Dodaj do ulubionych

Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz

IP: *.toya.net.pl 14.06.09, 19:05
nie Wyparło gra tylko Andrzej Woźniak szanowny panie redaktorze....
Obserwuj wątek
    • Gość: w87 Dzięki Kłosik IP: *.216.91.197.dyn.user.ono.com 14.06.09, 19:10
      www.youtube.com/watch?v=Z474s21R4g0
      • kochanka.dorna majstra wtedy kupili 14.06.09, 19:23
        nawet pilkarze z druzyny o tym opowiadali dziennikarzom
    • Gość: ryba Fajny pomysł, brawo Tomasz Kłos, bravo ŁKS IP: *.ghnet.pl 14.06.09, 19:15
      Ekstraklasa dla ŁKSu!!
    • Gość: telewidz Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.polskiemedia.pl 14.06.09, 19:22
      Oglądm to właśnie w Polsacie Sport i twierdzę, że dyrektor Trzeciak
      trafia do bramki tak jak trafia z transferami w Legii, czyli
      reasumując DNO KOMPLETNE!!!
    • Gość: NiuS Trzeciak to padaka i nic mu się nie udaje... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 14.06.09, 19:43
      Trzeciak to straszna padaka - nie dziw że jest nieskuteczny także w takim meczu.
      Ten fujara nie rozpozna utalentowanego piłkarza nawet jak mu na nogę nastąpi, ma
      za to słabość do podstarzałych latino-boyów z płw. apenińskiego.
      • Gość: D Re: Trzeciak to padaka i nic mu się nie udaje... IP: *.bagu.cable.ntl.com 14.06.09, 20:00
        To teraz bedzie mial wiecej czasu zeby fajki przewozic.
    • Gość: zzz Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.as.kn.pl 14.06.09, 20:05
      Dlaczego tam gra Andrzej W. ? To mogli jeszcze Dariusza W. i Piotra R.
      dokoptować. Mogliby się nazwać CBA Team.
      • Gość: ktos Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.toya.net.pl 14.06.09, 22:45
        A dlaczego ma nie grać... przecież to w ŁKS grał najdłużej - może w mistrza nie
        zdobywał, no ale jak wiadomo Bodzio W jest niedysponowany czy tam coś
        • Gość: seeb Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:41
          A skoro Bodzio W był niedysponowany, to musieli innego "W" znaleźć.
          Dariusz W. nie grał na bramce, więc wybór mógł być tylko jeden -
          KSIĄŻĘ PARYŻA
    • Gość: kibic Świetna imprezka. Wielkie brawa dal Łodzian! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 20:06
    • ulk22 ŁKS kupił MP w 1998! 14.06.09, 20:17
      Przecież kilka lat temu Cebula przyznał się, że ełkaesiacy kupili mistrzostwo
      Polski w s.1997/98 (jest Cebula na meczu, gra?).
      Więc gra drużyna przestępców piłkarskich, a nie mistrzów Polski.
      • Gość: mileyski Szacunek dla Podolskiego IP: *.toya.net.pl 14.06.09, 20:25
        Marzy się, by grał w barwach Polski. Świetny piłkarz i świetny chłopak.
        I wielkie brawa dla Kłosa i jego przyjaciół, brawa też dla łódzkich kibiców.
        Bardzo udana impreza.
      • Gość: anthlrz Re: ŁKS kupił MP w 1998! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.09, 22:14
        do ulk22 : Przestepcy to są twoje barany z Piłsudskiego.Opier...lili 12 sztuczek meczy i teraz uwazają się za najbardziej poszkodowany klub w Polsce.Won do I ligii !!!!!!!! Zaraz sie zacznie lament działaczy i wsiórów kibiców,ze tak nie wolno,ze to nie etyczne.Zbieranina z piłsudskiego to jedyny klub,który nie dość,ze nie poddał się każe nałozonej przez PZPN to jeszcze chciał Go skorumpowac !!!!! Wstyd i Hańba Miasta ŁODZI !!!! P.S.Szymański tez sie przyznał.Mam duze watpliwości,że budowanie waszej "potęgi" i "charakteru" nie ma podłoza korupcyjnego.
      • Gość: ktos Re: ŁKS kupił MP w 1998! IP: *.toya.net.pl 14.06.09, 22:49
        Cebula o ile mnie pamięć nie myli o ile grał wówczas to pomiędzy jednym
        transferem do Izraela a drugim (można to pewnie sprawdzić), ale wg mnie nie
        grał. Bardziej mógł grać w drużynie co to z Olimpią wygrała 7-1
        • Gość: dymka Re: ŁKS kupił MP w 1998! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 08:25
          no to cie pamiec myli
    • Gość: Krzys Podolski i przyjaciele zagrali na pożegnanie To... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.06.09, 21:05
      PODOLSKI jest z FC Koln a nie z Bayernu
      • Gość: Aga Re: Podolski i przyjaciele zagrali na pożegnanie IP: *.chello.pl 14.06.09, 21:52
        Jeszcze z Bayernu - do 1 lipca ;)
    • Gość: Łodzianin Foty IP: *.4web.pl 14.06.09, 21:50
      miasta.gazeta.pl/lodz/51,35142,6718460.html?i=0
    • Gość: nales Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.broker.com.pl 14.06.09, 21:55
      Wielkie dzięki PZPN-owi za pożegnanie 68 krotnego reprezentanta Polski.Dla dziadków to nieważne ....a kij wam w bary !
      • Gość: mailman Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.acn.waw.pl 14.06.09, 22:02
        Szacunek Dla Tomka Kłosa! I dla całej reszty uczestników. Malkontenci będą
        jęczeć, że ten lub tamten, to to lub tamto. Ważne jest tylko to, co Tomek Kłos
        zrobił dla reprezentacji i swoich klubów. Szkoda że to już koniec. Trzymaj się
        Tomek!!!
    • zawaldemar wiem dlaczrgo Błaszczkowski nie pojechał do RPA... 14.06.09, 22:26
      bo był umówiony z Kłosem na mecz pożegnalny. Ciekawe tylko że zagrał
      Saganowski. Śmieszny kraj ta Polska.
      • Gość: weed_smoker Re: wiem dlaczrgo Błaszczkowski nie pojechał do R IP: 79.110.195.* 14.06.09, 22:49
        Dobre, też tego nie rozumiem. Błaszczykowski na reprezentacje nie pojechał ale w
        tym meczu mógł zagrać...? Czyli olał reprezentacje co by tu nie mówić.
        Nieładnie, ma u mnie minusa.
        • Gość: popo Re: wiem dlaczrgo Błaszczkowski nie pojechał do R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 23:00
          Nie oskarżajcie, jak nic nie wiecie. Błaszczykowski w tym meczu nie wystąpił!
          Owszem, był w składzie drużyny, ale nie zagrał ani minuty.
      • Gość: wic Sagan IP: *.aster.pl 15.06.09, 00:18
        A pamietasz mlodego zdolnego pilkarza LKSu,ktory rozwalil sie na motorze? To byl
        wlasnie mlody Saganowski
        • Gość: jo Re: Sagan IP: *.chello.pl 15.06.09, 09:58
          Gość portalu: wic napisał(a):

> A pamietasz mlodego zdolnego pilkarza LKSu,ktory rozwalil sie na motorze? To by
          > l
          > wlasnie mlody Saganowski

A mnie sie zda ze to był terlecki
    • Gość: Dud Podolski ... czy to jakis Polak ? IP: *.devs.futuro.pl 15.06.09, 08:20
      wypiął sie na nas a my mu pomniki stawiamy ?
      dla mnie on nie istnieje
    • Gość: dziodzio Teraz się nie udało IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.09, 08:37
      Jaka szkoda, że tego meczu się nie udało kupić.No bełby dublet. Prawie.
    • Gość: Łodzianin Kto nie był, nich żałuje IP: *.4web.pl 15.06.09, 11:05
      Mnóstwo ludzi, świetna zabawa.
    • idasierpniowa28 Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz 15.06.09, 19:07
      Wczoraj nie mogłam, więc teraz sobie oglądam powtórkę. Aż mnie ścisnęło coś. Fajny mecz, fajna zabawa, fajny przykład boiskowej przyjaźni :) Fajnie było zobaczyć choć przez chwilę ' Szymka', czy Adama Matyska w bramce :) Ogromny szacunek dla Chłopaków, którzy wystąpili :)
      Szkoda tylko, że betony ze związku się nie pofatygowały :-/ Chociaż, może to lepiej dla " Klonia",jeszcze by mu popsuli ten ostatni mecz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka