Gość: EMKA UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 17:43 Co za głupi ludzie.A władza jeszcze głupsza. Walczcie z całym światem.Czy nie widzicie jacy jesteście śmieszni.Czy tu pisze tylko elita marginesu społecznego z wykształceniem III klas szkoły podstawowej. W normalnym państwie zmiany następują poprzez wybory a nie humory ignoranta. po roku okaże się, że jego wybrańcy narobili takiego bigosu,iż trzeba będzie ich izolować.Pewnie jednak nie dojdzie do tego bo środowisko piłkarskie i tak wybierze swoich kandydatów. Każda władza najchętniej wprowadza stan wyjątkowy i nawet nie boi się o swoje emerytury! Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! 30.09.08, 17:52 Intelektualisto szanowny ze skonczona szkola podstawowa!Z kogo w tychze wyborach beda wybierane wladze,zechcesz mi powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frankenstein Amatorzy IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.08, 17:46 FIFA i UEFA nienawidza amatorow. Amator Drzewiecki - chlopiec na posylki Tuska - wyslal powiadomienie do UEFY w j. polskim ? Czy nie wyslal jeszcze wcale ?! Tlumaczenie na francuski pod koniec tygodnia. Wyglada na to, ze wszyscy zdrowi psychicznie wyemigrowali, bo Drzewiecki i Tusk to kompletni wariaci. A to przeciez minister i premier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: 67.97.51.* 30.09.08, 17:48 Ruchy Drzewieckiego sa uzasadnione tylko czas jest niedobry. Powinien wprowadzic kuratora na 3 miesiace przed rozpoczeciem Euro2012 i wtedy niech nas UEFA wyklucza:-). Ciekawe czy byliby tacy hardzi? Trzeba myslec startegicznie Panie Ministrze Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! 30.09.08, 17:55 Witam, osobiście uważam że warto robić porządek w polskim sporcie- nawet jeżeli FIFA i UEFA będą okazywać nam swoje niezadowolenie. Nie jest w porządku że musimy tolerować wciąż tę samą grupę, która rządzi naszą piłką- jak już atmosfera zgęstnieje Panowie zamienią się stołkami- tu Lato, tam Kręcina Zdzisiu, - przerażające! Będą w związku dopóki śmierć (naturalna) ich nie rozłączy :-)Osobiście się chłopom nie dziwię- jak moja skromna osoba dostała by się do takiej pysznej grupki- trzymał też bym się nogami "ręcyma" i za wszelką cenę. Ale nareszcie - pora na zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk uefa, fifa, pzpn IP: *.cable.ubr02.hawk.blueyonder.co.uk 30.09.08, 18:03 jedna klika trzymajaca sie stolkow.. bombe kazdemu bym pod lozko podlozyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadjan Re: uefa, fifa, pzpn IP: *.132.rev.vline.pl 30.09.08, 18:24 kiedyś rządził Polską związek sowiecki, a dziś fifa uefa i jakieś tak głąby z pzpn. Rozgonić to w cholerę, jeśli chcemy za 50 lat być państwem prawa. Bo wcześniej się i tak nie da ale nie będzie to nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx rozwiązać to badziewie, po co to nam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:05 nie potrzeba nam darmozjadów pijaków i debili. Listkiewicza za kratki i niech tam służy jako dziewczynka, niech mu przeczyszczą co trzeba może i do mózgu dojdą, przydałoby się Odpowiedz Link Zgłoś
puszczyk-w-puszczy Piłka nożna to rozrywka! 30.09.08, 18:21 To jest gra sportowa, a nie wojna! Nazwa pochodzi od nogi, a nie od noża. Ci, którzy chcieliby zlinczowań działaczy, niech się najpierw kopną w głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:23 To tak samo mafijne organizacje. Trzeba z nimi walczyć. Olać kary, jestem przekonany że jeśli Polska pokaże jak sobie radzi z mafią to inne kraje pójdą za nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suski Re: Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 18:35 Czy ty z PiSu? Bo jakiś oszołom jesteś.Chłopie, Polska może pokiwać sobie palcem w bucie.Jeżeli nas zawieszą to nasza reprezentacja nie będzie mogła zagrać meczu towarzyskiego a liga będzie grać o pietruchę a sponsorzy przestaną płacić za rozgrywki amatorskie. Czym chcesz walczyć? Pójdzieszz kałachem na FIFA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć IP: 67.60.67.* 30.09.08, 18:54 zwyciezymy jak do konca wytrzymamy w walce z pycha i zarozumialstwem. tak trzymac i nie patrzyc na watpliwe straty.prawda i sprawiedliwosc, tylko to WSZYSCY miejmy wypisane na czolach i walczmy o to,my kibice PN.od naszego poparcia wszystko zalezy.inaczej to my bedziemy zawsze w butelki nabijani.krzyzujmy wiec palce,a bedzie zwyciestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlee Re: Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:55 jak ma byc tak jak jest to niech zabiorą - powstanie nowy statut - nowa organizacja ktora sie bedzie ubiegac o czlonkowstwo musimy przejsc przez drzwi choby uefa blokowala je butem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabić pzpn dokładnie tak. niech nas wywalą, jak będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:15 nowa, sprawna organizacja to platinowcy i s-ka nie będą mieli powodu (ani sensownego pretekstu) nie wpuścić jej do rozgrywek europejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć 30.09.08, 23:47 Skąd tylu idiotów od naprawiania pracy innych. Nie podoba wam się PZPN, to zorganizujcie inny, a nie domagajcie się, aby samorządowa organizacja działała według życzeń ludzi z zewnątrz. Nie chodzi mi o piłkę, tylko o poziom kultury społecznej. Podobno żyjemy w wolnym kraju. Może więc PZPN wybrać sobie pana Lato czy Listkiewicza i nikomu z poza ogranizacji nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:50 Złodzieje z UEFA i FIFA. Liga Mistrzów opanowana już nawet przez trzecie i czwarte drużyny zachodnich krajów.A Polska nie może otrzymać przez tę klikę miejsca dla swego mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlee UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:51 nich nam zabiora wyczyscmy ten burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.generacja.pl 30.09.08, 18:55 >>>>- Sądzę, że taki list FIFA i UEFA bierze się stąd, że obie organizacje kontaktowały się tylko z PZPN. Myślę, że władze piłkarskie po zapoznaniu się z dokumentacją podzielą nasze stanowisko. Minister zapewnił, że wszystkie materiały zostaną przetłumaczone na francuski i pod koniec tygodnia dojdzie do spotkania zainteresowanych stron.<<<<< to do ku... nędzy czemu nie skontaktowaliście się juz wczoraj z FIFA i UEFA ponad głowami wieprzy z PZPN-u???!!! Czemu nie przetłumaczyliście tych dokumentów na francuski już tydzień temu idioci??!! Brać się do roboty Drzewiecki i rozwal SKUTECZNIE tę bandę. Spotkaj się z Blatterem i Platninim, przeciągnij na swoją stronę Listkiewicza skoro to potrzebne ale zacznij działać, tzn. wyjaśniać i rozmawiać z FIFA i UEFA NATYCHMIAST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:00 W PZPN siedzą krętacze, którzy rozwalili już dawno polski futbol. Rozgonić bandę! Odpowiedz Link Zgłoś
franekmisio niech szybko odbiora nam EURO 2012 30.09.08, 19:18 Oby jak najszybciej odebrali nam EURO 2012! Bo jeśli nam nie odbiorą, to zbudujemy kilka stadionów, których nie będziemy mogli po EURO utrzymać, a nie powstaną inwestycje infrastrukturalne, jak np. autostrady, drogi szybkiego euchu, druga linia metra w Warszawie. Precz z EURO 2012! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aquavita UEFA i FIFA organizacje mafijne IP: 212.125.240.* 30.09.08, 19:20 dlatego bronia swojego Listkiewicz, dlatego sa dwa wyjscia, pierwsze bardzo proste - zastrzelic Listkiewicza to beda nowe wybory drugie - rozwiazac lige w Polsce i pozamykac stadiony uznac UEFA i FIFA za organizacje przestepcze i aresztowac kogo trzeba z tym pojebem Platinim na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Anie Euro nie odbiorą, ani repry nie wykluczą. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 30.09.08, 19:23 Jeśli nie wykluczyli Włoch, to nie wykluczą Polski. Jak słyszę niejakiego Koźmińskiego - jest mi wszystko jedno czy nas wykluczą, czy nie, bylem nie musiał niejakiego Koźmińskiego słyszeć. Impreza pt. Euro'12 zaczyna mi latać luźnym kalafiorem, bo przy nędzy polskiej piłki jeden festyn niewiele zmieni. Dopóki nie będzie uczciwej rywalizacji, żaden nowoczesny stadion nie pomoże. W Kielcach powstał i co to zmieniło? Całe dziesięciolecia byłem robiony w balona, fascynowałem się czymś, czym fascynować się nie było powodu, bo jedyną zagadką było: kto załatwił meczyk u jakiegoś fryzjera? Polacy oduczyli się walczyć. Przyjeżdżała potem jakaś litewska drużynka i bęcała Legię, a różne Petrochemie i Zagłębia Lubin nie były w stanie przeprowadzić jednej akcji w starciu z gigantami z Azerbejdżanu. Jak Amica nadludzkim wysiłkiem dostała się do grupy PUEFA to wpuszczała pół tuzina bramek w każdym meczu. Całą swoją młodość spędziłem na kibicowaniu Grzesiowi Lacie. Był moim idolem. Dziś uważam go za człowieka bez honoru. Dopóki właściwej rangi nie odzyska słowo "uczciwość", nie ma sensu zajmować się piłką kopaną. Dopóki nie będę mógł usiąść na trybunach bez wysłuchiwania "ch...ów" pod adresem przeciwnika, nie będzie mnie interesować piłka kopana. Na siatkówkę chodziłem z 6-letnim synem. 4500 ludzi na trybunach i ani pół przekleństwa. Kibice przyjezdni mogą bez obaw w klubowych szalikach przemieszczać się po hali i nic złego się nie dzieje: nasze drużyny walczą na parkiecie, wygra lepszy, ale my możemy się szanować - kibic przyjezdny jest moim gościem. Niech sobie piłka kopana zdechnie. W obecnej formie zasługuje na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Re: Anie Euro nie odbiorą, ani repry nie wykluczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 20:47 Jak widać piłka wzbudza dużo większe emocje niż siatkówka. Piłka jednak była jest i będzie i żadna hucpa ministra tego nie zmieni. FIFA i UEFA już dała jasno do zrozumienia co o tym sądzi. I tak szybko, jak kurator wszedł do PZPN, tak szybko z stamtąd wyjdzie, a Listek i zarząd zostaną przywróceni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: Anie Euro nie odbiorą, ani repry nie wykluczą IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 21:29 przestan sie podniecac futbolowka.Niech nam zabiora Euro,no i co swiat sie zawali? Jesli chodzi o mnie ,zapamietalego kibica pilki kopanej to prostu zygam nia.Wszedzie jakies ligi,kazdy sie podnieca Przesyt do potegi entej. Za chwile cala ta impreza padnie jak kredyty hipoteczne w USA. Przesyt chlopie,zwlaszcza dla takich kibicow jak tu w Polsce.Co my z tego mamy? Wygra Chelsea,Liverpool,Barcelona itp.Mnie to jebie.Niech sie kisza we wlasnym sosie.Nie wpuszczaja nikogo z zewnatrz,kroluje pycha krezusow.Szlag ich trafil.Kopana to nie wszystko co najwazniejsze na tym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Re: Ani Euro nie odbiorą, ani repry nie wykluczą IP: 193.19.165.* 30.09.08, 23:48 Nie wiem po kim widać, że piłka wzbudza emocje. Po człekokształtnych na trybunach? Poza tym, ważne jest jakie emocje wzbudza piłka. Są to emocje dość podłego gatunku (oczywiście w mojej skromnej ocenie). Mecz siatkarski jest o wiele bardziej emocjonujący choćby z tego powodu, że trzeba w nim wygrać ostatnią piłkę i nie ma takiej przewagi, która gwarantowałaby zwycięstwo. Zapraszam cię na mecz ligowy siatkówki. Zrozumiesz. W dvpie mam co tak podłe organizacje jak FIFA i UEFA dają do zrozumienia. Wcześniej czy później przyjdzie pora także na te mafie. One promują nieuczciwość a ludzie kiedyś zrozumieją, że w sporcie mniej istotne jest kto wygrał, a bardziej istotne - że wygrał po uczciwej walce. Tylko uczciwy sport przynosi prawdziwą radość konsumentom. Konsumenci wydorośleją. W USA wydorośleli już chwilę temu. Jeśli nie dostrzegasz, że to ludzie pokroju Listkiewicza, Koźmińskiego, Kręciny i Laty są nieszczęściem polskiej piłki, ze to ci ludzie nie zrobili nic by wyciągnąć polską piłkę z bagna sprzedajności, że to bagno próbowali przypucować perfumami, to rozumiem Twoją radość na reakcję FIFA. Znam tylko jedną grupę, która w jeszcze większym stopniu zepchnęła polską piłkę w bagno: kibice, którzy bili brawo swojej drużynie, która wygrywała ustawiony przez sędziów mecz. Tak. Dotyczy to np. kibiców Legii, którzy do dziś płaczą za "odebranym im" mistrzostwem Polski. Tacy ludzie są największą zakałą polskiej piłki. Dla nich słowo "uczciwość" jest śmieszne i naiwne. Oni wolą zwrot "boiskowe cwaniactwo" - zachowanie prawdziwych twardzieli. Dzięki "boiskowemu cwaniactwu" "wygraliśmy" kiedyś z San Marino. Brawo! Nie porównuj siatkówki do piłki. Siatkówka to uczciwy sport. Od wielu lat jestem na każdym meczu swojej siatkarskiej drużyny i nie widziałem jeszcze nieuczciwego meczu (ani wygranego, ani przegranego). Błędy sędziów się zdarzają, ale nieuczciwości nie dostrzegłem. Przeciwdziała temu uczciwy system: niewiele jest możliwości żeby komuś się podłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian pazdzioch reka reke myje IP: *.one2one.net 30.09.08, 19:33 Niech sie nie wpie...ja lepiej. C..j im do tego. Rosji nikt nie robil problemow jak robili porzadek na swoim podworku piłkarskim. A Euro 2012 w Polsce jest i tak nie na reke Tuskowi i społce, bo duza czesc kasy jaka dostaniemy z unii pojdzie na stadiony i rozne inne inwestycje zwiazane z euro a oni chcieliby inaczej ulokowac ta kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nex UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:34 nie uznają bo uefa i fifa to taka sama mafia jak pzpn!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Polski oszołom ponownie w akcji IP: *.icpnet.pl 30.09.08, 19:38 Po czym poznać polskiego oszołoma. Bardzo łatwo - każdy z nich, niezależnie od partii, w jakiej jest, myśli najwyżej jeden dzień do przodu. Jeśli zaś myśli z wyprzedzeniem tygodnia - jest uznawany za zdolnego menadżera, może być członkiem zarządu partii. A jeśli się trafi taki, co myśli miesiąc do przodu - to juz prawdziwy geniusz. Słońce Bałtyku i Karpat. Dlatego nie będę zdziwiony, gdy ME nie odbędą się w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polb UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.oxfd.cable.ntl.com 30.09.08, 19:45 Chlopaki Z CZUBA powinni przeprowadzic akcje zbierania glosow na stronie internetowej dla pana Platini, zeby tam dotarlo co oznacza slowo PZPN i jak powaznym bledem jest trzymanie tych starszych panow na garnuszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:48 Ależ z was napuszeni kretyni! Nie dziwię się, że tylko w Polsce takie cyrki się zdarzają. Żadnej wojny z PZPN żaden minister nie wygrał i nie wygra! Wbijcie to sobie do tych zakutych łbów, mściwe sukinsyny! I wypowiadajcie się w swoim imieniu, ja nie chcę, by cokolwiek nam odbierano i zawieszano. By reprezentacja i kluby nie mogły grać. Mam gdzieś i na szczęście tysiące innych też, wasze chore poglądy. Na szczęście jest jeszcze sprawiedliwość w postaci FIFA i UEFA i nie pozwolą na żadną hucpę żadnemu ministrowi. Na całe szczęście... To co zrobił ten kretyn Drzewiecki (oby nie skończył, jak jego poprzednicy) to zamach stanu w biały dzień. Posłużył się Trybunałem przy PKOl, myśląc, że na te bajki da się nabrać FIFA i UEFA. Naiwny dupek! To śmierdziało od samego początku, bo nie było żadnych powodów do wprowadzania kuratora. Jeśli było łamane prawo w PZPN, jak twierdzi Drzewiecki, to czemu nie zawiadomił prokuratury? Tyle zarzutów, 38 stron i co? I jeszcze to jego słodkie pierdzenie, że on chce pomóc... Jedynym powodem, dla którego zrobił ten zamach, jest zbicie kapitału politycznego i ciemne interesy. Jak widać Euro 2012 to ciągle łakomy kąsek i można się nieźle przy tym obłowić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 21:37 Wolisz ,naiwniaku ,zeby polska pilka zadzil trefny gosc typu Gren,wlasciciel sex-shopu,a i najpewniej dostarczyciel zywego towaru dla lesnych dziadkow?.Spie...j z taka filozofia.Wole byc boso ale w ostrogach.Futbol w Polsce jest popularny ale to nie tlen.Trzeba w koncu ten syf wyleczyc.Do spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Klęska Drzewieckiego! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 22:38 Sto razy wolę Listkiewicza, niż jakiegoś zielonego pojęcia niemającego Zawłockiego, mściwego sukinsyna, który już na dzień dobry kazał się odwieźć do Poznania służbowym samochodem. Mam nadzieję, że zapłaci za ten kurs jak za Taxi. Ja się jednak nie martwię, ten cały kurator będzie spieprzał jeszcze szybciej z PZPN-u niż tam przyszedł. I mam nadzieję, że to skutecznie zniechęci kolejnych ministrów do kolejnych wojen (z góry zresztą przegranych) z PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: Klęska Drzewieckiego! IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 22:55 Listkiewicz i tak byl na wylocie,przynajmniej oficjalnie,chodzi o to ,ze w jego miejsce wchodza typy najgorszego autoramentu-Listek przynajmniej byl wyksztalcony-jego nastepcy to zwykle lachy ,ktore zalatwiaja indywiduom watpliwej konduity roznego rodzaju profity typu obserwator itp,itd.Znam sprawe z autopsji,zeby nie bylo niedomowien ,nie naleze do tych rozczarowanych,co to jatrza,bo sie im nie udalo.Jestem tylko kibicem.Zycze Drzewieckiemu zeby cala ta menelie rozpirzyl,bez wzgledu na koszty.Uwazasz,ze z nowym zarzadem nowych ,starych lesnych dziadkow w polskiej pilce cokolwiek drgnie? Za mojego zycia na pewno nie,za twojego...chyba ze masz krewnych w Gruzji albo Japonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Klęska Drzewieckiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 09:43 z tym ze zaden minister nie jest w stanie tego rozpieprzyc. nawet jak nas wyklucza to nam nic nie da. kleska druzgocaca. zrobil to jak idiota i jako idiota nie powinien byc ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 22:46 Dla mnie to możesz być nie tylko boso, ale i z gołą dupą. Powiem krótko. Żaden polityk, czy minister, a nawet papież niema prawa wtrącać się w działalność PZPN! Ilu jeszcze ministrów musi marnie skończyć, by to zrozumieć?! Ach jak dobrze, że FIFA i UEFA pilnuje tego, bo inaczej byłoby to samo, co w państwowych spółkach. Po każdych wyborach do sejmu zmiana prezesa, bo jest z innej opcji politycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 23:11 UEFA i FIFA moze i maja w dupie,ich zdaniem, peryferyjny kraj,ktory dla nich jest jedynie uzupelnieniem statystyki-patrzcie ludziska ile to panstw nalezy do FIFA-jestesmy za duzym krajem i ze zbyt duzymi ambicjami aby pozwalac prymitywnym mafiosom na sobiepanstwo i rozpierdowe najpopularniejszego sportu na swiecie.Wole chodzic z gola dupa i byc uczciwym niz pozwalac menelii poprzebieranej w garnitury na dalsza degrengolade futbolu w Polsce.Jesli nie bedzie trzesienia ziemi to tu nigdy nic sie nie zmieni.Dosc juz tego dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.08, 19:51 Niech się cała uefa z fifa odpier...od Polski. Dośc tego szarogęsienia. Dośc popierania bandy łapowników, kombinatorów i kolesi. Polska piłka to nie przyjaciele blatera i platiniego. Lepiej mieć z głowy to całe euro ale wydusić leśnych dziadków z pzpn i odbudować wszystko od nowa. Te panki z zachodu jeżeli chcą mieć dalej przyjaciela listkiewicza przy sobie to niech go zabierają i ta baletnica niech im tańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kibic UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.srem.net 30.09.08, 19:53 trzeba sprawdzic czy przypadkiem te dwie organizacje nie sa siedziba oraz czy nie propaguja wartosci pedofilskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietykalny FIFA to Międzynarodowa Mafia Piłkarska !.... IP: *.promax.media.pl 30.09.08, 19:58 Blater - Capone, Platini - Bugs Moran, a Drzewiecki - Eliot Ness ! - hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielebny UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 30.09.08, 20:00 Kończ pan, wstydu oszczędź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izio UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.gl.digi.pl 30.09.08, 20:01 Popieram działania Ministra Drzewieckiego PZPN w obecnej formir do zlikwidowania a UEFA nie moze popierać niezgodnych z prawem działań organizacji sportowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 20:34 Moze dolaczyc pytanie o wystapieniu z tych organizacji i kompletnym zlikwidowaniu PZPN do referendum w sprawie wprowadzenia w Polsce waluty euro. Jestem przekonany ze Polacy tak wlasnie by zaglosowali. Wielu z nas ma juz dosc tego syfu w sporcie. Widac wyraznie ze bez powaznej operacji amputacji nie uda sie nam pozbyc tych "Swietych Krow" z PZPN. Polska pilka, ktora ma takie wspaniale tradycje istnieje obecnie jako jakis wynaturzony odlam dzialalnosci przestepczej z ustawianymi wynikami, bez zadnej perspektywy na program rozwoju. Chuligani na trybunach, przekrety w PZPN, brak jakichkolwiek wynikow (wleczemy sie w ogonie) wiec taki stan jest interesujacy jedynie dla tych ktorzy z tego czerpia swoje korupcyjne korzysci. Dla wielu z nas to po prostu zwykly syf. Odpowiedz Link Zgłoś