dgrey 12.07.09, 12:34 Powodzenia Boruc. Trzymaj tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcel Transfery. Artur Boruc nie jest na sprzedaż IP: *.cable.ubr29.sgyl.blueyonder.co.uk 12.07.09, 12:39 Super! Dwóch dobrych polskich bramkarzy w Celticu i obaj w formie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony skoro cytujecie strone Celticu,to badzcie IP: *.smgr.pl 12.07.09, 12:44 konsekwentni,bo wedlug tej strony najlepszym pilkarzem Celticu zostal uznany WILLO FLOOD,a Artur bronil na swoim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s A może by tak Artura na skrzydełko 12.07.09, 12:44 obrony. W końcu umie łatać dziury w obronie;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Transfery. Artur Boruc nie jest na sprzedaż 12.07.09, 12:53 Wrócił. No i świetnie. Mówiłam że to kwestia czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1tafer akrobatyczne wygibasy IP: *.chello.pl 12.07.09, 12:54 w uzupełnieniu relacji z meczu dodam że w pierwszej z trzch światowych interwencji Boruc popisał się niesamowitym saltem. W drugiej sytuacji zrobił mostek i powiedział: ni ch..ja, nie przejdziecie! na trzciego światowej klasy wygibasa złożyła się jaskółka ustana przez cztery i pół sekundy bez opierania o słupek. Australijscy przeciwnicy dosłownie głupieli na widok świtaowej klasy gimnastyka i nie pozbierali się do końca spotkania... ehhh... akrobatyczne wygibasy światowej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Szadkowski kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.09, 12:55 Mowbray nigdy publicznie nie powiedział, że pozbędzie się Boruca. Mówił, że każdy ,a czystą kartę. Nie jest tak, jak wam się wydaje, że jest. Szadkowski! Nie kłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xo Teraz to piszecie o pochwałach ? IP: *.chello.pl 12.07.09, 13:41 Niemożliwe ! Wyborcza chwali Boruca ? A takie psy na nim wieszaliście ! Oprócz tego jakieś dziwne informacje o tym, że Mowbray chciał się go pozbyć !!! Brawo Artur !!! Odpowiedz Link Zgłoś
olocik Transfery. Artur Boruc nie jest na sprzedaż 12.07.09, 13:44 Myślę że Boruc powróci na szczyt i to już niedługo. I neo-dzieci na Onecie które go obrzucały błotem od roku znowu go zaczną kochać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzina Kiedy media przestaną lansowac pijaka, obżarciucha IP: *.chello.pl 12.07.09, 13:50 i rozbijacza rodzin, oraz palacza fajek. Jaki ten "idol" daje przykład młodzieży????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cały ja Re: Kiedy media przestaną lansowac pijaka, obżarc IP: 94.254.224.* 12.07.09, 13:57 mnie daje - dzięki niemu mam motywację do palenia, picia, obżerania się i rozbijania związków ... tylko kurde mnie tyle nie płacą co jemu, ale nie zazdroszczę - należy mu się za to co robi !!! jest w tym świetny :D Odpowiedz Link Zgłoś
quinotaurus Re: Kiedy media przestaną lansowac pijaka, obżarc 12.07.09, 14:53 Chyba ci sie cos pomylilo. Boruc jest bramkarzem. Co robi poza boiskiem to jego wlasna rzecz, wazne jest co robi na boisku. A dzieciom niech lepiej daja przyklad rodzice, od tego sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garricha Sezon ogórkowy minął. Borubar nadal w Celticu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 15:45 Ktoś musi przecież być Holly. Bęa go jeszcze sprzedawać 600 razy do największych klubów świata , a On skonczy karierę w Celticu i tam mu postawią pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzina Rydzyka Zre za swoje... IP: *.VIC.netspace.net.au 12.07.09, 18:35 Jestescie oblesne gnoje. Byla tesciowa to swinska krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks misza z kolegami odbudowuje formę Boruca IP: 77.223.195.* 12.07.09, 18:48 Pupil warszawskich pismakow ktory zawalil el.MS Polsce i puszczal w co drugim meczu szmaty,znowu ma swe pięc minut.Przynajmniej na łamach na ktorych pisza kibice Legii zatrudnieni w warszaw3skich red.Teraz jak coś obroni to tylko w światowqym stylu choćby strzelali mu australijscy farmerzy czy mleczarze z W.Owczych.Jak już coś pusci to tylko wtedy gdy zawali obrona.I tak do paru pierwszych meczy w lidze potem bedzie ławka a w końcu żyleta na stadionie Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
az555 Boruc nie jest na sprzedaż. 12.07.09, 20:24 zresztą, nie ma oferty :))).Z druiej strony trochę żal tego słabego psychicznie ,prostego człowieka-któremu niedługo skończą sie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meec Re: Boruc nie jest na sprzedaż. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 20:39 Haha...tyle co ona zarabia w miesiąc to ty nie zobaczysz pewnie przez całe swoje żałosne życie... Ciekawe czy byłbyś taki kozak i powiedział mu to w twarz? Rozwaliłbycie jednym spojrzeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Moze ten trener zmotywuje Boruca 13.07.09, 07:25 Gość portalu: uff napisał(a): > Fakt to swiatowej klasy bramkarz ale ostatnio za bardzo sobie swawolil!!! Tak sobie myślę, że Artur i bez trenera sam się zmotywuje, bo z tego co mówi lubi adrenalinę i lubi czuć jak ktoś mu depcze po piętach i dyszy nad karkiem ;) Tutaj " smaczku" dodaje fakt że rywalizacja przebiegać będzie między dwoma kumplami. Ale jednak szkoda trochę Lukasza, bo nie sądzę, żeby Artur z sentymentu oddał mu bluzę z 1 ze slowami " pograj se Stary, ja pogrzeję ławę " ;) Najlepiej by było żeby grali obaj, po 45 minut. Ale tak się pewnie nie da ;) Odpowiedz Link Zgłoś