Dodaj do ulubionych

Chorwacja - Turcja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:43
O, to już półfinały! Widać coś przespałam...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pikuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 23:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: sylwia Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.cable.ubr03.nmal.blueyonder.co.uk 20.06.08, 23:56
        Sorry ale sam ...jesteś nikim, szmatą skończoną... koniec cytatu
        • Gość: michalgd Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.chello.pl 20.06.08, 23:59
          ..kolumbijskiego
          • Gość: zip Final bedzie Niemcy - Wlochy IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:55
            i Niemcy zgarna ME... :)
            zip
            • Gość: sil Re: Final bedzie Niemcy - Wlochy IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 21.06.08, 01:08
              oby tak było, lubię te style gry
            • Gość: re Re: Final bedzie Niemcy - Wlochy IP: 88.220.124.* 21.06.08, 02:06
              tak ostawialem od poczatku i zdania nie zmieniam. holedrzy chyba
              jednak sie potkna i to na wlochach
            • Gość: sratatata Nie zgarną IP: *.uznam.net.pl 21.06.08, 08:38
              Holandia ich pokona w finale.
              • kretowski Turcy wyglądają jakoś bardziej europejsko 21.06.08, 18:18
                Od reprezentacji w Holandii pełnej Dahomejczyków.
      • Gość: g2p2oe Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: 79.97.29.* 20.06.08, 23:58
        Turcja niech zwojuje cala Europe, a przy okazji niech zjedzą ciebie na śniadanie
        pikuś! Jeb...j sie w łeb!
      • Gość: LeO Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:03
        taaaaaaaaaaak!!!!! dokladnie Turkieeeeeeee wymiata!
        • Gość: LeO Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:06
          przynajmniej wreszcie jakieś sukcesy dla Turcji! a samozaparcie maja niezwykle!
          co to znaczy sila woli upor i nie poddawanie sie do konca! nie to co nasi
          pilkarze którzy myśla ze 1 gol wystarczy i wiecej starać sie nie trzeba!..;/
      • Gość: joki Re: Podolski, ty pajacu ślunski IP: *.netrunf.cytanet.com.cy 21.06.08, 00:09
        ale ty jestes glupi!! a kto stzelil gola turkom dla szwajcarow???
        czy nie turek!! debilu
    • Gość: Piotrek Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umieją... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 20.06.08, 23:56
      Euro jest dla narodów ambitnych, z pasją, wolą walki i wiarą. Nie
      dla narodów leni, nieudaczników, pijaków, zakompleksiałych ludzi bez
      wiary w swoje umięjętności takich jak Polacy. Polacy(nie tylko
      polscy pikarze) to dziadostwo. Smętne miny ofiar życiowych, kóre
      widać nacodzień. I którzy uwielbiają marudzić i zwalać winę na
      wszystko co dookoła(na sędziego Webba też), nie widząc, że sami nic
      ze sobą nie prezentują. Taka smutna prawda. Polscy pikłkarze tylko
      odzwierciedlają postawę całego tego narodu i robią to dobrze trzeba
      przyznać. Beznadziejny kraj beznadziejnych ludzi z beznadziejną
      maentalnością.
      • Gość: Piko Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.magma-net.pl 21.06.08, 00:02
        ty, student, lepiej zakuwaj na egzaminy poprawkowe
      • Gość: kanu Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:03
        Tak jak ty to robisz. Piszesz o sobie misiu...
        • Gość: Piotrek Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 21.06.08, 00:07
          Taka prawda o mnie też:)
          • Gość: michalgd Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:12
            Piotruś jebnij się w łeb...
            • Gość: Piotrek Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 21.06.08, 00:27
              Dzieki za radę ale nie skorzystam. Polacy - nieudacznicy. Dlatego
              też nigdy nie przydaży się Polsce taki cud jak Turcji na Euro(3 razy
              z rzędu). Raczej będzie się przydarzać to co w Dortmundzie, czyli my
              będziemy tracić gole w końcówce. Bo po prostu mierne narody tak mają.
              • Gość: kanu Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:30
                Jak myślisz o sobie w ten sposób to jesteś mierny. Ja o sobię tak
                nie myśle, więc miernotą nie jestem czego i tobie życzę.
                Miłych snów.
              • Gość: michalgd Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:34
                oj coś cię nie widzę na tej politechnice.. Jak myślisz nieudaczniku, wywalą cię?:)
              • Gość: Mistrzu Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.nc.res.rr.com 21.06.08, 03:51
                A co powiesz o Mundialu w 1974? Polska pokonała tam między innymi Włochy,
                Argentynę i Brazylię. Sześć zwycięstw i jedna porażka z Niemcami 0:1 po golu ze
                spalonego w ulewnym deszczu. Też nieudacznicy?
                Pewnie za młody jesteś żeby to pamiętać, ale ja pamiętam doskonale.
                • Gość: sil Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 21.06.08, 18:07
                  Spalonego wcale nie bylo, a obie drużyny biegałypo tak samo mokrym
                  boisku.
      • Gość: sil Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 21.06.08, 00:38
        tak właśnie jest
        • Gość: michalgd Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:43
          sil to wszystko co masz do powiedzenia? to dobranoc, bo zaśpisz i cię ze zmywaka
          wywalą..
          • Gość: sil Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 21.06.08, 01:02
            a po prostu boli Cię szczera prawda
      • Gość: sazz Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: *.acn.waw.pl 21.06.08, 01:16
        Niestety, ale napisał Pan 100% prawdy Panie Piotrze...
      • Gość: Irr Re: Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umie IP: 212.14.10.* 21.06.08, 02:01
        I ty do tego narodu należysz, a więc zgodnie z twoimi uogólnieniami wychodzi na to że sam jesteś ofiarą życiową, leniem, pijakiem i zakompleksionym człowiekiem z beznadziejną mentalnością. Skoro tak uważasz to może najlepiej od razu palnij sobie w głowę zamiast prowadzić dalej swoje żałosne życie?
    • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.l5.c2.dsl.pol.co.uk 20.06.08, 23:56
      NIESAMOWITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A co do Podolskiego to niech gra jak najlepiej bo mimo że strzela
      bramki dla Niemców to w końcu polska krew i mi to wystarcza choć
      troche serce boli.
      • Gość: rodak Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.08, 00:12
        Gość portalu: jaaaaaaaaaaaaaaa napisał(a):
        "... to w końcu polska krew i mi to wystarcza choć troche serce boli."
        --------

jak dlugo wy Polacy bedziecie jeszcze robic na sile z niepolakow roakow?
        dajcie sobie w koncu siana i pokazcie co soba prezentujecie wy zakompleksieni!
        • Gość: franek_kimono Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: 91.66.236.* 21.06.08, 00:16
          hehe a Ty dalej cisniesz z tymi swoimi komentarzami na jedno kopyta to juz
          nudne, zostaw tych ludzi w spokoju my Niemiaszku mamy wolnosc slowa i mozemy
          pisac co nam sie tylko podoba a teraz wiadomosc z ostatniej chwili w srode Turcy
          zarzna niemiecka swinke :))

P.S
          Przekaz kolegom :)) ja ja naturlich :))
          • Gość: LeO Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:19
            hahaha no dooooobre franek! ;*
            • Gość: Nameless Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.40.163.139.sub.mbb.three.co.uk 21.06.08, 01:06
              Turcy nie zarzynają świń, bo dla nich mięso wieprzowe jest "nieczyste", czyli
              poprostu grzeszne. O i taka zacofana religia ;> Jedzą tylko "halal". Tak apropo
              samego meczu. Gratuluję Turkom wygranej. Sport is sport. Jedno jednak powiem
              entuzjastom: pracuję w Anglii w tureckiej firmie, gdybyście wiedzieli, jacy oni
              są naprawdę poza stadionami, to gwarantuję, że entuzjazm szybko by wam minął!
              Pozdrawiam.
              • Gość: franek_kimono Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: 91.66.236.* 21.06.08, 01:18
                och znawco jakie to naprawde przykre :)) tylko ze Ty nie zrozumiales mojej
                zabawy slowami, tak wiec nastepnym razem przeczytaj o co chodzi i w jakiej to
                dormie jest napisane w tym przypadku musze Ci wytlumaczyc poniewaz mecz odbedzie
                sie w srode i spotkaja sie tam niemcy i turcy to wlasnie tych pierwszych
                okreslilem sobie mianem swinek i poniewaz turcy wygraja to napisalem o
                zarznieciu niemieckich swinek :)) och jak dziecku musze tlumaczyc i pamietaj nie
                uogolniaj sa rozni Polacy, Niemcy, Turcy, Arabowie, Anglicy itd. itp.
              • Gość: Baska Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: 212.183.134.* 21.06.08, 10:57
                Czesc,

Mozesz napisac cos wiecej o tych i zachowaniu poza stadionami????
                PLEASE.

Z gory dziekuje i pozdrawiam,
                B.
        • Gość: ruch chorzow Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.domainunused.net 21.06.08, 06:48
          > jak dlugo wy Polacy bedziecie jeszcze robic na sile z niepolakow
          roakow?
          > dajcie sobie w koncu siana i pokazcie co soba prezentujecie wy
          zakompleksieni!

Podolski sam o sobie mówi, że jest Polakiem. To tacy
          żałośni "Niemcy" jak ty, sam sozial i czyściciele tureckich kibli na
          siłę próbujecie go do siebie przyszyć. Podolskiemu się udało i ma na
          tyle honoru, żeby nie starać się być bardziej niemieckim od papieża,
          nie to co wy - lizodupy bez estymy.
          • rico-chorzow Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa 21.06.08, 19:58
            Gość portalu: ruch chorzow napisał(a):

> > jak dlugo wy Polacy bedziecie jeszcze robic na sile z niepolakow
            > roakow?
            > > dajcie sobie w koncu siana i pokazcie co soba prezentujecie wy
            > zakompleksieni!
            >
            > Podolski sam o sobie mówi, że jest Polakiem. To tacy
            > żałośni "Niemcy" jak ty, sam sozial i czyściciele tureckich kibli na
            > siłę próbujecie go do siebie przyszyć. Podolskiemu się udało i ma na
            > tyle honoru, żeby nie starać się być bardziej niemieckim od papieża,
            > nie to co wy - lizodupy bez estymy.

Jo je Slonsok - tylko i wyłącznie Slązak,bez przyszywek Niemiec czy Polak
            -,niech wasze państwa - Niemcy i Polska - uregulują naszą śląską - już
            zdeklarowaną - narodowość -,wtety z pewnością przestaniemy grać w tej czy innej
            drużynie narodowej wyżej wymienionych państw,osobiście kibicowałem,kibicuje i
            będę kibicował Niemcom,podobali mi się Turcy z ich wolą walki do ostatniej
            minuty i tchu,szkoda mi Portugalczyków,ponieważ moim zdaniem grali lepszy fusbal
            jak Niemcy sami aż do meczu z nimi,a najbardziej podobaja mi się do tej pory
            Holendrzy.
      • Gość: SL Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.gprs.plus.pl 21.06.08, 01:29
        NIECH CIĘ SERDUSZKO NIE BOLI BO TO NIE POLAK TYLKO ŚLĄZAK
        • Gość: ruch chorzow Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.domainunused.net 21.06.08, 08:14
          no, według kryteriów Raśa to powinien być czysty gorol, ale skoro
          odnosi sukcesy to nagle okazuje się, że to najprawdziwszy Ślązak!
          Podolski sam o sobie mówi jak o Polaku, ale nadęte śląskie kupy tego
          nie chcą widzieć - żałosne, leniwe pajace.
    • Gość: Piotrek Chorwacja - Turcja IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 21.06.08, 00:01
      Finał Niemcy-Holandia i Niemcy ME...
      • Gość: As Finał będzie Pomarańczowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:44
        Finał będzie Turcja-Holandia i będzie miał kolor pomarańczy!
        Niemcy mają jeszcze jakieś szanse przegrać z pomarańczowymi w
        finale, ale kibicować będę Turcji, są imponujący i mają serce do
        piłki.
    • Gość: shaft Re: Chorwacja - Turcja IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 00:02
      co za beznadziejne komentaze, troche objektywni poniscie byc!
    • Gość: mapi7 Chorwacja - Turcja IP: *.toya.net.pl 21.06.08, 00:02
      BRAWO TURCJA!!!
    • mike-great Byłem za Turcją już przed meczem! Fantastycznie!!! 21.06.08, 00:04
      Byłem za Turcją już przed meczem! Fantastycznie!!!
      • Gość: bimbo Re: Byłem za Turcją już przed meczem! Fantastyczn IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 00:08
        nie wiedzialem, ze w polsce tylu sympatyzantow maja muzumani
        • mike-great Nie lubię islamu, ale Turcy grali świetnie!!! Resp 21.06.08, 00:13
          Nie lubię islamu, ale Turcy grali świetnie!!! Respect!!!

Gość portalu: bimbo napisał(a):

> nie wiedzialem, ze w polsce tylu sympatyzantow maja muzumani
        • Gość: :) Re: Byłem za Turcją już przed meczem! Fantastyczn IP: *.e-wro.net.pl 21.06.08, 00:13
          Nie mieszaj w to wiary ani ideologii. To jest sport i podziwia się tych,którzy
          grają i walczą!!!! Trzeba oddać Turkom cześć za ich niesamowitą wolę walki do
          końca! Niestety nasi w takim wypadku stanęliby w miejscu i się zdziwili.I w tym
          zdziwieniu dotrwali by do końca... :)Pewnie zaraz napiszesz,że to wina PO albo
          PIS ( zależy której opcji "kibicujesz".
        • Gość: norrga Bo on jest muzulmaninem, a moze i Turkiem IP: *.ang.sth.bostream.se 21.06.08, 00:14
    • Gość: franek_kimono Chorwacja - Turcja IP: 91.66.236.* 21.06.08, 00:05
      No i teraz czekam az Turcy zarzna niemiecka swinke i zrobia z niej kebap :))
      gratulacje dla Turkow mimo ze ten mecz nie byl powalajacy jakos grali do konca,
      dla mnie to czarny koń :))
    • Gość: kamil Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umieją... IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:08
      Teraz będzie półfinał dwóch drużyn znanych z gry do ostatniej sekundy. ciekawe
      kto kogo przechytrzy.?
    • Gość: jaloła Wyłysiały Kowalczyk powiedział: to był nudny mecz. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.06.08, 00:09
      No zwyczajny kretyn prawda?
    • Gość: saurek ten strzał w okienko IP: *.4web.pl 21.06.08, 00:09
      to był cud, nikt tak nie strzela, widać było im pisane. Troche jak Liverpool -
      Milan i obrona Dudka 2 strzałów Szewczenki w ostatniej minucie dogrywki w finale
      LM 2005
    • Gość: ze Szczecina brawo Turcja! to się nazywa mieć charakter! IP: *.beta.furrynet.org 21.06.08, 00:11
      a nie tak jak nasi z lisimi uśmieszkami Żurawskiego i Krzynówka..
      • Gość: oh Re: brawo Turcja! to się nazywa mieć charakter! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.06.08, 00:13
        Masz racje. Szkoda , ze polsat nie zatrudnił Leo do komentowania
        zamiast debilnego kowalczyka.
      • Gość: LeO Re: brawo Turcja! to się nazywa mieć charakter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:15
        taaaak zgadzam sie w 100% a spojrz na to co napisalam w 2 odpowwiedzi tam na
        samej gorze ;P
        • Gość: oh Ale Ty już gadasz sam/a ze sobą!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.06.08, 00:19
          Coś chyba nie tak.
    • Gość: LeO joki a do kogo to ze jest glupi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:13
      ??????????????????????? Joki?
    • Gość: jjj Chorwacja - Turcja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.08, 00:14
      A jutro Hollandia do domu. Tak sie msci gra rezerwa w 3 grupowym meczu.
      • Gość: lex Re: Chorwacja - Turcja IP: *.koba.pl 21.06.08, 01:38
        Robben, van Persie itd
        no jak on mogł wystawić takie rezerwy! wyrzucić ich za to z turnieju!
    • Gość: peszto impreza IP: *.cable.ubr07.enfi.blueyonder.co.uk 21.06.08, 00:14
      zapraszam na palmers green (polnocny londyn) swietna impreza na ulicy pol
      dzielni zablokowane turcy sie bawia, fajno im...
    • Gość: 1-chicgo Chorwacja - Turcja IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 21.06.08, 00:16
      Dlaczego wlasciwie doszlo do tych karnych?
      Turcja zdobyla bramke w na poczatku 122 minuty meczu. Sedzia glowny
      nie moze doliczac nawet 1 minuty do 15-to minutowej drugiej polowy
      dogrywki bez porozumieniaz z sedzia pomocniczym, ktory na tablicy
      elektronicznej pokazuje wszystkim ile minut zostalo doliczonych.

"Footbal to jest taka gra, w ktorei bierze udzial 22 graczy a
      zawsze wygraywaja Niemcy" ( Czy ktos zgadnie, kto to powiedzial ?)
      Pozdrowienia wszystkim kibicom swiatowego soccera z Chicago
      • Gość: Khay Re: Chorwacja - Turcja IP: *.aster.pl 21.06.08, 00:26
        Zgadywać? Po co? Przecież wszyscy wiedzą, że to słowa Linekera. Panowie eksperci we wszystkich telewizjach często je przytaczają. Kolega chciał zabłysnąć...?

Przyznam, że kibicowałem Chorwacji, ale Turcy mi zaimponowali. I dziś wieczorem cieszę się, że nie jestem Chorwatem... Być w piłkarskim niebie, widzieć siebie w półfinale ME, a tu bramka z niczego i bye, bye, maszkaro... Mniejsza o to, czy sędzia mógł kontynuować mecz. Nie gwizdnął, więc należy grać, aż gwizdnie. "Urok" piłki. ;)
      • Gość: zazu Re: Chorwacja - Turcja IP: *.4web.pl 21.06.08, 00:27
        Lineker i miał racje. Austriacy jeszcze niedawno tego nie rozumieli
      • Gość: michalgd Re: Chorwacja - Turcja IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:48
        Gary Lineker...
    • Gość: 1-chicago Chorwacja - Turcja IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 21.06.08, 00:20
      Dlaczego wlasciwie doszlo do tych karnych?
      Turcja zdobyla bramke w na poczatku 122 minuty meczu. Sedzia glowny
      nie moze doliczac nawet 1 minuty do 15-to minutowej drugiej polowy
      dogrywki bez porozumienia z sedzia pomocniczym, ktory na tablicy
      elektronicznej pokazuje wszystkim ile minut zostalo doliczonych.

"Footbal to jest taka gra, w ktorej bierze udzial 22 graczy a
      zawsze wygraywaja Niemcy" ( Czy ktos zgadnie, kto to powiedzial ?)
      Pozdrowienia wszystkim kibicom swiatowego soccera z Chicago
      • Gość: Gary Lineker kto to powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:29
        chyba ja ;)
        • Gość: yx Re: kto to powiedział IP: *.pool.mediaWays.net 21.06.08, 00:39
          To powiedzial G.Lineker byly pilkarz reprezentacji Angli
    • Gość: cyg@nek Odrobina pokory nikomu nie zaszkodzi. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 21.06.08, 00:23
      Chorwatom zadedykuję staropolskie, jurne i nieprzesadnie literackie
      powiedzonko: wyżej sr@ niż dvpę ma. Tak się chłopaki wyśmiewali. Tak się
      chłopaki poczuli miszczami aż się posr@ło po całości.
      Bardzo słabiutki mecz obu drużyn.
      Nasi "znawcy" (pożal się Boże) z Polsatu orgazmu dostawali wychwalając Czechy,
      Chorwację i Portugalię a tu qpa. Jak jeszcze Holendrzy zbiorą bęcki to wszyscy
      pokory nabiorą.
      • Gość: turkiye Re: Odrobina pokory nikomu nie zaszkodzi. IP: 91.66.236.* 21.06.08, 00:26
        tak zgadzam sie z Toba komentatorzy disco relaxu na czele z h(u)jto posiadaja
        niesamowita wiedze ale na szczescie nie slucham tych ich wypocin :))
      • Gość: korekt@ miSTRZami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:31
        cyg@nisz bracie ;)
        • Gość: cyg@nek Re: miSTRZami !!! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 21.06.08, 11:06
          Odróżniam "miszcza" od "mistrza". Jest także słowo "ironia" (trudne słowo) i
          słowo "sarkazm" (jeszcze trudniejsze słowo).
          Pozdrawiam.
    • Gość: kasia Turcja - Chorwacja 1:1, karne 3:1. Turcy umieją... IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:24
      Niesamowite! Zaczynałam przysypiać już, a tu nagle coś takiego... :)

--------------------
      www.100klatka.pl/video/view/id/356
    • Gość: Gość Chorwacja - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:26
      O Allahu, o Allahu, spusc mi prosze gola z dachu : x
      • Gość: hyyym Re: Chorwacja - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:31
        nasi w takim wypadku stanęliby w miejscu i się zdziwili.I w tym
        zdziwieniu dotrwali by do końca... :)Pewnie zaraz napiszesz,że to wina PO albo
        PIS ( zależy której opcji "kibicujesz".

racja.............
    • Gość: kkk Chorwacja - Turcja IP: *.aster.pl 21.06.08, 00:31
      Mam nadzieje, ze Niemcy powioza Turkow. Turcy maja zelazne pluca i wielka wole
      walki, ale wielkiej pilki na tym turnieju nie pokazuja. Poza tym to aktorzy nie
      gorsi od Portugalczykow, ktorych za aktorstwo szczerze nie znosze. A Niemcy?
      Niemcy z Portugalia zagrali ladnie i konsekwentnie, o wiele fajniej niz Turcy.
      Na Turcje ta konsekwencja powinna wystarczyc.
      A na razie - w weekend kibicuje ekipom z krajow "H". W tym, oczywiscie,
      Robertowi Hubicy ;-)
      • Gość: franek_kimono Re: Chorwacja - Turcja IP: 91.66.236.* 21.06.08, 00:36
        ale przeciez tu nie chodzi o pokazywanie wielkiej piłki, tak samo grała grecja 4
        lata temu zdobywajac mistrzostwo europy i gdyby tak chociaz polacy odrobine jak
        Turcy zagrali wlasnie swoja wola walki do konca to nie mialbym nic przeciwko i
        nawet gdyby ten futbol w ich wykonaniu nie byl jak piszesz piekny to i tak
        bylbym cholernie szczesliwy ze doszlismy tak daleko, pamietaj ze Turcja grala
        bez swoich paru podstawowych zawodnikow to co pokazali w meczu z Czechami i ze
        Szwajcaria bylo swietne a Niemcy wczoraj wyszedl im mecz a wczesniej to co ze
        slabymi Polakami, porazka z Chorwacja i slabiutki mecz z Austriakami, i niewazne
        jak kto gra wazne ze wygrywa :)
    • Gość: Dziś? Turek. Chorwacja - Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:41
      Na pewnym forum jeden Chorwat się tak wywyższał, a moja menedżerka tak cieszyła
      z gry Chorwacji, że musiałem kibicować Turcji. Mało tego - od pamiętnego meczu
      Turcji z Brazylią na MŚ 2002, zawsze miałem pewien sentyment do tej drużyny...od
      meczu ze Szwajcarią kibicowałem czerwono-białym-z-półksiężycem.

I teraz, wyobraźcie sobie mojego doła w 118 minucie meczu. I ogromną radość
      dziesięć minut później!:D
      Cudownie! Dziś jestem Turkiem, choć pracuję;D

I mam (malutką, dobrze schowaną) nadzieję na finał:)

A co do islamu - Turcja już dawno temu wyraźnie oddzieliła religię od państwa.
      No i nie ma to znaczenia dla sportu:)

Pozdrawiam;)
    • Gość: zz Re: Chorwacja - Turcja IP: *.acn.waw.pl 21.06.08, 00:49
      a co to za pajac w czerwonej czapce 'na czarnucha' siedzial w studio?
    • Gość: Kmita Szkoda Chorwatow IP: *.adsl.alicedsl.de 21.06.08, 00:55
      byli lepsi... a teraz przemeczeni Turcy nie dadza juz rady
      Niemiachom i final sie szykuje na smutno, czytaj Niemcy-Holandia
      2:1... lipa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka