Dodaj do ulubionych

Cesc Fabregas: Chciałbym zagrać w FC Barcelonie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 17:44
Arsene powinen kupic paru dobrych zawodnikow podczas zimowego okienka zeby
przynajmniej zdobyc 1 puchar. Moim zdaniem najlepiej by bylo kupic
doswiadczonego defensywnego pomocnika i paru dobrych rezerwowych np. na skrzydla
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Cesc Fabregas: Chciałbym zagrać w FC Barcelonie IP: *.wroclaw.mm.pl 07.10.08, 17:48
      jak zabraknie Fabregasa ciezko im bedzie cos zdobyc. ten geniusz-malolat bedzie tylko lepszy
    • Gość: rp Cesc Fabregas: Chciałbym zagrać w FC Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 17:56
      jak fabregas odejdzie to skończy jak henry. bo on juz nauczyl sie tylko grac na
      warunkach angielskich. w hiszpani musi dobrze dryblowac itd., bo tam gra polega
      na laczenie efektywnosci z efektownoscia. po za tym tak mowi bo wenger zapewne
      przymierza sie kupic kolejna mloda gwiazde na pozycje fabregasa.
    • sapinek Cesc Fabregas: Chciałbym zagrać w FC Barcelonie 07.10.08, 19:56
      fajnie by bylo jakby zagral niedlugo dla Barcy
    • Gość: maga teraz se lafiryndo przypomnialas o Barcie? chyba.. IP: *.w83-205.abo.wanadoo.fr 07.10.08, 19:59
      za pozno cos mi sie zdaje. Trzeba bylo poczekac jeszcze te dwa lata
      i podpisac zawodowy kontrakt a nie teraz jeczec ze chcialbym jeszcze
      kiedys zagrac w Barcie. Pajac!
    • leito170 Re: Cesc Fabregas: Chciałbym zagrać w FC Barcelon 07.10.08, 21:33
      Jesli już mówimy o Barcelonie to coś dla fanów:

Pomocnik FC Barcelona, Xavi Hernandez przekonuje wszystkich, że nie zasłużył na
      Złotą Piłkę za rok 2008. 28-letni reprezentant Hiszpanii został wybrany
      najlepszym graczem Euro 2008 i to może stawiać go w roli faworyta do nagrody
      "France Football".

- Prawda jest taka, że nie zasługuję na Złotą Piłkę - powiedział Xavi - Głównie
      ze względu na to, jakim rodzajem piłkarza jestem. Jestem zawodnikiem, który gra
      dla całej drużyny i od niej też zależy, jak wypadnę w danym meczu. Bez moich
      kolegów z drużyny, jestem nikim. Każdy mój sukces to efekt sukcesu całego zespołu.

Reprezentant Hiszpanii wskazał swoich faworytów do prestiżowego trofeum. - Taka
      nagroda powinna się należeć Cristiano Ronaldo czy Messiemu. To oni na nią
      zapracowali, bo potrafią w pojedynkę wygrywać mecze.

Źródło: www.LigiHiszpanskie.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka