Gość: J23 IP: 87.239.194.* 10.01.09, 14:18 Boruc do Milanu? to chyba jakieś żarty!Nikt nie da za niego tyle kasy szczególnie jak widzą co wyprawia poza boiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryba Re: Boruc: Nie mam sobie nic do zarzucenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:50 bzdury wypisujesz!!!! kazdy ma w roku slaby dzien, tydzien. dzieki Borucowi te łajzy z naszej ekipy nie dostaja w plecy kilkoma bramkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Wiadomo ze kazdy ma slaby dzien czy tydzien!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:54 Kazdy po przyjsciach rodzinnych czy innych ma prawo odreagowac. inni pija drudzy cpaja... dzieki niemu polska nie przegrywa roznica 4 goli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THR Boruc: Nie mam sobie nic do zarzucenia IP: *.ols.vectranet.pl 10.01.09, 15:08 Szok i sensacja - Boruc jet człowiekiem i ma ludzkie problemy. Niespodziewane, co? Ech. Tak, to była ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goopee Boruc rozstał się z żoną wkrótce po urodzeniu syna IP: *.filter.imagine.ie 10.01.09, 15:16 Boruc urodził? To wyjaśnia nam wiele, min. dlaczego był trochę "spasiony"... :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Pi.....nie o Szopenie IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 16:53 Pozaboiskowe "ekscesy" Boruca. Rozstal sie z zona i spotkal w barze z jakas dziewczyna. No prawdziwy antychryst i deprawator mlodziezy. Az dziw, ze go prokuratura nie sciga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_silencio_Loco widziałem tę byłą dziewczynę gangstera IP: *.gprs.plus.pl 10.01.09, 17:08 albo jest dobra w łóżku, albo słaby był ten gangster... Odpowiedz Link Zgłoś