Gość: artificial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:43 O, to już półfinały! Widać coś przespałam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pikuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.cable.ubr03.nmal.blueyonder.co.uk 20.06.08, 23:56 Sorry ale sam ...jesteś nikim, szmatą skończoną... koniec cytatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalgd Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.chello.pl 20.06.08, 23:59 ..kolumbijskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Final bedzie Niemcy - Wlochy IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:55 i Niemcy zgarna ME... :) zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: Final bedzie Niemcy - Wlochy IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 21.06.08, 01:08 oby tak było, lubię te style gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Final bedzie Niemcy - Wlochy IP: 88.220.124.* 21.06.08, 02:06 tak ostawialem od poczatku i zdania nie zmieniam. holedrzy chyba jednak sie potkna i to na wlochach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Nie zgarną IP: *.uznam.net.pl 21.06.08, 08:38 Holandia ich pokona w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski Turcy wyglądają jakoś bardziej europejsko 21.06.08, 18:18 Od reprezentacji w Holandii pełnej Dahomejczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g2p2oe Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: 79.97.29.* 20.06.08, 23:58 Turcja niech zwojuje cala Europe, a przy okazji niech zjedzą ciebie na śniadanie pikuś! Jeb...j sie w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeO Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:03 taaaaaaaaaaak!!!!! dokladnie Turkieeeeeeee wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeO Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:06 przynajmniej wreszcie jakieś sukcesy dla Turcji! a samozaparcie maja niezwykle! co to znaczy sila woli upor i nie poddawanie sie do konca! nie to co nasi pilkarze którzy myśla ze 1 gol wystarczy i wiecej starać sie nie trzeba!..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joki Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.netrunf.cytanet.com.cy 21.06.08, 00:09 ale ty jestes glupi!! a kto stzelil gola turkom dla szwajcarow??? czy nie turek!! debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umieją... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 20.06.08, 23:56 Euro jest dla narodów ambitnych, z pasją, wolą walki i wiarą. Nie dla narodów leni, nieudaczników, pijaków, zakompleksiałych ludzi bez wiary w swoje umięjętności takich jak Polacy. Polacy(nie tylko polscy pikarze) to dziadostwo. Smętne miny ofiar życiowych, kóre widać nacodzień. I którzy uwielbiają marudzić i zwalać winę na wszystko co dookoła(na sędziego Webba też), nie widząc, że sami nic ze sobą nie prezentują. Taka smutna prawda. Polscy pikłkarze tylko odzwierciedlają postawę całego tego narodu i robią to dobrze trzeba przyznać. Beznadziejny kraj beznadziejnych ludzi z beznadziejną maentalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piko Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.magma-net.pl 21.06.08, 00:02 ty, student, lepiej zakuwaj na egzaminy poprawkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanu Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:03 Tak jak ty to robisz. Piszesz o sobie misiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 21.06.08, 00:07 Taka prawda o mnie też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalgd Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:12 Piotruś jebnij się w łeb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 21.06.08, 00:27 Dzieki za radę ale nie skorzystam. Polacy - nieudacznicy. Dlatego też nigdy nie przydaży się Polsce taki cud jak Turcji na Euro(3 razy z rzędu). Raczej będzie się przydarzać to co w Dortmundzie, czyli my będziemy tracić gole w końcówce. Bo po prostu mierne narody tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanu Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:30 Jak myślisz o sobie w ten sposób to jesteś mierny. Ja o sobię tak nie myśle, więc miernotą nie jestem czego i tobie życzę. Miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalgd Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:34 oj coś cię nie widzę na tej politechnice.. Jak myślisz nieudaczniku, wywalą cię?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrzu Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.nc.res.rr.com 21.06.08, 03:51 A co powiesz o Mundialu w 1974? Polska pokonała tam między innymi Włochy, Argentynę i Brazylię. Sześć zwycięstw i jedna porażka z Niemcami 0:1 po golu ze spalonego w ulewnym deszczu. Też nieudacznicy? Pewnie za młody jesteś żeby to pamiętać, ale ja pamiętam doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 21.06.08, 18:07 Spalonego wcale nie bylo, a obie drużyny biegałypo tak samo mokrym boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 21.06.08, 00:38 tak właśnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalgd Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:43 sil to wszystko co masz do powiedzenia? to dobranoc, bo zaśpisz i cię ze zmywaka wywalą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 21.06.08, 01:02 a po prostu boli Cię szczera prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sazz Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.acn.waw.pl 21.06.08, 01:16 Niestety, ale napisał Pan 100% prawdy Panie Piotrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irr Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: 212.14.10.* 21.06.08, 02:01 I ty do tego narodu należysz, a więc zgodnie z twoimi uogólnieniami wychodzi na to że sam jesteś ofiarą życiową, leniem, pijakiem i zakompleksionym człowiekiem z beznadziejną mentalnością. Skoro tak uważasz to może najlepiej od razu palnij sobie w głowę zamiast prowadzić dalej swoje żałosne życie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.l5.c2.dsl.pol.co.uk 20.06.08, 23:56 NIESAMOWITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do Podolskiego to niech gra jak najlepiej bo mimo że strzela bramki dla Niemców to w końcu polska krew i mi to wystarcza choć troche serce boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.08, 00:12 Gość portalu: jaaaaaaaaaaaaaaa napisał(a): "... to w końcu polska krew i mi to wystarcza choć troche serce boli." -------- jak dlugo wy Polacy bedziecie jeszcze robic na sile z niepolakow roakow? dajcie sobie w koncu siana i pokazcie co soba prezentujecie wy zakompleksieni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek_kimono Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: 91.66.236.* 21.06.08, 00:16 hehe a Ty dalej cisniesz z tymi swoimi komentarzami na jedno kopyta to juz nudne, zostaw tych ludzi w spokoju my Niemiaszku mamy wolnosc slowa i mozemy pisac co nam sie tylko podoba a teraz wiadomosc z ostatniej chwili w srode Turcy zarzna niemiecka swinke :)) P.S Przekaz kolegom :)) ja ja naturlich :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeO Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:19 hahaha no dooooobre franek! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nameless Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.40.163.139.sub.mbb.three.co.uk 21.06.08, 01:06 Turcy nie zarzynają świń, bo dla nich mięso wieprzowe jest "nieczyste", czyli poprostu grzeszne. O i taka zacofana religia ;> Jedzą tylko "halal". Tak apropo samego meczu. Gratuluję Turkom wygranej. Sport is sport. Jedno jednak powiem entuzjastom: pracuję w Anglii w tureckiej firmie, gdybyście wiedzieli, jacy oni są naprawdę poza stadionami, to gwarantuję, że entuzjazm szybko by wam minął! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek_kimono Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: 91.66.236.* 21.06.08, 01:18 och znawco jakie to naprawde przykre :)) tylko ze Ty nie zrozumiales mojej zabawy slowami, tak wiec nastepnym razem przeczytaj o co chodzi i w jakiej to dormie jest napisane w tym przypadku musze Ci wytlumaczyc poniewaz mecz odbedzie sie w srode i spotkaja sie tam niemcy i turcy to wlasnie tych pierwszych okreslilem sobie mianem swinek i poniewaz turcy wygraja to napisalem o zarznieciu niemieckich swinek :)) och jak dziecku musze tlumaczyc i pamietaj nie uogolniaj sa rozni Polacy, Niemcy, Turcy, Arabowie, Anglicy itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: 212.183.134.* 21.06.08, 10:57 Czesc, Mozesz napisac cos wiecej o tych i zachowaniu poza stadionami???? PLEASE. Z gory dziekuje i pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruch chorzow Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.domainunused.net 21.06.08, 06:48 > jak dlugo wy Polacy bedziecie jeszcze robic na sile z niepolakow roakow? > dajcie sobie w koncu siana i pokazcie co soba prezentujecie wy zakompleksieni! Podolski sam o sobie mówi, że jest Polakiem. To tacy żałośni "Niemcy" jak ty, sam sozial i czyściciele tureckich kibli na siłę próbujecie go do siebie przyszyć. Podolskiemu się udało i ma na tyle honoru, żeby nie starać się być bardziej niemieckim od papieża, nie to co wy - lizodupy bez estymy. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa 21.06.08, 19:58 Gość portalu: ruch chorzow napisał(a): > > jak dlugo wy Polacy bedziecie jeszcze robic na sile z niepolakow > roakow? > > dajcie sobie w koncu siana i pokazcie co soba prezentujecie wy > zakompleksieni! > > Podolski sam o sobie mówi, że jest Polakiem. To tacy > żałośni "Niemcy" jak ty, sam sozial i czyściciele tureckich kibli na > siłę próbujecie go do siebie przyszyć. Podolskiemu się udało i ma na > tyle honoru, żeby nie starać się być bardziej niemieckim od papieża, > nie to co wy - lizodupy bez estymy. Jo je Slonsok - tylko i wyłącznie Slązak,bez przyszywek Niemiec czy Polak -,niech wasze państwa - Niemcy i Polska - uregulują naszą śląską - już zdeklarowaną - narodowość -,wtety z pewnością przestaniemy grać w tej czy innej drużynie narodowej wyżej wymienionych państw,osobiście kibicowałem,kibicuje i będę kibicował Niemcom,podobali mi się Turcy z ich wolą walki do ostatniej minuty i tchu,szkoda mi Portugalczyków,ponieważ moim zdaniem grali lepszy fusbal jak Niemcy sami aż do meczu z nimi,a najbardziej podobaja mi się do tej pory Holendrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SL Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.gprs.plus.pl 21.06.08, 01:29 NIECH CIĘ SERDUSZKO NIE BOLI BO TO NIE POLAK TYLKO ŚLĄZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruch chorzow Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.domainunused.net 21.06.08, 08:14 no, według kryteriów Raśa to powinien być czysty gorol, ale skoro odnosi sukcesy to nagle okazuje się, że to najprawdziwszy Ślązak! Podolski sam o sobie mówi jak o Polaku, ale nadęte śląskie kupy tego nie chcą widzieć - żałosne, leniwe pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Chorwacja - Turcja IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 21.06.08, 00:01 Finał Niemcy-Holandia i Niemcy ME... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Finał będzie Pomarańczowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:44 Finał będzie Turcja-Holandia i będzie miał kolor pomarańczy! Niemcy mają jeszcze jakieś szanse przegrać z pomarańczowymi w finale, ale kibicować będę Turcji, są imponujący i mają serce do piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaft Re: Chorwacja - Turcja IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 00:02 co za beznadziejne komentaze, troche objektywni poniscie byc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapi7 Chorwacja - Turcja IP: *.toya.net.pl 21.06.08, 00:02 BRAWO TURCJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Byłem za Turcją już przed meczem! Fantastycznie!!! 21.06.08, 00:04 Byłem za Turcją już przed meczem! Fantastycznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbo Re: Byłem za Turcją już przed meczem! Fantastyczn IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 00:08 nie wiedzialem, ze w polsce tylu sympatyzantow maja muzumani Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Nie lubię islamu, ale Turcy grali świetnie!!! Resp 21.06.08, 00:13 Nie lubię islamu, ale Turcy grali świetnie!!! Respect!!! Gość portalu: bimbo napisał(a): > nie wiedzialem, ze w polsce tylu sympatyzantow maja muzumani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Byłem za Turcją już przed meczem! Fantastyczn IP: *.e-wro.net.pl 21.06.08, 00:13 Nie mieszaj w to wiary ani ideologii. To jest sport i podziwia się tych,którzy grają i walczą!!!! Trzeba oddać Turkom cześć za ich niesamowitą wolę walki do końca! Niestety nasi w takim wypadku stanęliby w miejscu i się zdziwili.I w tym zdziwieniu dotrwali by do końca... :)Pewnie zaraz napiszesz,że to wina PO albo PIS ( zależy której opcji "kibicujesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norrga Bo on jest muzulmaninem, a moze i Turkiem IP: *.ang.sth.bostream.se 21.06.08, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek_kimono Chorwacja - Turcja IP: 91.66.236.* 21.06.08, 00:05 No i teraz czekam az Turcy zarzna niemiecka swinke i zrobia z niej kebap :)) gratulacje dla Turkow mimo ze ten mecz nie byl powalajacy jakos grali do konca, dla mnie to czarny koń :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umieją... IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:08 Teraz będzie półfinał dwóch drużyn znanych z gry do ostatniej sekundy. ciekawe kto kogo przechytrzy.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaloła Wyłysiały Kowalczyk powiedział: to był nudny mecz. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.06.08, 00:09 No zwyczajny kretyn prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saurek ten strzał w okienko IP: *.4web.pl 21.06.08, 00:09 to był cud, nikt tak nie strzela, widać było im pisane. Troche jak Liverpool - Milan i obrona Dudka 2 strzałów Szewczenki w ostatniej minucie dogrywki w finale LM 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Szczecina brawo Turcja! to się nazywa mieć charakter! IP: *.beta.furrynet.org 21.06.08, 00:11 a nie tak jak nasi z lisimi uśmieszkami Żurawskiego i Krzynówka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh Re: brawo Turcja! to się nazywa mieć charakter! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.06.08, 00:13 Masz racje. Szkoda , ze polsat nie zatrudnił Leo do komentowania zamiast debilnego kowalczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeO Re: brawo Turcja! to się nazywa mieć charakter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:15 taaaak zgadzam sie w 100% a spojrz na to co napisalam w 2 odpowwiedzi tam na samej gorze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh Ale Ty już gadasz sam/a ze sobą!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.06.08, 00:19 Coś chyba nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeO joki a do kogo to ze jest glupi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:13 ??????????????????????? Joki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Chorwacja - Turcja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.08, 00:14 A jutro Hollandia do domu. Tak sie msci gra rezerwa w 3 grupowym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Chorwacja - Turcja IP: *.koba.pl 21.06.08, 01:38 Robben, van Persie itd no jak on mogł wystawić takie rezerwy! wyrzucić ich za to z turnieju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peszto impreza IP: *.cable.ubr07.enfi.blueyonder.co.uk 21.06.08, 00:14 zapraszam na palmers green (polnocny londyn) swietna impreza na ulicy pol dzielni zablokowane turcy sie bawia, fajno im... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1-chicgo Chorwacja - Turcja IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 21.06.08, 00:16 Dlaczego wlasciwie doszlo do tych karnych? Turcja zdobyla bramke w na poczatku 122 minuty meczu. Sedzia glowny nie moze doliczac nawet 1 minuty do 15-to minutowej drugiej polowy dogrywki bez porozumieniaz z sedzia pomocniczym, ktory na tablicy elektronicznej pokazuje wszystkim ile minut zostalo doliczonych. "Footbal to jest taka gra, w ktorei bierze udzial 22 graczy a zawsze wygraywaja Niemcy" ( Czy ktos zgadnie, kto to powiedzial ?) Pozdrowienia wszystkim kibicom swiatowego soccera z Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khay Re: Chorwacja - Turcja IP: *.aster.pl 21.06.08, 00:26 Zgadywać? Po co? Przecież wszyscy wiedzą, że to słowa Linekera. Panowie eksperci we wszystkich telewizjach często je przytaczają. Kolega chciał zabłysnąć...? Przyznam, że kibicowałem Chorwacji, ale Turcy mi zaimponowali. I dziś wieczorem cieszę się, że nie jestem Chorwatem... Być w piłkarskim niebie, widzieć siebie w półfinale ME, a tu bramka z niczego i bye, bye, maszkaro... Mniejsza o to, czy sędzia mógł kontynuować mecz. Nie gwizdnął, więc należy grać, aż gwizdnie. "Urok" piłki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazu Re: Chorwacja - Turcja IP: *.4web.pl 21.06.08, 00:27 Lineker i miał racje. Austriacy jeszcze niedawno tego nie rozumieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalgd Re: Chorwacja - Turcja IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:48 Gary Lineker... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1-chicago Chorwacja - Turcja IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 21.06.08, 00:20 Dlaczego wlasciwie doszlo do tych karnych? Turcja zdobyla bramke w na poczatku 122 minuty meczu. Sedzia glowny nie moze doliczac nawet 1 minuty do 15-to minutowej drugiej polowy dogrywki bez porozumienia z sedzia pomocniczym, ktory na tablicy elektronicznej pokazuje wszystkim ile minut zostalo doliczonych. "Footbal to jest taka gra, w ktorej bierze udzial 22 graczy a zawsze wygraywaja Niemcy" ( Czy ktos zgadnie, kto to powiedzial ?) Pozdrowienia wszystkim kibicom swiatowego soccera z Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gary Lineker kto to powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:29 chyba ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yx Re: kto to powiedział IP: *.pool.mediaWays.net 21.06.08, 00:39 To powiedzial G.Lineker byly pilkarz reprezentacji Angli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Odrobina pokory nikomu nie zaszkodzi. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 21.06.08, 00:23 Chorwatom zadedykuję staropolskie, jurne i nieprzesadnie literackie powiedzonko: wyżej sr@ niż dvpę ma. Tak się chłopaki wyśmiewali. Tak się chłopaki poczuli miszczami aż się posr@ło po całości. Bardzo słabiutki mecz obu drużyn. Nasi "znawcy" (pożal się Boże) z Polsatu orgazmu dostawali wychwalając Czechy, Chorwację i Portugalię a tu qpa. Jak jeszcze Holendrzy zbiorą bęcki to wszyscy pokory nabiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkiye Re: Odrobina pokory nikomu nie zaszkodzi. IP: 91.66.236.* 21.06.08, 00:26 tak zgadzam sie z Toba komentatorzy disco relaxu na czele z h(u)jto posiadaja niesamowita wiedze ale na szczescie nie slucham tych ich wypocin :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korekt@ miSTRZami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:31 cyg@nisz bracie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Re: miSTRZami !!! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 21.06.08, 11:06 Odróżniam "miszcza" od "mistrza". Jest także słowo "ironia" (trudne słowo) i słowo "sarkazm" (jeszcze trudniejsze słowo). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umieją... IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:24 Niesamowite! Zaczynałam przysypiać już, a tu nagle coś takiego... :) -------------------- www.100klatka.pl/video/view/id/356 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Chorwacja - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:26 O Allahu, o Allahu, spusc mi prosze gola z dachu : x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyyym Re: Chorwacja - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:31 nasi w takim wypadku stanęliby w miejscu i się zdziwili.I w tym zdziwieniu dotrwali by do końca... :)Pewnie zaraz napiszesz,że to wina PO albo PIS ( zależy której opcji "kibicujesz". racja............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Chorwacja - Turcja IP: *.aster.pl 21.06.08, 00:31 Mam nadzieje, ze Niemcy powioza Turkow. Turcy maja zelazne pluca i wielka wole walki, ale wielkiej pilki na tym turnieju nie pokazuja. Poza tym to aktorzy nie gorsi od Portugalczykow, ktorych za aktorstwo szczerze nie znosze. A Niemcy? Niemcy z Portugalia zagrali ladnie i konsekwentnie, o wiele fajniej niz Turcy. Na Turcje ta konsekwencja powinna wystarczyc. A na razie - w weekend kibicuje ekipom z krajow "H". W tym, oczywiscie, Robertowi Hubicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek_kimono Re: Chorwacja - Turcja IP: 91.66.236.* 21.06.08, 00:36 ale przeciez tu nie chodzi o pokazywanie wielkiej piłki, tak samo grała grecja 4 lata temu zdobywajac mistrzostwo europy i gdyby tak chociaz polacy odrobine jak Turcy zagrali wlasnie swoja wola walki do konca to nie mialbym nic przeciwko i nawet gdyby ten futbol w ich wykonaniu nie byl jak piszesz piekny to i tak bylbym cholernie szczesliwy ze doszlismy tak daleko, pamietaj ze Turcja grala bez swoich paru podstawowych zawodnikow to co pokazali w meczu z Czechami i ze Szwajcaria bylo swietne a Niemcy wczoraj wyszedl im mecz a wczesniej to co ze slabymi Polakami, porazka z Chorwacja i slabiutki mecz z Austriakami, i niewazne jak kto gra wazne ze wygrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziś? Turek. Chorwacja - Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:41 Na pewnym forum jeden Chorwat się tak wywyższał, a moja menedżerka tak cieszyła z gry Chorwacji, że musiałem kibicować Turcji. Mało tego - od pamiętnego meczu Turcji z Brazylią na MŚ 2002, zawsze miałem pewien sentyment do tej drużyny...od meczu ze Szwajcarią kibicowałem czerwono-białym-z-półksiężycem. I teraz, wyobraźcie sobie mojego doła w 118 minucie meczu. I ogromną radość dziesięć minut później!:D Cudownie! Dziś jestem Turkiem, choć pracuję;D I mam (malutką, dobrze schowaną) nadzieję na finał:) A co do islamu - Turcja już dawno temu wyraźnie oddzieliła religię od państwa. No i nie ma to znaczenia dla sportu:) Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Chorwacja - Turcja IP: *.acn.waw.pl 21.06.08, 00:49 a co to za pajac w czerwonej czapce 'na czarnucha' siedzial w studio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmita Szkoda Chorwatow IP: *.adsl.alicedsl.de 21.06.08, 00:55 byli lepsi... a teraz przemeczeni Turcy nie dadza juz rady Niemiachom i final sie szykuje na smutno, czytaj Niemcy-Holandia 2:1... lipa... Odpowiedz Link Zgłoś