Gość: anty-volksdeutsch IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.08, 01:28 Klose, Podolsky - nigdy nie będziecie Polakami!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woytom69 lukas 26.06.08, 01:32 Lukas Podolski "Byłem w tureckiej szatni i wszyscy mi gratulowali, to bardzo miłe." - nie macie wrażenia ze to dziwna konstatacja? może chodziło mu o łaźnię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-sranty Re: Gokhan Zan: Nie zapomnimy tego, co tu przeżyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 01:38 Gość portalu: anty-volksdeutsch napisał(a): > Klose, Podolsky - nigdy nie będziecie Polakami!!!!!11 Polacy - nigdy nie będziecie Mistrzami Europy!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Ciekwe, czy im na tym zalezy ? IP: *.VIC.netspace.net.au 26.06.08, 01:44 Najbardziej lubie ogladac tego Klosego, jak drze morde , spiewajac: ' DEUTSCHLAND,DUTSCHLAND UBER ALLES...' !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 wielki szacun IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 03:07 bardzo lubię turecka piłkę i wielki szacun dla chłopaków za klika naprawde wspaniałych meczy Allah jest z Wami :) następnym razem się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Ballack jest żałosny IP: *.gprs.plus.pl 26.06.08, 03:34 "Turcy zagrali naprawdę bardzo dobre spotkanie, byli bardziej wypoczęci od nas i nie mieli nic do stracenia. My z kolei mieliśmy trochę ciężkie nogi i na koncie może jeden dzień przerwy za dużo." Bo mnie szlag jasny trafi. Jakbym czytał wypowiedzi naszych "orłów" usprawiedliwiających kolejny słaby mecz zbyt komfortowymi warunkami przygotowań. TURCY byli bardziej wypoczęci? WY mieliście dzień przerwy za dużo? I DLATEGO mieliście ciężej? Litości... O tym, że Turcy grali rezerwowym składem zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani T Re: Gokhan Zan: Nie zapomnimy tego, co tu przeżyl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.08, 03:45 Ty juz nigdy nie zmadrzejesz, mecz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Gokhan Zan: Nie zapomnimy tego, co tu przeżyliśmy IP: *.cable.mindspring.com 26.06.08, 04:41 To bardzo ladne stwierdzenie, turcy zasluzyli moze i na wiecej bo byli lepsi. Zeby Polacy mogli uzyc takich sformuowan o swojej druzynie. My zagralismy haniebnie. Do roboty, zeby nie przynosic wstydu. Jak mozna pokazywac z takim stylem. Odpowiedz Link Zgłoś
lurtz23 Gokhan Zan: Nie zapomnimy tego, co tu przeżyliśmy 26.06.08, 07:34 a ja stawiałem na Turków że wyjda z grupy przed Szwecją :) a jak zabaczyłem pary na cwiecfinale to też wiedziałem że przejdą :) wszystkie mecze ich mi siadły do półfinału... myslałem że po 90 min będzie remis :) i niewiele brakło :) hehe brawo dla Turków :) Odpowiedz Link Zgłoś