Gość: ja IP: *.pai.net.pl 23.05.09, 13:22 Taa, różnica bramek i powtórka z rozrywki, jak w 1993 r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Półmózg IP: 79.162.174.* 23.05.09, 13:28 Urban jest upośledzony umysłowo, jak w innych rzekomo cywilizowanych krajach zaczną uprawiać seks z własnymi matkami on zapewne zrobi to samo nie używając własnego mózgu, bo go po prostu nie posiada. Jakim prawem drużyna, przy tej samej ilości punktów, ma zostać mistrzem jeśli w bezpośrednim pojedynku okazała się słabsza, a za to strzeliła dwie bramki więcej w meczu z jakimś spadkowiczem. Nonsens!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crash_Test Re: Półmózg IP: 212.76.37.* 23.05.09, 13:59 Półmózgiem to ty jesteś. Liga to nie puchary gdzie decydują bezpośrednie mecze i bramki na wyjeździe. To podsumowanie rywalizacji przez cały sezon. Liverpool wygrał 4:1 na Old Trafford i co z tego, było nie gubić punktów ze słabiakami. Jakby się zrównał punktami z MU, ale Diabły miały lepszą różnicę bramek to i tak miałyby tytuł. Tak jest sprawiedliwie. W każdym meczu trzeba grać na maksa a nie tylko w dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Półmózg 23.05.09, 14:05 Gość portalu: Crash_Test napisał(a): > W każdym meczu trzeba grać na maksa a nie > tylko w dwóch Jesteś kretynem. Bezpośrednie mecze liczą się tylko wtedy kiedy obie drużyny mają tyle samo punktów, czyli grały tak samo na maxa, a ponadto jedna ograła tę drugą. Ma być gorsza, bo drużynom z innych miejsc strzeliła mniej goli? To jest dopiero niesprawiedliwe. A Urban jest kretynem, bo w Hiszpanii jest tak samo jak w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aznar Re: Półmózg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 14:42 w hiszpanii i we wloszech jest wlasnie tak jak w polsce, o jakich cywilizowanych ligach mowi pan urban, bo napewno nie o belgijskiej... hm moze chinska? pan urban przegrywa tytul na wlasne zyczenie i niech nie zwala an regulamin, bo pokazuje jakim miernym trenerem jest (pokazywal to tez wpucharach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Trener Legii krytykuje regulamin wyłaniający mi... IP: *.icpnet.pl 23.05.09, 13:55 i wtedy znowu niedziela cudów oj Urban wróć lepiej do Hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Trener Legii krytykuje regulamin wyłaniający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 14:26 no ale w hiszpanii jest taki sam regulamin, podobnie jak np we wloszech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklop Re: Trener Legii krytykuje regulamin wyłaniający IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.05.09, 14:41 Prosze,prosze bystry chopok z Jaworzna.Teraz zwoje mozgowe zaczely sie skrecac i zauwazyly,ze przepisy "doluja" cwks(ktory wiadomo czym jest,teraz dowiedzielismy sie,ze i urban tym samym jest).Jakze to polskie jest.Wszyscy dookola winni tylko nie my!A sami zescie se winni.Od wlasciciela po podawacza pilek. ob.Urban,bede powoli klikal zeby wam zrozumienie przyszlo leqtko: k t o p o w i e d z i a l, z e L e g i a d z i s w y g r a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Spokojnie z Oskarżaniem Urbana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 14:48 Spokojnie Jan Urban (tak ja zrozumiałem) nie zgadza się z pucharowym liczeniem bramek. Chciał by aby pomiędzy drużynami liczone były tylko punkty w meczach między nimi, ale nie punkty i bramki w systemie pucharowym czyli te zdobyte na wyjeździe są ważniejsze(2x) niż te u siebie (ważne w przypadku dwu remisów np 0:0 i 1:1, czy zwycięstw 1:0 i 2:1). Szkoda iż nie powiedział co on by proponował :|. Bo ja nie jestem w stanie wymyślić lepszego rozwiązania no chyba że mecz rozstrzygający na terenie neutralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_S Re: Spokojnie z Oskarżaniem Urbana IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 23.05.09, 15:02 No a UEFA robi tak samo w europejskich pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_S Trener Legii krytykuje regulamin wyłaniający mi... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 23.05.09, 14:58 Przepis jest bardzo mądry i lepszy niż w cywilizowanych krajach Europy. Jeśli obie drużyny zdobyły tyle samo punktów to o miejscu w tabeli powinien decydować bilans bezpośrednich spotkań między tymi drużynami i jest to logiczne. A bramki co mają do rzeczy? Za zwycięstwo 1:0, 5:0 jest tyle samo punktów. Byłoby chyba dziwne gdyby z dwóch drużyn które miały tyle samo punktów wyżej byłaby ta która ma lepszy bilans bramek, ale była gorsza w bezpośrednich meczach z drugą drużyną. I ten ktoś ma być MP? Był gorszy w bezpośrednich meczach a to one wyłaniają kto jest lepszy,a nie mecze z ogórkami, w których można kupić liczbę bramek, tak żeby być lepszym. Zdecydowanie lepszy przepis. I jeśli na zachodzie decydują bramki to powiem zachodowi że nie ma racji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek W każdym roku powinno być innaczej,jak Legia za ro IP: 77.223.195.* 23.05.09, 15:09 rok bedzie miała gorszy stosunek bramek od rywali ale bedzie lepsza w bezposrednim pojedynku to powinna byc mistrzem.A w vtym roku Legia ma gorszy bilans bezposrednich pojedynkow a lepszy stosunek bramek to Legia powinna byc ew.mistrzem.Jak kiedyś I jedno i drugie Legiia bedzie miala gorsze a będzie miala najwiecej rzutow rożnych to wtedy powinien być taki regulamin ktory spowoduje że dzieki tym rzutom Legiia bedzie mistrzem.Ku chwale Legii ,miszy,blonskiego i koltonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Trener Legii krytykuje regulamin wyłaniający mi.. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 23.05.09, 15:21 Jasiu pi@rdoli jak potłuczony. Reguły gry były znane na początku sezonu a wszyscy przystępowali do rozgrywek z takim samym, zerowym kontem. Ja wiem, ze jak się grać nie potrafi, to się marzy o czasach odległych (1993): obciachu na pół świata, ale dla niektórych Wielka Zdrada ("Jakem Hałabała, krzywda mi się stała!"). Nie wstyd Wam? Jasieńku, trza było wygrać wszystkie mecze to nie byłoby dylematu. Znałeś reguły? Przynajmniej powinieneś je znać. Czy ktoś ci zabronił wygrywać? A co do tego ma "cywilizacja"? Ty naucz kopaczy kopać jak w cywilizowanych ligach to i punktowe niuanse będą ci obojętne. Złemu tancerzowi to nawet jądra przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Trener Legii krytykuje regulamin wyłaniający mi.. IP: 213.134.185.* 23.05.09, 15:22 Widać dalej komuś marzy się kolejka cudów, czyli 20-0. To jest dobry przepis, bo walczyć trzeb an boisku, a nie dawać pole do machlojek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Take I ma w sumie racje... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 23.05.09, 15:37 Bo w lidze dla mnie w tym sezonie wynik rywalizacji np. Wisła-Legia (1:0,1:2) czy Legia-Lech (1:1,0:0) jest na remis a uwzględnianie (w lidze) tej bramki strzelonej na wyjeździe jest durne. Inna sprawa, że wiadomo to było od początku, więc teraz nie ma wymówek. Gdyby trzeciak jełopa potrafił coś więcej niż kontrolowaną wyprzedaż wszystkiego co potrafi biegać do przodu, to może by legia miała 2 napastników i (obecnie) 2-3 punkty więcej... i dyskusji by nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s3p Nie przez regulamin przegracie mistrzostwo IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 15:55 tylko przez mecze takie jak np. z Gornikiem Zabrze 0-0. Trzeba walczyc przez caly sezon, a nie odpuszczac czesc spotkan. Na poczatku sezonu nikomu regulamin nie przeszkadzal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Co on wlasciwie chcial powiedziec? IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 15:59 Pomijajac teze, ze jezeli Legia nie zdobedzie tytulu to tylko przez fatalne przepisy, ktore jej to uniemozliwia, nic sie z tego belkotu nie da wychwycic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P A jak jest w Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 16:01 Bo pewnie o taki system chodzi Urbanowi. Niestety nie znalazłem jawnej odpowiedzi a Hiszpańskiego nie znam :) Patrząc jednak na opis w Wikipedii angielskiej en.wikipedia.org/wiki/La_Liga wynika iż W razie takiej samej ilości punków tworzy się tabelkę pomiędzy drużynami (tak jak u nas) w przypadku remisu decyduje różnica bramek w spotkaniach pomiędzy nimi (ale bez systemu pucharowego) i w przypadku remisu i tutaj stan bramkowy w całych rozgrywkach. Czy jest to system lepszy od naszego nie wiem, każdy ma swoje plusy i minusy. Ważne jest iż nasz regulamin Urban znał przed rewanżami z Lechem i Wisłą i trzeba było wtedy wywalczyć swoje a nie teraz narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwanhoe Regulamin mu przeszkadza IP: *.toya.net.pl 23.05.09, 16:06 Znalaes regulamin przed rozgrywkami. Teraz zrzucasz wszystko na regulamin. Co stare czasu juz minely i nie mozecie krasc pilkarzy. Nie kompromituj sie glupcze Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Glupcze!Glupcow trenujesz 23.05.09, 19:35 koleka cyklop slusznie zauwazyl,ze ze Slaskiem niekoniecznie musicie wygrac.Do kogo teraz bedziesz mial pretensje nieudaczniku.Ja nie wiem czym zes zauroczyl Ob.Waltera(buzia,dupcia czy lodzikiem) ale gdziekolwiek indziej juz dawno bylbys na aucie,mundralo. Teraz jednak was to nie minie obywatelu sprawny inaczej umyslowo i chyba rozgladnij sie za jaka robota.Zniwa blisko moze za kombajniste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy Trener Legii krytykuje regulamin wyłaniający mi... IP: 212.160.234.* 30.05.09, 14:04 pogodz sie wilsa jest mistrzem !!!! tak bylo jest i bedzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś