Dodaj do ulubionych

Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac...

20.06.08, 19:38
Coś mi tu pachnie karnymi...
Obserwuj wątek
    • Gość: sete Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:42
      wszyscy kibicujmy Chorwatom! Takie wpadki z mostami dotychczas spotykałem tylko
      w Polsce. Widać te słowiańską dusze :-)
      • Gość: Johann Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:49
        Jak nie wiesz , kto wygra,wygramy my , Niemcy.Pewnie.Zawsze.
        • Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:53
          Czy tobie się nie znudziło? pokazywanie na każdym kroku, w każdej relacji
          swojego umiłowania do Niemiec jest nudne.
          • Gość: Johann Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:09
            Czemu by mi sie mialo znudzic. Tutaj , na tym pilkarskim forum mam
            pelne podstawy sie cieszyc z mojej repry.Polacy nie za bardzo , tak
            to , na razie , dyplomatycznie sformuluje.NIEMCY WYGRYWAJA, I TO MI
            SIE NIE ZNUDZI NIGDY.Polakom , Polkom i Polaczetom polece pilne
            studiowanie reeplay'ow z meczy wielkiej reprezentacji Niemiec.Moze
            sie przy tym naucza , jak sie powinien zachowywac KULTURALNY
            kibic.Przyda sie im na pewno.
            • Gość: kadryll Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: 81.21.202.* 20.06.08, 20:14
              A tobie johan przypadkiem mydło pod prysznicem nie wypadło?
            • Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:21
              zdecydowanie. chłopie masz rację.
              biegający neonaziści na meczu. Bramki strzelane przez emigrantów. Zamiast
              skupiać się na piłce nożnej i wpisywaniu dyrdymałów na forum zczuba, lepiej
              zacznij szukać sobie "ładnej" niemieckiej żony, bo jak widać jesteś kawalerem.
              Jeśli nie- już współczuję twojej żonie. załóż bloga, zacznij pisać na onecie, a
              nie tu.
              • Gość: kadryll Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: 81.21.202.* 20.06.08, 20:23
                eve, jak to ładnej niemieckiej zony, nie kumam
                • Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:26
                  Może fakt, że jestem dziewczyną, ale wydawało mi się, że Niemki nie są ładne,
                  więc znalezienie takiej niebrzydkiej trochę mu zajmie.
                  • Gość: Johann Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:35
                    Eve! Piekne niemieckie imie kobiece.Uzywasz go , jako twojego
                    roboczego pseudo w tymze St.Pauli moze? Tak to maja tam w zwyczaju
                    robic Slowianki.
                    • Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:42
                      To akurat jest nickname bardziej angielski niż niemiecki. Tak przy okazji w
                      Hamburgu nigdy nie byłam (choć mam rodzinę w Bremen). Zupełnie jak ty. Kurde ja
                      nawet mam bliżej niż ty do granicy...
        • Gość: wujek Lu Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.centertel.pl 20.06.08, 19:59
          Kibicuję Chorwatom, jednakże nie wypada nie wspomnieć, że
          hipotetyczny półfinał Niemcy - Turcja niesie ze sobą ogromną dawkę
          emocji dla kibiców tych obydwu drużyn, zwłaszcza, że mieszkają w
          dużej mierze w jednym kraju ;)
          A Ty Johann się tak nie napinaj już, bo Ci żyłka w oku pęknie, albo
          nie daj Boże popuścisz w majtasy z przejęcia.
          • Gość: kadryll Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: 81.21.202.* 20.06.08, 20:06
            O johan jest he he, będzie tradycyjny ubaw, chociaż to nieładnie śmiać się z
            psychicznie i fizycznie upośledzonych.
          • Gość: Johann Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:15
            Nie martw sie wuju, jak juz to sie boje o inna zyle , o wiele nizej
            ulokowana.Tyle mam roboty z waszymi babami,takie nachalne na
            Niemca , ze myslalem przez moment ,ze jestem w Hamburgu-St.Pauli a
            nie w Krakau.
            • Gość: wujek Lu Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.centertel.pl 20.06.08, 20:31
              No wiesz jak to jest Johann, sam wszystkich naszych kobiet nie
              oblecę, więc jakieś znajdy się i dla Ciebie trafią...
              Skoncentrujmy się jednak na meritum sprawy, znaczy się na
              dzisiejszym meczu. Kibicuj Chorwatom, bo gdyby przegrali, Twoi Jungs
              spotkają się z Turkami w półfinale. A wtedy, w przypadku porażki
              Niemców, to nie wiem sam, nad Bosfor wyemigrujesz?
              • Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:38
                Gorzej jeśli przegraliby w jakimś towarzyskim meczu z Chinami. Czy zmieniłby
                imię na Jo Chan? Przepraszam, nie mam zamiaru kogoś urazić, ale to zabawne:)
                • Gość: lex Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.koba.pl 21.06.08, 01:28
                  Jo Chan:D
                  to było świetne.
              • Gość: alienski Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.08, 21:34
                > Skoncentrujmy się jednak na meritum sprawy, znaczy się na
                > dzisiejszym meczu. Kibicuj Chorwatom, bo gdyby przegrali, Twoi
                Jungs
                > spotkają się z Turkami w półfinale. A wtedy, w przypadku porażki
                > Niemców, to nie wiem sam, nad Bosfor wyemigrujesz?
                Prawie jest przerwa i miedzy HR i TR 0:0.

Nie sledzilem waszej sprzeczki (osobiscie dziwie sie, ze ktos
                nickowi Johann w ogole odpowiada, bo to prowokujacy frustrat udajacy
                Niemca a piszacy z polskiego IP) ale jedno chcialbym nadmienic.
                Obojetnie czy dzis wygraja Turcy czy Kroaci, w przyszla srode w
                meczu z Niemcami bedzie w BRD wielki festyn narodow.
                Festyn, a nie wojna.
                Mecz ten bedzie ogladany w knajpach i na wolnym powietrzu wspolnie
                przez kibicow wielu panstw.
                I nikt nie pojdzie na noze, oprocz moze paru idiotow w berlinskich
                albo kolonskich dzielnicach, ale i to moze nie.
                Tu przejde do sedna sprawy: w Niemczech jest mozliwe wspolzycie
                wielu narodowosci (multikulti) czy to samo bylo by mozliwe na wschod
                od Odry, watpie.
                I nad tym pracujcie, kochani rodacy i nie placzcie, ze "Niemieckie
                czolgi" zdobeda Mistrzostwo Europy, bo to sa stereotypy waszych
                dziadkow.
                Od 2006 i ery Klinsmana preferuje ta mloda niemiecka druzyna
                nowoczesny i atrakcyjny futbol i jesli ktos sie zna na pilce,
                powinien to docenic.

Ale jak chcecie, to piszcie dalej o wojnie i Oswiecimiu (to nie
                tyczy akurat wujka lu, ale innych wpisow na tym forum) tylko ja nie
                wiem, czemu to ma sluzyc.
                Pozdrowionka z miasta B.
      • Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:50
        faktycznie, my też mamy z tym problem. obawiam się jednak, że u nas jest jeszcze
        problem z samym wybudowaniem drogi..
    • Gość: Tomek Skoro karne to proponuję IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 19:56
      flashfooty.com/igre/penalty_fever/pf.php
    • Gość: sete Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:59
      Dzięki za publikacje w relacji, wzruszyłem si :-)
      A o ile mnie pamięć nie myli to kiedyś w TVP2 ten raper RED wspominał o tym że
      grał w szkole z jednym z obrońców Olympic-u Lyon, bodajże Francois Clerc. Więc
      jak widać miał nie gorszych znajomych niż nasze gwiady lig: francuskiej i
      hiszpańskiej.
    • nikalaj Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... 20.06.08, 20:06
      Już w konfrontacjach na przedpolu widać, że Chorwacja ma dobrze rozwinięte walory
    • Gość: Ktoś Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:14
      Na Fifa.com jest ankieta po prawej, pytająca nas który bramkarz na Euro 2008
      najlepiej broni/ł. Wiem, że Polacy potrafią się, jak nikt inny w ankietach,
      mobilizować. Tak więc do roboty. :D

P.S Z Czuba, mam nadzieję, że dacie to do swojej relacji! Tutaj się dobro
      Polski. xD
      • frawik Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw 20.06.08, 20:27
        Głos oddany. Wiadomo kto najlepszym bramkarzem jest:)
        A dziś kibicuję Turkom. Łatwo wygrać im nie będzie, ale trzymam kciuki.
        • Gość: asa he he głos oddany IP: *.brnt.cable.ntl.com 20.06.08, 22:09
          A boruc prowadzi :)
          • criss82 i kolejny do kolekcji 20.06.08, 22:12
    • Gość: dede Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:29
      michniewicz star....
      "Nadeszło szczęśliwych kilka minut nazywanych happy hour"
      "no i te nosze stosowane w taktyce Turków"
    • Gość: sete Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:30
      Panie i Panowie mecz komentuje pan Włodarczyk. Będzie się działo :-)
    • Gość: Karol Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:42
      Eskpertem szwajcarskiej telewizji jest Berti Vogts. Zupełnie tak jakby Andrzej
      Strejlau komentował mecze w Słowacji.

albo Tomasz Hajto i Wojciech Kowalczyk w Polsce :/
    • Gość: biohazard Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.aster.pl 20.06.08, 20:48
      Chorwacki patent z mostem - cycki z masłem.
      Nie rozmawiajcie z Johanem, on ma jakąś nieprzyjemną chorobę i mam wrażenie, że
      jest na dodatek silnie zakaźna. Szkoda zdrowia.
      • strzelec51 Sluszna uwaga 20.06.08, 20:52
        Johann usiluje tu zdaje sie wszystkim wmowic, ze on Niemiec, bardzo
        do tego niemiecki taki Niemiec, nic nie polski, a co polskie
        to "bee". Biedaczyna. Nie wie, ze nic z tego nie bedzie. Swej
        prowincjonalnej polskosci nie wyzbedzie sie chocby nie wiadomo co.
      • Gość: MT Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.08, 20:54
        Hej!

Do Romana tudziez Bozydara sie "dopisales"?:P
        • Gość: biohazard Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.aster.pl 20.06.08, 21:11
          Mam lepszy plan - uruchomiłem znajomości w szeroko pojętych mediach i być może w
          weekend dostanę prawdziwego maila. Jeżeli nie, to w niedzielę wieczorem wysyłam
          zbiór uwag na wszystkie możliwe adresy.
          Właśnie, co do komentarza - po kwadransie czuję się jakby ktoś wyjął mnie z
          Gehenny i przeniósł w okolice chórów anielskich. Dzisiejszy komentator jest w
          porównaniu z Rokoko mistrzem świata. Co prawda przekombinował z hymnami (w jego
          wersji były to 'pieśni narodowe') ale zrehabilitował sie tekstem 'Turcy robią
          wiatr na połowie Chorwatów', czym mnie, starego żeglarza, rozbroił i urzekł.
          Zczubaki - w temacie monotonii reklam na mistrzostwach. Pracowałem kiedyś w
          bliskim sąsiedztwie działów marketingu i zajmowałem się kupowaniem mediów.
          Ostatnią rzeczą, jakiej się wśród marketoidów w dużych korporacjach szuka, jest
          kreatywność i umiejętność myślenia w perspektywie dłuższej niż 'do następnej
          kampanii' albo 'do następnego eventu'. Także jesteśmy skazani na to samo do
          końca mistrzostw. Jeżeli coś się zmieni, to odszczekam i przez tydzień nie będę
          pił piwa.
          • Gość: MT Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.08, 21:27
            Gratuluje samozaparcia&motywacji!

Natomiast co do p. Romana sensu stricte. Musze Ci powiedziec ze calkiem dobrze
            sprawdza sie w "wersji radiowej". Tj doswiadczam wlasnie bardzo nieprzyjemnego
            zjawiska pod nazwa sesja i z racji tego ze meczow bardziej sluchalam niz
            ogladalam to musze powiedziec ze bylo nienajgorzej. Sluchac sie da. Sluchac
            ogladajac-niekoniecznie. No i glosniki od sopranow troche siadaja:)
            • Gość: MT Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.08, 21:29
              "ogladalam" "pisalam"-co ja napisalem. Literowki to byly i wplyw piwa:)
    • strzelec51 Typuje 2:0 dla Chorwacji. 20.06.08, 20:48
      Ot tak, bez uzasadnienia.
    • Gość: gość Inteligentne, nie powiem.... IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 21:01
      w metryczkach zawodników

Kliknijcie sobie po prawej na bramkarza (np. Pletikosę) i co
      zobaczycie:

strzały celne i strzały niecelne

hahaha

Taaa, myślenie ma kolosalną przyszłość. A wystarczyło (w przypadku
      bramkarzy zmienić na : strzały obronione i nieobronione
    • Gość: gosia_wrocław Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... IP: *.gprs.plus.pl 20.06.08, 21:03
      pan w telewizorni powiedział: "Turcy robią sporo wiatru na polu karnym przeciwnika"
      pytanie: co jedli Turcy na obiad?
    • Gość: Tabatt A niech tam sobie Turcy wygrają... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:08
      W końcu to lepszy ma ponoć szczęście, a któz przed chwilą to
      szczęście miał, gdy Chorwaci POWINNI z zamkniętymi oczyma tę bramkę
      zdobyć...?
    • criss82 Czemu nie gra dzisiaj w Chorwacji 20.06.08, 21:10
      Gonić, Strzelić i Trafić...?? :D
      Do boju Chorwaci!!

A jakby Turcy dzisiaj wygrali, to na pewno przegrają z Niemcami...a jak przegrają z nimi-to Turkusy coś tam w Niemczech spalą-może cały kraj... w końcu troche ich tam mieszka!!
    • cosmaty.darek Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... 20.06.08, 21:13
      Zdaje się, że Turcy od początku grają na czas, a Chorwaci wybijają piłkę tuż
      przed linią boczną boiska. Jakieś trzy metry tuż przed linią, jak zauważył Pan
      Komentator. Pomimo wybijania i tak pozostają faworytami. Podobnie jak grający
      na czas Turcy.
    • criss82 36 min. 20.06.08, 21:25
      chyba zapachniało
    • Gość: Bisu Kebab IP: *.zb.lnet.pl 20.06.08, 21:27
      Wygra Turcja. Czemu? Ilu ludzi w Europie zna chorwackie dania? A kebab znają wszyscy...
    • Gość: eve Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:28
      nawiązując do karnych: czyli Turcy chcą nam dać to, co zabrali wygrywając z
      Czechami. czy czasem wtedy nie mówiliście, że Turcy jeszcze karnych nie strzelali?
    • Gość: kubus puchatek nazwiska IP: 66.244.172.* 20.06.08, 21:31
      co sie dzieje z nazwiskami ? to co piszecie nijak ma sie do skladow
      z boku ekranu ..., a moze mi slonce zaszkodzilo ....
    • Gość: Piotrek Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 20.06.08, 21:41
      Ewidentny karny dla Turcji, ale na szczęście dla Chorwatów nie
      sędziuje Webb. Jak można dyktować karne po pasywnej obronie a nie
      dyktować po ewidentnym faulu. Żenua. Połkarz turecki mija
      chorwackiego obrońcę, cały czas patrzy się na piłkę, a Chorwat rzuca
      mu się pod nogi. I nie ma karnego...lol
    • Gość: biohazard Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.aster.pl 20.06.08, 21:41
      To co oglądamy fachowo nazywa się 'mecz walki'. Chyba. Oooo... sekundę po tym
      jak to napisałem, jeden z ekspertów Polsatu powiedział 'wyrównany mecz walki'.
      Ha, coś jednak kojarzę.
    • Gość: Ingiel Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.softlab.gda.pl 20.06.08, 21:50
      kurde ktos wie kim byl ten 4ty w studiu Polsatu?
      to byla dopiero osobowosc ;)
    • Gość: xyz Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... IP: *.dsl.bell.ca 20.06.08, 21:53
      tak ,tak - oni nie na zarty kopia sie gdzie popadnie;
      straszna marnota - graja gorzej niz na podworku,ale Niemcom o to
      chodzilo i dlatego sie Chorwatom podlozyli,zeby nie spotkac sie
      z nami ponownie
    • kozaczek3 Allach z Jezuskiem walneli po kielichu woody! 20.06.08, 21:53
      I sobie krzywdy nie zrobili.
      Tylko głupie ludziki chcą aby się określili po ich stronie.
      • Gość: Piter Ależ flaki IP: *.as.kn.pl 20.06.08, 22:04
        Flaki z olejem. Chłopaki radośnie odbijają sobie piłkę w środku, od
        czasu do czasu tnąc się niemiłosiernie po kończynach.
        • starosta Ale byłby jaja, gdyby... 20.06.08, 22:11
          któraś z tych drużyn została Mistrzem Europy...
          (jak Grecy w Portugalii :-( )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka