rzewuski1 17.06.08, 16:47 tak jechali na Janasa i Engela ale oni tez awansowali do wielkich turnieji i wygrali tam przynajmniej jeden mecz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peter Re: Leo pora odejsc IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.08, 19:32 mecz o pietruszke zapomniales dodac! Jakies propozycje na te stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorat Re: Leo pora odejsc IP: *.compi.net.pl 18.06.08, 08:17 Ale sorry, nie przesadzajmy - on i tak dokonal rzeczy niemożliwych (wygrana z Portugalią?). I tak jest najlepszym trenerem od.. co, Górskiego chyba? Sprawdź sobie statystyki reprezetnacji, choćby na Performance index - gramy naprawdę nieźle, tylko.. no, piłkarzy mamy jakich mamy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Leo pora odejsc 18.06.08, 09:52 Ale jednak wygrana z Portugalią była na początku jego drogi. A obiektywnie: im dłużej prowadzi reprezentację tym wyniki ma co raz słabsze. Po prostu zaczął stawiać na swoich pupilów bez względu w jakiej formie oni sie znajdują. Więc albo porzuci sympatie i zacznie budować znowu drużynę z najlepszych polskich zawodników. Podmieniając ich gdy będą bez formy. Albo pierwszy raz od 8 lat nie pojedziemy na mundial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Leo pora odejsc IP: *.gprs.plus.pl 21.06.08, 17:19 jak bedziemy tak zmieniac trenera co kawalek to nigdy niebedziemy grali dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ja tam jestem konsekwetny, niedobrze mi się robiło 20.06.08, 14:06 na tą całą nagonkę na Janasa, byłem za tym by PZPN oceniłem cały okres jego selekcjonowania (od eliminacji Euro 2004), należało spokojnie ocenić czy błędy popełnione na WM2006 przekreślają jego dalszą pracę z reprezentacją, a nie dać ponieść się emocjom motłochu. Tak samo oceniam Beenhakkera należy spokojnie ocenić całość jego pracy w tym także pierwsze w historii wygrane eliminacje mistrzostw Europy. No i jednak większą kompromitacją była porażka z Koreą w 2002 (tylko z Polską Koreańczycy wygrali wtedy bez pomocy sędziów) czy Ekwadorem w 2006 niż z Chorwacją i Niemcami. A mecz i o honor z USA czy Kostaryką to jednak nie ta klasa co Chorwacja. rzewuski1 napisał: > tak jechali na Janasa i Engela > ale oni tez awansowali do wielkich turnieji i wygrali tam > przynajmniej jeden mecz Odpowiedz Link Zgłoś