Dodaj do ulubionych

Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach

IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.09, 00:14
a kiedy nowy kontrakt dla Tarasia???
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 10:30
      do (obecnych) piłkarzy Śląska:

Choćbyście nie wiem jak się starali
      to już niedługo Was się wywali
      nakupią chłamu - nie szczędząc kasy
      A Was?

Do Ślęzy lub do A-klasy
    • bemowiak2008 Panstwo stadion zbuduje to i "sponsor" sie znalazl 16.04.09, 10:31
      zupelnie jak u nas w Warszawie...

• Gość: CivitVratis Re: Panstwo stadion zbuduje to i "sponsor" sie zn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:18
        Tylko że we Wrocławiu stadion buduje miasto, a nie "Naród"... no ale
        cóż był czas przywyknąc, ze cały Naród buduje Stolicę...
        • Gość: kwadrat Re: Panstwo stadion zbuduje to i "sponsor" sie zn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:14
          W Warszawie też miasto.
          Podobnie jest w Poznaniu, Gdańsku.
          I bardzo dobrze.
          Inna sprawa czy ma sens budowanie w Warszawie dwóch wielkich, jak na
          polskie warunki, stadionów.
          I jeszcze jedno - bardzo dobrze, że coraz więcej klubów może liczyć
          na sponsorów z kasą. Bez kasy niestety nie ma szans na sukcesy.
    • Gość: XXI proste... nie kupowac polakow.. IP: *.gazownia.pl 16.04.09, 11:26
      i wtedy zylowac cen nie beda.. chyba ze jakis mlody talent tak jak rok temu
      lewandowski
      • Gość: kibuc Re: proste... nie kupowac polakow.. IP: *.chello.pl 16.04.09, 11:34
        Ktoś kiedyś wyjaśni, na czym polega ów talent Lewandowskiego?
        • Gość: mastach Re: proste... nie kupowac polakow.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:37
          jeżeli nie widzisz talentu u Lewandowskiego, to wyjaśnianie na czym on polega to jak rozmowa ze ślepym o kolorach
    • Gość: pppp Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:49
      Przecież "wrocki"nigdy nie widzieli dobrej piłki.Dzięki Solorzowi
      piłkarskie zadupie,będzie się mogło szczycic ,że jest potęga.
      • Gość: woocasch Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:56
        A ty pewnie jesteś kibicem takiej "potęgi" piłkarskiej , że aż wstyd się
        przyznać - koneserze i znawco.....szkoda słów
      • Gość: WKS Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.09, 12:12
        widzielismy jak na gó..o mówiłes papu
    • Gość: KULA Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:14
      Nie umiem się doczekać kiedy usłyszę na stadionie gniazdowego zapodającego
      "POLSAT WROCŁAW" klask klask i odpowiadająca banda cieciów "Polsat Wrocław!"
      ahahahah
      • Gość: wrocławianin Re: Polsat Wrocław IP: *.whirlpool.com 16.04.09, 12:22
        Żal mi cię KULA. Dlaczego szczurki twojego pokroju wszędzie widzą
        jakiś urojonych cieci którzy kibicują sponsorom? Znasz to z autopsji?
        Śląsk się nie sprzedał...choć byli tacy którzy z obwoźnym cyrkiem
        przyjechali i z dnia na dzień mieli stać się Śląskiem...na szczęście
        zawrócili i ruszyli na Warszawę :)
        • Gość: KULA Re: Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:25
          A mi żal Ciebie, żulu z Polsatu :) Mam nadzieję, ze już nabyłeś cyfrowy polsat i
          wspomogłeś swojego zbawcę heeheh
          • Gość: zielony31 Re: Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 14:04
            Popieram1!!!!Jak liczą to się przeliczą....nie znają
            Solorza...hahaha!On im kuou zawodnika....chyba że Birkę i Myszkę do
            obrony.../obaj to mecenasi dla niewtajemniczonych../
            Polszmat chce zgarnąć do siebie ligę i puchary bo nic innego już nie
            umie produkować....
          • Gość: wrocławianin Re: Polsat Wrocław IP: *.whirlpool.com 16.04.09, 14:43
            Nie wiem co jest przyczyną twoich urojeń ale mimo wszystko szczerze
            współczuję.

Jeszcze tylko jedno pytanko - Czy publiczne robienie z siebie idioty
            to twój jedyny cel w życiu?
          • Gość: TSW Re: Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:48
            Kula - Czy rola idioty nie jest dla ciebie zbyt uciążliwa?
      • Gość: football_fan Re: Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:24
        to się "naum" i nie kalecz polskiego języka! A co do kolegi, który mówi, że
        Wrocław nie widział dobrej piłki to widocznie słabo się znasz na piłce, nie chcę
        tu przytaczać historycznych spotkań Śląska z Liverpoolem, Napoli, czy Dundee
        United i sukcesów w Pucharach Europejskich, których pozazdroszczą nam najlepsze
        polskie kluby. Idąc Twoim tokiem rozumowania w Polsce nikt nigdy nie widział
        piłki na wysokim poziomie, a 3 miejsce reprezentacji na MŚ to przed komputerem
        ktoś ugrał.
    • Gość: ken Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.lanet.net.pl 16.04.09, 12:20
      Kontrakt dla Tarasia jutro w grudniu
      • Gość: gość Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 12:33
        jakiego Tarasia?

Solorz zatrudni trenera z wyższej półki. Stać go na to.
        • Gość: ja Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.chello.pl 16.04.09, 14:05
          Słyszałem, że trwają rozmowy z Wójcikiem, asystentem ma zostać Wdowczyk,
          dyrektorem do spraw organizacyjnych Forbrich, a na prezesa przymierzany jest
          Listkiewicz ewentualnie Żelazko.
          • Gość: Weni Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:46
            ..a ty zostaniesz rzecznikiem prasowym..bo łżesz jak z nut.
    • Gość: Wrocek Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.chello.pl 16.04.09, 12:49
      Tarasiewicz juz wybrał nowych zawodników,będa to czterej latynosi [ z Chile,
      Argentynu i Brazylii]ponoc są dobrzy i ma ich zaklepane,teraz jest kwestia ile
      będzie pieniędzy na transfery ale p.Solorz juz o tym na pewno myśli i bedzie
      dobrze.Ci czterej piłkarze to bramkarz, boczny pomocnik i dwóch napastników.
      • janek1212mysz Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach 16.04.09, 16:27
        ITI w stolycy, Polsat we Wrocławiu, został jeszcze Gdańsk. Może TV PULS albo TRWAM.
        • Gość: stasiek Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.devs.futuro.pl 16.04.09, 20:36
          O. Rydzyk sam stworzy zespół W poziazaniu z niebiosami szybko
          zdobedzie mistrzostwo polski
    • Gość: xyz SBecki konfident wlascicielem klubu IP: 213.166.209.* 16.04.09, 12:56
      wstyd dla sportu
      • Gość: Andrzej Re: SBecki konfident wlascicielem klubu IP: *.dialog.net.pl 16.04.09, 18:09
        He he, fajnie poczytać wypociny różnej maści "pedałów" którzy zazdroszczą Nam sponsora,Euro 2012,nowego stadionu.Macie pecha że nie mieszkacie w stolicy Wielkiego Ślaska czyli WROCŁAWIU!
        • Gość: Tylko Śląsk Re: SBecki konfident wlascicielem klubu IP: *.centertel.pl 16.04.09, 19:14
          Śląsk to Śląsk,a nie jakiś twór rodzaju Amica Kuchenkorz Poznań.Pozdro Andrzej
          niech się walą zazdrosne PEDAŁY
    • Gość: andzelika Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.devs.futuro.pl 16.04.09, 20:33
      Mysli o szybkim awansie Klubu di I ligii
    • Gość: Megatronus Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.gprs.plus.pl 16.04.09, 21:47
      A ja gratuluje Wrocław to duże miasto ma spore możliwości kibice
      przychodzą nawet sporo a myśle że z czasem bedzie ich jeszcze więcej
      więc "idealne"miejsce na dobry klub;))

może być i Polsat nie rozumiem o co chodzi z tym polsatem czy wszyscy
      jadą na starych antenach że zazdroszczą cyfrowej telewizji?niech
      inwestują przydadzą się w sporcie tacy sponsorzy upatrzyli WROCŁAW i
      dobrze niech kazde miasto ma swojego "POLSATA" nie rozumiem czego
      płaczą antenowcy

a co do "AMICA"Poznań to tylko debil może mówić bo to jest był i
      będzie LECH Poznań zresztą to naj bardziej profesjonalny klub w
      Polskiej lidze więdz przyklad brać i do roboty.A żeby było śmieszniej
      to przyznam się że Jestem ze Szczecina 1 LIGA 1 liga MKS........
    • klonpvv przestępcy 17.04.09, 13:31
      Jedyne z czym mi się kojarzy mecz SW to przestępcy na trybunach i zasadniczy
      brak normalnych ludzi tamże.

W życiu bym nie zainwestował w taki biznes z "tym" na karku.

Z większych miast, najlepsze skojarzenia z kulturalnym dopingowaniem mam
      powiązane z Olsztynem i może z Poznaniem ostatnio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka