Gość: Polak IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.09, 00:14 a kiedy nowy kontrakt dla Tarasia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 10:30 do (obecnych) piłkarzy Śląska: Choćbyście nie wiem jak się starali to już niedługo Was się wywali nakupią chłamu - nie szczędząc kasy A Was? Do Ślęzy lub do A-klasy Odpowiedz Link Zgłoś
bemowiak2008 Panstwo stadion zbuduje to i "sponsor" sie znalazl 16.04.09, 10:31 zupelnie jak u nas w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CivitVratis Re: Panstwo stadion zbuduje to i "sponsor" sie zn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:18 Tylko że we Wrocławiu stadion buduje miasto, a nie "Naród"... no ale cóż był czas przywyknąc, ze cały Naród buduje Stolicę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadrat Re: Panstwo stadion zbuduje to i "sponsor" sie zn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:14 W Warszawie też miasto. Podobnie jest w Poznaniu, Gdańsku. I bardzo dobrze. Inna sprawa czy ma sens budowanie w Warszawie dwóch wielkich, jak na polskie warunki, stadionów. I jeszcze jedno - bardzo dobrze, że coraz więcej klubów może liczyć na sponsorów z kasą. Bez kasy niestety nie ma szans na sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXI proste... nie kupowac polakow.. IP: *.gazownia.pl 16.04.09, 11:26 i wtedy zylowac cen nie beda.. chyba ze jakis mlody talent tak jak rok temu lewandowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: proste... nie kupowac polakow.. IP: *.chello.pl 16.04.09, 11:34 Ktoś kiedyś wyjaśni, na czym polega ów talent Lewandowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastach Re: proste... nie kupowac polakow.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:37 jeżeli nie widzisz talentu u Lewandowskiego, to wyjaśnianie na czym on polega to jak rozmowa ze ślepym o kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:49 Przecież "wrocki"nigdy nie widzieli dobrej piłki.Dzięki Solorzowi piłkarskie zadupie,będzie się mogło szczycic ,że jest potęga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woocasch Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:56 A ty pewnie jesteś kibicem takiej "potęgi" piłkarskiej , że aż wstyd się przyznać - koneserze i znawco.....szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.09, 12:12 widzielismy jak na gó..o mówiłes papu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULA Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:14 Nie umiem się doczekać kiedy usłyszę na stadionie gniazdowego zapodającego "POLSAT WROCŁAW" klask klask i odpowiadająca banda cieciów "Polsat Wrocław!" ahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Polsat Wrocław IP: *.whirlpool.com 16.04.09, 12:22 Żal mi cię KULA. Dlaczego szczurki twojego pokroju wszędzie widzą jakiś urojonych cieci którzy kibicują sponsorom? Znasz to z autopsji? Śląsk się nie sprzedał...choć byli tacy którzy z obwoźnym cyrkiem przyjechali i z dnia na dzień mieli stać się Śląskiem...na szczęście zawrócili i ruszyli na Warszawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULA Re: Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:25 A mi żal Ciebie, żulu z Polsatu :) Mam nadzieję, ze już nabyłeś cyfrowy polsat i wspomogłeś swojego zbawcę heeheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony31 Re: Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 14:04 Popieram1!!!!Jak liczą to się przeliczą....nie znają Solorza...hahaha!On im kuou zawodnika....chyba że Birkę i Myszkę do obrony.../obaj to mecenasi dla niewtajemniczonych../ Polszmat chce zgarnąć do siebie ligę i puchary bo nic innego już nie umie produkować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Polsat Wrocław IP: *.whirlpool.com 16.04.09, 14:43 Nie wiem co jest przyczyną twoich urojeń ale mimo wszystko szczerze współczuję. Jeszcze tylko jedno pytanko - Czy publiczne robienie z siebie idioty to twój jedyny cel w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSW Re: Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:48 Kula - Czy rola idioty nie jest dla ciebie zbyt uciążliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: football_fan Re: Polsat Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:24 to się "naum" i nie kalecz polskiego języka! A co do kolegi, który mówi, że Wrocław nie widział dobrej piłki to widocznie słabo się znasz na piłce, nie chcę tu przytaczać historycznych spotkań Śląska z Liverpoolem, Napoli, czy Dundee United i sukcesów w Pucharach Europejskich, których pozazdroszczą nam najlepsze polskie kluby. Idąc Twoim tokiem rozumowania w Polsce nikt nigdy nie widział piłki na wysokim poziomie, a 3 miejsce reprezentacji na MŚ to przed komputerem ktoś ugrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.lanet.net.pl 16.04.09, 12:20 Kontrakt dla Tarasia jutro w grudniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 12:33 jakiego Tarasia? Solorz zatrudni trenera z wyższej półki. Stać go na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.chello.pl 16.04.09, 14:05 Słyszałem, że trwają rozmowy z Wójcikiem, asystentem ma zostać Wdowczyk, dyrektorem do spraw organizacyjnych Forbrich, a na prezesa przymierzany jest Listkiewicz ewentualnie Żelazko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weni Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:46 ..a ty zostaniesz rzecznikiem prasowym..bo łżesz jak z nut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.chello.pl 16.04.09, 12:49 Tarasiewicz juz wybrał nowych zawodników,będa to czterej latynosi [ z Chile, Argentynu i Brazylii]ponoc są dobrzy i ma ich zaklepane,teraz jest kwestia ile będzie pieniędzy na transfery ale p.Solorz juz o tym na pewno myśli i bedzie dobrze.Ci czterej piłkarze to bramkarz, boczny pomocnik i dwóch napastników. Odpowiedz Link Zgłoś
janek1212mysz Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach 16.04.09, 16:27 ITI w stolycy, Polsat we Wrocławiu, został jeszcze Gdańsk. Może TV PULS albo TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.devs.futuro.pl 16.04.09, 20:36 O. Rydzyk sam stworzy zespół W poziazaniu z niebiosami szybko zdobedzie mistrzostwo polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz SBecki konfident wlascicielem klubu IP: 213.166.209.* 16.04.09, 12:56 wstyd dla sportu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: SBecki konfident wlascicielem klubu IP: *.dialog.net.pl 16.04.09, 18:09 He he, fajnie poczytać wypociny różnej maści "pedałów" którzy zazdroszczą Nam sponsora,Euro 2012,nowego stadionu.Macie pecha że nie mieszkacie w stolicy Wielkiego Ślaska czyli WROCŁAWIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: SBecki konfident wlascicielem klubu IP: *.centertel.pl 16.04.09, 19:14 Śląsk to Śląsk,a nie jakiś twór rodzaju Amica Kuchenkorz Poznań.Pozdro Andrzej niech się walą zazdrosne PEDAŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.devs.futuro.pl 16.04.09, 20:33 Mysli o szybkim awansie Klubu di I ligii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megatronus Solorz w Śląsku już myśli o wzmocnieniach IP: *.gprs.plus.pl 16.04.09, 21:47 A ja gratuluje Wrocław to duże miasto ma spore możliwości kibice przychodzą nawet sporo a myśle że z czasem bedzie ich jeszcze więcej więc "idealne"miejsce na dobry klub;)) może być i Polsat nie rozumiem o co chodzi z tym polsatem czy wszyscy jadą na starych antenach że zazdroszczą cyfrowej telewizji?niech inwestują przydadzą się w sporcie tacy sponsorzy upatrzyli WROCŁAW i dobrze niech kazde miasto ma swojego "POLSATA" nie rozumiem czego płaczą antenowcy a co do "AMICA"Poznań to tylko debil może mówić bo to jest był i będzie LECH Poznań zresztą to naj bardziej profesjonalny klub w Polskiej lidze więdz przyklad brać i do roboty.A żeby było śmieszniej to przyznam się że Jestem ze Szczecina 1 LIGA 1 liga MKS........ Odpowiedz Link Zgłoś
klonpvv przestępcy 17.04.09, 13:31 Jedyne z czym mi się kojarzy mecz SW to przestępcy na trybunach i zasadniczy brak normalnych ludzi tamże. W życiu bym nie zainwestował w taki biznes z "tym" na karku. Z większych miast, najlepsze skojarzenia z kulturalnym dopingowaniem mam powiązane z Olsztynem i może z Poznaniem ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś