Gość: ja IP: *.toya.net.pl 14.06.09, 19:05 nie Wyparło gra tylko Andrzej Woźniak szanowny panie redaktorze.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w87 Dzięki Kłosik IP: *.216.91.197.dyn.user.ono.com 14.06.09, 19:10 www.youtube.com/watch?v=Z474s21R4g0 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna majstra wtedy kupili 14.06.09, 19:23 nawet pilkarze z druzyny o tym opowiadali dziennikarzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Fajny pomysł, brawo Tomasz Kłos, bravo ŁKS IP: *.ghnet.pl 14.06.09, 19:15 Ekstraklasa dla ŁKSu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.polskiemedia.pl 14.06.09, 19:22 Oglądm to właśnie w Polsacie Sport i twierdzę, że dyrektor Trzeciak trafia do bramki tak jak trafia z transferami w Legii, czyli reasumując DNO KOMPLETNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiuS Trzeciak to padaka i nic mu się nie udaje... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 14.06.09, 19:43 Trzeciak to straszna padaka - nie dziw że jest nieskuteczny także w takim meczu. Ten fujara nie rozpozna utalentowanego piłkarza nawet jak mu na nogę nastąpi, ma za to słabość do podstarzałych latino-boyów z płw. apenińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Trzeciak to padaka i nic mu się nie udaje... IP: *.bagu.cable.ntl.com 14.06.09, 20:00 To teraz bedzie mial wiecej czasu zeby fajki przewozic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.as.kn.pl 14.06.09, 20:05 Dlaczego tam gra Andrzej W. ? To mogli jeszcze Dariusza W. i Piotra R. dokoptować. Mogliby się nazwać CBA Team. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.toya.net.pl 14.06.09, 22:45 A dlaczego ma nie grać... przecież to w ŁKS grał najdłużej - może w mistrza nie zdobywał, no ale jak wiadomo Bodzio W jest niedysponowany czy tam coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seeb Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:41 A skoro Bodzio W był niedysponowany, to musieli innego "W" znaleźć. Dariusz W. nie grał na bramce, więc wybór mógł być tylko jeden - KSIĄŻĘ PARYŻA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Świetna imprezka. Wielkie brawa dal Łodzian! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 20:06 Odpowiedz Link Zgłoś
ulk22 ŁKS kupił MP w 1998! 14.06.09, 20:17 Przecież kilka lat temu Cebula przyznał się, że ełkaesiacy kupili mistrzostwo Polski w s.1997/98 (jest Cebula na meczu, gra?). Więc gra drużyna przestępców piłkarskich, a nie mistrzów Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Szacunek dla Podolskiego IP: *.toya.net.pl 14.06.09, 20:25 Marzy się, by grał w barwach Polski. Świetny piłkarz i świetny chłopak. I wielkie brawa dla Kłosa i jego przyjaciół, brawa też dla łódzkich kibiców. Bardzo udana impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthlrz Re: ŁKS kupił MP w 1998! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.09, 22:14 do ulk22 : Przestepcy to są twoje barany z Piłsudskiego.Opier...lili 12 sztuczek meczy i teraz uwazają się za najbardziej poszkodowany klub w Polsce.Won do I ligii !!!!!!!! Zaraz sie zacznie lament działaczy i wsiórów kibiców,ze tak nie wolno,ze to nie etyczne.Zbieranina z piłsudskiego to jedyny klub,który nie dość,ze nie poddał się każe nałozonej przez PZPN to jeszcze chciał Go skorumpowac !!!!! Wstyd i Hańba Miasta ŁODZI !!!! P.S.Szymański tez sie przyznał.Mam duze watpliwości,że budowanie waszej "potęgi" i "charakteru" nie ma podłoza korupcyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ŁKS kupił MP w 1998! IP: *.toya.net.pl 14.06.09, 22:49 Cebula o ile mnie pamięć nie myli o ile grał wówczas to pomiędzy jednym transferem do Izraela a drugim (można to pewnie sprawdzić), ale wg mnie nie grał. Bardziej mógł grać w drużynie co to z Olimpią wygrała 7-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymka Re: ŁKS kupił MP w 1998! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 08:25 no to cie pamiec myli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Podolski i przyjaciele zagrali na pożegnanie To... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.06.09, 21:05 PODOLSKI jest z FC Koln a nie z Bayernu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Podolski i przyjaciele zagrali na pożegnanie IP: *.chello.pl 14.06.09, 21:52 Jeszcze z Bayernu - do 1 lipca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Foty IP: *.4web.pl 14.06.09, 21:50 miasta.gazeta.pl/lodz/51,35142,6718460.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nales Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.broker.com.pl 14.06.09, 21:55 Wielkie dzięki PZPN-owi za pożegnanie 68 krotnego reprezentanta Polski.Dla dziadków to nieważne ....a kij wam w bary ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mailman Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz IP: *.acn.waw.pl 14.06.09, 22:02 Szacunek Dla Tomka Kłosa! I dla całej reszty uczestników. Malkontenci będą jęczeć, że ten lub tamten, to to lub tamto. Ważne jest tylko to, co Tomek Kłos zrobił dla reprezentacji i swoich klubów. Szkoda że to już koniec. Trzymaj się Tomek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawaldemar wiem dlaczrgo Błaszczkowski nie pojechał do RPA... 14.06.09, 22:26 bo był umówiony z Kłosem na mecz pożegnalny. Ciekawe tylko że zagrał Saganowski. Śmieszny kraj ta Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weed_smoker Re: wiem dlaczrgo Błaszczkowski nie pojechał do R IP: 79.110.195.* 14.06.09, 22:49 Dobre, też tego nie rozumiem. Błaszczykowski na reprezentacje nie pojechał ale w tym meczu mógł zagrać...? Czyli olał reprezentacje co by tu nie mówić. Nieładnie, ma u mnie minusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: wiem dlaczrgo Błaszczkowski nie pojechał do R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 23:00 Nie oskarżajcie, jak nic nie wiecie. Błaszczykowski w tym meczu nie wystąpił! Owszem, był w składzie drużyny, ale nie zagrał ani minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Sagan IP: *.aster.pl 15.06.09, 00:18 A pamietasz mlodego zdolnego pilkarza LKSu,ktory rozwalil sie na motorze? To byl wlasnie mlody Saganowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Sagan IP: *.chello.pl 15.06.09, 09:58 Gość portalu: wic napisał(a): > A pamietasz mlodego zdolnego pilkarza LKSu,ktory rozwalil sie na motorze? To by > l > wlasnie mlody Saganowski A mnie sie zda ze to był terlecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Podolski ... czy to jakis Polak ? IP: *.devs.futuro.pl 15.06.09, 08:20 wypiął sie na nas a my mu pomniki stawiamy ? dla mnie on nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziodzio Teraz się nie udało IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.09, 08:37 Jaka szkoda, że tego meczu się nie udało kupić.No bełby dublet. Prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Kto nie był, nich żałuje IP: *.4web.pl 15.06.09, 11:05 Mnóstwo ludzi, świetna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Tomasz Kłos rozgrywa swój pożegnalny mecz 15.06.09, 19:07 Wczoraj nie mogłam, więc teraz sobie oglądam powtórkę. Aż mnie ścisnęło coś. Fajny mecz, fajna zabawa, fajny przykład boiskowej przyjaźni :) Fajnie było zobaczyć choć przez chwilę ' Szymka', czy Adama Matyska w bramce :) Ogromny szacunek dla Chłopaków, którzy wystąpili :) Szkoda tylko, że betony ze związku się nie pofatygowały :-/ Chociaż, może to lepiej dla " Klonia",jeszcze by mu popsuli ten ostatni mecz... Odpowiedz Link Zgłoś