Dodaj do ulubionych

Eurokomenatorzy Polsatu - ranking

• Gość: Nielot Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.mn.man.de 30.06.08, 17:57
      a co Kolton nie moze lubic Niemcow, musi tak jak wiekszosc kibicowac Hiszpanom lub Holendrom?
    • Gość: artak Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.internet.radom.pl 30.06.08, 17:59
      czemu nie komentowaliście ekspertów polsatu za mundialu 2006?? co polsatu sport nie było a teraz trzeba było kupić dekoder, a tak to w 2006 słuchaliście ekspertów alkoholików z tvp, porównywanie borka do kołtonia, albo adamskiego, który wystąpił gościnnie, nie śmieszne wogóle wasze gadanie
    • zbukov Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking 30.06.08, 18:01
      @jusup - masz rację co do szpakowskiego, też miałem go serdecznie dość, jak i wszystkich tych ludzi z tvp, ale na tych mistrzostwach studia przed, w przerwie i po meczu nie dało się tak samo oglądać jak i studia w tvp. jeśli chodzi o mecze, to nie wiem czy chłopaki w mniejszym gronie zyskiwali na jakości komentarza, czy nie mieli czasu na pieprzenie głupot, czy też wiele meczy było na tyle dobrych, że szpece nie przeszkadzali w oglądaniu. w każdym razie oglądało się je dobrze, nawet bardzo jeśli wyobrazić sobie jak skomentowałaby je ekipa z woronicza. co do bońka jeszcze jedno - dobrze i stosunkowo obiektywnie oceniał decyzje sędziów, może tylko troszkę przeginając w stronę liberalnego traktowania kopaczy ;) - teksty w stylu, "trochę go popieścił" "zwykła przepychanka" itp., ale przynajmniej wiem, że wyniósł to z europejskich boisk. natomiast co do pozostałej części ekipy, to naprawdę żenada.
    • Gość: artak Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.internet.radom.pl 30.06.08, 18:04
      jakbyście oglądali polsat cały czas to byście wiedzieli, że zawsze na antenie w studiu była luźna atmosfera i o to chodzi, co powiecie o studiu podczas mistrzostw 2006 gdzie tekstów i sytuacji śmiesznych było multum i z przyjemnością się to oglądało niż alkoholików z tvp starych dziadów, nadajecie się wiadomo gdzie, na szczęście wam pozostaje gadanie a im transmisja,
      kołtoń rzeczywiście porażka ale borek na równi hehe bzdura zupełnie inne rzemiosło
    • Gość: Kołtoń Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.toya.net.pl 30.06.08, 18:08
      Ludzie, przecież od komentarzy Bonka aż uszy bolały - według mnie komentator musi posługiwać się nienaganną polszczyzną a nie rarytasami w stylu: "szczelił" albo wiejskimi "mądrościami": "lepiej dwóch rannych niż jeden zabity". Poza tym cały czas zadawał pytania na które sam odpowiadał, no i dodatkowo często przerywał Borkowi. Jak dla mnie Zibi dostał posade komentatora tak samo jak trenera - po znajomości - i było to widać...Tragedia - 1
    • Gość: mjs Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: 158.75.42.* 30.06.08, 18:11
      Najbardziej żałosny był jednak Kołtoń. Ja rozumiem, że można nie lubić Beenhakkera, nie jest on świętą krową, ale należy zachować choć minimum kultury (vide wywiad) i obiektywizmu (vide mecz z Chorwacją: Kołtonia nie interesuje, co dzieje się na boisku, a zachowanie trenera - jeśli nie reaguje - źle, jeśli reaguje - jeszcze gorzej, "Beenhakker show"). Tragedia!
    • Gość: artak Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.internet.radom.pl 30.06.08, 18:11
      nie no powiedzcie mi, że eksperty tvp byliby lepsi, ten z radia 10 hahahaha, widze ze dla nowych ogladac studio polsatu to byl szok, przeciez ekipa komentowala i w 2002 i w 2006
    • Gość: Gość Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:15
      Text Bońka - minął bramkę o 25... nie o 27 centymetrów to najlepszy tekst mistrzostw!!
    • Gość: byk z bronzu Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.toya.net.pl 30.06.08, 18:15
      Boniek był rewelacyjny ! Zresztą zgadzam sie z opinią i oceną P.Bohdana Pękackiego
    • Gość: Gość Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.csk.pl 30.06.08, 18:25
      a mi sie bardzo podobaly komentarze w eurosporcie, zapraszano tam dziennikarzy z pilki noznej : laboge , lipinskiego,orlowskiego, bylo super, najwiekszym przegranym euro jest borek -ktorego bardzo lubie i sznanuje- a to dlatego ze to on odpowiadal za dobor ekspertow i zamiast wziac prawdziwych znawcow i zadowolic kibicow przed tv,wzial kolegow ,tesh takich cwaniakow i zelusiow na czele z hajtą, ktoru sie zniemczyl, jest poprostu najbardziej proznym czlowiekiem jakiego w zyciu wiedzialem i zadal takich wyjasnien od benhakera na wizji, a zeby sie z nim spotkal to by dzioba z braku argumentow nie otworzył,pelka jak zwykle nie doceniony, wlodarczyk,wojcik,kolton za wysoko
    • Gość: mlody Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:30
      dasd
    • Gość: Oglądacz Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:34
      Myślę artaku, że jest wiele przyczyn dlaczego krytyka dotknęła relację Polsatu dopiero teraz. Po pierwsze Polsat był monopolistą i wszyscy którzy oglądali Euro byli na niego skazani. Większość osób może więc poddać go ocenie. Nie było tak w przypadku Mundialów w 2002 roku czy nawet w 2006. Inna sprawa, że skąd możesz wiedzieć, że już wtedy nie padały krytyczne opinie (masz jakiś wyciąg dyskusji z tego okresu ??).

Piszesz tez o luźnej atmosferze w czasie trwania studia. Nie mam nic przeciwko niej, ale czym innym jest luźna atmosfera, a czym innym kółko wspierania frustratów. Piszesz tez o alkoholikach z TVP...no zapewniam Cię, że "polsatowscy eksperci" za kołnierz nie wylewają, na czele z "Absolwentem" Kowalczykiem.
    • Gość: Gość Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.ghnet.pl 30.06.08, 18:51
      Komentarze Kołtonia i Borka w rodzaju "Dlaczego Beenhakker nie biega przy bocznej linii, trener Chorwatów przecież biega, dlaczego Smolarek gra dopiero od drugioej połowy etc..." mnie, mówiąc oględnie, denerwowały. Wielkie wsiadanie na Beenhakkera, jakby nagle się tam jakaś loża wielkich mędrców futbolu zrobiła...
    • Gość: Gość Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:57
      Kołtoń tragedia. Trzeba głos wyłączać podczas transmisji. Jak można pisać, że ten człowiek podaje fachowe komentarze przecież on pluł cały czas jadem na Benhakera a nie interesowało go to co działo się na boisku.
    • Gość: Widz Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:59
      Pan Kołtoń i Borek zmieniają zdanie na temat Beenhakkera z każdym większym zawirowaniem. W trakcie Mudnialu'06 Beenhakker był dla nich jedynym ratunkiem polskiej piłki, wraz z porażką z Finlandią, przypominano, ze przecież w sumie Beenhakker nic wielkiego nie osiągnął, przed Euro dla Kołtonia każdy gest Leo był muśnięciem Boga, w trakcie zdanie zmienił o 180 stopni. Dlatego ja ich opiniami przejmuje się już mało. Już o opiniach o przeciętniaku Rogerze, który zajmuje miejsce takim tuzom jak Majewski (którego Leo specjalnie ustawił na prawej żeby ten sobie nie radził - jak twierdził Borek - aby we wczorajszym mecz chwalić Sergio Ramosa, który radzi sobie świetnie na większości pozycji) nie będę wspominał. Jedyną chyba mozliwością, żeby Leo był dla Borka dobry to powołanie jego kumpli od kieliszka, na czele ze Świerczewskim i Hajto z dobrym podbiciem, którego może się uczyć od niego nawet Mutu.
    • jakeww Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking 30.06.08, 19:01
      Ceńmy ich- akurat Leon Beenhakeer nic ciekawszego o tym co się działo na boiskach Euro nie powiedział od komentatorów Polsatu, dlaczego dostalismy manto on powiedział że nie wie a na mistrza typował...Niemcy....o nowych tendencjach zero się wypowiedział ...Wszystko!
    • Gość: sattre Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.wro.vectranet.pl 30.06.08, 19:17
      a propo syndromu bobra i bobrów...
      Na Maślicach we Wrocławiu w miejscu gdzie ma stanąć stadion zadomowiły się bobry. Jestem biologiem - zostałem wezwany do obczajenia. Napisałem w raporcie, ze ślady bytowania owszem są, ale zwierzątka żadnego ni martwego ni żywego nie ma. Wybyły na szczęście.
    • Gość: pustelnick Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:22
      Kołtoń został fajnie zjedzony przez Beenhakkera podczas wywiadu zaraz po meczu z Chorwacją, zagięło chłopaka.
      Irytował Adamski, tym swoim gadaniem, że uważa się za jednego z najlepszych stoperów w naszym kraju...
      Świerczewski, Hajto, Brzęczek etc. eh widać, że chłopaki lubią spędzać czas, dajmy na to, na bankietach, kolesiostwo kwitnie.
      Boniek, świetnie wypadał, był najbardziej żywiołowy... tyle
    • Gość: Majka Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.broker.com.pl 30.06.08, 19:28
      A mnie komentatorzy /w większości/ poprostu przeszkadzali w oglądaniu meczów. Znawcy wszystkiego... tylko nie tego, co działo się na boisku. Kiedy już nie mogłam znieśc ich paplaniny o "bele czym" wyłączałam fonię.
      I jeszcze jedno - rada dla PZPN - zatrudnic p. Kołtonia na stanowisku selekcjonera!!!
    • Gość: zxczxc Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:32
      za to autor tego felietonu (?) jest pisarskim Bogiem!!

ocena 0-
    • Gość: ametyst Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.08, 19:38
      Ale dlaczego do studia nie zaprosili ani jednej kobiety. Przecież są w kraju takie, które na piłce znają się bardzo dobrze, a i posłuchać wypowiedzi z innego punktu widzenia byłoby ciekawie.
    • Gość: qwerty Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.chello.pl 30.06.08, 20:01
      Bożydar Iwanow - 7+
      Zbigniew Boniek - 9
      Marcin Feddek - 5
      Przemysław Pełka - 8
      Tomasz Włodarczyk - 7
      Paweł Wójcik - 3
      Roman Kołtoń - 3-
      Czesław Michniewicz - 6
      Mateusz Borek - jako komentator - 8; jako prowadzący studio - 3-
      Red - 4
      Wojciech Kowalczyk - 3-
      Marek Koźmiński - 4
      Jerzy Brzęczek - 5
      Tomasz Hajto - 1
      Piotr Świerczewski - 1
      Tomasz Iwan - 3
      Marcin Adamski - 3
      Michał Probierz - 2+
    • Gość: jaro Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.gprs.plus.pl 30.06.08, 20:16
      Komentatorzy raczej kiepscy. Szczególnie R.Kołtoń. Dno. M.Borek poprawnie, kiedy nie zniżał się do poziomu eks-reprezentantów (a często się zniżał).
      Sam jestem zdziwiony, ale pozytywnie po Euro oceniam komentarz B.Iwanowa.
      Z.Boniek też rzucił czasem rozbrajający komentarz, łamiący rutynę.
    • Gość: ttt Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:20
      Boniek i jego pytanie do Kowala - ile to jest 2+2x2? :)
    • Gość: kkk Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.torun.mm.pl 30.06.08, 20:37
      Boniek był tragiczny, naprawde tragiczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka