Dodaj do ulubionych

Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre

IP: *.mmpnet252.tnp.pl 04.10.08, 07:37
Panie Bąku, jakby pan nie był taki kozak to nic by się nie działo. Jest pan
cwany bo myśli pan, że jest gwiazdą a niestety to nie prawda. Gdyby to była
prawda grał by pan w jakiejś mocnej lidze, a nie we Francji. Grał pan w kadrze
przez układy i czasami pana "Chamstwo przekraczało granice"
Obserwuj wątek
    • mikolaj.plank Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre 04.10.08, 08:27
      Widać, że w oczach Bąkówny im dalej od meczu, tym incydent straszniejszy. No po
      prostu makabra, w tym soku to był cyjanek, a w ogóle to nie był sok tylko kwas
      solny, ojej ciężko go chcieli pobić, a ten cały Błoński oczywiście pochyla się z
      troską i bezkrytycznie słucha tych bredni.
      Lech odniósł sukces i tego warszawka mu nie wybaczy. Najbliższe tygodnie mamy
      zapełnione opowieściami o bandytach napadających na biednych, wybitnych
      reprezentantów.
      • Gość: le ming Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.aster.pl 04.10.08, 12:27
        Rozumiem, ze kiedy ciebie jakis nakoksowany ciec obleje sokiem, to powiesz
        jeszcze "Przepraszam, ze na pana wpadlem", tak? No gratuluje...
        Lech odniosl sukces, bez dwoch zdan. Na co dzien kibicuje innemu klubowi (nie
        Legii :-)), ale w PUEFA bede calym sercem za Lechem. Co nie zmienia faktu, ze
        twoja wypowiedz jest durna i przemawiaja przez ciebie kompleksy wobec tej
        strasznie niesprawiedliwej, zlej i okrutnej "warszawki" :-))) Mnie napinania zycze.
        • Gość: von.g Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.pp.htv.fi 04.10.08, 18:10
          Hmm po pierwsze ja slyszałem ,że była tylko awantura i nie naruszono godności
          osobistej Bąka . Po drugie zrezygnował z wnoszenia zarzutów.
          Po trzecie Bąk twierdzi ,że ustalił kim są napastnicy w 10 minut. Jak? Zna ich?

Bąk lubi koloryzować. Juz raz do niego dzwonili z propozycja sprzedania meczu ,
          teraz była rozruba choć wczesniej była tylko awantura. No i to gdybyanie ... co
          by było jakby mieli nóż? A co by było gdyby mieli kałasznikowa...

tu coś śmierdzi i mam wrażenie że z igły robi się widły
          • Gość: Hans Poznańscy "kibice" to bydło... IP: *.chello.pl 04.10.08, 19:52
            ...tak jak i wielu innych kibiców piłki nożnej w Polsce. Wcale nie będę się
            martwić, jeżeli Lech i polska reprezentacja zostaną wykluczeni z
            międzynarodowych rozgrywek. Nie chciałbym, aby kibole byli wizytówką Polaków za
            granicą.
            • Gość: gosciu Re: Poznańscy "kibice" to bydło... IP: 91.200.92.* 04.10.08, 19:58
              Jest bardzo prawdopodobne, że Lech zostanie przez UEFA ukarany, chociaż nie
              walkowerem.

Swoją drogą, Jacek Bąk grał w Lechu. I tak mu się poznanioki odwdzięczają.
              • Gość: cfaniak mały to była taka akcja zebyś dał piątaka ;] IP: *.centrum.gliwice.pl 04.10.08, 21:05
                j.w.
              • Gość: Ania Re: Poznańscy "kibice" to bydło... IP: *.pp.htv.fi 04.10.08, 21:27
                Hmm za utarczki słowne w hotelu chyba UEFA klubu z rozgrywek nie wyrzuci co?
                • Gość: Hans Re: Poznańscy "kibice" to bydło... IP: *.chello.pl 05.10.08, 20:37
                  Wyrzuci za co innego: za to, robi Drzewiecki.
            • Gość: kibol ... warszawscy to anioły Wileńskie IP: 83.238.194.* 04.10.08, 20:29
              hansik siedź może cicho w tym reichu i nie wypowiadaj się na temat
              który znasz tylko z gazet (zęby nie było kontry to z Wilna widziałem
              nagranie) a dmuchanych przez cienkich redaktorków którzy takie
              zlecenie dostali od właściceli warszawskich wypasionych mediów aby
              przykryć to co ich kibole wyczyniają na stadionie LEGŁY.
              • Gość: haha Re: ... warszawscy to anioły Wileńskie IP: *.pronet.lublin.pl 05.10.08, 13:04
                ta... a te media wielce obchodzi żeby przykryć ich ukochaną ległę
            • Gość: von.g Re: Poznańscy "kibice" to bydło... IP: *.pp.htv.fi 04.10.08, 21:25
              No daj ,że człowieku spokuj. Warszawiacy demolują Wilno , Krakowianie zarzynają
              się nożami w sporach czy lepsza Cracovia czy Wisła , Łodzianie widzą wszedzie
              żydów , a we wrocławiu giną kibice z gdyni. No pięknie , na tym tle , jakieś
              osobiste porachunki Baka w Sheratonie to faktycznie obraz nedzy i rozpaczy.
            • Gość: Poznański kibic A Hans to złodziej samochodów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 13:33
              W związku z tym, że Polacy kradną samochody i to pijacy, ty Hansie
              jako Polak jesteś złodziejem samochodów i ochlejem.

Zanim następnym razem coś napiszesz, pomyśl że nie można wynić ogółu
              na poziomie jednostek.
              • Gość: Manic_Miner Re: A Hans to złodziej samochodów! IP: *.spray.net.pl 05.10.08, 13:50
                > W związku z tym, że Polacy kradną samochody i to pijacy, ty Hansie
                > jako Polak jesteś złodziejem samochodów i ochlejem.

On nie kradnie samochodów - on kradnie kołpaki z folkswagenuf i puszcza je na
                allegro. Nie poznajesz nieudaczników po ich wypowiedziach ;)
          • Gość: Legionista Na koncu puscili Baka IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 05.10.08, 06:28

No ale koncu nie wstrzymywali Baka
            tylko go puscili i bylo po wszystkim
      • Gość: karol Poznań nie jest miastem gościnnym IP: 81.210.24.* 04.10.08, 17:24
        poznaniacy to nieuprzejmi ludzie szukający zaczepki. Jak mogę to omijam Poznań z
        daleka. Obsługa w hotelach bardzo nieuprzejma, szczególnie w okolicy rynku.
        Omijam Poznań jak mogę z daleka.
        • Gość: poz Re: Racja. Poznań to grajdołek. IP: *.chello.pl 04.10.08, 17:37
          Dodatkowo miasto pcha się na siłę do organizacji meczów Euro 2008, a
          tu taka słoma z butów wychodzi. 5 co do wielkości miasto Polski a
          zachowanie kibiców jak gdzieś na prowincji w dalekiej Ukrainie.
          • Gość: rob Re: Racja. Poznań to grajdołek. IP: *.icpnet.pl 04.10.08, 17:42
            Masz rację, ale ja wolę taką prowincję niż Łódź i Warszawę, policz
            ilość buractwa do ogół kibiców to się zdziwisz, na Lecha chociaż
            można z dzieckiem przyjść
          • Gość: von.g W Twoich wypocinach nic sie nie zgadza : IP: *.pp.htv.fi 04.10.08, 18:18
            1)Poznan bedzie organizował mecze Euro 2012 a nie 2008
            2)Poznan wcale sie nie pcha tylko jest naturalnym kandydatem.Z powodzeniem
            zorganizowal (razem z cała Wielkopolska) młodzierzowe mistrzostwa europy do lat
            17. Zaczoł budować sam , za własne pieniądze (w przeciwieństwie do Warszawy
            oczywiscie) i jako pierwszy skonczy budować ten stadion. itd itp wymieniac
            jeszcze można.
            3) Co do kibiców to widać ,że nie masz pojęcia co się dzieje w Poznaniu na
            meczach. Tu na mecze przychodzą całe rodziny z dziecmi. Nie ma bójek
            przepychanek itd. Naprawde jesli kibice w Poznaniu są kiepscy to nie wiem jak
            zawkwalfikować kibiców Legii (Można by zapytać mieszkańców Wilna może oni maja
            określenie na cos takiego)
            • xs550 Re: W Twoich wypocinach nic sie nie zgadza : 04.10.08, 18:35
              Gość portalu: von.g napisał(a):

> 1)Poznan bedzie organizował mecze Euro 2012 a nie 2008

Oj, po tej akcji nie bylbym tego taki pewny. Pamietaj, ze Krakow i Chorzow tylko czekaja na to aby ktores z innych miast sie potknelo...
              • Gość: von.G Re: W Twoich wypocinach nic sie nie zgadza : IP: *.pp.htv.fi 04.10.08, 19:24
                Z tego co czytałem obserwator UEFA był bardzo zadowolony z meczu i jego
                organizacji. Dodatkowo Poznan ma juz doswiadczenia w organizowaniu takich imprez
                wiec raczej bym się nie bał.
            • koczisss Faktycznie zaczoł:) 04.10.08, 19:17
              zaczoł
            • Gość: Ortograf ucz się pisać! IP: *.aster.pl 05.10.08, 01:13
              "Młodzierzowe", "zaczoł", "zakwalifokować" :-) Kibolu, zamiast na mecze chodź
              do szkoły. Jak widać - kibice to ubodzy umysłowo pajace. Gdyby nie kibolstwo -
              paśli by kozy.
              • Gość: Casey H re: IP: *.range86-142.btcentralplus.com 05.10.08, 04:27
                jak dobsze rze zafsze siem znaidzie taki mondrala ktury uwarza ze poutrzanie
                innyh na temad ortografji wiele wnosi do dskusji i jest strarznie zabafne
              • Gość: artur Re: ucz się pisać! IP: *.icpnet.pl 05.10.08, 08:40
                Nie piszemy tu o ortografii tylko o Bąku i piłce nożnej kolego!!!
              • Gość: von.g Re: ucz się pisać! IP: *.pp.htv.fi 05.10.08, 08:46
                No tak ,robie błedy wiec nie mam prawa się wypowiedzieć i musze być kibolem. I
                nie moge mieć np dysortografii albo urodzić się zagranicą i uczyć się tylko
                jezyka w domu. Nie musze być odrazu analfabeta zajmujacy się zawodowo kibolstwem.

Jak widze taki zaścianek myślowy jak Twoj to wstyd mi jakiej jestem narodowości

P.S przepraszam za kolejne błedy , prosze nie bić
              • Gość: dan rugby fan Ucz się tolerancji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 13:24
                Brawo Panie Miodek! Czekasz teraz na pochwalne komentarze wobec swojego postu?
                Niektórzy ludzie mają problem z ortografią, ale to nie oznacza, że nie mogą się
                wypowiadać. Każdy ma jakiś tam talent. A Ty jaki masz? Wymądrzanie się na forum?
                W ogóle większość wypowiadających się tutaj "intelektualistów" sytuacje w
                polskiej piłce, sytuacji na stadionach itd. zna tylko z mediów. A one potrafią
                sterować wszystkim. Przyjedzcie kiedyś do Poznania na mecz i zobaczcie na żywo
                jak to wygląda. Później usiądźcie przed kompem i zacznijcie pisać.
            • Gość: t (L) Re: W Twoich wypocinach nic sie nie zgadza : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 10:11
              > młodzierzowe mistrzostwa europy
              > 17. Zaczoł budować
              a może by Poznań zaczOł edukować młodzieRZ?
              • Gość: von.G Re: W Twoich wypocinach nic sie nie zgadza : IP: *.pp.htv.fi 05.10.08, 12:47
                A Ciebie te zasady nie obowiązuja? Nie słyszałeś ,że zdanie zaczyna się z
                wielkiej litery?

Uwielbiam jak ktoś zamiast rzeczowej argumentacji , używa argumentów typu
                ortografia i interpunkcja. Zwłaszcza ,że sam się do nich nie stosuje.

Pozatym skad myśł ,że jestem z Poznania? i skad myśl ,że jestem nastolatkiem?
          • Gość: ercu Re: Racja. Poznań to grajdołek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 01:03
            Na siłę się pcha? Gosciu pierd.alnij se w łeb czymś cięzkim.
            W poznaniu skończa stadion zanim w wawie wbija pale pod Stadion pożal sie boże
            narodowy.
            Słoma z butów wyłazi komuś w Poznaniu? Owszem, przyjezdnym z twoich okolic.
        • Gość: nesta Re: Poznań nie jest miastem gościnnym IP: *.chello.pl 04.10.08, 18:15
          Kraków nie lepszy
        • kretowski Tam nie ma nic ciekawego 04.10.08, 20:47
          To chamskie i podłe miasteczko.
        • Gość: ercu Re: Poznań nie jest miastem gościnnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 00:56
          Omijaj Poznań, omijaj, po co masz mi tu Azjatyckie zwyczaje zza wisły przywozić.
          Zostań tam gdzie lubisz. W poznaniu byłeś pewnie raz z wycieczka szkolną.
          Swiatowiec spod ruskiej granicy sie znalazł.
      • emie A figa z makiem 04.10.08, 17:37
        Nie jestem bynajmniej z Warszawy i NIESAMOWICIE ciesze sie z wygranej Lecha. Ale
        nie przesadzajmy, to przeciez nie kibole Legii zaatakowali austriacki autobus na
        stacji benzynowej. A jak Lecha zagra mecz karnie bez kibicow, to moze im woda
        sodowa z glowy wyparuje. W sumie to niech sie ciesza do wtorku, az wylosuja
        Milan, Ajax, Udinese i Portsmouth. Przynajmniej tamci dowiedza sie, ze istnieje
        cos takiego jak Lech Poznan. Fart (angielski) z wami.
        • Gość: lechu Re: A figa z makiem IP: *.laczpol.net.pl 04.10.08, 17:52
          a którzy kibice rozwalili stadion w Wilnie ?? Kibice Lecha ??
          Legia to buraki dopiero - taki wstyd przynieść, a Litwini tak gościnni,
          większość to pochodzenie polskie, aż mi głupio było. Szkoda że takie bydło w
          naszej stolicy mieszka
          • Gość: gtr Re: A figa z makiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 20:58
            Litwini nie lubią polaków.
            • Gość: Ania Re: A figa z makiem IP: *.pp.htv.fi 04.10.08, 21:37
              Po wizycie Legionistów napewno nie polubia
        • Gość: Ania Re: A figa z makiem IP: *.pp.htv.fi 04.10.08, 21:39
          Tylko 2 pytania fartciazu (głoopia gra słowa , ale skoro Cie bawi...):

1) A skad wiadomo ,że to nie kibice Legii zaatakowali autokar? Bo odjechali w
          strone Poznania?
          2) Czy za utarczke słowna w hotelu z osobą która nie wiadomo nawet ,że jest
          kibicem Lecha należy się Lechowi kara?
    • Gość: karol Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 08:59
      gdyby Bak nie „grał” gwiazdy nikt by mu nic nie robił. Dodatkowo miałem wrażenie ze sprawia mu radość "koszenie" polaków. Dodatkowo ta „bijatyka”. Typowy zasrany Polaczek.
      • Gość: le ming Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.aster.pl 04.10.08, 12:29
        > Dodatkowo miałem wrażenie ze sprawia mu radość "koszenie" polaków.

To twoj problem, nie Jacka. A "Polakow" piszemy wielka litera.

> Typowy zasrany Polaczek.

Wiesz, co piszesz. Co dzien widzisz takiego w lustrze.
        • Gość: Nikisz Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.domainunused.net 04.10.08, 18:39
          J. Bąk:
          >Koledzy z Austrii się dziwili, pytali, czy 96 meczów w reprezentaci
          >nic nie znaczy.

Dzizas, ci Austryjacy to jakieś naiwne dzieci w piwnicy chowane?
      • Gość: WKS Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.chello.pl 04.10.08, 17:26
        taki zasrany jak i ty.Chyba że pyra to inny gatunek człowieka.
    • Gość: szturchacz wszyscy tylko nie ja IP: 213.199.218.* 04.10.08, 09:00
      'Zrobiłem ostry wślizg, Rengifo się przewrócił, wstał i szturchnął mnie z tyłu. To mu oddałem.'

niezłe wytłumaczenie, on mnie szturchnął,oni kazali mi wchodzic tak ostro. tak klasowy zawodnik, za jakiego do niedawna uważalem Bąka, powinien sobie radzić z takimi sytuacjami. jako były fan tego zawodnika szczerze załuję że nie zobaczył wtedy czerwonej kartki
    • Gość: Świadek Codziennie nowa wersja. IP: *.echostar.pl 04.10.08, 10:29
      Środa godz.22.00 - zaciągnęli mnie do kuchni i pobili.
      Środa godz.23.00 - przepychali mnie i oblali sokiem
      Czwartek godz.22.00 - mogli mieć nóż
      Piątek godz.9.00 - wyzywali mnie "nie lubimy cię tu"
      Sobota - oblali mnie sokiem i nazwali frajerem

A może : podeszło do mnie kilku panów ,powiedzieli że mnie nie
      lubią ,wstając z fotela potraciłem sok który się wylał.
      Jacusiu - czekamy na kolejną wersję.
    • osky Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre 04.10.08, 10:53
      Tym, którzy przede mną napisali swoje opinie mózg zamienił się chyba
      w jakaś dziwną masę albo w ogóle go nie mają. Pewnie, że nie można
      pochwalać chamstwa na boisku- to Rengifo pierwszy pchnął- do karania
      na boisku jest sędzia.
      Poza boiskiem sprawa wygląda zgoła inaczej. To nie pierwszy raz, że
      napakowane karki grożą zawodnikom- patrz derby Krakowa przed kilku
      laty, jak w tunelu na boisko jakiś steryd obrażał Tomka Kłosa.
      Tak na zakończenie; gratuluję Lechowi zwycięstwa, jednak gdy myślę o
      tym meczu momentalnie widzę szczyla Peszko, który (bo to na 100% nie
      jest chamskie zachowanie- pewnie wg. niektórych wcześniej piszących)
      prowokuje Jacka Bąka zwracając się do niego "literacką
      polszczyzną": "Co, k...., co sie k.... gapisz". Savoir-vivre
      pierwsza klasa, ale nie z Wielkopolski- jak chcielibyście się
      mienić, z PYRLANDII. Amen
      • Gość: czapla Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.08, 11:20
        ale na chamstwo niekoniecznie trzeba odpowiadac chamstwem. szczególnie, kiedy
        'szczyl' atakuje starszego, doświadczonego zawodnika. bąk nie ma 15 lat żeby dac
        się sprowokowac. a co do fauli, to z meczu rewanżowego pamiętam ostry wślizg na
        radku lewandowskim. szanowny gwiazdor b. miał gdzieś, że obecnemu i obiecującemu
        reprezentantowi polski może stac się krzywda. gdyby to była nie wiem jak
        niebezpieczna okazja to jeszcze powiedzmy, że można było zrozumiec taką
        interwencję, ale w środku pola? i to jest dopiero chamstwo.
        • Gość: le ming Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.aster.pl 04.10.08, 12:32
          > szanowny gwiazdor b. miał gdzieś, że obecnemu i obiecującemu
          > reprezentantowi polski może stac się krzywda.

Poyebalo cie?! Jacek jest zawodowcem, placa mu w Wiedniu za gre na najwyzszym
          (osiagalnym dla niego ;-)) poziomie, za zaangazowanie, a to nie byl jakis meczyk
          towarzysko-dobroczynny, tylko walka o awans do PUEFA. Musialby miec zle w
          glowie, zeby martwic sie perspektywami "mlodego i obiecujacego reprezentanta".

> i to jest dopiero chamstwo.

Nie, dziecko. To jest zawodowstwo. Pilka nozna to nie jest gra w pchelki.
          • Gość: czapla Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.08, 12:57
            ale to był środek pola. napisałem przecież, że dosc zrozumiałe byłoby to w
            sytuacji poważnie zagrażającej bramce, a nie w takiej. istniały inne wyjścia z
            sytuacji, panie dorosły.
            • Gość: rapechuck Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 13:14
              Właśnie w środku pola jak najbardziej mógł tak zagrać, bo nie zagrażało to
              bezpośrednio bramce. Gdyby to samo zrobił w okolicach pola karnego to byłby
              "dupą", a nie dobrym obrońcą.
              • dwakilo Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre 04.10.08, 19:01
                tak jasne. Czyli wedlug ciebie gdyby zlamal Lewandowskiemu noge w srodku pola to
                bylby dobrym obronca a gdyby zlamam mu noge w polu karnym bylby dupa? Brawo
      • Gość: Wielkopolska Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 21:52
        Tak, Tak za to na meczu w Wiedniu to sami kulturalni , dobrze wychowani kibice
        rzucali roznymi przedmiotami w bramkarza Lecha.
        Tam jest Cywilizacja a tu sami bandyci?
        Tylko stereotypy rządzą waszymi mózgami.

• Gość: Poznaniak Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.izacom.pl 05.10.08, 09:40
          Wydaje mi się, że nawet jeśli kibice wiedeńscy zachowali się jak
          hołota, to my nie musimy brać z nich przykładu, prawda? Kibice Lecha
          słyną z kulturalnego dopingu przecież, i niech tak zostanie.
    • Gość: PStaniewicz Lublin Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.08, 11:22
      piłkarz Bąk PERFIDNIE, BRUTALNIE, Z PREMEDYTACJĄ uderza w twarz swego
      kolegę/przeciwnika podczas spotkania piłkarskiego. Nie przeprasza
      poszkodowanego, kibiców swego klubu (bo przyniósł wstyd) i kibiców klubu
      przeciwnego oraz poszkodowanego(z powodów jasnych) za ten chamski czyn. Klub
      piłkarza (boksera?) przyjeżdża na mecz rewanżowy. Rozeżleni kibice gospodarzy,
      pamiętając o czynie boksera/piłkarza, postanawiają oddać huliganowi pięknym za
      nadobne. Udaje mu się jednak umknąć przed - jeśli można tak powiedzieć -
      wymiarem sprawiedliwości. Bąk oskarża niedoszłych sprawców pobicia o agresję,
      przemoc, brutalność itd. Biorąc te fakty pod uwagę sądzę , że kopacz nożny
      Bąk jest schizofrenikiem. Ale najsmutniejsze w sprawie jest to, że wielu
      dziennikarzy rozumuje tak jak bohater tej historii

• Gość: kibic normalny a ty jeseś paranoikiem, i bucem - tak jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 11:41
        kilku innych wyżej wpisanych.
        takie buraczane polaczkowo któremu się wydaje że jest od wymierzania
        sprawiedliwości poza boiskiem. zrozumiałeś coś z tego co napisałem, przygłupie?
        • Gość: as koles nie jestes normalny IP: 217.153.62.* 04.10.08, 17:24
          nie dodawaj sobie
        • Gość: Bolek Kibic normalny moze wytlumaczycz IP: 85.19.195.* 04.10.08, 18:49
          co znaczy "buraczane polaczkowo" czy to znaczy to samo
          co "niemiaszkowo" czy tez skrzyzowanie niemiaszka i psa czyli
          austriaczek ?
    • Gość: el beznadzieja IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.08, 11:39
      ja rozumiem, ze w ferworze walki ciezko zachowac zasady fair play,
      ja rozumiem, ze kibice Lecha maja pretensje do Baka o epizod z
      pierwszego meczu i kilka ostrych wejsc (mial grac jak panienka, bo
      gral przeciwko polskiej druzynie? nie badzmy smieszni!), ja
      rozumiem, ze mnostwo chorych emocji po drodze naroslo, ale ten
      transparent na meczu ("kiedy puszczam baka mowie Jacek") to dno,
      zenada, podlosc. wykorzystywanie czyjegos nazwiska to najnizsze z
      mozliwych przeklenstw - "gratuluje" pomyslodawcom, pokazali, ze sa
      zwyklymi chamami, prostakami. szkoda, ze przedmowcy ulegaja
      prymitywnej atmosferze nagonki na Baka - obojetnie, jak zagral z
      Lechem, to facet, ktory nie oszczedzal kosci w 96 meczach
      reprezentacji!
      a Lechowi szczerze gratuluje i ciesze sie jak wariat - kapitalny
      mecz, kapitalna oprawa (nie liczac tego nieszczesnego transparentu),
      duzy sukces. trzymam za kolejne sukcesy!
      • Gość: er Re: beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 19:00
        Ale piperzysz glupoty, wykorzystywanie czyjegos nazwiska niskie i podle? Ja
        pamietam tytul w jednej gazecie dotyczacy Okuki? A Kaczynscy to co? Tez podle? W
        reprezentacji nie oszczedzal kosci? A kto przegral mecz bodajze z Azerami, bo
        musial koniecznie zejsc? Kto gral dla pieniedzy w jakies arabii? ta wielka
        liga... kto obrazal po meczu pierwszym zawodnikow Lecha? Czyji kibice swigali
        zapalniczkami w graczy przeciwnej druzyny? A on sie kloci o wylany soczek. Matko
        Boska, nie macie o czym pisac
    • Gość: Bananex Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: 80.54.202.* 04.10.08, 12:07
      Ktoś tu zapomniał jak zachowywał się w Wiedniu. Ktoś tu coś miesza,
      coś tu śmierdzi chyba ktoś puścił Bąka!!
    • Gość: tt Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.chello.pl 04.10.08, 12:20
      zenada, trzeba bylo nie zachowywac sie jak prostak podczas meczu, to ataku
      kibicow by nie bylo. kto mieczem wojuje od miecza ginie.
    • Gość: maciek Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 12:35
      na wstepie zaznacze ze gratuluje awansu Lechowi, swietny mecz, piekny futbol, w miare europejski stadion - ogolnie miodzio. jednak to co na boisko zostaje na boisku. nie moze byc tak ze pilkarz ktory w przyplywie emocji, ktore ZAWSZE towarzysza rywalizacji sportowej, popelni jakas glupote zostaje za to pozniej 'karany' przez kilku przyglupich miskow. nawet jakby pan Jacek wtedy zlamal Bandrowskiemu nos, od kar jest sedzia, ew. uefa/fifa. natomiast akcja miskow zasluguje na interwencje policji, rozumiem jednak ze Bak tego nie zglasza - kazdy by sie bal bandy sterydow.. panstwo prawa kur** :|
      odnosnie transparentu z pierwszej polowy - po prostu tragedia
    • Gość: snocker Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: 193.120.116.* 04.10.08, 12:58
      jestes przykry ,ciekawe co bys powiedzial jakbys zlamal noge
      lewandowskiemu,nie umiesz grac nikt cie nie chce,sam bym ci
      wpierd.....
    • andrus.1 Ty lechita ... 04.10.08, 13:02
      ...uważasz się za kibica? ty sądzą po tej twojej opini jesteś
      najzwyklejszym bandytom stadionowym.Takich jak ty nie powinno się
      wpuszczać na stadiony a wręcz na kopach gonić! A twoja wiedza o
      piłce kończy się na wiedzy gdzie się zbierają twoi kolesie i na
      jakim meczu macie zrobić zadymę!
      • Gość: Nesta Re: Ty lechita ... IP: *.chello.pl 04.10.08, 18:19
        skoro chcesz go"na kopach gonić" to może dołącz do towarzystwa...albo nie schodź
        poniżej swojego poziomu,skoro twierdzisz ,że go masz
        • Gość: gosciu Re: Ty lechita ... IP: 91.200.92.* 04.10.08, 20:17
          Stadionowe kozaki bardzo szybko miękną po pierwszym kontakcie z policją.
      • Gość: JERZYM13 Re: Ty lechita ... IP: *.icpnet.pl 05.10.08, 00:14
        Z debilami nie ma co wdawać się w dyskusję . Najczęściej są to
        zakompleksione indywidua bo na forum są bezkarni . Odważni są tylko
        w kupie - w pojedynkę to małe człowieczki (jeśli wogóle to
        człowiekiem można nazwać ).A odnosząc się do gry , to na boisku
        może się zdażyć wszystko - to jest adrenalina i nie zawsze da się
        nad nią zapanować nawet tak dobremu piłkarzowi jak Jacek Bąk . Nikt
        mu nie podarował 96 występów w reprezentacji.
      • Gość: tcnll Re: Ty lechita ... IP: *.milczanska.net 05.10.08, 07:57
        A Ty andrus wpierw sięgnij po słownik ortograficzny, a dopiero potem
        pisz ... nie na odwrót. A chamem boiskowym okazał się Bąk i gó...o
        do tego ma to, że reprezentował Polskę 96 razy, zachował się jak
        świnia i tyle. Poza tym widzę wielki lament dziennikarzy
        nad "biednym" Jacusiem, a o zachowaniu II trenera Austrii, czy
        chamskim obrzucaniu Kotorowskiego na meczu we Wiedniu cisza ... ot
        klasyczna dwulicowość. Kiedy puszczam bąka, mówię : Jacek !
      • Gość: pierd Re: Ty lechita ... IP: *.lanet.net.pl 05.10.08, 10:12
        amknij paszcze wąski trafil swoj na swojego a ty sie przyznaj ze jak
        puszczasz baka to mowisz jacek
    • Gość: Arti Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.166.udn.pl 04.10.08, 13:26
      Bąk taki byłes kozak na boisku do Bandrowskiego a w Sheratonie
      miałeś pełne galoty, Bardzo dobrze ci zrobili, pozdrowienie dla tego
      napakowanego Pana:). A ze ten faul na Lewandowskim w Poznaniu to
      powinieneś dostać czerwień i pół roku dyskwalifikacji więc sie nie
      dziw że cie ktoś nie lubi.
    • Gość: Greh Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.166.udn.pl 04.10.08, 13:35
      Ciekawe czy ze strachu puścił jacka w sheratonie, no chyba ze
      całkiem sie obsrał, Biedactwo soczkiem oblali i sie narobiło ,
      płacz , płacz moze zmądrzejsz za Bandrowskiego i faul na
      Lewandowskim należalo ci sie
    • Gość: XYZ Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 13:50
      W pierwszej wersji pan Jacuś mówił,że został zaciągniety siłą na
      zaplecze a teraz w kolejnej wersji mówi ,że kelner go zaprowadził na
      zaplecze to w końcu jak było???Może niedługo usłyszymy kolejną
      wersję...
    • Gość: karol Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 14:14
      le ming z cąłym szacunkiem ale masz cos z głowa.
      • Gość: le ming Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.aster.pl 04.10.08, 17:55
        Moze w przeciwienstwie do niektorych dyskutantow po prostu MAM GLOWE zamiast
        drugiej d**y? :-)))
    • Gość: gosc -szczecin Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.icpnet.pl 04.10.08, 14:17
      Mam pytanie do niektorych kiboli ktorzy nie dorosli bakowi do piet
      96 razy Orzelek na piersi .2 Ajak pilkarzowi Lecha osilki poleja
      soczkiem to zobaczymy tych bochaterow .W Austrii kolejarza [bardzo
      lubia kibicow ] pamietajcie kij ma 2 konce jest chosa i bessa czas
      nadejdzie niespodziewanie .
      • Gość: Fan Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.eastwest.com.pl 04.10.08, 14:53
        Hej "bochater", najpierw słownik do ręki jak próbujesz coś wydukać.

Do GW
        Ile wersji tego incydentu jeszcze się nasłuchamy?
        Trzeci dzień już opisujecie to zdarzenie, więc może łaskawie wyślijcie tam dziennikarza, żeby ktoś bezstronny opowiedział co się właściwie wydarzyło.
    • Gość: tarde Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.10.08, 14:17
      a moze by tak Gazeta wykazala troche obiektywizmu i przedstawila takze inne wersje, a nie tylko Baka. Przeciez w gazecie pracuje tylu wybitnych dziennikarzy - taka wielka sztuka porozmawiac z pracownikami hotelu - kelnerem, ochroniarzami, policjantami ktorzy interweniowali? Gdybyscie chcieli to na pewno dotarlibyscie nawet do nagran z monitoringu i wtedy wszyscy moglibysmy sie przekonac jak naprawde bylo, a nie tylko sluchac kolejnych wersji Wielkiego Reprezentanta, ktora za kazdym razem jest inna. jutro uslyszymy, ze te osilki na pewno mialy schowane pistolety.
      zreszta cokolwiek sie stalo w tym hotelu, nawet jesli Bak, nikogo nie prowokujac, zostal "tylko" oblany sokiem, uwazam ze jest to niedopuszczalne i wstyd mi za to, ze takie cos moglo sie stac w moim miescie. Bak zachowuje sie jak dupek i gwiazda, zarowno na boisku, jak i w wywiadach lekcewazac pilkarzy Lecha, dlatego rozumiem i popieram gwizdy na stadionie, transparenty, bo to jest jedyny sposob w jaki kibice moga wyrazic swoja zlosc, a i tak najlepsza zemsta bylo to ze przegral z pilkarzami, ktorych nazwisk nazwet nie potrafi zapamietac. Jednak nic nie usprawidliwia takich rzeczy jak prymitywne oblewanie sokiem, a juz na pewno przepychanki. Wstyd mi rowniez za komentarze w stylu "nalezalo mu sie" - nalezalo mu sie to, ze odpadl ze swoja galaktyczna druzyna, bo sadzac po jego slowach boli go to bradzo, ale nie zeby mu grozic pobiciem albo oblewac sokiem. Bak jest chamem, ale to nie znaczy ze my mamy sie znizac do jego poziomu.
      Jednoczesnie wkurza mnie, kiedy takie gwiazdeczki jak Bak oraz niektorzy dziennikarze uwazaja, ze takie incydenty zdarzaja sie tylko w Polsce, ze ten kraj jest nienormalny, a w kazdym innym kraju jest to niedopuszczczalne. Jesli ma to swiadczyc o tym, ze Poznaniowi daleko do Europy, a pilkarze powinni tutaj przyjezdzac z ochroniarzami, to co ma powiedziec Kotorowski po wizycie w Wiedniu - zaatakowala go cala grupa kibicow a nie jeden (nawet nie wiadomo czy kibic), nie oblali go sokiem tylko rzucali w niego czym popadlo, i przede wszystkim nie zdarzylo sie to w hotelu tylko na samym stadionie, podczas meczu. Stosujac kryteria Pana Baka, Wieden to zascianek i wiocha, a pilkarze nie powinni tam jezdzic w ogole, nawet z ochroniarzami.
    • yuras3 Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre 04.10.08, 14:39
      Panie Bąk, niech to będzie przestroga dla pana i dla innych "gwiazd"
      piłki: chamstwo kibiców w znacznej części bierze się w prostej linii
      z waszego chamstwa na boisku. Jak się okazało 96 meczów w kadrze do
      niczego nie zobowiązuje i pozwala panu na "puszczenie nerwów". Czy
      pan naprawdę nie rozumie, że wszystko co się wydarzyło w Poznaniu to
      konsekwencja pańskiego chamstwa w wyniku owego "puszczenia nerwów"
      • Gość: morqadir Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 15:00
        a czego oczekiwać od kibiców piłkarskich , w jakiś 90% to tłumoki i bezmózgi
        więc reakcja jest adekwatna do poziomu.
      • Gość: normalny Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.nycmny.fios.verizon.net 04.10.08, 15:02
        Jestem zażenowany zachowaniem kiboli. Jestem również zażenowany
        większosścią wypowiedzina tym forum... Stawianie na szali kilkunastu
        lat reprezentowania Polski na świecie przez Bąka i jakiś tam faul na
        gó...arzu Bandrowskim, czy innym Lewandowskim nie mieści mi się w
        głowie... Akcja karków w hotelu godna jest prokuratury. I mam
        nadzieję, że kamery monitoringu wskażą sprawców tego niegodnego
        występku. Co następne? Może jakaś walka bokserska między Polakiem i
        jakimś innym zawodnikiem, ktora się nie odbędzie, bo kibole w
        przeddzień walki postraszyli przeciwnika???
        Debilizm kiboli osiągnął nowe poziomy...
        Boisko to spektakl, a nie zodzienne życie. Do karania jest sędzia i
        uefa/fifa, a nie karki/kibole....
        • Gość: my Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.icpnet.pl 04.10.08, 17:32
          a nikt "normalny" nie mówi o kimkolwiek cyt. "gó...wniarz",
          no chyba, że zwykle takie słowa na podwórku u babci używa
        • dwakilo Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre 04.10.08, 18:59
          wlasnie, ze chodzi o ten jeden maly incydent z wiednia kiedy to bak pokazal ze
          jest maluczki... wybitny reprezentant, prawie 20 lat gry a zachowal sie jak
          gowniarz. Prawda w oczy kole
        • peaeszet Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre 04.10.08, 19:18
          Czytam kolejno te wpisy i czytam. I również uczucie zażenowania rośnie.
          To przerażające, że dorośli faceci (w większości) mają rozumy tak niedojrzałe,
          że na wzór przedszkolaka nie potrafią odróżnić zdarzenia piłkarskiego od
          rzeczywistości pozafutbolowej. Dzieci kochane! Na boisku starli się ostro
          piłkarz J. Bąk z piłkarzem H. Rengifo. Gdyby w tym samym czasie nie kopali
          piłki, tylko ogląda sobie mecz przed ekranem telewizora popijając piwko, to z
          pewnościa nawet do głowy by im nie przyszło szturchać się. Bo co innego
          zaangażowanie z grę, a co innego życie.
          Kurczę, to naprawdę daje do myslenia. Jak nużące, monotonne musi byc życie
          człowieka, który musi dla przeżycia emocji mieszać realne życie z fantazją.
          Mecz się kończy, emocje opadają, można porozmawiać, poprzeklinać, parę chwil
          porozpamiętywać poszczególne sytuacje, a potem wracamy do zycia. Żeby dorosłym
          ludziom trzeba było takie rzeczy tłumaczyć... O tempora, o mores...
      • Gość: scypio Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.rudanet.pl 04.10.08, 21:40
        do yurasa3. Piłka to gra kontaktowa i często trzeszczą kości.To się dzieje na boisku. A to był zwykły bandycki napad. Wiele osób mi się nie podoba ale to nie powód aby im grozić i próbować pobić. Mam nadzieje że UEFA wyciągnie konsekwencje i to sureowe. Jak chcesz oglądać ładne przedstawienie to się wybierz na balet.
    • Gość: Ejdzbiol Re: Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 15:00
      GRAŁBY PAN W MOCNEJ LIDZE A NIE WE FRANCJI?! Lyon co roku w LM, czasem jeszcze
      jakiś drugi klub a ten wyskakuje że francuska nie jest mocna?! Arsenal buduje
      swoja potege z bylych graczy ligi fr. i tez co roku w lm! Zaściankowy idiota
    • Gość: gc Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: 213.199.218.* 04.10.08, 15:02
      eeee... a to nie Bandrowskiego uderzył a nie Rengifo?
    • Gość: van praag Jacek Bąk: To niedopuszczalne i przykre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 15:13
      Kibicuje Lechowi z całego serca. Nie pamiętam kiedy polska drużyna
      wygrala ważny mecz w doliczonym czasie.Wszystko pięknie. Jednak jak
      czytam niektóre komentarze to naprawdę zastanawiam się czy to bagno
      w polskiej piłce nie wynika z poziomu kibiców. Co zmieni wymiana w
      PZPN, jeżeli dla kibiców pojęcie nietykalności osobistej nic nie
      znaczy; jeżeli (pomijając wszystko sprowokował nie sprowokował)
      szydzi się z goscia który był kapitanem reprezentacji i grał w niej
      ponad 96 razy. Żądając porządku w PZPN spójrzmy jaki my prezentujemy
      poziom, ile w nas szacunku do nas samych, innych kibiców, piłkarzy,
      czy rzeczywiście kochamy piłkę.
      Pozdrawiam
    • Gość: paweł [...] IP: *.CNet.Gawex.PL 04.10.08, 15:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • manfred211 Co tu gadać, jestesmy wyjatkowa chołotą! 04.10.08, 15:52
      Naprzód bandycki napad na austriacki autokar, potem taki sam bandycki napad na
      Bąka i to w luksusowym hotelu. Jesteśmy wyjątkowe POLACZKI!!!!! Wstyd jak
      jasna cholera.

Panie Tusk:
      zamiast wmawiać łamanie prawa członkom PZPN (kompletna bzdura), to niech pan
      ruszy mózgiem i tyłkiem i zrobi coś by watahy bandytów nie napadały na gości
      hotelowych lub na autokary na stacjach benzynowych. Tego to nawet nie ma w Somali.
      Wiec niech się Pan wreszcie odpieprzy od Pana Listkiewicza i nie utrudnia mu
      wykonywania zadań statutowych!

Tak między nami mówiąc, to austriacka drużyna była zdecydowanie lepsza od
      Lecha!!!
      Proste zdobywanie terenu, wygrywanie nieomal wszystkich pojedynków jeden na
      jeden, lepsza technika indywidualna, lepsza gra kombinacyjna.
      Każda walka o piłkę czy to w powietrzu czy na murawie kończyła się odebraniem
      nam piłki.

Wygraliśmy cudem ten mecz. Gdyby nie czerwona kartka, to nie przeszlibyśmy
      dalej!!!

Z taka grą Lech nie ma czego szukać w fazie grupowej, aczkolwiek zdarzają się
      cuda - liczę na to.

Skandalem natomiast jest przegranie rywalizacji przez Wisłę, gdzie Anglicy
      byli zdecydowanie gorsi od Austriaków, a sytuacje bramkowe, które miała Wisła
      przynajmniej w 3-ch przypadkach powinny były zakończyć się bramkami!!!
      Nie wiem, jak ta Wisła mogła nie wygrać i to wysoko ze słabymi Anglikami???

Czcigodny panie Michale Listkiewicz:

Niech Pan się absolutnie nie daje szantażować i poniewierać przez tego
      koszmarnego Drzewieckiego, Tuska i innych.

Tutaj chodzi o Pana honor i dobre imię. Jest nie do pomyślenia, by tacy
      nieudacznicy jak POpaprańcy rządowi robili z pana aferzystę i złodzieja. To
      się nie mieści w głowie.

I pomyśleć, że takim PATENTOWANYM PACANOM przyniósł Pan na tacy Euro2012.

Jeżeli te BARANY nie potrafią tego docenić, to niech ich SZLAG TRAFI.

Niech się Pan nie unosi patriotyzmem i nie ustępuje (znajac Pana, to boję się,
      że dla Polski, gotów jest Pan nawet dać się sponiewierać - nie wolno się panu
      tak poswięcać!!!).

To PO-tałatajstwo trzeba wreszcie nauczyć rozumu i respektu dla prawa i
      demokracji, którego kompletnie nie mają.

Tak to jest, jak ZIDIOCIAŁY naród daje POpaprańcom i nieudacznikom z PO 58%
      poparcia w sondażach - chore!!!.
      Nic dziwnego, że facetom potem odbija szajba i za nic mają demokracje,
      uczciwość i zwykła przyzwoitość.

Za pieniądze podatników ci dranie chcą się bawić z złodzieja i policjanta.
      wypraszam to sobie, panie Tusk!!!
      • Gość: rudolf Re: Co tu gadać, jestesmy wyjatkowa chołotą! IP: *.crowley.pl 04.10.08, 18:30
        Pomyliłeś sie w tekście:
        Zamiast:

"To PO-tałatajstwo trzeba wreszcie nauczyć rozumu i respektu dla prawa i
        demokracji, którego kompletnie nie mają."

Powinno być:
        To PO-tałatajstwo trzeba wreszcie nauczyć rozumu i respektu dla PRAWA i
        SPRAWIEDLIWOŚCI, którego kompletnie nie mają.

To chciałeś przekazać w Twoim wpisem??
      • Gość: Paweł Re: Co tu gadać, jestesmy wyjatkowa chołotą! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 04.10.08, 20:57
        Nie wiem czemu się bulwersujecie atakiem na austriacki autokar. Jechali bojowo nastawieni kibice AUstrii, pierwsi do śpiewania o "scheisse polaczkach" we Wiedniu i do rzucania w bramkarza Lecha, no i się przeliczyli. Nikt nie zaatakował wycieczki z przedszkola ani emeryckiej. Wiedeńczycy przegrali, tyle, nikomu się nie skarżą. Syćko w temacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka