Dodaj do ulubionych

Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo mo...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:29
najlepiej jezeli by wyjebali tych wsszystkich Prezesów itd . robia z polskiej
pilki jeden wielki Burdel !
Obserwuj wątek
    • Gość: kg Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo mo... IP: 91.193.160.* 30.06.09, 12:36
      Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Jak karano Arkę, Koronę i inne kluby,
      nikt nawet się nie zająknął na temat abolicji, łagodnych kar itp. Gdy
      przychodzi do ukarania Widzewa, najpierw Trybunał Arbitrażowy zaczyna uderzać
      w bęben przedawnienia, mimo iż wcześniej podtrzymywał decyzje o degradacjach,
      a teraz Lato dostaje sraczki, żeby ów Widzew ratować. Ktoś mi to wytłumaczy?
      • Gość: pleja Re: Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo IP: *.astral.lodz.pl 30.06.09, 12:40
        Bo to Widzew a nie jakaś popierdółka chłopcze...
        • Gość: zXC Re: Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:47
          Widzew, no to co?
        • Gość: VIX Re: Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo IP: 80.50.130.* 30.06.09, 12:47
          I PO CO PROWOKUJESZ.
          CHCESZ BYĆ SZANOWANYM TO SZANUJ INNYCH.
          GOŚĆ ZADAŁ LUŹNE PYTANIE, A tY JAK JAKIŚ BURAK SKACZESZ.
          jA TEŻ JESTEM KIBICEM WIDZEWA I NIE WIDZĘ W TYM PYTANIU NIC DZIWNEGO.
          • Gość: pleja Re: Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo IP: *.astral.lodz.pl 30.06.09, 12:50
            sorry kg ale też mnie juz ta cała sprawa drażni peace
            • 1stanczyk To sa postkomunistyczni kabareciarze 30.06.09, 13:06
              ktorzy w czasie dwudziestolecia bezmozgowia zdolali zawladnac zwiazkiem i
              uzurpujac sobie prawo do nazwy PZPN uzyskali bezkarnosc gwarantowana przez FIFA.

<<Wynik głosowania był niespodziewany i możliwy prawdopodobnie tylko dlatego, że
              wprowadzono nowy, anonimowy system głosowania, który, nawiasem mówiąc, został
              użyty niezgodnie ze statutem, bo nie była to sytuacja, w której można było
              głosować anonimowo.

Były szef Wydziału Dyscypliny PZPN, Adam Gilarski, zdradza, że zaraz po
              głosowaniu, w zamkniętym pokoju, spotkali się najważniejsi przedstawiciele PZPN,
              którzy chcieli ratować jeszcze uchwałę. Sami prawa nie znali, zapytali go więc
              czy można głosować na tym samym zjeździe drugi jej projekt.>>

Fakt, ze z podobnymi palantami od dwudziestu lat nie moze sobie poradzic nasze
              panstwo reprezentowane przez kolejne rzady daje realne swiadectwo czym byla i
              jest od dwudziestu lat nasza wladza.

Zbiorowiskiem podobnych, wyselekcjonowanych karierowczowstwem, pajacow jak ci
              rzadzacy PZPN-em

Re: Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo
          • Gość: kTT Re: Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.06.09, 13:01
            Skala koterii i niekompetencji w tym skansenie PRLu jest
            niewiarygodna.
    • Gość: Dorota Cycek Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo mo.. IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 13:11
      Uratowanie widzewa = prokuratura i może nie koniec pzpn-u ale
      ciężkie naruszenie jego "betonowych fundamentów".A już napewno
      wewnętrzny rozłam.

Pozdrowienia dla Sylwka

p.s.
      zobac Sylwek napisałam swojego pierwsego posta.Kocham Cię Dorota.
    • jazzman1979 Re: Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo 30.06.09, 14:09
      Nazywanie PZPN burdelem to obelga dla każdego burdelu na świecie ...
    • Gość: :))))) Faks z PZPNu :)))) IP: 83.142.203.* 30.06.09, 14:11
      a tak wygląda faks z decyzją o nie przyznaniu licencji ŁKS-owi, jak ja bym coś
      takiego wysłał do klienta to bym wyleciał z pracy :)

melloslksfans.republika.pl/skanuj0003.pdf
    • incipit Wszyscy nawet naj"bliżsi" widzą, że z idiolatą nie 30.06.09, 14:39
      Wszyscy, nawet naj"bliżsi" widzą, że z idiolatą nie da się ani rządzić,
      ani kraść. Ale se wybrali.
    • guru133 No to teraz czekam aż prokuratura wreszcie 30.06.09, 14:44
      zacznie "wyb ierać z gniazdka" członków Zarządu PZPN.
    • Gość: kibic piłkarski Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo mo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:54
      Gilarski, kolejny sprawiedliwy. Teraz też chce się załapać na
      darmowy PR?
    • pittakos Re: Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo 30.06.09, 16:29
      W dzisiejszym serwisie futbolnet jest ciekawy felieton Jana Tomaszewskiego o PZPN:

Przygotowania do Walnego Zjazdu PZPN jak i całe obrady tej skopanej koterii potwierdziły niestety moją tezę, którą postawiłem 7 października ubiegłego roku, kiedy to minister sportu wycofał kuratora z Miodowej.

Przypomnę tylko, że wówczas publicznie powiedziałem, że od tamtej daty, a konkretnie od niezrozumiałej dla zdecydowanej większości Polaków decyzji Mirosława D., pezetpeenowski „beton” zamienił się w „żelbeton”. Tym samym rozpoczęły się uroczystości pogrzebowe w polskiej piłce. Jednak nawet ja, największy pesymista w tej sprawie, nie przewidziałem, że symbioza ministra z Grzegorzem L. i częścią kierownictwa związku będzie aż tak owocna i „tfurcza”, a Mirosław D., jako jedyny z dotychczasowych szefów sportu, na każdym kroku będzie podkreślał bardzo dobrą współpracę z „Latoludkami”.

Jan Tomaszewski o piłce nożnej, ekstraklasie i PZPN
    • zawaldemar Osiągnięcia Laty byłego senatora 30.06.09, 17:07
      , który swoja kadencję przesiedział w kącie. ZERO interpelacji. Czy takie bez
      charyzmy facet ma rządzić i zarządzać jednym z najbogatszych związków
      sportowych w Polsce? Toż to chłopek roztropek a nie żwiatowy człowiek. Ot
      facet który cieszy sie jak dziecko, że uścisnął mu rę prezydent skorumpowanego
      rządu Zimbabwe. Wpadka na wpadce.
    • Gość: re Zjazd PZPN: "Grzesiu, nie wracaj na salę, bo mo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:46
      Grzegorz Lato w PZPN=Andrzej Lepper w Sejmie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka