Dodaj do ulubionych

Transfery. Artur Boruc nie jest na sprzedaż

12.07.09, 12:34
Powodzenia Boruc. Trzymaj tak dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcel Transfery. Artur Boruc nie jest na sprzedaż IP: *.cable.ubr29.sgyl.blueyonder.co.uk 12.07.09, 12:39
      Super! Dwóch dobrych polskich bramkarzy w Celticu i obaj w formie!
      • Gość: tony skoro cytujecie strone Celticu,to badzcie IP: *.smgr.pl 12.07.09, 12:44
        konsekwentni,bo wedlug tej strony najlepszym pilkarzem Celticu zostal uznany WILLO FLOOD,a Artur bronil na swoim poziomie
    • papa_s A może by tak Artura na skrzydełko 12.07.09, 12:44
      obrony. W końcu umie łatać dziury w obronie;)
    • idasierpniowa28 Transfery. Artur Boruc nie jest na sprzedaż 12.07.09, 12:53
      Wrócił. No i świetnie. Mówiłam że to kwestia czasu :)
    • Gość: 1tafer akrobatyczne wygibasy IP: *.chello.pl 12.07.09, 12:54
      w uzupełnieniu relacji z meczu dodam że w pierwszej z trzch
      światowych interwencji Boruc popisał się niesamowitym saltem. W
      drugiej sytuacji zrobił mostek i powiedział: ni ch..ja, nie
      przejdziecie! na trzciego światowej klasy wygibasa złożyła się
      jaskółka ustana przez cztery i pół sekundy bez opierania o słupek.
      Australijscy przeciwnicy dosłownie głupieli na widok świtaowej klasy
      gimnastyka i nie pozbierali się do końca spotkania...
      ehhh... akrobatyczne wygibasy światowej klasy
    • Gość: Znawca Szadkowski kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.09, 12:55
      Mowbray nigdy publicznie nie powiedział, że pozbędzie się Boruca. Mówił, że
      każdy ,a czystą kartę.

Nie jest tak, jak wam się wydaje, że jest.

Szadkowski! Nie kłam.
    • Gość: xo Teraz to piszecie o pochwałach ? IP: *.chello.pl 12.07.09, 13:41
      Niemożliwe ! Wyborcza chwali Boruca ? A takie psy na nim
      wieszaliście ! Oprócz tego jakieś dziwne informacje o tym, że
      Mowbray chciał się go pozbyć !!! Brawo Artur !!!
    • olocik Transfery. Artur Boruc nie jest na sprzedaż 12.07.09, 13:44
      Myślę że Boruc powróci na szczyt i to już niedługo. I neo-dzieci na Onecie które go obrzucały błotem od roku znowu go zaczną kochać...
    • Gość: Rodzina Kiedy media przestaną lansowac pijaka, obżarciucha IP: *.chello.pl 12.07.09, 13:50
      i rozbijacza rodzin, oraz palacza fajek. Jaki ten "idol" daje przykład
      młodzieży?????
      • Gość: cały ja Re: Kiedy media przestaną lansowac pijaka, obżarc IP: 94.254.224.* 12.07.09, 13:57
        mnie daje - dzięki niemu mam motywację do palenia, picia, obżerania się i
        rozbijania związków ...
        tylko kurde mnie tyle nie płacą co jemu, ale nie zazdroszczę - należy mu się za
        to co robi !!! jest w tym świetny :D
      • quinotaurus Re: Kiedy media przestaną lansowac pijaka, obżarc 12.07.09, 14:53
        Chyba ci sie cos pomylilo. Boruc jest bramkarzem. Co robi poza boiskiem to jego
        wlasna rzecz, wazne jest co robi na boisku. A dzieciom niech lepiej daja
        przyklad rodzice, od tego sa.
        • Gość: Garricha Sezon ogórkowy minął. Borubar nadal w Celticu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 15:45
          Ktoś musi przecież być Holly. Bęa go jeszcze sprzedawać 600 razy do
          największych klubów świata , a On skonczy karierę w Celticu i tam mu
          postawią pomnik.
      • Gość: Rodzina Rydzyka Zre za swoje... IP: *.VIC.netspace.net.au 12.07.09, 18:35
        Jestescie oblesne gnoje. Byla tesciowa to swinska krowa.
    • Gość: reks misza z kolegami odbudowuje formę Boruca IP: 77.223.195.* 12.07.09, 18:48
      Pupil warszawskich pismakow ktory zawalil el.MS Polsce i puszczal w co drugim meczu szmaty,znowu ma swe pięc minut.Przynajmniej na łamach na ktorych pisza kibice Legii zatrudnieni w warszaw3skich red.Teraz jak coś obroni to tylko w światowqym stylu choćby strzelali mu australijscy farmerzy czy mleczarze z W.Owczych.Jak już coś pusci to tylko wtedy gdy zawali obrona.I tak do paru pierwszych meczy w lidze potem bedzie ławka a w końcu żyleta na stadionie Legii.
    • az555 Boruc nie jest na sprzedaż. 12.07.09, 20:24
      zresztą, nie ma oferty :))).Z druiej strony trochę żal tego słabego
      psychicznie ,prostego człowieka-któremu niedługo skończą sie pieniądze.
      • Gość: meec Re: Boruc nie jest na sprzedaż. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 20:39
        Haha...tyle co ona zarabia w miesiąc to ty nie zobaczysz pewnie przez całe swoje żałosne życie...
        Ciekawe czy byłbyś taki kozak i powiedział mu to w twarz?
        Rozwaliłbycie jednym spojrzeniem:)
    • idasierpniowa28 Re: Moze ten trener zmotywuje Boruca 13.07.09, 07:25
      Gość portalu: uff napisał(a):

> Fakt to swiatowej klasy bramkarz ale ostatnio za bardzo sobie swawolil!!!

Tak sobie myślę, że Artur i bez trenera sam się zmotywuje, bo z tego co mówi lubi adrenalinę i lubi czuć jak ktoś mu depcze po piętach i dyszy nad karkiem ;) Tutaj " smaczku" dodaje fakt że rywalizacja przebiegać będzie między dwoma kumplami. Ale jednak szkoda trochę Lukasza, bo nie sądzę, żeby Artur z sentymentu oddał mu bluzę z 1 ze slowami " pograj se Stary, ja pogrzeję ławę " ;)
      Najlepiej by było żeby grali obaj, po 45 minut. Ale tak się pewnie nie da ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka