criss82 20.06.08, 19:38 Coś mi tu pachnie karnymi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sete Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:42 wszyscy kibicujmy Chorwatom! Takie wpadki z mostami dotychczas spotykałem tylko w Polsce. Widać te słowiańską dusze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:49 Jak nie wiesz , kto wygra,wygramy my , Niemcy.Pewnie.Zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:53 Czy tobie się nie znudziło? pokazywanie na każdym kroku, w każdej relacji swojego umiłowania do Niemiec jest nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:09 Czemu by mi sie mialo znudzic. Tutaj , na tym pilkarskim forum mam pelne podstawy sie cieszyc z mojej repry.Polacy nie za bardzo , tak to , na razie , dyplomatycznie sformuluje.NIEMCY WYGRYWAJA, I TO MI SIE NIE ZNUDZI NIGDY.Polakom , Polkom i Polaczetom polece pilne studiowanie reeplay'ow z meczy wielkiej reprezentacji Niemiec.Moze sie przy tym naucza , jak sie powinien zachowywac KULTURALNY kibic.Przyda sie im na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadryll Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: 81.21.202.* 20.06.08, 20:14 A tobie johan przypadkiem mydło pod prysznicem nie wypadło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:21 zdecydowanie. chłopie masz rację. biegający neonaziści na meczu. Bramki strzelane przez emigrantów. Zamiast skupiać się na piłce nożnej i wpisywaniu dyrdymałów na forum zczuba, lepiej zacznij szukać sobie "ładnej" niemieckiej żony, bo jak widać jesteś kawalerem. Jeśli nie- już współczuję twojej żonie. załóż bloga, zacznij pisać na onecie, a nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadryll Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: 81.21.202.* 20.06.08, 20:23 eve, jak to ładnej niemieckiej zony, nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:26 Może fakt, że jestem dziewczyną, ale wydawało mi się, że Niemki nie są ładne, więc znalezienie takiej niebrzydkiej trochę mu zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:35 Eve! Piekne niemieckie imie kobiece.Uzywasz go , jako twojego roboczego pseudo w tymze St.Pauli moze? Tak to maja tam w zwyczaju robic Slowianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:42 To akurat jest nickname bardziej angielski niż niemiecki. Tak przy okazji w Hamburgu nigdy nie byłam (choć mam rodzinę w Bremen). Zupełnie jak ty. Kurde ja nawet mam bliżej niż ty do granicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Lu Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.centertel.pl 20.06.08, 19:59 Kibicuję Chorwatom, jednakże nie wypada nie wspomnieć, że hipotetyczny półfinał Niemcy - Turcja niesie ze sobą ogromną dawkę emocji dla kibiców tych obydwu drużyn, zwłaszcza, że mieszkają w dużej mierze w jednym kraju ;) A Ty Johann się tak nie napinaj już, bo Ci żyłka w oku pęknie, albo nie daj Boże popuścisz w majtasy z przejęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadryll Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: 81.21.202.* 20.06.08, 20:06 O johan jest he he, będzie tradycyjny ubaw, chociaż to nieładnie śmiać się z psychicznie i fizycznie upośledzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:15 Nie martw sie wuju, jak juz to sie boje o inna zyle , o wiele nizej ulokowana.Tyle mam roboty z waszymi babami,takie nachalne na Niemca , ze myslalem przez moment ,ze jestem w Hamburgu-St.Pauli a nie w Krakau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Lu Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.centertel.pl 20.06.08, 20:31 No wiesz jak to jest Johann, sam wszystkich naszych kobiet nie oblecę, więc jakieś znajdy się i dla Ciebie trafią... Skoncentrujmy się jednak na meritum sprawy, znaczy się na dzisiejszym meczu. Kibicuj Chorwatom, bo gdyby przegrali, Twoi Jungs spotkają się z Turkami w półfinale. A wtedy, w przypadku porażki Niemców, to nie wiem sam, nad Bosfor wyemigrujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:38 Gorzej jeśli przegraliby w jakimś towarzyskim meczu z Chinami. Czy zmieniłby imię na Jo Chan? Przepraszam, nie mam zamiaru kogoś urazić, ale to zabawne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.koba.pl 21.06.08, 01:28 Jo Chan:D to było świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienski Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.08, 21:34 > Skoncentrujmy się jednak na meritum sprawy, znaczy się na > dzisiejszym meczu. Kibicuj Chorwatom, bo gdyby przegrali, Twoi Jungs > spotkają się z Turkami w półfinale. A wtedy, w przypadku porażki > Niemców, to nie wiem sam, nad Bosfor wyemigrujesz? Prawie jest przerwa i miedzy HR i TR 0:0. Nie sledzilem waszej sprzeczki (osobiscie dziwie sie, ze ktos nickowi Johann w ogole odpowiada, bo to prowokujacy frustrat udajacy Niemca a piszacy z polskiego IP) ale jedno chcialbym nadmienic. Obojetnie czy dzis wygraja Turcy czy Kroaci, w przyszla srode w meczu z Niemcami bedzie w BRD wielki festyn narodow. Festyn, a nie wojna. Mecz ten bedzie ogladany w knajpach i na wolnym powietrzu wspolnie przez kibicow wielu panstw. I nikt nie pojdzie na noze, oprocz moze paru idiotow w berlinskich albo kolonskich dzielnicach, ale i to moze nie. Tu przejde do sedna sprawy: w Niemczech jest mozliwe wspolzycie wielu narodowosci (multikulti) czy to samo bylo by mozliwe na wschod od Odry, watpie. I nad tym pracujcie, kochani rodacy i nie placzcie, ze "Niemieckie czolgi" zdobeda Mistrzostwo Europy, bo to sa stereotypy waszych dziadkow. Od 2006 i ery Klinsmana preferuje ta mloda niemiecka druzyna nowoczesny i atrakcyjny futbol i jesli ktos sie zna na pilce, powinien to docenic. Ale jak chcecie, to piszcie dalej o wojnie i Oswiecimiu (to nie tyczy akurat wujka lu, ale innych wpisow na tym forum) tylko ja nie wiem, czemu to ma sluzyc. Pozdrowionka z miasta B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:50 faktycznie, my też mamy z tym problem. obawiam się jednak, że u nas jest jeszcze problem z samym wybudowaniem drogi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Skoro karne to proponuję IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 19:56 flashfooty.com/igre/penalty_fever/pf.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sete Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:59 Dzięki za publikacje w relacji, wzruszyłem si :-) A o ile mnie pamięć nie myli to kiedyś w TVP2 ten raper RED wspominał o tym że grał w szkole z jednym z obrońców Olympic-u Lyon, bodajże Francois Clerc. Więc jak widać miał nie gorszych znajomych niż nasze gwiady lig: francuskiej i hiszpańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... 20.06.08, 20:06 Już w konfrontacjach na przedpolu widać, że Chorwacja ma dobrze rozwinięte walory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:14 Na Fifa.com jest ankieta po prawej, pytająca nas który bramkarz na Euro 2008 najlepiej broni/ł. Wiem, że Polacy potrafią się, jak nikt inny w ankietach, mobilizować. Tak więc do roboty. :D P.S Z Czuba, mam nadzieję, że dacie to do swojej relacji! Tutaj się dobro Polski. xD Odpowiedz Link Zgłoś
frawik Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw 20.06.08, 20:27 Głos oddany. Wiadomo kto najlepszym bramkarzem jest:) A dziś kibicuję Turkom. Łatwo wygrać im nie będzie, ale trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa he he głos oddany IP: *.brnt.cable.ntl.com 20.06.08, 22:09 A boruc prowadzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:29 michniewicz star.... "Nadeszło szczęśliwych kilka minut nazywanych happy hour" "no i te nosze stosowane w taktyce Turków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sete Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:30 Panie i Panowie mecz komentuje pan Włodarczyk. Będzie się działo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:42 Eskpertem szwajcarskiej telewizji jest Berti Vogts. Zupełnie tak jakby Andrzej Strejlau komentował mecze w Słowacji. albo Tomasz Hajto i Wojciech Kowalczyk w Polsce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biohazard Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.aster.pl 20.06.08, 20:48 Chorwacki patent z mostem - cycki z masłem. Nie rozmawiajcie z Johanem, on ma jakąś nieprzyjemną chorobę i mam wrażenie, że jest na dodatek silnie zakaźna. Szkoda zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Sluszna uwaga 20.06.08, 20:52 Johann usiluje tu zdaje sie wszystkim wmowic, ze on Niemiec, bardzo do tego niemiecki taki Niemiec, nic nie polski, a co polskie to "bee". Biedaczyna. Nie wie, ze nic z tego nie bedzie. Swej prowincjonalnej polskosci nie wyzbedzie sie chocby nie wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.08, 20:54 Hej! Do Romana tudziez Bozydara sie "dopisales"?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biohazard Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.aster.pl 20.06.08, 21:11 Mam lepszy plan - uruchomiłem znajomości w szeroko pojętych mediach i być może w weekend dostanę prawdziwego maila. Jeżeli nie, to w niedzielę wieczorem wysyłam zbiór uwag na wszystkie możliwe adresy. Właśnie, co do komentarza - po kwadransie czuję się jakby ktoś wyjął mnie z Gehenny i przeniósł w okolice chórów anielskich. Dzisiejszy komentator jest w porównaniu z Rokoko mistrzem świata. Co prawda przekombinował z hymnami (w jego wersji były to 'pieśni narodowe') ale zrehabilitował sie tekstem 'Turcy robią wiatr na połowie Chorwatów', czym mnie, starego żeglarza, rozbroił i urzekł. Zczubaki - w temacie monotonii reklam na mistrzostwach. Pracowałem kiedyś w bliskim sąsiedztwie działów marketingu i zajmowałem się kupowaniem mediów. Ostatnią rzeczą, jakiej się wśród marketoidów w dużych korporacjach szuka, jest kreatywność i umiejętność myślenia w perspektywie dłuższej niż 'do następnej kampanii' albo 'do następnego eventu'. Także jesteśmy skazani na to samo do końca mistrzostw. Jeżeli coś się zmieni, to odszczekam i przez tydzień nie będę pił piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.08, 21:27 Gratuluje samozaparcia&motywacji! Natomiast co do p. Romana sensu stricte. Musze Ci powiedziec ze calkiem dobrze sprawdza sie w "wersji radiowej". Tj doswiadczam wlasnie bardzo nieprzyjemnego zjawiska pod nazwa sesja i z racji tego ze meczow bardziej sluchalam niz ogladalam to musze powiedziec ze bylo nienajgorzej. Sluchac sie da. Sluchac ogladajac-niekoniecznie. No i glosniki od sopranow troche siadaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.08, 21:29 "ogladalam" "pisalam"-co ja napisalem. Literowki to byly i wplyw piwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Inteligentne, nie powiem.... IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 21:01 w metryczkach zawodników Kliknijcie sobie po prawej na bramkarza (np. Pletikosę) i co zobaczycie: strzały celne i strzały niecelne hahaha Taaa, myślenie ma kolosalną przyszłość. A wystarczyło (w przypadku bramkarzy zmienić na : strzały obronione i nieobronione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_wrocław Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... IP: *.gprs.plus.pl 20.06.08, 21:03 pan w telewizorni powiedział: "Turcy robią sporo wiatru na polu karnym przeciwnika" pytanie: co jedli Turcy na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabatt A niech tam sobie Turcy wygrają... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:08 W końcu to lepszy ma ponoć szczęście, a któz przed chwilą to szczęście miał, gdy Chorwaci POWINNI z zamkniętymi oczyma tę bramkę zdobyć...? Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Czemu nie gra dzisiaj w Chorwacji 20.06.08, 21:10 Gonić, Strzelić i Trafić...?? :D Do boju Chorwaci!! A jakby Turcy dzisiaj wygrali, to na pewno przegrają z Niemcami...a jak przegrają z nimi-to Turkusy coś tam w Niemczech spalą-może cały kraj... w końcu troche ich tam mieszka!! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmaty.darek Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... 20.06.08, 21:13 Zdaje się, że Turcy od początku grają na czas, a Chorwaci wybijają piłkę tuż przed linią boczną boiska. Jakieś trzy metry tuż przed linią, jak zauważył Pan Komentator. Pomimo wybijania i tak pozostają faworytami. Podobnie jak grający na czas Turcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisu Kebab IP: *.zb.lnet.pl 20.06.08, 21:27 Wygra Turcja. Czemu? Ilu ludzi w Europie zna chorwackie dania? A kebab znają wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:28 nawiązując do karnych: czyli Turcy chcą nam dać to, co zabrali wygrywając z Czechami. czy czasem wtedy nie mówiliście, że Turcy jeszcze karnych nie strzelali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus puchatek nazwiska IP: 66.244.172.* 20.06.08, 21:31 co sie dzieje z nazwiskami ? to co piszecie nijak ma sie do skladow z boku ekranu ..., a moze mi slonce zaszkodzilo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 20.06.08, 21:41 Ewidentny karny dla Turcji, ale na szczęście dla Chorwatów nie sędziuje Webb. Jak można dyktować karne po pasywnej obronie a nie dyktować po ewidentnym faulu. Żenua. Połkarz turecki mija chorwackiego obrońcę, cały czas patrzy się na piłkę, a Chorwat rzuca mu się pod nogi. I nie ma karnego...lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biohazard Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac.. IP: *.aster.pl 20.06.08, 21:41 To co oglądamy fachowo nazywa się 'mecz walki'. Chyba. Oooo... sekundę po tym jak to napisałem, jeden z ekspertów Polsatu powiedział 'wyrównany mecz walki'. Ha, coś jednak kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingiel Re: Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorw IP: *.softlab.gda.pl 20.06.08, 21:50 kurde ktos wie kim byl ten 4ty w studiu Polsatu? to byla dopiero osobowosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Najbardziej niepozorny z ćwierćfinałów. Chorwac... IP: *.dsl.bell.ca 20.06.08, 21:53 tak ,tak - oni nie na zarty kopia sie gdzie popadnie; straszna marnota - graja gorzej niz na podworku,ale Niemcom o to chodzilo i dlatego sie Chorwatom podlozyli,zeby nie spotkac sie z nami ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Allach z Jezuskiem walneli po kielichu woody! 20.06.08, 21:53 I sobie krzywdy nie zrobili. Tylko głupie ludziki chcą aby się określili po ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Ależ flaki IP: *.as.kn.pl 20.06.08, 22:04 Flaki z olejem. Chłopaki radośnie odbijają sobie piłkę w środku, od czasu do czasu tnąc się niemiłosiernie po kończynach. Odpowiedz Link Zgłoś
starosta Ale byłby jaja, gdyby... 20.06.08, 22:11 któraś z tych drużyn została Mistrzem Europy... (jak Grecy w Portugalii :-( ) Odpowiedz Link Zgłoś