Gość: darecki IP: 212.182.32.* 06.11.03, 08:12 3 do 0 Taki minimalny wynik obstawiam. Dla Wisły oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smallbench Mam pytanko do redakcji lub kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 09:01 Czy możecie opublikować tą punktację oraz rodzaj punktowania?? Ile nam rzeczywiście brakuje do wywalczenia 2miejsc w LM?? Pozdrówka. Wisła-Valerenga 2:0 Groklin-Manchester City 2:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Mam pytanko do redakcji lub kibiców IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 10:12 To wszystko zależy od wyników innych drużyn . Po szczegóły odsyłam tu:www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/crank04.html są tam wszystkie tabele uaktualniane codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Maciej Stolarczyk: Postaramy się przejść IP: *.pgi.waw.pl 06.11.03, 10:18 Jeśli już dziennikarz porusza sprawę rankingu krajowego UEFA to powinien wiedzieć, że ewentualny awans Polski na 15 miejsce w rankingu 2003/04 skutkowałby udziałem również wicemistrza naszego kraju w eliminacjach do Ligi Mistrzów dopiero w sezonie 2005/06 - a nie w przyszłym. Poza tym dla Wisły i jej kibiców znacznie istotniejsze znaczenie ma ranking klubowy w którym Wisła zbiera punkty dla siebie. O ranking krajowy "postarały się" nam już przecież Wisła z Płocka i Katowice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Maciej Stolarczyk: Postaramy się przejść IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 15:43 wygramy jeśli stolarczyk przestanie faulować i nie będzie kopał dołków pod kolegami z drużyny Odpowiedz Link Zgłoś