Gość: RTS skisła jest warta tyle co splunąć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 14:48 Tylko Widzew RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróciły... IP: 92.244.52.* 27.07.09, 15:02 Skoro Adaś taki schorowany i rentę bierze, to dlaczego gra w beachsoccera w klubie z Lublina? Sprawdźcie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Tak właśnie wygląda sport zawodowy. 27.07.09, 15:07 Jak moje latorośle oświadczy, że chce zostać zawodowym sportowcem to przełożę smarkacza przez kolano i wybije głupoty z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Tak właśnie wygląda sport zawodowy. IP: 213.180.137.* 27.07.09, 15:34 > moje latorośle A czasem nie "moja latorośl"? Chodź i tak lepiej niż "latorośle mojej osoby", ostatnio wszystko jest "mojej, twojej, jego osoby"... Ech, nowomowatrawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAK Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróciły... IP: *.tvk3.pl 27.07.09, 16:07 Przykre ze mlody czlowiek o realiach naszego zycia dowiaduje sie w ten sposob.Kontuzja,renta ,brak zainteresowania swoich bylych pracodawcow - skad ja to znam ?Sam jestem na rencie "jezeli ta jalmuzne mozna nazwac renta".Zaloze sie ze masz odemnie o 1000 razy lepiej i pewnie nie siedzisz teraz i nie kombinujesz jak zaplacic za swiatlo i czynsz ,a ja musze po kilkudziesieciu latach pracy nikt o nas nie chce pamietac.Jezeli moge Cie jakos pocieszyc to wiedz ze istnieja ludzie skrzywdzeni przez los i ludzi i nie jestes w tym sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xavier miło jest dop...ić Wisle za niewielkie pieniadze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 16:17 Adas Piekutowski, bardzo sympatyczny chlopak ale nigdy nie był pierwszym bramkarzem Wisly. Oczywiscie, nie ma istotnego znaczenia ale faktem jest, ze kontuzji nabawil się pracując nie dla Wisly tylko dla Jagiellonii. A tak w ogole, to nie przypuszczam aby Adaś wyplakiwał sie dziennikarzowi w mankiet - to nie ten styl. Rzecz polega na tym, że Wisła przegrala z Levadią i Legia z Lechem nagle zwietrzyły, że można dopierniczyć najgroźniejszemu konkurentowi do mistrzostwa. Niewiele kosztuje a hieny mogą napsuć krwi, wiec czemu nie skorzystać? Czekam na reportaż jak Trener Skorża wyjada slodycze dzieciom z sierocińca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Proktor Beach soccer IP: *.acn.waw.pl 27.07.09, 16:35 www.beachsoccer.pl/ SPORT PUB RAPID Lublin, w składzie Adam " Piekut" Piekutowski - bramkarz... inwalida całą gębą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rx Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróciły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 16:55 I czemu ma służyć ten artykuł??? W takiej sytuacji są dziesiątki tysięcy byłych robotników w Polsce. Z jedną tylko różnicą. Zwykły człowiek zarabiał paręset złotych lub tysiąc z kawałkiem i po wypadku ma przesrane. Tymczasem piłkarze zarabiają za sezon tyle, ile zwykły człowiek w kilkanaście lat nawet nie zarobi. I do tego mają mieszkanie gratis plus inne dodatki. Ale polscy kopacze muszą się kreować na gwiazdy większe od tych z realu czy barcy, więc biorą kredyty na chaty za parę milionów, kupują porsche czy ferrari, a o ubezpieczeniach nie myślą. A jak coś się qwa stanie to najlepiej zwalić na klub, bo zaczyna brakować na nową skórę i żel na tę tępą pałę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróci IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 17:22 Jak widać w grze mu to nie przeszkadza. www.sportowepodlasie.pl/nc/najnowsze-wiadomosci/ostatnio-dodane/artykul/sobotnie-wyniki-beach-soccera/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walsie Re: Nasze kluby nie maja za grosz honoru swoich IP: 151.54.245.* 27.07.09, 17:23 Gleboko w doopie to mamy ciebie smieciu spamerski. jak dlugo jeszcze bedziesz wciskal ten syf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniniak Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróciły... IP: 194.116.253.* 27.07.09, 18:37 Widzisz Artur !!!! w Koninie byłeś Guru !!! przez 60 lat Koninskiej piłki było tylko trzech wspaniałych bramkarzy Wojtczak, Krupski i Ty. Odszedłeś na ławę do Wisły i nic dobrego z tego nie masz teraz...Mimo to za te wspaniałe interwencie bramkarskie wielki szacunek dla Ciebie i wierze że dojdziesz do zdrowia i pokażesz Tym zarozumiałym pseudo działaczom jeszcze swoja wartość... pozdrawiam i nie daj się walcz o swoje...;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróciły... IP: *.aster.pl 27.07.09, 20:05 sportowow.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aass Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróciły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 23:41 tyle zarabiaja pieniedzy a teraz placze ze wydal z 30 tys. co to jest niech powie ile dostawal za wygrany mecz i kontrakt jaki mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakers akurat Piekut w Wiśle nie IP: 83.13.74.* 28.07.09, 07:20 miał oszałamiającego kontraktu a na pewno nie zarabiał kroci bo nie skarżył by sie teraz że zapłacil za swoje operacje i rehabilitacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koba Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróciły... IP: *.nplay.net.pl 28.07.09, 17:10 Adam, nie rozczulaj się tak nad sobą. Jesteś przecież mężczyzną !!!! Co do opieki lekarskiej to masz ją lepszą niż inni śmiertelnicy, chyba o tym wiesz. Dobra inwestycja w obecnych warunkach to żonka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttyh5 Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróciły... IP: *.acn.waw.pl 28.07.09, 20:00 Jesteście prawdziwymi kibicami? Pokażcie to na na kibice.htw.pl! Nowym portalu społecznościowym stworzonym z pasji do piłki nożnej dla Kibiców piłki nożnej! Znajdź znajomych, głosuj w ankietach, dodawaj galerię, twórz i zapraszaj na wydarzenia! Ale także wyprzedź inne drużyny w jedynym takim rankingu kibiców! Pamiętaj! kibice.htw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelson Adam Piekutowski: Wisła i Jagiellonia odwróciły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 22:09 Co za idioci tu się wypowiadają, widać że jakieś beztalencia i muły komputerowe co nie mają pojęcia o piłce. Nikt z nich nie rozumie co to jest poświecenie dla klubu i kibiców. A piłkarze dlatego właśnie zarabiają tyle co zarabiają bo ich kariera może w każdej chwili się skończyć. A swoją drogą to "Jaga" zachowała się źle a Wisła jeszcze gorzej. Widać ze klubom zależny tylko na kasie i nie dbają o piłkarzy którzy zrobili tak wiele dla klubu! Odpowiedz Link Zgłoś