Dodaj do ulubionych

Polsat odkrywa karty

IP: *.bytom-miechowice.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 09:47
Pokażą nam mecz otwarcia, półfinały, finał i mecze polaków !!!!!!!!!
DZiĘKUJEMY!!!!! - na szczęście mam Eurosport i nie kupię tego dziadowskiego
dekodera.
A jak wam się podobają ceny biletów na Norwegię, Listka chyba pojebało!!!!!!
Czy on zdaje sobie sprawe z tego jakie w polsce, a szczegolnie na sląsku są
zarobki? Nie wiem czy przy tak drogich biletach stadion uda się wypełnić, a
szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: PIN code Re: Polsat odkrywa karty IP: 192.168.0.* / *.mimet.com.pl 09.07.01, 10:26
      Znając profesjonalizm ludzi w POLSACIE to bedzie to niezła klapa (coś w stylu 2
      Światy), olewam ich dekoder, 4-6 komentatorów na taką imprezę to kpina, jak
      oglądac mecz bez komentarza ???Problem w tym że EUROSPORT ma ograniczone
      możliwości,ale pewnie Gebelsy nie pozwolą zakodować meczy to se u nich
      pooglądam i przy okazji reklamy ich produktów.Polska to biedny kraj i biedni
      ludzie, a ździerać kase za oglądanie takich imprez to podchodzi pod kryminał.
      Co do cen na POLSKA - NORWEGIA to bez komentarza.
      • Gość: Schwa Re: Polsat odkrywa karty IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 15:03
        Szefowie Polsatu się rozczarują ( i zbankrutują ), gdy zobaczą że nikt nie
        kupuje ich dekodera.Wtedy zobaczą co to jest dyskryminacja kibiców.
        A co do meczu Norwegia - Polska to już miałem się wybierać na te spotkanie, ale
        gdy usłyszałem ceny biletów to podziękowałem. Przecież to paranoja !!!.
        Pzdr.
        • Gość: capulet Re: Polsat odkrywa karty IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 21:48
          mam nadzieję, że Eurosport przeprowadzi tak świetną relację jak z Euro 2000
          24h na dobę wszystkie mecze, powtórki, najlepsze gole, rankingi...
          no wszystko było!!!
          no i ten ich DJ
          oby to się powtórzyło
          • Gość: Schewa Re: Polsat odkrywa karty IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 22:48
            Gość portalu: capulet napisał(a):

> mam nadzieję, że Eurosport przeprowadzi tak świetną relację jak z Euro 2000
            > 24h na dobę wszystkie mecze, powtórki, najlepsze gole, rankingi...
            > no wszystko było!!!
            > no i ten ich DJ
            > oby to się powtórzyło

Ja też mam taką nadzieję.
            Pozdr.
      • Gość: Kicioll Re: Polsat odkrywa karty IP: 217.97.190.* 11.07.01, 16:12
        Gość portalu: PIN code napisał(a):

> Znając profesjonalizm ludzi w POLSACIE to bedzie to niezła klapa (coś w stylu 2
        >
        > Światy), olewam ich dekoder, 4-6 komentatorów na taką imprezę to kpina, jak
        > oglądac mecz bez komentarza ???

Tego się obawiam. Polsat to badziew, nastawiony na emisję ćwierćinteligentnych
        programów. Nawet gdybym kupił ten dekoder (co jest mało prawdopodobne), oglądanie
        MŚ byłoby dla straszną męczarniom.

Problem w tym że EUROSPORT ma ograniczone
        > możliwości,ale pewnie Gebelsy nie pozwolą zakodować meczy to se u nich
        > pooglądam i przy okazji reklamy ich produktów.Polska to biedny kraj i biedni
        > ludzie, a ździerać kase za oglądanie takich imprez to podchodzi pod kryminał.

Ale my musimy naśladować Amerykę, wolny rynek itp. Jestem pewien, że są kraje w
        których tego typu imprezy są prawnie powierzone jedynie telewizjom publicznym.

> Co do cen na POLSKA - NORWEGIA to bez komentarza.

• Gość: Blade Re: Polsat odkrywa karty IP: *.ok.wroc.pl 10.07.01, 10:18
      Dziwię się, że PZPN na to pozwolił. Przecież reprezentacja gra dla kibiców, a
      nie dla Polsatu. Kupowanie dekodera w celu obejrzenia kilku meczy nie ma sensu,
      wolę posłuchać relacji w radiu.
      • kurczas Polsat odkrywa karty 10.07.01, 10:31
        To co zrobił Polsat to paranoja.Wiem,że na świecie w zachodnich krajach prawa
        do transmisji MŚ mają telewizje kodowane,ale czy Polska akurat pod tym względem
        musi im dorównywać.Jednak jesteśmy trochę biedniejszym krajem od tych
        zachodnich.
        Niestety wcoraj dowiedziałem się,że na Eurosporcie nie będzie transmisji live
        tylko retransmisję.Mam nadzieję,że się przesłyszałem,ale w razie czego
        pozostaje niemiecki ARD.Z braku laku może być(choć też nie ma praw do
        wszystkich meczów).

Pozdrawiam
    • Gość: Fudi Re: Polsat odkrywa karty IP: *.polkomtel.com.pl 19.07.01, 15:37
      Tych co te prawa do transmisji MŚ sprzedają to bym za jaja powiesił! I wogóle
      ostatnio z transmisjami meczów piłki nożnej to parodje robią. I tak na
      marginesie to takie stacje jak Polsat, TVN itp. lepiej niech się zajmą takimi
      badziewiami jak DŚ, Amazonki czy BB a nie wpierdalają się w poważne sprawy.
      • Gość: jur1 Re: Polsat odkrywa karty IP: *.man.bialystok.pl 06.08.01, 09:14
        --------------------------------------------------------------------------------
        Tych co te prawa do transmisji MŚ sprzedają to bym za jaja powiesił! I wogóle
        ostatnio z transmisjami meczów piłki nożnej to parodje robią. I tak na
        marginesie to takie stacje jak Polsat, TVN itp. lepiej niech się zajmą takimi
        badziewiami jak DŚ, Amazonki czy BB a nie wpierdalają się w poważne sprawy.
        Święte słowa......
        A co do Polska-Norwegia (juz mi przeszło, ale przeżyłem załamanie nerwowe)i
        kupiłem bilet. To taki mecz, że nie sposób go nie zobaczyć. Pozdrowienia dla
        Wisełki.
    • Gość: Bulls Re: Polsat odkrywa karty IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:14
      To, że Polsat zrobił nam takie świństwo, to jest skandal. Jak była Liga
      Mistrzów i mistrzostwa w TVP to było OK. A teraz żeby obejrzeć tą wspaniałą
      imprezę to trzeba kupić dekoder. Chuj im w dupę.
      • Gość: gazza Re: Polsat odkrywa karty IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 20.07.01, 22:46
        polsat to kaszana, nie powinni sie brac za transmisje powaznych rzeczy bo
        bedzie to beczka smiechu. podobno chca zeby ich reporterzy mieszkali w tym
        samym miejscu co polska reprezentacja, pokazywac co jedza o której chodza spac
        i takie tam pierdoły. jeśli chodzi omnie to ja wole oglądac naszych
        reprezentantów tylko na boisku w jakiejs normalnej TVP (nawet z komentarzem
        cyberzydka) a to co robia po meczach to juz niech zostawią dla siebie. to i tak
        bedzie dla niz ogromny sters, to po co wkurwiac ich obecnaoscią jakichś debili
        z polsatu. może dadzą chłopakom paszporty?
        podsumowując: polsat niech spierdala a my spokojnie obejrzmy sobie mistrzostwa
        na jakims niemieckim, hiszpanskim czy francuskim kanale
        damy sobie rade bez tych wrednych polsatowskich parówek
      • Gość: Tomek Re: Polsat odkrywa karty IP: 192.168.1.* / *.opp4.zabrze.pl 20.07.01, 22:47
        Chcę serdecznie podziękować ludziom zPOLSATU z tą pomyślną wiadomość , ale ja
        NIE skorzystam z waszej oferty.Nie obejrze też meczow z "puli łaski"
        tzn,finału ,itd.Posłucham radia ,obejrze powtórki na EUROSPORCIE ale kanału
        POLSAT nie włącze.Życzę wam abyś się przeliczyli z tąliczbą sprzedanych
        dekoderów i zbankrutowali.Bo kibiców nie robi sie w ch...
        A swoją drogą kto dopuścił do takiej transakcji,czy TVP jest naprawdę taka
        biedna ? ,a może komuś zależało na tym by to POLSAT przejął prawa ? A co na to
        PZPN ?Oczywiscie nabrał wody w usta i milczy .I kto to mówi o chorej sytuacji w
        polskiej piłce ?
        • pc Re: Polsat odkrywa karty 31.07.01, 20:36
          Może nie wszyscy pamiętają, ale Polsat startował w przetargu jako telewizja...
          ogólnodostępna. Nie tylko was wkurza takie postępowanie Pana Solorza. W dziale
          forum Sport jest nawet, niedawno odświeżony wątek na temat propozycji protestu
          kibiców.
    • Gość: xtof Re: Polsat odkrywa karty IP: *.new-york-01rh16rt-ny.dial-access.att.net 01.08.01, 02:47
      Nie ma mnie teraz w kraju, i dopiero dzi$ dowiedzialem sie co ten Chuj wymy$lil
      Ale ja go pierdole! Zamiast kupowac badziewiacki dekoder kupie sobie
      "cyfre" i dam 200 za lewa karte! Bede mial wszystkie sportowe kanaly jakie sa
      na ich satelicie! Stac mnie na 1 dekoder, ale wybiore na pewno nie taka chujoze
      jak Polsat. ROBCIE TAK JAK JA! OKRADAC ZLODZIEJA TO NIE GRZECH!!!
      • Gość: Ces Re: Polsat odkrywa karty IP: *.stok.bial.pl 01.08.01, 10:51
        Witam ,

Twoim zdaniem C+ to złodziej ?

Pozdr.
        Ces
        • Gość: xtof Re: Polsat odkrywa karty IP: *.new-york-04rh16rt-ny.dial-access.att.net 03.08.01, 02:59
          Ces, masz racje, C+ to nie zlodziej, zagalopowalem sie bo bylem wkurwiony.
          Ale trzeba zrobic cos zeby srolorz dostal po kieszeni, bo takie prymitywy tylko
          to rozumieja. Trzeba by dopasc lewa karte Polsratu, ale niewiem czy to mozliwe?
          C+ przepraszam, jest o.k. Ces napisz jaki jest twoj pomysl na darmowe ogladanie
          mistrostw u siebie w domu? Oczekuje rady...
    • Gość: Fudd Re: Polsat odkrywa karty IP: *.um.gliwice.pl 02.08.01, 14:03
      Gość portalu: Kacper__ napisał(a):

> Pokażą nam mecz otwarcia, półfinały, finał i mecze polaków !!!!!!!!!
      > DZiĘKUJEMY!!!!! - na szczęście mam Eurosport i nie kupię tego dziadowskiego
      > dekodera.
      > A jak wam się podobają ceny biletów na Norwegię, Listka chyba pojebało!!!!!!
      > Czy on zdaje sobie sprawe z tego jakie w polsce, a szczegolnie na sląsku są
      > zarobki? Nie wiem czy przy tak drogich biletach stadion uda się wypełnić, a
      > szkoda.
      1. Co do POLSATu to najprawdopododobniej mecze te bede ogolnodostepne, ale nie na
      zywo tylko w retransmisji, tlumaczyli sie tym ze mecze te bede w porach nocnych
      (naszego czasu) wiec kto je bedzie ogladal. Mam nadzieje ze zdaza pojsc po rozum
      do glowy (choc nie wiem czy go maja patrzac na ramowke jaka maja, swoja strona
      mialem Polsat Cyfrowy w kablowce przez pol roku, TAKIEGO SZAJSU W ZYCIU NIGDZIE
      NIE WIDZIALEM!!, dzieki bogu ludzie w kablowce sa troche madrzejsi, wylaczyli i
      dali normalniejsze kanaly), albo ich ktos zmusi bo chetnie sobie nie pospie zeby
      naszych poogladac.
      2. Z tymi cenami biletow to jest pewnie racja ze drogo, ale fakt jest taki ze
      zglosilo sie 70 000 chetnych na 34 tys. miejsc!!! I oni sie zastanawiali zeby
      mecz robic w Warszawie, gdzie oni indziej taka kase zbija.
      • Gość: Pablito Zdrada!!! IP: 10.1.1.* / *.jobcenter.com.pl 02.08.01, 16:04
        Chuj z Polsatem - dla mnie kodowanie jest szokiem. Jeśli ci debile nie potrafią
        zarobić odpowiednich pieniędzy na spotach reklamowych puszczanych w trakcie MŚ,
        to nie wróży to tej telewizji żadnej przyszłości. Niestety - Solek ma dużo
        biznesów i w dupie kibiców. Jest 20 milionów Polaków żadnych obejrzenia MŚ a
        oni liczą, że sprzedadzą dekodery. Chuj z nimi i ich dekoderami, mogą je
        zeżreć. Ja spokojnie dam zarobić któremuś z zachodnich programów. Na mnie Solek
        nie zarobi juz ani grosza. A jego pieprzony program zniknie z pamieci mojego
        telewizora. BOJKOT
        • Gość: Syfolorz Re: Zdrada!!! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 14:54
          Ten głupi pierdolec wzbogacił się na sprowadzaniu trabantów,a teraz chce zabrać
          polakom pierwsze MS od 16 lat.Ciekawe czy sam będzie musiał wykupić swój
          syfiasty dekoder.
    • Gość: stan Re: Polsat odkrywa karty IP: *.nowiny.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 21:58
      popieram Wasz protest. Mam nadzieje, ze ktos wymysli jakas forme protestu,
      ktora bedzie bardzo skuteczna i uciazliwa dla Solarza. Ja nie bede na pewno
      patrzyl na mecze na polsacie. Mam nadzieje, ze bedzie wiekszosc na stacjach
      niemieckich lub czeskich. Jezyki tych krajow znam dosyc slabo wiec nie bede
      mial problemow ze sluchaniem ewentualnych slabych komentatorow, a mniej wiecej
      bede wiedzial o co chodzi. Co do transmisji nocnych to informuje, ze godziny
      rozpoczecia meczy w Polsce beda 6.30 do 12.30, czyli przedpoludniowe.
      pozdrawiam stan
      • Gość: Ć Re: Polsat odkrywa karty IP: 134.65.157.* 16.08.01, 12:11
        ALE JAKBY MOŻNA GDZIEŚ BYŁO KUPIĆ LEWE KARTY, TO POLSATOWSKIE LOCHY DOSTANĄ PO
        DUPIE I WIĘCEJ NIE BĘDĄ WNERWIAĆ PORZĄDNYCH KIBICÓW, GDYBY JUŻ UDAŁO SIĘ NAM
        AWANSOWAĆ, TO KAŻDY BĘDZIE CHCIAŁ OBEJRZEĆ MECZ NA ŻYWO, CHOĆBY O 3,00 W NOCY.
        OBY INNE STACJE POKAZYWAŁY MECZE, TO ZAWSZE SIĘ GDZIEŚ ZNAJDZIE NASZYCH.....OBY
        AWANSOWALI!!!!!!!!
        • Gość: greg Re: Polsat odkrywa karty IP: *.gdynia.mtl.pl 16.08.01, 23:18
          o ile wiem to nie jest dobrze , Niemcy pokarza w tv otwartej tylko mecze swojej
          reprezentacji , a Eurosport bedzie dawal tylko relacje z poslizgiem . Wszedzie
          juz panoszy sie tv kodowana , tylko czemu Polsat ???? jakby to byl canal + to
          ma sie przynajmniej w zamian fajna platforme cyfrowa , a Polsat to dno . I
          niestety bede musial kupic ich dekoder bo nie wyobrazam sobie ze moge nie
          obejrzec mistrzostw . Do piachu z Polsatem !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka