Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów: Bronią Kuszczak i Boruc

IP: 80.50.4.* 25.11.08, 20:30
na pewno "są już do 1/16 Ligi Mistrzów"? :P
Obserwuj wątek
    • Gość: bigos No to Jurek dzisiaj pije. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 23:08
    • Gość: assZhttp://www.lim Kris ty chamie jeden! IP: *.magma-net.pl 25.11.08, 23:27
      zejdz z Kuszczaka bo ni ch...a nie znasz się na piłce i sprzedałeś się tej
      tendencyjnej warszawiance - wyborczej!
      Jak czytam takie wypociny to mi się żygac chce i srac zarazem.........
      a gdzie wasz ulubieniec fabiniak wdupowłaz?
    • Gość: Sunis Niestety... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 26.11.08, 01:17
      Dobrze życzę Kuszczakowi. Ale niestety jestem teraz przekonany, że nie zostanie
      on 1. bramkarzem Man Utd. Jest za cienki. Mecz z Villareal to potwierdził.
      Dlatego myślę, że powinien wkrótce odejść, jeżeli chce jeszcze coś osiągnąć.
      Drugich i trzecich bramkarzy nawet z najlepszych klubów nikt nie pamięta. To
      samo Fabiański. Musi znaleźć klub, gdzie będzie grał!
    • Gość: adam81w Dramat Szkotów IP: *.skynet.net.pl 26.11.08, 04:44
      w zeszłym seoznie 10 punktów a teraz nawet 2 nie ma. szok.
      • Gość: nati Re: Dramat Szkotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 08:58
        no i bardzo dobrze-gry Celticu nie da się oglądać
    • Gość: ziomal101 Liga Mistrzów IP: *.olsztyn.mm.pl 26.11.08, 07:42
      Szkoda, że nie postawiłem, ale e?pekt.com wziął kasę z przelewu, ale na koncie
      się nie pojawiła. Na moje mailowe monity odpowiadają jakieś automaty.
      Firma-krzak.
    • Gość: nbolek Liga Mistrzów: Bronią Kuszczak i Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 09:22
      ktos wie gdzie mozna obejrzec bramki/skroty z wczoraj bo przegapilem
      w tvp 2?

• Gość: kupak Re: Liga Mistrzów: Bronią Kuszczak i Boruc IP: *.CNet2.Gawex.PL 26.11.08, 14:34
        wszystkie skroty mozesz obejrzec na meczyki . pl
    • Gość: ggj Liga Mistrzów: Bronią Kuszczak i Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 09:52
      i jak mielismy urodzaj bramkarzy tak teraz czas szukac nowych, lepszych
    • Gość: byk Błędy Kuszczaka w chorych głowisiach kiboli Boruca IP: 77.223.195.* 26.11.08, 19:24
      piszących w Szmatławcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka