Gość: R9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 23:38 Ronnie nie zapomnial jak sie gra w pile, niech jeszcze troche schudnie i popracuje nad kondycją i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Looniq Ronaldo znowu strzela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 01:48 Phew, czym tu sie zachwycac, normalnie byl obok pilki, przylozyl glowe i trafnąl, wielka mi fizyka. Zwykly gol jakich setki. Jakiego strzelil, jakiego strzelil - nijakiego ot co - z pieciu metrow w siedmiokilometrową bramke, jakby nie trafil to byloby sie czym zachwycac, trafil to czym tu sie zachwycac? Jakby nie Ronaldo to co - pilka mu sie od glowy odbila i heja, poleciala gdzie poleciala, no co? Ale nie - toz pilka sie od glowy geniusza futbolu otbila, no to hajda co za cuda. Pilka troche geniuszu przy tym zderzeniu sprezystym musiala nabrac, teraz bedom jom w telewizji pokazywac - to ta co sie od wielkiego aR. odbila, musi coś w tym być! Z pewnosciom teraz jej wartosc zwiekszy sie - wszystkie letkienosy bedom sie niom podniecac na potegi. No - jak zachwyca jak nie zachwyca? Aj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosmiczny Agent1 Ronaldo znowu strzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 05:00 Podziwiam Ronaldo?Trzeba wiedzieć co znaczy kontuzja kolana?Ja ją mam z powodu fatalnych nart i grząskiego śniegu,żle przygotownej trasy.Jeżdżę b.dobrze a mimo tego nie mogłam oderwać powierzchni nart od śniegu(było ciepło,śnieg cięzki).Takie produkuje się narty,że kleją się jak posmarowane"kropelką" do śniegu(mimo nałozenia tłuszczu)!Klasyczne narty,na których jeżdziłam wcześniej nigdy się nie kleiły i te mi skradziono(drogie i dobre).Producent odszkodowania nie płaci a ludzie skręcają kolana przez jego narty? Trudno mówić,że piłka skręca kolano-raczej piłkarz?W moim przypadku- narta skręciła mi kolano!Do końca życia uraz pozostaje(jaki: zależy od rozmiaru naruszenia kolana)?Zyczę Ronaldo zdrowia i sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ronaldo znowu strzela IP: *.vc.shawcable.net 09.03.09, 08:16 Urzekla nas Twoja historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karokrk W której minucie jest ten piękny gol? Mi filmik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 09:36 się skonczył chyba na 4min, jest jedna bramka ronaldo,ale bardziej efektowen było w niej przeskoczenie przez 1,5 metrowy płotek niż zwykłe dostawienie głowy i to po stałym fragmencie,wiec chyba nie o tego gola chodziło autorom... Odpowiedz Link Zgłoś