Dodaj do ulubionych

Transfery. Wenger nie spieszy się z wydawaniem ...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 17:19
nie życzę im źle, ale mogą w tym sezonie wypaść z wielkiej czwórki na rzecz
city...
Obserwuj wątek
    • Gość: dildo szacun dla Arsena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:25
      za stosunek do sprawy, za prace nad zawodnikami a nie opieranie calej polityki
      kadrowej klubu na transferach "przychodzacych". dodatkowy plus za "stalosc w
      uczuciach" i nie uleganie rynkowym szalenstwom tylko prace nad mlodziakami.
      swoja droga - pamieta ktos pake Arsenalu z okresu poczatku pracy Arsena -
      srednia wieku byla cos jak w milanie anno2009 - nigel winterburn, lee dixon,
      ian wright alokholik adams i inne dziady - ech byly czasy...
      • Gość: ceer [...] IP: *.superkabel.de 30.07.09, 23:46
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: blind Re: I ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 00:39
          Jestem kibicem Arsenalu. Jako kibica interesuje mnie wynik sportowy a tego
          niestety nie osiagnie sie przez cosezownowa wyprzedaz najlepszych zawodnikow i
          nie sprowadzanie na ich miejsce nikogo innego. Z sezonu na sezon klub jest coraz
          slabszy niestety a z takim skladem nie ma zadnych szans na mistrzostwo o LM juz
          nie wspominajac.
          Arsenal jest jednym z najbogatszych klubow na swiecie a Wenger jest znakomitym
          trenerem ale to sie musi skonczyc. Bo jak tak dalej pojdzie to za 2 sezony w
          skladzie beda 16 latkowie i juz nie bedzie kogo sprzedawac.
          • von.g Re: I ma racje 31.07.09, 07:09
            Tak naprawde to nie wiadomo czy ma ta kase na transfery czy nie. Nie wiem czy
            kojarzysz ale niedawno dwoch najwiekszych akcjonariuszy Arsenalu posprzeczalo
            sie o to czy podwyzszyc sume na transfery czy nie. W koncu stanelo na tym ze nie
            podwyzsza budzetu i Arsene prawie nikogo nie kupil... Bede 3mal kciuki zeby
            zostali w 4...
      • Gość: sagir Po co wydawac maja juz niezla pake IP: *.superkabel.de 31.07.09, 08:09
        Wenger transfery robi z glowa a nie na hura
        www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=sartron

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka