szoszana 17.07.06, 23:40 i życzę temu państwu jak najszybszego rozprawienia się z tałatajstwem z Partii Boga (Hezbollah). Od tego zależy, o paradoksie, również szansa na normalne życie dla Palestyńczyków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: Popieram Izrael 18.07.06, 00:27 hari kriszna,kriszna kriszna honey,honey... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a ja popieram Panstwo Liban 18.07.06, 01:08 co zawsze stalo i kwitlo proste i dumne jak cedr,gdzie od wiekow muzulmanie zyli w pokoju i przyjazni z chrzescianami i stalo duzo bankow i bylo duzo papu ,dopoki sie na BW banda obdartusow nie zwalila, co jak wszedzie wszystko popsula Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: a ja popieram Panstwo Liban 18.07.06, 01:13 Jak raz przyznam ci racje. Poki nie zwalila sie na Liban przegnana przez krola Husajna z Jordanii banda pod wodza nieswietej pamieci Arafata, kraj ten kwitl i mial dobre relacje zewnetrzne i spokoj spoleczny, druga bande sprokurowala Syria pospolu z Iranem, zas Izrael sprzymierzyl sie z chrzescijanami i bodaj z Druzami...to podcielo cedr o ktorym mowisz. krystian71 napisała: > co zawsze stalo i kwitlo proste i dumne jak cedr,gdzie od wiekow muzulmanie > zyli w pokoju i przyjazni z chrzescianami i stalo duzo bankow i bylo duzo > papu ,dopoki sie na BW banda obdartusow nie zwalila, co jak wszedzie wszystko > popsula Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 bajdurzysz i marudzisz 18.07.06, 01:16 banda arafata musiala sie przeturlac przez liban,bo byla ze swoich domow wygnana przez tych koczownikow.A tak sobie cicho siedziala , wlasne owieczki pasla i nikomu to nie przeszkadzalo,oprocz tych co lubia strzyc nie swoje owieczki Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: bajdurzysz i marudzisz 18.07.06, 01:21 Banda Arafata zarowno w Jordanii, gdzie dostala od krola wpiernicz (kilkadziesiat tysiecy zabitych), jak i w Libanie miala tylko na jedno ochote: na przejecie i utrzymanie wladzy. Jakos cholubionych przez ciebie Palestynczykow malo kto sposrod innych Arabow lubi. Sa wygodnym, lub byli wygodnym narzedziem swego czasu dla Egipcjan, Jordanczykow, Syryjczykow, Irakijczykow... i tyle. Rodzaj "pozytecznych" glupcow. Wspolczuje im ale ich nie szanuje. krystian71 napisała: > banda arafata musiala sie przeturlac przez liban,bo byla ze swoich domow > wygnana przez tych koczownikow.A tak sobie cicho siedziala , wlasne owieczki > pasla i nikomu to nie przeszkadzalo,oprocz tych co lubia strzyc nie swoje > owieczki Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ciebie tez by nikt nie lubil 18.07.06, 01:25 gdyby cie na sile do sasiada wyexmitowali , z mala nadzieja na szybka wyprowadzke.Wiec nie badz taki okrutny Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a ja popieram Panstwo Liban 18.07.06, 08:56 ty marudzinski poczytaj troche, zanim bedziesz pisal o dobrych relacjach miedzy chrzescijanami a muzulmanami: Shattered Christian Minorities in the Middle East phoenicia.org/christiansmea.html Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: a ja popieram Panstwo Liban 18.07.06, 01:15 krystian71 napisała: > co zawsze stalo i kwitlo proste i dumne jak cedr, Zawsze, tzn. od kiedy? > gdzie od wiekow muzulmanie zyli w pokoju i przyjazni z chrzescianami Ta, szczególnie w Sabrze i Szatili. > i stalo duzo bankow A podobno wszystkie banki są w rękach żydowskich! > dopoki sie na BW banda obdartusow nie zwalila, co jak wszedzie wszystko > popsula Ta banda obdartusów ma na koncie więcej nagród Nobla, niż kraje arabskie razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a ja popieram Panstwo Liban 18.07.06, 01:23 > Zawsze, tzn. od kiedy? jak pamiecia siegne,od czasu krzyzowcow ,co jedyna prawdziwa wiare tam zaszczepili, albo i jeszcze wczesniej, przeciez sw Pawel na drodze do damaszku musial przez Liban przechodzic i ewangelizowac dzikie ludy > Ta, szczególnie w Sabrze i Szatili. w sabrze i szatili to szaron gardla niemowlakom wlasnorecznie podcinal,wiec nie wiem o czym mowisz. > > A podobno wszystkie banki są w rękach żydowskich! no wlasnie, to teraz.Kiedys byly w innych rekach, np wloskich bo slowo bank z wloskiego pochodzi i znaczy lawke > Ta banda obdartusów ma na koncie więcej nagród Nobla, niż kraje arabskie razem > wzięte ejze,czyzby? Obywatele panstwa Israel?moze te dwa,co ex equo niedawno dostali,bo sie dopisali do cudzych badan,swoim zwyczajem, innych nobli nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: a ja popieram Panstwo Liban 18.07.06, 01:36 krystian71 napisała: > > Zawsze, tzn. od kiedy? > jak pamiecia siegne,od czasu krzyzowcow. Państwo Liban od czasów krzyżowców? Naucz się historii i lepiej zamiast pamięcią, sięgnij po książkę. > w sabrze i szatili to szaron gardla niemowlakom wlasnorecznie podcinal,wiec nie wiem o czym mowisz. Obawiam się, że raczej zrobiła to chrześcijańska libańska policja. > bo slowo bank z wloskiego pochodzi i znaczy lawke Jesteś pewien, że z włoskiego? W niemieckim "Bank" to również zarówno ławka, jak i bank. > ejze,czyzby? Obywatele panstwa Israel?moze te dwa,co ex equo niedawno > dostali,bo sie dopisali do cudzych badan,swoim zwyczajem, innych nobli nie > pamietam Jeśli stosujesz kryterium "obywatelskości" a nie narodowości, to i tak Izraelczycy wyprzedzają Syryjczyków, Jordańczyków, Irakijczyków itp. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a ja popieram Panstwo Liban 18.07.06, 01:48 Panstwo to rzecz wzgledna, tylko Panstwo polskie istnieje prawie nieprzerwanie od 1000lat i jeszcze bedzie wiele tysiecy.Powstaja i upadaja, a ludy na tym terenie jakos zyly , jakos sobie radzily i nie byly zarzewiem wojny swiatowej > Jesteś pewien, że z włoskiego? W niemieckim "Bank" to również zarówno ławka, > jak i bank. jestem pewien, tylko po wlosku pisalo sie banco.a w Lombardii pierwsze banki powstaly > Jeśli stosujesz kryterium "obywatelskości" a nie narodowości, to i tak > Izraelczycy wyprzedzają Syryjczyków, Jordańczyków, I bo maja dwa,a tamci nic? a jakie niby mam kryterium stosowac, przeciez to kazdy wie,ze miedzy swoimi,gdy sie nie da cudzych badan czy licencji ukrasc cos kiepsko z ta nauka Zydom idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ja popieram Panstwo Liban 18.07.06, 02:51 szoszana napisała: > > > Jeśli stosujesz kryterium "obywatelskości" a nie narodowości, to i tak > Izraelczycy wyprzedzają Syryjczyków, Jordańczyków, Irakijczyków itp. he,he nie pamietam abyscie podczas wojny swiatowej noble kosili,musi cos byc w tym,ze nawet wam ich wtedy nie przyznano. wiadomo jak bombardujecie co zyje to naukowcy maja takie same mozliwosci w libanie,palestynie jak wy w tym izraelu zyjacy z jalmuzny i lichwy. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Krystek ty mnie rozbrajasz :)))))) 18.07.06, 09:12 krystian71 napisała: > > Zawsze, tzn. od kiedy? > jak pamiecia siegne,od czasu krzyzowcow , ============================================= No to chłopie gratuluję! PIĘKNY WIEK!!! :)))))))) ============================================= co jedyna prawdziwa wiare tam > zaszczepili, ============================================= No nie wiem.... To jest skrajny szowinizm religijny. Arabowie mają zupełnie inne zdanie na temat roli krzyżowców oraz tego która wiara jest prawdziwa. Pewnie twoja opinia by im się nie spodoała :))))))) ============================================= albo i jeszcze wczesniej, przeciez sw Pawel na drodze do damaszku > musial przez Liban przechodzic i ewangelizowac dzikie ludy ============================================= "dzikie ludy" w tamtych czasach w Libanie!? Krystek toż to była prowincja rzymska, wybrzeże Morza Śrudziemnego, dawna Fenicja polożona na jednym z najważniejszych szlaków handlowych! W tym rejonie w tym czasie kwitła cywilizacja! Tam się roiło od Greków, Rzymian, Żydów, Arabów, Persów, Asyryjczyków! ============================================= > > Ta, szczególnie w Sabrze i Szatili. > w sabrze i szatili to szaron gardla niemowlakom wlasnorecznie podcinal,wiec nie > > wiem o czym mowisz. ============================================== Bredzisz Krystek! Szaron zrobił tylko jedno - nie mieszał się w sprawy Arabów! I tak to się skończyło! ============================================== > > > A podobno wszystkie banki są w rękach żydowskich! > > no wlasnie, ================================================================== A to wszystko jasne! Cała ta afera z Libanem to walki konkurujących ze sobą banków żydowskich! :))))))))) ================================================================== > > Ta banda obdartusów ma na koncie więcej nagród Nobla, niż kraje arabskie > razem > > wzięte > > ejze,czyzby? Obywatele panstwa Israel?moze te dwa,co ex equo niedawno > dostali,bo sie dopisali do cudzych badan,swoim zwyczajem, innych nobli nie > pamietam ======================================== Nie udawaj durnia! Mowa jest o Żydach a nie Izraelczykach! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: a ja popieram Panstwo Liban 18.07.06, 09:00 krystian71 napisała: > co zawsze stalo i kwitlo proste i dumne jak cedr,gdzie od wiekow muzulmanie > zyli w pokoju i przyjazni z chrzescianami i stalo duzo bankow i bylo duzo > papu ,dopoki sie na BW banda obdartusow nie zwalila, co jak wszedzie wszystko > popsula ============================================================================ To prawda! Liban był oazą spokoju do czasu gdy banda obdartusów nie wywołała tam wojny domowej! Krystek ucz sie ty historii! PS Kolejny raz bzdury wypisujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
mars_99 a ja nie 18.07.06, 01:16 podobnie jak 90% ludnosci swiata. 'talalajstwo' z Talmudem pod pacha za duzo sie rozpycha po swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: a ja nie 18.07.06, 01:21 mars_99 napisał: > podobnie jak 90% ludnosci swiata. Rozumiem, że korzystasz z badań Teherańskiego Ośrodka Badań Opinii Publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Skad oni biora te liczby qrna? 18.07.06, 01:24 Mysle, ze nawet wymieniany przez ciebie Teheranski Instytut Zamowionych Wynikow Badan Opinii Spolecznej nie jest za to odpowiedzialny... Oni te liczby biora z glowy, czyli z niczego:) szoszana napisała: > mars_99 napisał: > > > podobnie jak 90% ludnosci swiata. > > Rozumiem, że korzystasz z badań Teherańskiego Ośrodka Badań Opinii Publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Skad oni biora te liczby qrna? 18.07.06, 01:27 marouder napisał: > Oni te liczby biora z glowy, czyli z niczego:) Dokładnie to samo miałam napisać, ale mnie uprzedziłeś. Punkt dla Ciebie. Tymczasem żegnam, gdyż idę spać. Mam nadzieję, że gdy będę spała, dzielni chłopcy z IDF pokażą brodatym kretynom z Hezbollahu, gdzie wielbłądy zimują. Czego sobie i światu życzę. Dobranoc. Layla tow. Lehitraot. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Dobrej Nocy, Milych Snow:)/nt 18.07.06, 01:29 szoszana napisała: > marouder napisał: > > > Oni te liczby biora z glowy, czyli z niczego:) > > Dokładnie to samo miałam napisać, ale mnie uprzedziłeś. Punkt dla Ciebie. > Tymczasem żegnam, gdyż idę spać. Mam nadzieję, że gdy będę spała, dzielni > chłopcy z IDF pokażą brodatym kretynom z Hezbollahu, gdzie wielbłądy zimują. > Czego sobie i światu życzę. Dobranoc. Layla tow. Lehitraot. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 mi jeszcze gorszy wynik wyszedl-100% 18.07.06, 01:28 z doswiadczenia zyciowego. Ja to nawet swoje wlasne badania prowadzilem.Kazdego z rodziny, z sasiadow, ze znajmych pytalem.Lubisz panstwo Israel? To mnie pobic chcieli.Dzis to juz bym sie bal pytac nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: mi jeszcze gorszy wynik wyszedl-100% 18.07.06, 02:49 Podejrzewam ze panstwo Israel nie bardzo sie przejmuje twoja rodzina i sasiadami. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: mi jeszcze gorszy wynik wyszedl-100% 18.07.06, 09:13 lotnik... kryj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.pl Re: Popieram Izrael 18.07.06, 01:46 czym popierasz ???? swoja laska sprochniala ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek dana33 nie na wakacjach tylko na posterunku 18.07.06, 09:23 >ty marudzinski poczytaj troche, zanim bedziesz pisal o dobrych relacjach miedzy >chrzescijanami a muzulmanami: >Shattered Christian Minorities in the Middle East >phoenicia.org/christiansmea.html tak, danusiu, arabowie to taka "krwiozercza rasa" (tak ich okreslilas???) Doprawdy, wstydu nie masz rozpowszechniac taka obrzydliwa propagande, pamietajac, ze zydzi sami byli ofiara podobnej akcji ze strony hitlerowcow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 mirmilku a jak to jest 18.07.06, 09:33 gdzie się nie spojrzy to muzułmanie uznawani są za najbardziej niebezpiecznych przedstawicieli gatunku ludzkiego! ========================================= Włochy! Najbardziej niebezpieczni są "marokańce" (tak są określani wszyscy przybysze z Afryki północnej na terenie Włoch przez polskich imigrantów zarobkowych) koło takiego to niebezpiecznie jest przejść bo za samo spojrzenie może ci kosę sprzedać! ===== Hiszpania! To samo! Na przybysze z Aryki to ludzie nieobliczalny! ===== Francja! Nie musze chyba pisać co wyprawiają Algierczycy! ===== Niemcy! Tutaj dla odmiany prym wiodą Turcy! To oni zajmują się handlem narkotykami! To oni prowdzą burdele! To wśród nich jest największa przemoc! ===== Szwecja! Mix muzułmańskiego śwaita! Jeden bardzociekawy przykład. W Geteborgu muzułmanie zaczęli prześladować kobiety na basenie! Nie były to muzułmanki tylko zwykłe, mormalne Szwedki!!!!! ===== Co ty na to? PS Mirmilku ja uwazam że Mahomet był fałszywym prorokiem opisanym w Biblii! Koran i Islam nie ma nic współnego z Bogiem! To dzieło szatan jest! Nad muzułmanami nalezy się litować bo trwjąc w błędzie skazują się na wiedczne potępienie! Odpowiedz Link Zgłoś