Gość: gadaj zdrów Antoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:49 A dopiero co "kazał" Beenhakkerowi wypie...ć. Ale hipokryta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurzony [...] IP: *.dyn.optonline.net 20.02.09, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Ech trenerze 20.02.09, 15:06 Panie Piechniczek, niech Pan sobie krytykuje Beenhakkera jak Pan chce, ale mógłby Pan przynajmniej bezczelnie nie kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PalenieZabija Piechniczek przeciwny łączeniu funkcji przez Be.. IP: *.st-pauls.com.pl 20.02.09, 15:11 To jest tak, że wy za wszelką cenę chcecie pozbyć się Beenhakkera. Wręcz nie możecie się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy Piechniczek "zdobył" III miejsce na MŚ82' a Leo ?? IP: *.chello.pl 20.02.09, 15:31 Leo to porażka i cofanie naszej reprezentacji Porażka ze słabą Słowacją to powinien być moment od zwolnienia tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Piechniczek "zdobył" III miejsce na MŚ82' a L 20.02.09, 15:43 Skoro Piechniczek jest taki super to niech teraz zostanie selekcjonerem i zobaczymy co ugra. Co Piechniczek robi dla polskiej piłki obecnie oprócz zgarniania forsy, wpierania mafijnego układu nieudacznika Laty w PZPN i jeżdżenia po selekcjonerze gdy tylko się okazja nadarzy? Oświecę cię: nie robi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piechniczek? Re: Piechniczek "zdobył" III miejsce na MŚ82' a L IP: 213.199.218.* 20.02.09, 15:47 Piechniczek zdobył? porownaj sobie jak i w jakich klubach grali wtedy Boniek czy Szarmach a jak i gdzie grają teraz nasi "czołowi" napastnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjk Re: Piechniczek "zdobył" III miejsce na MŚ82' a L IP: *.chello.pl 22.02.09, 13:48 a czy piechniczek grał finale pucharu europy ? i czy zdobył 3 tytuły mistrza najmocniejszej ligi w europie?czy piechniczek dostal kiedykolwiek propozycje pracy z innego kraju niz arabskie? Odpowiedz Link Zgłoś
anty_gw1 Piechniczek to przy Leo wielki trener 20.02.09, 16:01 Porównując reprezentacyjne osiągnięcia Piechniczka i Beenhakkera jasno widac, że Leo jest przy Tonim absolutnie nikim. Piechniczek ma medal na mundialu z Polską, Leo blamaż z Holandią która miała w składzie Van Bastena, Gullita, Rijkaarda, Koemana. Nawet z Egiptem nie potrafił wygrać. Piechniczek awans na mundial w 1986 r. kosztem Belgii, Leo odpadnięcie w barażach z tą samą Belgią, którą Piechniczek wcześniej odprawił. Jedyny sukces Beenhakkera to fajny występ Trynidadu i Tobagu w MŚw 2006. I dlatego Piechniczek ma wielkie prawo i nawet obowiązek patrzeć Beenhakkerowi na ręce. I dobrze, że to robi. A że dzieci neostrady tego nie rozumieją to oczywiste... Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Piechniczek to przy Leo wielki trener 20.02.09, 16:15 Panie "znawca" porównywać to my sobie możemy do końca świata, ale to Piechniczek siedzi teraz w skompromitowanym PZPN i za wszelką cenę stara się utrzymać zastane status quo, bo ewidentnie mu się to opłaca. Coś takiego dyskwalifikuje go w moich oczach i koniec. Może sobie być najwybitniejszym trenerem wszechczasów, ale właśnie własnymi rękoma przybija gwoździe do trumny polskiej piłki. Co ma do tego III miejsce na Mistrzostwach Świata ćwierć wieku temu? To stanowi o tym, że zjadł wszystkie rozumy? Otóż, jak widać na załączonym obrazku, nie. - Odpowiedz Link Zgłoś
anty_gw1 @velvet_demon 20.02.09, 20:36 A kto ma siedzieć w PZPN jak nie ludzie tacy jak Piechniczek, którzy dla polskiej piłki zrobili kawał dobrego? No kto??? Mityczni zachwalani przez media menadżerowie z laptopami? Prosze bardzo, kluby są dla niech. Jakoś nie widzę by ta działalność menadżerów z laptopami stawiała na nogi polskie kluby. A jest gdzie się wykazać. Więc mnie nie rozsmieszaj... A 3 miejsce na mundialu ma to do siebie, że Piechniczek jest jednym z niewielu autorytetów w polskiej piłce. Co do porównania, to akurat w sporcie mozna porywnywać wyniki. Piechniczek jako trener osiągnał więcej niz Beenhakker, a piłkarzy nie miał wcale lepszych. I to Piechniczek - gdyby był takim chamem jak Leo, a nie jest - mógłby powiedziec, że dla niego ten gość, czyli Beenhakker jest nikim. Beenhakker nie ma takiego prawa, bo sportowo jeszcze wyników Piechniczka nie przebił i to nie tylko z Polską. Co do tego, że ćwierć wieku temu Piechniczek osiągnał sukces. Nikt rok temu Beenhakkerowi nie bronił osiągnąc większego sukcesu. Piechniczek miał stan wojenny i przywiózł z Hiszpanii medal, Leo miał do dyspozycji co tylko chciał, a w Austrii była jedna wielka klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antos ty glupi jes Piechniczek przeciwny łączeniu funkcji przez Be.. IP: *.211.130.190.getinternet.no 20.02.09, 17:27 antos tylko czeka az sie LEO noga podwinie a jesli sie niedoczeka to i mu swinie jakas podlozy on se juz poradzi jebany pzpn.leo jestes spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Piechniczek przeciwny łączeniu funkcji przez Be... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 10:00 Panie Piechniczek Pamiętam co Pan osiągnął w polskiej piłce nożnej.Szanuję Pana za to. Jednak Pan również łączy pracę w Senacie(całkiem nieźle płatną) z pracą w PZPN i jakoś nikt nie każe Panu z jednej z nich zrezygnować. Moralność Kalego ? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Piechniczek przeciwny łączeniu funkcji przez Be.. 21.02.09, 10:38 " Życzliwa rozmowa" z panem Piechniczkiem... Brrrr. Wyobraziłam ją sobie wlaśnie i aż mnie ciarki przeszły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Piechniczek .... IP: *.szczecin.mm.pl 22.02.09, 11:12 Schowaj się wreszcie pod ziemię lesny dziadku,świat poszedł do przodu a TY wciąż żyjesz w czasach komuny i myslisz kategoriami tamtych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Piechniczek przeciwny łączeniu funkcji przez Be.. IP: *.chello.pl 22.02.09, 13:49 ale panu piechniczkowi nie przeszkadza łaczenie funkcji doradcy w odrze, vice prezesa PZPN i senatora?jak PAn pracuje za pieniadze podatników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orc Mam gdzieś III miejsce w 82 roku!!!!!!!!! IP: *.uznam.net.pl 22.02.09, 18:42 Mam 28 lat. Jedyny sukces polskich piłkarzy jak do tej pory przeżyłem w barcelonie `92. Ja chce i WYMAGAM by Polacy odnosili sukcesy tu i teraz. A Piechniczek jest dla mnie takim samym autorytetem w sporcie jak Kopernik w współczesnej astronomii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Piechniczek przeciwny łączeniu funkcji przez Be... IP: 78.52.97.* 23.02.09, 22:41 Nie zwracajcie uwagi na biednego Pichniczka, ktory chce sie jeszcze pokazac i ugryzc ale nie moze. On jest jak bezzebny i oblazly stary szczur. Jego trzeba traktowac tak jak starego psa, ktory gdzies tam w ukryciu w zagrodzie wiejskiej szczeka a my idziemy przez wies i nie zwracamy na to zadnej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś