem w PL. Jestem wiec Polakiem i
        > nie ma zadnych watpliwosci.

a czegos takiego jak Polakow top nie ma, bo pod zaborami SIE UKSZTALTOWALI!
      • Gość: alois Polakow nie ma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 11:28
        Gość portalu: topek napisał(a):

> Do 20 roku zycia (czyli uksztaltowalem sie) zylem w PL. Jestem wiec Polakiem i
        > nie ma zadnych watpliwosci.

a czegos takiego jak Polakow top nie ma, bo pod zaborami SIE UKSZTALTOWALI!
    • Gość: peter Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wyszł... IP: *.retsat1.com.pl 08.06.08, 23:30
      Po co Ty ta koszulkę po meczy założyłes...!! nawet niepasuje do
      ciebie!!
      • Gość: jaa Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: 88.156.66.* 09.06.08, 00:25
        a Ty tu nie pasujesz!
    • Gość: K. ... IP: *.edata.net.pl 08.06.08, 23:31
      Szkoda, że każdy dobry Polak musi grać w obcej drużynie. Chociaż ja się
      Podolskim dzisiaj bardzo rozczarowałam,zwłaszcza kiedy bezkarnie faulował
      naszych. Gdyby grał z nami, w Polskich barwach wszystko wygląałoby inaczej...
    • Gość: Piotrek Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wyszł... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 08.06.08, 23:33
      Brawo Łukasz! Grałeś wspaniale! Wiem, że ci przykro, ale nie żałuj,
      nie warto, Polska by tobą wzgardziła, kibice opluli przy
      najmniejszym niepowodzeniu, musiałbyś na codzień oglądać te chore
      zawistne polskie twarze. Wybrałeś kraj w którym najwyższą wartością
      jest ciężka praca, a nie złodziejstwo, kombinatorstwo, pijaństwo.
      Gdzie oznaką zaradności jest strzelanie bramek w 90 min. spotkań i
      walka do końca, a nie kupowanie meczy. Nie warto było marnować się
      w biednym zakompleksiałym kraju. Szacunek dla twojej postawy po
      strzelonych bramkach. Twoja osoba to wyraz tragizmu Polski. Kraju
      bez przyszłości. Polska mogłaby być wielka, ale wszystkie swoje
      szanse dziejowe marnuje przez ludzi i ich polską chorą mentalność.
      Ale tak kończę kraje w którym się idzie na łatwiznę. A takie sukcesy
      odnoszą kraje w których wiedza, że bez ciężkiej pracy nie ma
      kołaczy. Oczywiście łatwiej kupić mecz, ale potem wstyd zostaje
      tylko...bez boisk, bez systemu szkolenia, z korucpją, jeden wielki
      bałagan. Nawet piłkarzy ręcznych wyhodowali nam Niemcy, nawet Kubicę
      też obczyzna wyhowała. Jaki ten kraj jest tragiczny:(
      • Gość: Polak Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:44
        Mam nadzieje, ze Twoj komentarz to zwykly troll, a nie przemyslana wypowiedz.
        A teraz tak serio:
        Typowa wizja Polski lansowana przez GWno: Wazne zebys odniosl sukces, a ktaj
        miej w dupie, jak Michnik, Urban i kilku innych ludzi "honoru". Jesli ten facet
        rusza do meczowej walki w imie melodii, ktora niosla WaffenSS do walki z
        Polakami w trakcie II WS, to niech pozniej nie zaklada bialo-czerwonej. Te
        kolory cos znacza, znacza walke przeciw Niemcom (nie hilterowcom) i ruski (nie
        sowietom). Jesli jakis hanys nie potrafi tego zrozumiec i niesiony Deutschland,
        Deutschalnd uber alles strzela Polsce bramki to gorzej swiadczy o nim. Szacunek
        za piekne bramki, ale niech mi jakis debil wychowany na Michniku nie bredzi, ze
        facet mial lzy w oczach. To jest Niemiec i tyle. A co do kraju, gdzie ceni sie
        ciezka prace to proponuje Piotrkowi (pewnie ze Slaska) porownac wzrost
        gospodarczy Polski i Niemiec w ostatniej dekadzie. To Ci powie, ekonomiczny
        ignorancie kto ceni ciezka prace i kraje gdzie bez ciezkiej pracy nie ma kolaczy.
        • Gość: Piotrek Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 08.06.08, 23:51
          Co się denerwujesz? Ja jestem patriotą i nie jestem ze Śląska,
          myślisz że łatwo i z uśmiechem na ustach to pisałem? W którym
          miejscu nie napisałem prawdy? Sam jeszcze do niedawna wierzyłem w
          ten kraj i nadal wierzę mimo koljenych klęsk, ale widzę co się tu
          dzieje...taka prawda.
          • steave Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys 09.06.08, 05:30
            PIOTR w 100% sie z Toba zgadzam, wystarczy poczytac na tym forum jak opluwaja
            Podolskiego to takie POLSKIE
          • olias Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys 09.06.08, 07:12
            to przyjmij do wiadomości że NIEMCY już nie pracują jak kiedyś.
            Ukuli za to powiedzenie że Polacy pracują bardziej po niemiecku niż
            oni sami. Oczywiści ci bardziej normalni Niemcy, nie ci od
            Hitlerjugen.
            Dziś to Polacy są wzorem pracownika w UE. Inna rzecz że
            to "zawdzięczamy" takim skur... jak nasze elity, które w PL
            urządziły koncentracyjny obóz pracy i wymusili ucieczkę ze 2 mnl
            najlepszych młodych ludzi.
          • Gość: swoboda_t Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 10:04
            Jeśli jesteś z Wrocławia, a IP to uprawdopodabnia, to jesteś ze
            Śląska :D

Lukas Podolski to dobry piłkarz i trzeba winić PZPN, że gra dla
            helmutów, a nie dla Polski, jak chciał. Ponadto jest niezłą
            ilustracją Śląskiego rozdarcia, którego nie potrafią zrozumieć
            Polacy. Ślązacy zawsze byli "w pół drogi", przez co obie strony
            traktowały ich jako obcych. Potrzebni gdy można coś było na nich
            zyskać, w innych sytuacjach zbędni ("Cały ten Śląsk mam w du.ie"
            powiedział Piłsudzki o regionie, którego meleńki wycinek w postaci
            Autonomicznego Województwa Śląskiego tworzył blisko połowę PKB IIRP).
        • bo1ko Ales mundry 09.06.08, 02:44
          Taaa... chwal sie polskim wzrostem gospodarczym generowanym przez
          nie-polskie firmy i niemieckie doplaty z UE.

Badz konsekwentny i odmow polskosci wszystkim tym, ktorzy pracuja
          dla nie-polskich pracodawcow.
      • Gość: Piotrcovia Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:54
        Piotr - 100% racja. Niestety. 0 (ZERO) nadzieji.
      • Gość: truesss Nic dodać, nic ująć IP: *.bredband.comhem.se 09.06.08, 00:03
        Tak jest.
      • Gość: Proofreader Wyjątkowo sensowna wypowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 01:24
        Masz rację. W Polsce obowiązuje powszechna wiara w cuda, ludzie a to
        piją, a to się modlą. Megalomania podszyta kompleksami, bezkrytyczny
        stosunek do własnej historii i tradycji. Mity zamiast myślenia.
        Niechęć do wysiłku fizycznego i umysłowego, zawiść wobec każdego,
        kto odstaje od obowiązującej lichoty. "Kto nie pije, ten donosi; kto
        nie skacze, ten jest pedał, hop, hop, hop... Kupą, mości panowie, bo
        kupy nikt nie ruszy... Albośmy to jacy tacy..." Bylejacy, strasznie
        bylejacy.

Wielka zbiorowa niemożność zorganizowania sobie życia, kiedy nie
        można już zwalać na obce potęgi - zaborców, okupantów, sowietów,
        żydów, komunistów, kosmitów... Ta straszna polska ksenofobia i
        nienawiść do wszystkiego, co obce, nieznane, niezrozumiałe.

Tak, to tragiczny kraj. Łukasz Podolski dowiódł dzisiaj, że Polak w
        znacznym stopniu zasymilowany w innym kraju (choć starający się nie
        zapominać o swoim rodowodzie) może być znakomitym profesjonalistą i
        wiele osiągnąć. Należy mu się podziw za ciężką harówkę, która
        pozwoliła mu się wspiąć na taki poziom - sam talent nie wystarczy.
        A także za ambicję, fantazję i polot.

A czy Polska ma jakieś szanse? Nie, nie mam na myśli tych ME, tylko
        perspektywy na jakiś awans cywilizacyjny i "wyjście z grupy" krajów
        beznadziejnie zacofanych nie tyle nawet gospodarczo, ile kulturowo i
        mentalnie. Zatem, czy mamy szanse? Z pewnością tak. Ale tylko dzięki
        ludziom, którzy myślą tak jak ty, a nie jak niektórzy
        bogoojczyźnianohonorowi "patrioci" na tym forum.
        • Gość: alic-ja56 Re: Wyjątkowo sensowna wypowiedź IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.08, 11:23
          Brawo!
          Bardzo trafnie!
          Jak szacujesz?Ile ludzi ma w tym blisko 40-milionowym kraju takie
          poglady? Pierwszy Ty,druga ja i pare wyjatkow moze jeszcze.
          W Polsce moze byc tyko szczesliwy ten,ktory ma duzo pieniedzy,albo
          nigdy nie byl na Zachodzie.
    • Gość: widzacy Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: 80.51.196.* 08.06.08, 23:37
      prostak z ciebie leszek.
      • andynizi Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys 10.06.08, 08:39
        to panu Listkiewiczowi i tej bandzie zlodzieji z PZPN oidziekowac mozna za
        Podolskiego. Gdzie sa Pawel Freier, Ralal Schäfer, Eugeniusz Polanski, Piotr
        Trochowski, to ich pociagnijcie do odpowiedzialnosci,
        Turcy potrafia zadbac o swoich nawet takich, ktorzy sie urodzili po za granicami.
        Pogonic ta bande a Orzechowskiego do gazu!!!!
    • Gość: gośc Podolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:37
      Jezeli sie czuje faktycznie Polakiem to jedyne w tej sytuacji rozsadne byłoby nie grac własnie w meczu z Polską i tyle!
    • Gość: viking Szacunek Podolskiemu! IP: *.ang.sth.bostream.se 08.06.08, 23:40
      Zachował się z klasą. A za przykład tytuł ze szwedzkiej
      gazety: "Strzela bramkę ale nie cieszy się" (to oczywiście o
      Podolskim).
      A forumowym głupkom życzę więcej dystansu i rozsądku!
    • Gość: Dariusz Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wyszł.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:43
      Mysle, ze statystycznie to beda wygrywac ci, ktorzy maja wiecej piniedzy i sa poprostu zawodowcami. Reprezentacje coraz bardzie przypominaja kluby. A my glupio robimy z kopania pilki sprawe narodowa.
      • Gość: Marti Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.bb.sky.com 08.06.08, 23:50
        nie tyle sprawe narodowa ale ludzie!!! zachowajmy godnosc, a folks-
        deuchte z kraju wypad! Podolski, niech sobie bedzie soba, ma prawo
        ale gra przeciwko nam mimo ze podaje sie za jednego z nas. Znow
        dostajemy po dupie. Polaczki..
    • Gość: ja Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.proxy.aol.com 08.06.08, 23:45
      jak sie czyta Wasze komentarze to tym bardziej jest jasne dlaczego
      Podolski napewno nie zaluje ze gra w Niemczech a nie w Polsce.
      O matko jaki narod!!!:(((
    • Gość: arthur Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.rev.stofanet.dk 08.06.08, 23:50
      zygac sie chce jak sie czyta takich debili "Gość portalu: Marti
      napisał(a): ........."

• olias Litkiewicz! Ile ci niemcy zapłacili za Podolskiego 08.06.08, 23:52
      ty, Listkiewicz i twoja mafia z PZPN wygoniliście z kraju
      Podolskiego gdy Niemcom na tym zależało. Ile dostałeś?
      • Gość: aaa Re: Litkiewicz! Ile ci niemcy zapłacili za Podols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:59
        Schlesien vor, noch ein Tor!
        • Gość: michal.pl Re: Litkiewicz! Ile ci niemcy zapłacili za Podols IP: *.wh.Uni-Dortmund.DE 09.06.08, 00:55
          ze slaskim pozdrowieniem od kapitana bomby. tfu. w twoim kierunku, Lukas ma klase.
      • Gość: www Re: Litkiewicz! Ile ci niemcy zapłacili za Podols IP: *.pronet.lublin.pl 09.06.08, 10:42
        Masz racje... Pierdpo***a Polska biurokracja i ociężałość
    • Gość: jaa a ja Ci życzę... IP: 88.156.66.* 08.06.08, 23:58
      żebyś pokazał tym niektórym "Polaczkom" jaki błąd popełnili ci idioci jak Cię
      nie chcieli w Polsce!! POLDI-SZACUN!! I nei przejmuj się tymi, którzy przez
      historię, mają coś do Ciebie!
      • Gość: Marti Re: a ja Ci życzę... IP: *.bb.sky.com 09.06.08, 00:03
        Wspierac folks-deucha, gratuluje stary!! Niech Ci po niemiecku zebys
        spadal!
        • Gość: europejczyk2008 Re: a ja Ci życzę... IP: 88.207.186.* 09.06.08, 09:56
          Nalezy pisac "Volksdeutsch", ale tych juz dawno nie ma. Sa tylko ,
          ci blednie poinformowani.....
    • Gość: Marti Re: Lukas Podolski: Życzę Polsce, żeby z nami wys IP: *.bb.sky.com 09.06.08, 00:00
      Coz za okropienstwo. Wstyd to czytac Twoje slowa szumowino! Polacy
      nie pokazali dobej gry /jak ostatnio zreszta/ ale trzeba Polakiem
      zostac!! Tak nam przekazano w genach!
    • Gość: asdfghjkl Marti i inne ćwoki, won do budy i tam szczekać! IP: *.ang.sth.bostream.se 09.06.08, 00:01
      Mając mniejszy mózg niż pies to nawet szczekać wam będzie trudno. Z
      takim prymitywizmem to nawet dyskutować się nie da.
      • Gość: jaa Re: Marti i inne ćwoki, won do budy i tam szczeka IP: 88.156.66.* 09.06.08, 00:21
        o tak! przydałoby sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka