Dodaj do ulubionych

Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego ci...

IP: *.centertel.pl 07.08.08, 10:38
hahah legia i lech maja sznasa na mistrza??? wisla pokazala tydzien temu jakie szanse ma legia... w rezerwowym skladzie meczyla sie z nimi nawet ta Legia
Obserwuj wątek
    • piotrek_meteorolog null 07.08.08, 10:40
      No pewnie że nie ma się z czego cieszyć, płaczmy więc...O tym mniemaniu to takie Polacy makją o sobie to nic dziwnego że o wszystkim innym. Czemu niby ma być blamaż z Barceloną?! Jakie skołatane nerwy miał ten kto to pisał.
    • Gość: tiazgos Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.esnet.pl 07.08.08, 10:48
      a czego mamy się spodziewać po naszych klubach? Ostatnio słyszałem, że nasza ekstraklasa jest sklasyfikowana na tym samym miejscu co liga Czadu... ;p więc ze zwycięstwa z klubami z Izraela, Białorusi i Azerbejdżanu trzeba się cieszyć ;p
    • Gość: gość Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 10:50
      cieszysz sie autorzyno marny ze swojego artykulu?niech lech lub legia zagra z beitarem a nie z druzynami ktore nie wiem gdzie leza na swiecie i zobaczymy jakie beda wyniki....beitar slaby oki-a homel czy cos tam ? wisla-homel 32:0 wynik do przerwy.....pozdro warszawka z grodu kraka;)tylko wisla krk ;)
    • Gość: Lecthor Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: 213.17.234.* 07.08.08, 10:52
      Owszem.. może to nie jest squad Wisły z uche, kosowskim i żurawskim w świetnej formie i szeroką kadrą. Ale Wisła stawia na młodzież jako jeden z niewielu polskich klubów. Boguski - świetny mecz - to będzie bardzo wartościowy zawodnik. Może nawet bardziej zasługuje na miejsce w pierwszym składzie niż Zieńczuk. Małecki - też pokazał talent.
      Barcelony nie przejdziemy, chyba że zdarzy się cud nad Wisłą.. takim cudem mogą być młodzi, pełni werwy gracze. Ta drużyna jest zgrana. To widać - i to jest główny atut. Faktycznie Nei mógłby okazac się wartościowym piłkarzem, ale nie odrazu przecież " wejdzie " w ten team.
    • prober Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego 07.08.08, 10:53
      Propagujecie szkodliwą i absurdalną logikę.
      Piłka nożna to biznes, pieniądze, polityka, gra dla dużych chłopców, ale przede wszystkim SPORT! Więc jeśli piszecie, że zwycięstwo z mistrzem Izraela należy kwitować kiwnięciem głowy lub wzruszeniem ramion to narzuca się odpowiedzieć wam po angielsku dwoma słowami. Trzeba się cieszyć i czerpać radość z takich dwumeczów, a nie ciągle kwestionować wartość sukcesów i narzekać, że Mistrz Polski nie gra na poziomie Arsenalu Londyn.
      Jakby krakowianie odpadli z Beitarem to byłoby bardziej poprawnie, można by udowodnić kilka chorych tez. W redakcji już pewnie od kilku dni leżał tekst z historią upadku Wisły...
    • Gość: gosc Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 10:55
      prober bo to warszawa sie cieszy jak wisla przegrywa hehehe;)
    • Gość: ach ta logika Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.08, 11:00
      Przed mecczem Beitar byl mocny wg dziennikarzy, bo w drugiej rundzie gorzej Wisla trafic nie mogla, a teraz Beitar to slabizna. Taaaaa.......
      Wisla ma niesamowitego pecha w ll i w lll rundzie trafila najgorzej jak mogla. A szansa, ze nie trafi na Juventus lub barce byla 7 do 8. ....ale trafila
    • virusman Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego 07.08.08, 11:01
      akurat nie zgadzam się z Wami że liga izraelska jest słaba... Nie wiem czy pamiętacie ile razy w ostatnich latach drużyna z tamtego kraju kwalifikowała się do LM?
    • Gość: dodam, ze Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.08, 11:01
      skoro 2 razy trafila najgorzej jak mogla to w pucharze uefa trafi juz przyzwoicie ;), bo ile mozna miec pecha?
    • Gość: elo Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.chello.pl 07.08.08, 11:06
      a słysząłes o czyms takim jak PSIE FATUM??
      GTS ma własnie takie szczęście ;)
      BARCA!!
    • Gość: Gość Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: 62.233.177.* 07.08.08, 11:08
      trochę tendencyjne... każda czynność jest dobrym i złym pomysłem. to o co tu w końcu chodzi? konflikt tragiczny był modny w czasach antycznych i w polskim romantyzmie.
    • Gość: optymista Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: 89.174.255.* 07.08.08, 11:15
      zalosne wynurzenia ... szkoda tego czytac

jeszcze bedziecie odszczekiwac pod stolem swoje pesymistyczne osady ...

w fazie grupowej PUEFA zagraja 2 ( lech i wisla ) a moze i 3 druzyny ... czego wszystkim - rowniez zczuba - zycze
    • Gość: bocy Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.szczecin.mm.pl 07.08.08, 11:19
      coś tam wygraliśmy i już "trata tata-Polska będzie mistrzem świata' Dobrze będzie jesli do mistrzostwa polski bedą kandydowały nie 2-3 zespoły a 3/4 ligi.Jadyny pozytyw to Boguski z Wisły,resztę roboty niestety zrobili obcokrajowcy choć 2 z polskimi paszportami
    • Gość: chicago cubs Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.citynet.pl 07.08.08, 11:20
      z wypocin wynika ze jezeli wisla nikogo nie kupi to nie bedzie sie liczyc w walce o mistrzostwo?....... brawo dla pismaka, ktoremu dopiero sie was sypie pod nosem... wyspij sie troche czlowieku po wczorajszym kacu, ktory masz po wygranej bialej gwiazdy z grodu kraka...pzdr
    • Gość: ibroy Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 11:20
      no i jak Wisła polegnie z Barceloną to dziennikarzeGW beda w koncu usatysfakcjonowani tak jak wielu napinaczy ktorzy obrodzili na poczatku sezonu po porazce w pierwszym meczu z Beitarem....
      Ale jest i pozytyw - coraz wieksza liczba kibiców potrafi dopingowac p o l s k i e druzyny bez wzgledu na to czy na codzien kibicuja Wisle Lechowi Legii czy innej druzynie.
      Bo dno juz było blisko
    • akkj Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego 07.08.08, 11:21
      Problem polega na tym, że "dziennikarze" GW są kibolami Legii i nienawidza np. Wisły, gdy ta wygrywa, czego nawet nie ukrywają. Pisza jakieś debilne teksty na temat tego klubu, a to co sie dzieje w Legii - jst ah, oh, super i naj. Ale co sie dziwic, jezeli redaktor Weber jeździ na koszt Legii na ich obozy przygotowawcze, np. na Cypr i do Hiszpanii. To już jest jawna i chamska korupcja., Czy potem taki redaktor (mac) może cos złego napisac o Legiunii? Za kare nie pojechałby na darmową kilkutygodniowa wycieczke w następnym sezonie...
    • Gość: emes65 Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.49.jawnet.pl 07.08.08, 11:22
      To,co na razie zrobiły w pucharach nasze kluby,to niewiele-co do tego racja!
      Ale nic mnie tak nie jeży,jak pisanie takich artykułów! Takich,czyli:"co by się nie działo,to ja i tak się dopieprzę i będę marudził,bo"Prawdziwy Polak"tylko smędzić i dopieprzać się potrafi!!!
      Z takim podejściem,to Polska zawsze będzie skrzywionym i wykpiwanym pośmiewiskiem świata!!!
    • khalee Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego 07.08.08, 11:22
      Jak dla mnie, Wisła Skorży jest mocniejsza niż Wisła Kasperczaka. Brożek nie jest już słabszy od Żurawskiego, Cleber nie jest słabszy od Jopa czy Głowackiego. Boguski będzie lepszy niż Kosowski czy gwiazdeczka Uche. Pawełek na pewno nie jest gorszy od Majdana czy Angelo [Ika :)].

Wczoraj jako zmiennicy weszli Małecki (pomimo błędów wielki talent) i stary dobry Niedzielan. A co się działo jak wchodził Brasillia, czarnoskóry-talent-z-Afryki, czy inny Penksa?

Mecz z Barcą będzie oglądać cały świat. Jak przegramy 3:4 po dobrym meczu, będę dumny.
    • Gość: ach Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 11:26
      Gazeta Wyborcza uczy straszliwego kibolstwa: niczego nie widziec w normalnych proporcjach, tylko zawsze w histerycznie przesadzonych. Zwyciestwo nad mistrzem Izraela jest dziś wg. gazeciarzy bezwartosciowe, ale jeszcze tydzien temu ci sami gazeciarze palili się do pisania historii odpadania Wisły z ligi mistrzów. Czy naprawde wszystko, nawet rzeczy pozytywne muszą być obrzydzane przez frustratów?
      Teraz Wisla zagra z Barceloną.
    • Gość: czarnuch Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.08, 11:27
      Lech by wygrał z Beitarem większą różnicą bramek niż Wisła bo Lech gra równo i na wyjeździe też by wygrali. A co do mistrzostwa polski te trzy drużyny zasługują na zwycięstwo, chociaż po tym jak zobaczyłem gre Legii to wydaje mi się że ciekawy bój o mistrzostwo stoczy tylko para Lech - Wisła . Czarnym koniem może też być Polonia Warszawa po fuzji z Grodziskiem Wlkp.
    • Gość: ja cie kutwa piern Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.08, 11:32
      Czarnuch zobaczymy- lech zagra teraz z silnym przeciwnikiem i zobaczymy ile wygra. NIe ma co gadac, wpadly by jeszcze 2 bramki dla wisly(a mogly)- to tez bys mowil ze Lech Beitar by pokonal 8:0?
      Zycze jednak, zebys mogl byc dumny po meczu z Fc zurich
    • empty_pockets Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego 07.08.08, 11:37
      Zczubaki chyba piszą dla samego pisania. To, że wszystkie trzy polskie drużyny pewnie awansowały w kwalifikacjach nie oznacza tylko tyle, ze Beitar, Homel i Chazar to beznadziejnie słabe zespoły. Graliśmy z nimi, bo obiektywne wskaźniki umieściły polską ligę wśród izraelskiej, białoruskiej czy azerskiej. Należy się cieszyć z tego, że niedługo te wskaźniki się zmienią, bo eliminacje ewidentnie pokazały, że zespoły z Polski mogłyby startować z wyższego pułapu, bo Beitary i Chazary to formalność. Co prawda pierwsze mecze Legii i Wisły były nie do końca po myśli trenerów Urbana i Skorży, ale można to chyba zrzucić na kanwę bałaganu wokół startu sezonu. Cieszmy się, że wygraliśmy. Cieszmy się, że gramy dalej, cieszmy się, że poziom zespołów grających w Ekstraklasie jest coraz wyższy. Oglądałem oba spotkania Lecha z Chazarem i mecz Wisły w Krakowie. Obie te drużyny zagrały jak na polskie zespoły bardzo ładną piłkę. Dużo klepki, dobra komunikacja między formacjami, słowem - super. Wiadomo, że nie jesteśmy jeszcze europejskimi potentatami i pewnie długo nie będziemy, ale myślę, że niedłygo polskie drużyny będą sprawiać niespodzianki i będziemy przynajmniej część z nich w miarą regularnie oglądać w fazie grupowej czy to PUEFA czy LM. Czego sobie i państwu życzę.
    • empty_pockets Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego 07.08.08, 11:43
      do ja cie kutwa...: Lech zagra z Grasshoppers anie z FC Zurich, a poza tym po tym co widziałem we wczorajszym meczu Wisły, to drużyna z Krakowa trafiła na najsłabszego przeciwnika w pucharach, mimo, że gra w el. LM. Piłkarze Beitaru grali gorzej niż ja z kolegami 10 lat temu na boisku szkolnym. Błędy jakie robili nie klasyfikują ich do miana piłkarzy, a już na pewno nie drużyny piłkarskiej.
    • Gość: krzychu Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Nie ma się z czego IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.08, 11:47
      Lech, Wisła, Legia. Tych dwóch ostatnich drużyn nie lubię ale w europejskich pucharach wszystkim mocno kibicuje. Jestem pozytywnie zaskoczony poziomem gry jaki prezentują te trzy drużyny. Niech zajdą jak najdalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka