Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:01 juz prędzej wcisną go do liverpoolu w rozliczeniu za xabiego alonso, ale co ja tam wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sasasz Re: Transfery. Wesley Sneijder w Aston Villi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:38 ten cały real to kpina i tyle. a piłkarzyki za 100 tyś funtów tygodniowo to kupa śmiechu. zebraliby lepszą pakę za ćwierć tego co wydali i wygraliby wszystko! ale im chodzi o zysk pewny a nie domniemany. chcesz mieć zysk - kupujesz tych piłkarzyków, produkujesz 3mld koszulek z ich nazwiskiem i kasa po wielokroć się zwraca. a wygranie czegokolwiek najwyżej przy okazji się trafi a jak nie to zwalą winę na trenera. z piłką nożną to nie ma wiele wspólnego. to korporacja, która zamiast sprzedawać żelazka czy inne fundusze inwestycyjne - sprzedaje pseudoemocje zakochanym kibicom... zysk się liczy a nie piłka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti sprzedać van der vartha, drenthe, van nisteelroya, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:03 huntelaara. sneijder i robben są ok moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Transfery. Wesley Sneijder w Aston Villi? IP: *.ats.pl 03.08.09, 15:30 Nie jesteś zbyt ogarnięty sasasz. Wyniki sportowe liczą się najbardzej, ale klub musi zarabiać na siebie. Wszystkie kluby tak funkcjonują, tylko Real Pereza robi to w największym wymiarze medialnym, i dzięki temu ma z tego największą kasę. Bo skądś te pieniądze na transfery i pensje trzeba brać. No ale według Ciebie pewnie lepiej nie mieć gwiazd, mieć słabych piłkarzy, nie mieć dużego budżetu tylko mały i nie zarabiać na siebie tylko doprowadzać do pewnego bankructwa. Nie dziwi mnie to, tak funkcjonują kluby w Polsce i taki mamy poziom piłki w Polsce. A Real dzięki tranferom gwiazd jest i będzie na szczycie drabinki klubowej (niekoniecznie UEFA :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Transfery. Wesley Sneijder w Aston Villi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 11:32 przeprasza, pisalem poprzedniego posta po pijaku :) w sumie jestem troche glupawym fanbojem realu i wszystko co oni robia wydaje mi sie genialne..tylko jakos w lidze mistrzow ciagle zlosliwie nie daja im wygrac!:( Odpowiedz Link Zgłoś