Dodaj do ulubionych

UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora!

• Gość: EMKA UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 17:43
      Co za głupi ludzie.A władza jeszcze głupsza. Walczcie z całym
      światem.Czy nie widzicie jacy jesteście śmieszni.Czy tu pisze tylko
      elita marginesu społecznego z wykształceniem III klas szkoły
      podstawowej. W normalnym państwie zmiany następują poprzez wybory a
      nie humory ignoranta. po roku okaże się, że jego wybrańcy narobili
      takiego bigosu,iż trzeba będzie ich izolować.Pewnie jednak nie
      dojdzie do tego bo środowisko piłkarskie i tak wybierze swoich
      kandydatów. Każda władza najchętniej wprowadza stan wyjątkowy i
      nawet nie boi się o swoje emerytury!
      • c.rayback Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! 30.09.08, 17:52
        Intelektualisto szanowny ze skonczona szkola podstawowa!Z kogo w tychze wyborach
        beda wybierane wladze,zechcesz mi powiedziec?
    • Gość: Frankenstein Amatorzy IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.08, 17:46
      FIFA i UEFA nienawidza amatorow.
      Amator Drzewiecki - chlopiec na posylki Tuska - wyslal powiadomienie
      do UEFY w j. polskim ? Czy nie wyslal jeszcze wcale ?!
      Tlumaczenie na francuski pod koniec tygodnia.

Wyglada na to, ze wszyscy zdrowi psychicznie wyemigrowali, bo
      Drzewiecki i Tusk to kompletni wariaci. A to przeciez minister i
      premier.

• Gość: Maciek UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: 67.97.51.* 30.09.08, 17:48
      Ruchy Drzewieckiego sa uzasadnione tylko czas jest niedobry.
      Powinien wprowadzic kuratora na 3 miesiace przed rozpoczeciem
      Euro2012 i wtedy niech nas UEFA wyklucza:-). Ciekawe czy byliby tacy
      hardzi? Trzeba myslec startegicznie Panie Ministrze

Maciek
    • tomek_al UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! 30.09.08, 17:55
      Witam, osobiście uważam że warto robić porządek w polskim sporcie- nawet jeżeli
      FIFA i UEFA będą okazywać nam swoje niezadowolenie. Nie jest w porządku że
      musimy tolerować wciąż tę samą grupę, która rządzi naszą piłką- jak już
      atmosfera zgęstnieje Panowie zamienią się stołkami- tu Lato, tam Kręcina
      Zdzisiu, - przerażające! Będą w związku dopóki śmierć (naturalna) ich nie
      rozłączy :-)Osobiście się chłopom nie dziwię- jak moja skromna osoba dostała by
      się do takiej pysznej grupki- trzymał też bym się nogami "ręcyma" i za wszelką
      cenę. Ale nareszcie - pora na zmiany!
    • Gość: jfk uefa, fifa, pzpn IP: *.cable.ubr02.hawk.blueyonder.co.uk 30.09.08, 18:03
      jedna klika trzymajaca sie stolkow.. bombe kazdemu bym pod lozko podlozyl
      • Gość: tadjan Re: uefa, fifa, pzpn IP: *.132.rev.vline.pl 30.09.08, 18:24
        kiedyś rządził Polską związek sowiecki, a dziś fifa uefa i jakieś
        tak głąby z pzpn. Rozgonić to w cholerę, jeśli chcemy za 50 lat być
        państwem prawa. Bo wcześniej się i tak nie da ale nie będzie to
        nigdy.
    • Gość: xxx rozwiązać to badziewie, po co to nam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:05
      nie potrzeba nam darmozjadów pijaków i debili.
      Listkiewicza za kratki i niech tam służy jako dziewczynka, niech mu
      przeczyszczą co trzeba może i do mózgu dojdą, przydałoby się
    • puszczyk-w-puszczy Piłka nożna to rozrywka! 30.09.08, 18:21
      To jest gra sportowa, a nie wojna! Nazwa pochodzi od nogi, a nie od noża. Ci, którzy chcieliby zlinczowań działaczy, niech się najpierw kopną w głowę!
    • Gość: archi Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:23
      To tak samo mafijne organizacje. Trzeba z nimi walczyć. Olać kary, jestem
      przekonany że jeśli Polska pokaże jak sobie radzi z mafią to inne kraje pójdą
      za nią.
      • Gość: suski Re: Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 18:35
        Czy ty z PiSu? Bo jakiś oszołom jesteś.Chłopie, Polska może pokiwać sobie palcem
        w bucie.Jeżeli nas zawieszą to nasza reprezentacja nie będzie mogła zagrać meczu
        towarzyskiego a liga będzie grać o pietruchę a sponsorzy przestaną płacić za
        rozgrywki amatorskie. Czym chcesz walczyć? Pójdzieszz kałachem na FIFA?
        • Gość: kazik Re: Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć IP: 67.60.67.* 30.09.08, 18:54
          zwyciezymy jak do konca wytrzymamy w walce z pycha i zarozumialstwem.
          tak trzymac i nie patrzyc na watpliwe straty.prawda i sprawiedliwosc,
          tylko to WSZYSCY miejmy wypisane na czolach i walczmy o to,my kibice
          PN.od naszego poparcia wszystko zalezy.inaczej to my bedziemy zawsze
          w butelki nabijani.krzyzujmy wiec palce,a bedzie zwyciestwo.
        • Gość: charlee Re: Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:55
          jak ma byc tak jak jest to niech zabiorą - powstanie nowy statut - nowa
          organizacja ktora sie bedzie ubiegac o czlonkowstwo

musimy przejsc przez drzwi choby uefa blokowala je butem
          • Gość: zabić pzpn dokładnie tak. niech nas wywalą, jak będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:15
            nowa, sprawna organizacja to platinowcy i s-ka nie będą mieli powodu (ani
            sensownego pretekstu) nie wpuścić jej do rozgrywek europejskich.
        • trasat Re: Widać z UEFA i FIFA trzeba też walczyć 30.09.08, 23:47
          Skąd tylu idiotów od naprawiania pracy innych. Nie podoba wam się
          PZPN, to zorganizujcie inny, a nie domagajcie się, aby samorządowa
          organizacja działała według życzeń ludzi z zewnątrz. Nie chodzi mi o
          piłkę, tylko o poziom kultury społecznej. Podobno żyjemy w wolnym
          kraju. Może więc PZPN wybrać sobie pana Lato czy Listkiewicza i
          nikomu z poza ogranizacji nic do tego.
    • Gość: Jacek UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:50
      Złodzieje z UEFA i FIFA. Liga Mistrzów opanowana już nawet przez trzecie i
      czwarte drużyny zachodnich krajów.A Polska nie może otrzymać przez tę klikę
      miejsca dla swego mistrza.
    • Gość: charlee UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:51
      nich nam zabiora wyczyscmy ten burdel
    • Gość: ok UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.generacja.pl 30.09.08, 18:55
      >>>>- Sądzę, że taki list FIFA i UEFA bierze się stąd, że obie
      organizacje kontaktowały się tylko z PZPN. Myślę, że władze
      piłkarskie po zapoznaniu się z dokumentacją podzielą nasze
      stanowisko. Minister zapewnił, że wszystkie materiały zostaną
      przetłumaczone na francuski i pod koniec tygodnia dojdzie do
      spotkania zainteresowanych stron.<<<<<

to do ku... nędzy czemu nie skontaktowaliście się juz wczoraj z FIFA
      i UEFA ponad głowami wieprzy z PZPN-u???!!! Czemu nie
      przetłumaczyliście tych dokumentów na francuski już tydzień temu
      idioci??!!
      Brać się do roboty Drzewiecki i rozwal SKUTECZNIE tę bandę. Spotkaj
      się z Blatterem i Platninim, przeciągnij na swoją stronę
      Listkiewicza skoro to potrzebne ale zacznij działać, tzn. wyjaśniać
      i rozmawiać z FIFA i UEFA NATYCHMIAST!!!
      • Gość: Jacek Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:00
        W PZPN siedzą krętacze, którzy rozwalili już dawno polski futbol. Rozgonić bandę!
    • franekmisio niech szybko odbiora nam EURO 2012 30.09.08, 19:18
      Oby jak najszybciej odebrali nam EURO 2012! Bo jeśli nam nie
      odbiorą, to zbudujemy kilka stadionów, których nie będziemy mogli po
      EURO utrzymać, a nie powstaną inwestycje infrastrukturalne, jak np.
      autostrady, drogi szybkiego euchu, druga linia metra w Warszawie.
      Precz z EURO 2012!
    • Gość: Aquavita UEFA i FIFA organizacje mafijne IP: 212.125.240.* 30.09.08, 19:20
      dlatego bronia swojego Listkiewicz, dlatego sa dwa wyjscia,
      pierwsze bardzo proste - zastrzelic Listkiewicza to beda nowe wybory
      drugie - rozwiazac lige w Polsce i pozamykac stadiony
      uznac UEFA i FIFA za organizacje przestepcze i aresztowac kogo trzeba
      z tym pojebem Platinim na czele.
    • Gość: cyg@nek Anie Euro nie odbiorą, ani repry nie wykluczą. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 30.09.08, 19:23
      Jeśli nie wykluczyli Włoch, to nie wykluczą Polski.
      Jak słyszę niejakiego Koźmińskiego - jest mi wszystko jedno czy nas wykluczą,
      czy nie, bylem nie musiał niejakiego Koźmińskiego słyszeć.
      Impreza pt. Euro'12 zaczyna mi latać luźnym kalafiorem, bo przy nędzy polskiej
      piłki jeden festyn niewiele zmieni.
      Dopóki nie będzie uczciwej rywalizacji, żaden nowoczesny stadion nie pomoże. W
      Kielcach powstał i co to zmieniło?
      Całe dziesięciolecia byłem robiony w balona, fascynowałem się czymś, czym
      fascynować się nie było powodu, bo jedyną zagadką było: kto załatwił meczyk u
      jakiegoś fryzjera? Polacy oduczyli się walczyć. Przyjeżdżała potem jakaś
      litewska drużynka i bęcała Legię, a różne Petrochemie i Zagłębia Lubin nie
      były w stanie przeprowadzić jednej akcji w starciu z gigantami z Azerbejdżanu.
      Jak Amica nadludzkim wysiłkiem dostała się do grupy PUEFA to wpuszczała pół
      tuzina bramek w każdym meczu.
      Całą swoją młodość spędziłem na kibicowaniu Grzesiowi Lacie. Był moim idolem.
      Dziś uważam go za człowieka bez honoru.
      Dopóki właściwej rangi nie odzyska słowo "uczciwość", nie ma sensu zajmować
      się piłką kopaną. Dopóki nie będę mógł usiąść na trybunach bez wysłuchiwania
      "ch...ów" pod adresem przeciwnika, nie będzie mnie interesować piłka kopana.
      Na siatkówkę chodziłem z 6-letnim synem. 4500 ludzi na trybunach i ani pół
      przekleństwa. Kibice przyjezdni mogą bez obaw w klubowych szalikach
      przemieszczać się po hali i nic złego się nie dzieje: nasze drużyny walczą na
      parkiecie, wygra lepszy, ale my możemy się szanować - kibic przyjezdny jest
      moim gościem.
      Niech sobie piłka kopana zdechnie. W obecnej formie zasługuje na to.
      • Gość: maz45 Re: Anie Euro nie odbiorą, ani repry nie wykluczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 20:47
        Jak widać piłka wzbudza dużo większe emocje niż siatkówka.
        Piłka jednak była jest i będzie i żadna hucpa ministra tego nie zmieni.
        FIFA i UEFA już dała jasno do zrozumienia co o tym sądzi. I tak szybko, jak
        kurator wszedł do PZPN, tak szybko z stamtąd wyjdzie,
        a Listek i zarząd zostaną przywróceni!
        • Gość: logik Re: Anie Euro nie odbiorą, ani repry nie wykluczą IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 21:29
          przestan sie podniecac futbolowka.Niech nam zabiora Euro,no i co swiat sie
          zawali? Jesli chodzi o mnie ,zapamietalego kibica pilki kopanej to prostu zygam
          nia.Wszedzie jakies ligi,kazdy sie podnieca Przesyt do potegi entej. Za chwile
          cala ta impreza padnie jak kredyty hipoteczne w USA. Przesyt chlopie,zwlaszcza
          dla takich kibicow jak tu w Polsce.Co my z tego mamy? Wygra
          Chelsea,Liverpool,Barcelona itp.Mnie to jebie.Niech sie kisza we wlasnym
          sosie.Nie wpuszczaja nikogo z zewnatrz,kroluje pycha krezusow.Szlag ich
          trafil.Kopana to nie wszystko co najwazniejsze na tym swiecie.
        • Gość: cyg@nek Re: Ani Euro nie odbiorą, ani repry nie wykluczą IP: 193.19.165.* 30.09.08, 23:48
          Nie wiem po kim widać, że piłka wzbudza emocje. Po człekokształtnych na trybunach?
          Poza tym, ważne jest jakie emocje wzbudza piłka. Są to emocje dość podłego
          gatunku (oczywiście w mojej skromnej ocenie).
          Mecz siatkarski jest o wiele bardziej emocjonujący choćby z tego powodu, że
          trzeba w nim wygrać ostatnią piłkę i nie ma takiej przewagi, która
          gwarantowałaby zwycięstwo.
          Zapraszam cię na mecz ligowy siatkówki. Zrozumiesz.
          W dvpie mam co tak podłe organizacje jak FIFA i UEFA dają do zrozumienia.
          Wcześniej czy później przyjdzie pora także na te mafie. One promują nieuczciwość
          a ludzie kiedyś zrozumieją, że w sporcie mniej istotne jest kto wygrał, a
          bardziej istotne - że wygrał po uczciwej walce. Tylko uczciwy sport przynosi
          prawdziwą radość konsumentom. Konsumenci wydorośleją. W USA wydorośleli już
          chwilę temu.
          Jeśli nie dostrzegasz, że to ludzie pokroju Listkiewicza, Koźmińskiego, Kręciny
          i Laty są nieszczęściem polskiej piłki, ze to ci ludzie nie zrobili nic by
          wyciągnąć polską piłkę z bagna sprzedajności, że to bagno próbowali przypucować
          perfumami, to rozumiem Twoją radość na reakcję FIFA.
          Znam tylko jedną grupę, która w jeszcze większym stopniu zepchnęła polską piłkę
          w bagno: kibice, którzy bili brawo swojej drużynie, która wygrywała ustawiony
          przez sędziów mecz. Tak. Dotyczy to np. kibiców Legii, którzy do dziś płaczą za
          "odebranym im" mistrzostwem Polski. Tacy ludzie są największą zakałą polskiej
          piłki. Dla nich słowo "uczciwość" jest śmieszne i naiwne. Oni wolą zwrot
          "boiskowe cwaniactwo" - zachowanie prawdziwych twardzieli.
          Dzięki "boiskowemu cwaniactwu" "wygraliśmy" kiedyś z San Marino. Brawo!
          Nie porównuj siatkówki do piłki. Siatkówka to uczciwy sport. Od wielu lat jestem
          na każdym meczu swojej siatkarskiej drużyny i nie widziałem jeszcze nieuczciwego
          meczu (ani wygranego, ani przegranego). Błędy sędziów się zdarzają, ale
          nieuczciwości nie dostrzegłem. Przeciwdziała temu uczciwy system: niewiele jest
          możliwości żeby komuś się podłożyć.
    • Gość: marian pazdzioch reka reke myje IP: *.one2one.net 30.09.08, 19:33
      Niech sie nie wpie...ja lepiej. C..j im do tego. Rosji nikt nie robil
      problemow jak robili porzadek na swoim podworku piłkarskim.
      A Euro 2012 w Polsce jest i tak nie na reke Tuskowi i społce, bo duza czesc
      kasy jaka dostaniemy z unii pojdzie na stadiony i rozne inne inwestycje
      zwiazane z euro a oni chcieliby inaczej ulokowac ta kase.
    • Gość: nex UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:34
      nie uznają bo uefa i fifa to taka sama mafia jak pzpn!!!!
    • Gość: Robert Polski oszołom ponownie w akcji IP: *.icpnet.pl 30.09.08, 19:38
      Po czym poznać polskiego oszołoma. Bardzo łatwo - każdy z nich,
      niezależnie od partii, w jakiej jest, myśli najwyżej jeden dzień do
      przodu. Jeśli zaś myśli z wyprzedzeniem tygodnia - jest uznawany za
      zdolnego menadżera, może być członkiem zarządu partii. A jeśli się
      trafi taki, co myśli miesiąc do przodu - to juz prawdziwy geniusz.
      Słońce Bałtyku i Karpat. Dlatego nie będę zdziwiony, gdy ME nie
      odbędą się w Polsce.
    • Gość: polb UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.oxfd.cable.ntl.com 30.09.08, 19:45
      Chlopaki Z CZUBA powinni przeprowadzic akcje zbierania glosow na stronie
      internetowej dla pana Platini, zeby tam dotarlo co oznacza slowo PZPN i jak
      powaznym bledem jest trzymanie tych starszych panow na garnuszku
    • Gość: maz45 UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:48
      Ależ z was napuszeni kretyni! Nie dziwię się, że tylko w Polsce takie cyrki się
      zdarzają.
      Żadnej wojny z PZPN żaden minister nie wygrał i nie wygra! Wbijcie to sobie do
      tych zakutych łbów, mściwe sukinsyny!
      I wypowiadajcie się w swoim imieniu, ja nie chcę, by cokolwiek nam odbierano i
      zawieszano. By reprezentacja i kluby nie mogły grać. Mam gdzieś i na szczęście
      tysiące innych też, wasze chore poglądy.
      Na szczęście jest jeszcze sprawiedliwość w postaci FIFA i UEFA i nie pozwolą na
      żadną hucpę żadnemu ministrowi. Na całe szczęście...
      To co zrobił ten kretyn Drzewiecki (oby nie skończył, jak jego poprzednicy) to
      zamach stanu w biały dzień. Posłużył się Trybunałem przy PKOl, myśląc, że na te
      bajki da się nabrać FIFA i UEFA. Naiwny dupek!
      To śmierdziało od samego początku, bo nie było żadnych powodów do wprowadzania
      kuratora. Jeśli było łamane prawo w PZPN, jak twierdzi Drzewiecki, to czemu nie
      zawiadomił prokuratury? Tyle zarzutów, 38 stron i co? I jeszcze to jego słodkie
      pierdzenie, że on chce pomóc...
      Jedynym powodem, dla którego zrobił ten zamach, jest zbicie kapitału
      politycznego i ciemne interesy. Jak widać Euro 2012 to ciągle łakomy kąsek i
      można się nieźle przy tym obłowić...
      • Gość: logik Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 21:37
        Wolisz ,naiwniaku ,zeby polska pilka zadzil trefny gosc typu Gren,wlasciciel
        sex-shopu,a i najpewniej dostarczyciel zywego towaru dla lesnych
        dziadkow?.Spie...j z taka filozofia.Wole byc boso ale w ostrogach.Futbol w
        Polsce jest popularny ale to nie tlen.Trzeba w koncu ten syf wyleczyc.Do spodu.
        • Gość: maz45 Klęska Drzewieckiego! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 22:38
          Sto razy wolę Listkiewicza, niż jakiegoś zielonego pojęcia niemającego
          Zawłockiego, mściwego sukinsyna, który już na dzień dobry kazał się odwieźć do
          Poznania służbowym samochodem. Mam nadzieję, że zapłaci za ten kurs jak za Taxi.
          Ja się jednak nie martwię, ten cały kurator będzie spieprzał jeszcze szybciej z
          PZPN-u niż tam przyszedł. I mam nadzieję, że to skutecznie zniechęci kolejnych
          ministrów do kolejnych wojen (z góry zresztą przegranych) z PZPN.
          • Gość: logik Re: Klęska Drzewieckiego! IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 22:55
            Listkiewicz i tak byl na wylocie,przynajmniej oficjalnie,chodzi o to ,ze w jego
            miejsce wchodza typy najgorszego autoramentu-Listek przynajmniej byl
            wyksztalcony-jego nastepcy to zwykle lachy ,ktore zalatwiaja indywiduom
            watpliwej konduity roznego rodzaju profity typu obserwator itp,itd.Znam sprawe z
            autopsji,zeby nie bylo niedomowien ,nie naleze do tych rozczarowanych,co to
            jatrza,bo sie im nie udalo.Jestem tylko kibicem.Zycze Drzewieckiemu zeby cala ta
            menelie rozpirzyl,bez wzgledu na koszty.Uwazasz,ze z nowym zarzadem nowych
            ,starych lesnych dziadkow w polskiej pilce cokolwiek drgnie? Za mojego zycia na
            pewno nie,za twojego...chyba ze masz krewnych w Gruzji albo Japonii.
            • Gość: Lider Re: Klęska Drzewieckiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 09:43
              z tym ze zaden minister nie jest w stanie tego rozpieprzyc. nawet jak nas wyklucza to nam nic nie da. kleska druzgocaca. zrobil to jak idiota i jako idiota nie powinien byc ministrem.
        • Gość: maz45 Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 22:46
          Dla mnie to możesz być nie tylko boso, ale i z gołą dupą.
          Powiem krótko. Żaden polityk, czy minister, a nawet papież niema prawa wtrącać
          się w działalność PZPN! Ilu jeszcze ministrów musi marnie skończyć, by to
          zrozumieć?!
          Ach jak dobrze, że FIFA i UEFA pilnuje tego, bo inaczej byłoby to samo, co w
          państwowych spółkach. Po każdych wyborach do sejmu zmiana prezesa, bo jest z
          innej opcji politycznej...
          • Gość: logik Re: UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 23:11
            UEFA i FIFA moze i maja w dupie,ich zdaniem, peryferyjny kraj,ktory dla nich
            jest jedynie uzupelnieniem statystyki-patrzcie ludziska ile to panstw nalezy do
            FIFA-jestesmy za duzym krajem i ze zbyt duzymi ambicjami aby pozwalac
            prymitywnym mafiosom na sobiepanstwo i rozpierdowe najpopularniejszego sportu na
            swiecie.Wole chodzic z gola dupa i byc uczciwym niz pozwalac menelii
            poprzebieranej w garnitury na dalsza degrengolade futbolu w Polsce.Jesli nie
            bedzie trzesienia ziemi to tu nigdy nic sie nie zmieni.Dosc juz tego dziadostwa.
    • Gość: acomitam UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.08, 19:51
      Niech się cała uefa z fifa odpier...od Polski. Dośc tego
      szarogęsienia. Dośc popierania bandy łapowników, kombinatorów i
      kolesi. Polska piłka to nie przyjaciele blatera i platiniego. Lepiej
      mieć z głowy to całe euro ale wydusić leśnych dziadków z pzpn i
      odbudować wszystko od nowa. Te panki z zachodu jeżeli chcą mieć
      dalej przyjaciela listkiewicza przy sobie to niech go zabierają i ta
      baletnica niech im tańczy.
    • Gość: nie kibic UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.srem.net 30.09.08, 19:53
      trzeba sprawdzic czy przypadkiem te dwie organizacje nie sa siedziba
      oraz czy nie propaguja wartosci pedofilskich
    • Gość: Nietykalny FIFA to Międzynarodowa Mafia Piłkarska !.... IP: *.promax.media.pl 30.09.08, 19:58
      Blater - Capone, Platini - Bugs Moran, a Drzewiecki - Eliot Ness ! -
      hehehehe
    • Gość: wielebny UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 30.09.08, 20:00
      Kończ pan, wstydu oszczędź...
    • Gość: izio UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.gl.digi.pl 30.09.08, 20:01
      Popieram działania Ministra Drzewieckiego PZPN w obecnej formir do
      zlikwidowania a UEFA nie moze popierać niezgodnych z prawem działań
      organizacji sportowych
    • Gość: Polak UEFA i FIFA nie uznały wprowadzenia kuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 20:34
      Moze dolaczyc pytanie o wystapieniu z tych organizacji i kompletnym
      zlikwidowaniu PZPN do referendum w sprawie wprowadzenia w Polsce
      waluty euro. Jestem przekonany ze Polacy tak wlasnie by
      zaglosowali. Wielu z nas ma juz dosc tego syfu w sporcie.
      Widac wyraznie ze bez powaznej operacji amputacji nie uda sie nam
      pozbyc tych "Swietych Krow" z PZPN.
      Polska pilka, ktora ma takie wspaniale tradycje istnieje obecnie
      jako jakis wynaturzony odlam dzialalnosci przestepczej z
      ustawianymi wynikami, bez zadnej perspektywy na program rozwoju.
      Chuligani na trybunach, przekrety w PZPN, brak jakichkolwiek
      wynikow (wleczemy sie w ogonie) wiec taki stan jest interesujacy
      jedynie dla tych ktorzy z tego czerpia swoje korupcyjne korzysci.
      Dla wielu z nas to po prostu zwykly syf.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka